1stanczyk " to sprawka jakiejś grupki chuliganów" 08.10.09, 18:41 "Te wszystkie informacje o nie kupowaniu biletów to sprawka jakiejś grupki chuliganów. PZPN wierzy, że będzie pełny stadion - mówił kilka dni temu Janusz Atlas" Nie dosc, ze swoja wieloletnia sprzedajnoscia i dzialnoscia w PZPN-nie, swoim uposledzeniem umyslowym widocznym na kazdym kroku podejmowanych przez nich decyzji doprowadzili pilke nozna w naszym kraju do jej obecnego stanu, ktory mozna okreslic piata europejska liga to jeszcze dzisiaj osmielaja sie swoim najzwyczajniejszym pijanskim chamstwem w typowo pzpr-owskim stylu obrazac tych co ich latami nie tylko tolerowali ale niejednokrotnie wspierali. Ten obecny zalosny rynsztokowy zarzad PZPN-u na pewno ani naszej pilki noznej ani naszej reprezentacji z obecnej zapasci do mistrzostw Europy w naszym kraju w ciagu pozostajacych juz tylko trzech lat nie wydzwignie. El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyt Re: " to sprawka jakiejś grupki chuliganów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:25 > "Te wszystkie informacje o nie kupowaniu biletów to sprawka jakiejś grupki > chuliganów. PZPN wierzy, że będzie pełny stadion - mówił kilka dni temu Janusz > Atlas" Taa, żeby im ta "grupka" nie spęczniał, tak jak kiedyś poprzedniemu prezesowi "jedna czarna owca w polskiej piłce", a teraz areszt we Wrocławiu trzeba rozbudowywać. Ponadto widać, jakie mają pojęcie o tym, czym się zajmują: "grupka chuliganów"- o 70 tyś. kibiców, "pełny stadion"- przy takim znaczeniu spotkania i takich cenach biletów, "po sobotnim zwycięstwie nad Czechami"- taki mały dowcip, "Zamiast protestować, niech wyślą delegację"- a to nie było słychać na ostatnich meczach "je**ć PZPN" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barton2500 Tam taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia? IP: 89.25.197.* 08.10.09, 18:41 A do pomyślenia jest 306 osób aresztowanych za korupcje w piłce? A skąd mamy wiedzieć czy mecze reprezentacji też nie są sprzedawane? Już jakiś czas temu zaczęło mi latać koło pióra co z naszą reprezentacją piłki nożnej. Jak nie przyjedziecie na mecz to przynajmniej nie będzie problemu z zaparkowaniem miejsca pod domem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Tam taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia? IP: *.alfanet24.pl 08.10.09, 18:56 Atlas, kto by pomyslal, ze bedziesz zdolny do czegoś takiego. Wstyd i hańba kolego;/;/;/ NIE dla PZPN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DASS El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.tktelekom.pl 08.10.09, 18:42 Rozmawiać można,ale nie z Lato i jego mafią.Rozmowy dopiero po ich dymisji. KONIEC PZPN (LATO,PIECHICZEK,PRZE-KRĘCINA I RESZTA PIJAKÓW,PRZEKRĘTÓW I NIEROBÓW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Boją się! IP: *.nplay.net.pl 08.10.09, 18:44 Dlatego zaczęli obrażać! Bez nas nie mają racji bytu i doskonale o tym wiedzą. Krzyzys próbują rozwiązywać starymi dobrymi prl-owskim metodami. Zawiązać jakąś lojalną grupkę i spotkać się z nimi, żeby pozorować dialog. Resztę się nazwie warchołami, albo zbagatelizuje. Zapomnieli że Urbana i poslusznych mediów, kóre przemilczą co trzeba już nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar Brawo kibice, nareszcie mozePZPN zrozumie 08.10.09, 18:45 ze za darmo nie mozna brac pieniedzy Lato - swietny zawodnik ,ale prezes do duuupy. Reszta tych prezesikow dzialaczy tylko patrza jak wyrwac kase. Bezczelny Piechniczek uwaza ze bez niego zwiazek nie da sobie rady i wyplaca sobie po 70 tys. Pytam sie , kto z normalnie zyjacych ludzi tyle zarabia w Polsce Poprostu hanba , i trzeba im utrzec nosa moze jak przestana dostawac taka kase to pomysla o polskiej pilce noznej Psy wieszaja na Tomaszewskim ale On jeden chociaz mowi prawde co tam sie dzieje i dlatwgo jest nie wygodny POprostu nastepna partia kolesiow WSTYD WIELKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Brawo kibice, nareszcie mozePZPN zrozumie IP: *.centertel.pl 08.10.09, 19:41 Popieram akcję, jeździłem za Polakami po całej Europie, ale cofnęli się do tyłu bardzo dużo. Byłem na meczach słabych i dobrych, ale zawsze wierzyłem, że będą wnioski z porażek. Czasem były, czasem nie. Ale teraz - nie ma żadnych pomysłów i aktywności osób odpowiedzialnych za narodowe sukcesy, każdy po kolei robi swoje dotąd, aż się uda. PZPN teraz jest mocny, bo mamy EURO i skupi się na budowie stadionów, kolejnych kamieniach milowych i swoich interesach do 2012, bo ma to pewne. Reszta, to medialne przepychanki. I jestem pewien, że bojkot się uda. Ale i tak później w polskiej tv powiedzą, że 20 mln Polaków oglądało mecze reprezentacji w sobotę i we środę. Tyle, bez zmian od lat. I dalej będzie nic, polska mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk PZPN ma rację.To debilna akcja zaczęta i podsycana IP: 77.223.195.* 08.10.09, 18:46 przez warszawke dziennikarska.To zemsta za to że powolano trenera ktory nie bedzie sie lizal z pismakami.Ten z kolei nie powolal ich ulubieńców takich jak boruc czy sagan.No i zaczęła sie nagonka głupia jak wszystko to co ci fachowcy wypisują n.p. p Borucu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuk Re: PZPN ma rację.To debilna akcja zaczęta i pods IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.09, 19:30 > przez warszawke dziennikarska.To zemsta za to że powolano trenera ktory nie bed > zie sie lizal z pismakami. Za to liże po 4-rech literach przedstawicieli polskiej myśłi szkoleniowej - po to sobie wybrali marionetkę... Ten z kolei nie powolal ich ulubieńców takich jak bor > uc czy sagan.No i zaczęła sie nagonka A ja myślałem ,że Stefan tylko ogłosił w mediach a powoływał i przekładał ligę Antoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonX Widać skąd piszesz, chłopcze IP: *.wroclaw.mm.pl 08.10.09, 20:56 Sramy już w gacie, co? Jeden i drugi mecz bez widzów i alkoholicy z PZPN będą musiały zbierać swoje manatki. Poczytaj te komentarze, i zobacz jak kretyńsko wygląda ten Twój. Jakbyś z Marsa tu spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 18:49 Nie jestem kibicem piłki nożnej ale w 100% popieram tę akcję. PZPN niby nie wie przeciwko komu ten protest ale widać, że boli ich to więcej niż aresztowania sędziów. A propos, czy za "wyłapanie" tylu oszustw w PZPN agenci CBA nie powinni iść do więzienia? To przez analogię do konsekwencji wykrycia "afery hazardowej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Olać PZPN... IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.10.09, 18:49 ... nie oglądać meczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 18:51 jak najbardziej popieram protest, nie dajcie się manipulować cwaniaczkom z pzpn , którzy już wyczuli brak kasy z biletów a niedługo i odpływ pieniędzy od sponsorów, dlatego trzęsą portkami i nazywają nas huliganami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsad Re: El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:32 Gość portalu: adam napisał(a): > jak najbardziej popieram protest, nie dajcie się manipulować cwaniaczkom z > pzpn , którzy już wyczuli brak kasy z biletów a niedługo i odpływ pieniędzy od > sponsorów, dlatego trzęsą portkami i nazywają nas huliganami I nie zapominaj o najważniejszym, jak nie będzie kasy w związku, to UEFA i FIFA same pogadają z panem prezesem, bo im też na kasie zależy, a jak związek będzie biedny, to po co im taki??? I pan prezes 'sam' złoży rezygnację. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.10.09, 18:51 "Proszę spytać piłkarzy grających za granicą. Tam taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia." Bo tam za granicą nie mają PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mista_nanista brawo!!! popieram akcję w całęj rozcągłości!!! IP: *.chello.pl 08.10.09, 18:51 won z zasuszonymi zakomuszałymi dziadami!!! miałem okazję niedawno czytać oficjalne dokumenty PZPN - zgroza, język jak ze słabej podstawówki, masakra, błędy stylistyczne kolesi z rogów ulic, to szambo trzeba w końcu wylać do ścieków i zacząć wszystko od nowa - moim zdaniem nawet kosztem utraty EURO2012 czy występów w kilku kolejnych edycjach rozgrywek, bo wiadomo że ich kolesie z UEFA czy FIFA ich będą popierać i kolejny rząd w strachu przed kibicami pewnie znowu skończy na udawaniu że chce coś zrobić, może ta akcja to sposób żeby pokazać komuś na górze, kto może nawet i chce coś z tym gównem coś zrobić, że może liczyć na szerokie poparcie społeczne bez względu na koszty - wykluczenie z tych czy innych rozgrywek - to trzeba zaorać, jak obornik wylany na pole, i zacząć od nowa! Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... 08.10.09, 18:51 Chyba raczej armii chuliganów. Co może grupka wobec tysiecy chłopa ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GramZ El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 212.180.147.* 08.10.09, 18:51 "...Nie wiem, kto wpadł na ten szaleńczy pomysł, na pewno nie jest on dobry. Proszę spytać piłkarzy grających za granicą. Tam taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia. Nie wiem, przeciwko komu organizowana jest ta akcja - mówi Majewski. ..." Nie wiem czy jest powazna (a za taka chcemy uchodzic) reprezentacja w europie ktora tyle razy sie spinal w tych eliminacjach na mecze ostaniej szansy i co mecz to wikesza klapa i moge powiedziec dokaldnie to samo prosze, spytac pilkarzy za granica - taka sytuacja byla by nie do pomyslenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste try IP: *.alfanet24.pl 08.10.09, 18:57 NIE OGLĄDAJCIE MECZU PILKARZY!!! Nie nabijajcie statystyk dla sponsorów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enion El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 18:52 lato to kawał palantala Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... 08.10.09, 18:52 Po co PZPN-owi kibice ? Przecież to hołota i swołocz. Teraz będzie Panom z PZPN miło i przyjemnie w swoich VIP-lożach. Żadnych niemiłych przyśpiewek, bluzg. Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Zofiński PZPR grzegorz lato IP: *.finemedia.pl 08.10.09, 20:15 TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba bojkotować ten macz ,lato i ta reszta bandy to PZPR !! Kto pamieta te czasy to wie. Panie lato pracuj pan za 655 zl brutto jak bezrobotni w polsce. Polska pilka pod pana rządami to kamczatka lub kamasutra .pan jestes frajerem ,a nie prezesem PZPN. to co dla pilki pan zrobil to dzisiaj h...!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p :p :p Re: El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste try IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:35 fc-inter napisał: > Po co PZPN-owi kibice ? Przecież to hołota i swołocz. Teraz będzie Panom z > PZPN miło i przyjemnie w swoich VIP-lożach. Żadnych niemiłych przyśpiewek, > bluzg. Bawcie się dobrze. A kasa z biletów?!? Jak na Śląski przychodziło po 40.000 luda, to PZPN miał z tego jakieś 6.000.000 zł A za taką kasę to można i bluzgów posłuchać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.09, 18:54 Polacy maja jeszcze szanse na mundial ....musza tylko uzbierac 20 nakretek z coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walt El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.kielce.vectranet.pl 08.10.09, 18:54 Oby tak było.Tylko w ten sposób można coś z typ pie...m PZPN-em zrobić i tymi wyżelowanymi pseudo piłkarzami.Oby tylko nie znaleźli się jacyś idioci i nie poszli oglądać tego "badziewia na dobre i na złe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Furia To jedyny sposób na ta bandę IP: *.tvk.torun.pl 08.10.09, 18:54 Konsekwentny bojkot, który docelowo spowoduje spadek wartości marketingowej reprezentacji. Jak nagle okaże sie że potencjalny sponsor juz nie szasta milionami i leśnym dziadkom skurczy sie korytko, to moze wreszcie zaczną traktowac kibiców powazniej. A tak proponuja żeby stowarzyszenie wysłało 'delegacje'- i po co? Żeby jakis geriatryczny pseudodziałacz miał im powiedzieć że jest super a polska mysl szkoleniowa rządzi? Dziekuje bardzo- ja w sobote nawet nie zbliże się do telewizora- zbyt długo juz kosztem naszych zawiedzionych nadziei banda wałkarzy nabijała sobie kabzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: 149.72.0.* 08.10.09, 18:55 to "PZPN" jest grupka chuliganow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrutny El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 18:55 macie racje Polska piłka to spojrzenie w czarana kosmiczna dziure patrzysz i co widzisz nic , czyli jesli nadal bedą rzadzic betony to tak bedzie i nic sie nie zmieni . Otworzcie oczy kto kieruje PZPN-em grupa ludzi ktorzy powinni myslec o spokojnej starosci a nie o prowadzeniu nowoczesnej i młodej piłki nożnej oni wszystcy nadaja sie na posiedzenie PZPR-U do tego nadawali by sie najlepiej .Stworzyli sobie Panstwo w Panstwie i mysla ze nic ani nikt tego nie zmieni ale kij ma dwa konce kiedys nadejda sadne dni dla grupy sprzedawczykow i skorumpowanych dzialaczy precz z zarzadem PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 08.10.09, 18:56 To nie jest " grupka chuliganow".Mowicie tak panowie Lato,Majewski i Lach bo tak jest wam wygodnie.Mamy was dosc i MUSICIE to zrozumiec!!! Serece mnie boli ale bede kibicowal Slowakom. Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... 08.10.09, 18:56 To mi się bardzo podoba. Dotychczas każda instytucja domagająca się zmiany struktur PZPN była uważana za wroga lub wtrącającego się bez uprawnień. Przeciwko kibicom tak mówić nie wolno. PZPN musi pozyskać świadomość, że istnieje nie dla siebie, ale dla kibiców. Jak ich nie będzie, to skończą się wielkie pieniądze i z wpływów stadionowych, i z praw do transmisji, i z reklam. Świadomość mediów, że odwrócili się kibice spowoduje i ich odwrót. To jest jedyna metoda na rozbicie tej samozwańczej grupy wzajemnej adoracji. Każdy kto chce dobra polskiej piłki, powinien się do tego bojkotu przyłączyć. Popieram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzii El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste trybu... IP: *.b-ras2.blp.dublin.eircom.net 08.10.09, 18:56 Grupa chuliganow to chyba wy w PZPN jestescie ... te wasze premie, ignorancja rzeczywistosci ... to gorzej niz chuliganstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste try IP: *.aster.pl 08.10.09, 19:01 Nie kupujcie biletow bo na kilka godzin przed rozpoczeciem meczu Lato i reszta z tej bandy nierobow bojac sie kompromitacji beda stali niedaleko stadionu i za darmo rozdawali wejsciowki. Nie bierzcie ich nawet za darmo bo ta bande nierobow trzeba raz na zawsze rozpedzic na cztery wiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Liverpurz IP: *.chello.pl 08.10.09, 18:58 Mam do Was pytanie. Czy ktoś wie gdzie leży Liverpurz??? Prezes Lato w ostatnim wywiadzie wspominał że polscy kibice powinni brać przykład z kibiców przychodzących na mecze w Liverpurze. Ale jak mam brać przykłąd skoro nie wiem gdzie ten Liverpurz leży. Szukałem w Wikipedii i nic nie znalazłem. Może to gdzieś na Marsie :):) A wracając do tematu to podpisuję się pod bojkotem obiema rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: El. MŚ 2010: Kibice bojkotują PZPN. Puste try IP: 130.36.95.* 08.10.09, 18:59 Teraz to grupka chuliganów? Przecież PZPN twierdził że w Polsce nie ma problemu chuliganów, do tej pory to byli niezdyscyplinowani kibice, jak to powiedział któryś: kilka czarnych owiec... Odpowiedz Link Zgłoś