Gość: krzysztof Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.173.26.124.tesatnet.pl 13.10.09, 15:11 Panie Atlas, już raz Pana prosiłem, aby nie nazywał mnie Pan terrrystą. Będę wobec tego taki chamski jak Pan m.innymi do mnie. Słychaj Atlas ty palancie(bo pewnie też będziesz na meczu)twoje chamstwo i tak przerasta moje, więc wiedz - takich gnojków jak ty potrzebuje ta klika pijaków. To co wy razem robicie, to już nie jest nawet terroryzm to jest już bandytyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajlander Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.net.upc.cz 13.10.09, 15:15 no tak - my jestesmy niedobrzy, bo bojkotujemy PZPN (nie mylic z bojkotem reprezentacji) nie idac na mecz, a oni co sami zrobili na slowenii? WSZYSTKIE bilety dali sobie a kibicom nic! i teraz jak my nie chcemy isc na tych cieniasow, to jestesmy terrorystami... PKP! Odpowiedz Link Zgłoś
pediatra Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... 13.10.09, 15:15 To są jaja !!! PZPN to sutenerzy. Wystawiają przeciętnej wartości osoby lekkich obyczajów i pobierają za to kasę. I działaj w międzynarodowej mafii. Może zorganizować ligę piłkarską II. Nie rozumiem dlaczego ten kryminalny proceder ubiera się w narodowe barwy? Stadion narodowy? A może kopulodrom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły kibic Czy 25 lat we Wronkach wystarczy ? IP: *.eden.com.pl 13.10.09, 15:16 No to z powodu tego, że jutro nie zasiąde na trybunach "Śląskiego" zostałem postawiony przez p.Atlasa w jednym rzędzie z Bin Ladenem. No super. Nie pozostaje mi nic innego jak zameldować się w najbliższym zakładzie penitencjarnym i dobrowolnie poddać sie karze. Jak myślicie, czy za niekupienie biletu na naszych "kopaczy" 25 lat wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk00 Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:17 PZPN sie zlosci bo pieniazkow nie bedzie z biletow:D i bardzo dobrze, trzeba ich troche skrocic, bo przeciez z biletow to oni maja sporo kasy, a na Śląski duzo widzow sie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macx Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: 195.182.9.* 13.10.09, 15:18 ja nawet w telewizji nie bede ogladal szkoda oczu na tą żenadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:18 Panowie z PZPN opamiętajcie się. To KIBICE PŁACĄ WIĘC WYMAGAJĄ, WY te pieniądze wydajecie, NA SIEBIE TEŻ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Nie wyobraża sobie - też mi coś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:18 "...Stefan Majewski nie wyobraża sobie, jak kibice mogliby zbojkotować środowy mecz reprezentacji..." - a ja nie wyobrażam sobie jakbym miał oglądać takich szmaciarzy jakimi są polscy kopacze. Nie nie walczę z PZPN-em bo to walka z wiatrakami. PZPN jest kryty przez UEFA oraz przez FIFA. Ja bojkotuję nasze primadonny, które nie wykazują ani odrobiny woli walki, umiejętności piłkarskich i ani krztyny honoru. Profanują polskie godło narodowe i barwy. Niech Majewski popatrzy jak grają siatkarze i siatkarki i nauczy swoich kopaczy co to jest walka i honor, wtedy może liczyć na moją obecność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.toya.net.pl 13.10.09, 15:20 Atlas ty złamasie już głową gdzieś zaryłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Atlas to zwykła k.... do wynajęcia 13.10.09, 15:21 PZPN mu płaci, więc Atlas szczeka. Dajcie mu spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: 194.11.24.* 13.10.09, 15:23 Mniej Piechniczka, więcej Smudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terapeuta Wódko - pozwól żyć!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:24 Przykre patrzeć na to co wódka potrafiła zrobić z człowieka. przecież to typowa psychoza maniakalna. Czas się leczyć Panie A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor pan już się boi, panie Atlas! IP: *.komster.pl 13.10.09, 15:25 Polski Związek Piłki Nożnej ustami swojego rzecznika Atlasa, trenera Majewskiego czy prezesa Laty zapewnia, że bojkotu się nie obawia. Zapewnia, że jest to, zbyt rozdmuchana przez media, akcja grupki chuliganów, terrorystów. W prześmiewczym tonie wypowiada się o Nas, ludziach z koniecpzpn. Mówi, że jesteśmy nikim, bo internet daje poczucie anonimowości, bo nie mamy żadnych zorganizowanych struktur. Jeśli rzeczywiście tak jest, to dlaczego każdego dnia pojawia się coraz więcej artykułów, w których władze Zwiazku proszą “kibiców” o przyjście na mecz? Dlaczego bilety są rozdawane za darmo wśród młodzieży? Dlaczego rzecznik Atlas nie podejmuje rzeczowej dyskusji, tylko przechodzi o ataków ad personam, będących świadectwem desperacji i braku argumentów? Przecież pan Atlas, który jak sam mówi, jest szanowanym dziennikarzem z wieloletnim stażem, powinien samą siłą swojego nazwiska zdusić chuliganów. Według mnie odpowiedź jest jasna: PZPN czuje, że traci grunt pod nogami. Wie, że nikła liczba kibiców na meczu kadry będzie ich klęską i widzi, że klęska staje się z każdym dniem coraz bardziej realna. Na pewno, opłacone za pieniądze, które powinny być przeznaczone na szkolenie młodzieży, firmy zajmujące się wizerunkiem PZPN dostrzegły, że w walce ze społeczeństwem Związek został sam. Media zaczęły się przyglądać bliżej leśnym dziadkom, na jaw wychodzą coraz to nowe, kompromitujące środowisko fakty, rzecznik nazywa publicznie dziennikarza ch…, akcja koniecpzpn ma odzew w liczących się mediach zagranicznych (forum.koniecpzpn.pl/viewtopic.php? f=338&t=728&start=0). Lato, Piechniczek i spółka wiedzą, że PUSTY STADION początek końca obecnej patologii w naszym futbolu, a oni się tego boją panicznie. Nie daj im satysfakcji, nie przychodź na mecz! Niech każde puste krzesełko na Śląskim będzie jak cios prosto w serce układu, który niszczy Polską Piłkę Nożną. żródło:http://www.koniecpzpn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: philipq Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: 84.9.59.* 13.10.09, 15:25 Nastepny w dupe kopany dziadowina!!! ja pierdziu, czy tam pracuja sami kretyni czy choc jeden z nich kiedykolwiek wybije sie na jakikolwiek poziom...!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera-live Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:26 w mitologii dżwigałeś sklepienie niebieskie, ale chyba nie utrzymałeś i ci na główkę spadło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 16:01 Gość portalu: siekiera-live napisał(a): > w mitologii dżwigałeś sklepienie niebieskie, ale chyba nie utrzymałeś i ci na > główkę spadło. +++++++++++++++++++++++++++++ to nie ten. ten, który teraz jest rzecznikiem pzpn-u, specjalizował się w jedzeniu gó...anych tortów, popijanych "rynsztokówką" (za darmo !), więc jeśli ktoś chce mu zapłacić, to jest gotów swoją mordką z resztkami "tortu" w kącikach ust (dlatego też zgolił wąsy-za dużo mu zostawało "na później" w wąsiskach) okrasić każdą "gó...aną" sytuację. ma tzw. wytrawny gust. a tak w ogóle to jest to encyklopedyczny okaz tzw. choooya ze szmat. a jakby rzecznik atlas to przypadkiem czytał, co tu piszę, to niech nie ma żadnych wątpliwości-piszę tak, gdyż moim zamiarem jest obrażenie go, tak jak on obraził mnie (i kilkadziesiąt tysięcy innych). Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Rodem z PRL 13.10.09, 15:26 Tu sie najwyrazniej komus ubzduralo, ze kibice sa dla PZPN a nie na odwrot. Panie Lato: na poparcie kibicow trzeba sobie zapracowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boże co za debil z jakiej dupy ten bobek wypadł? IP: *.23.54.194.generacja.pl 13.10.09, 15:28 niepokoje społeczne? terroryzm? weź ty się q... lecz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomas7771 Pijaczyna 13.10.09, 15:28 kto w ogóle bierze pod uwagę mamrotanie takich meneli? Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... 13.10.09, 15:28 Coś jednak się dzieje www.pilka.sniezka.pl/pelne_oswiadczenie/. Odpowiedz Link Zgłoś
manini coś się komuś pomyliło 13.10.09, 15:29 Oni naprawde mają nas za durni... prawie wszystkie dyscypliny drużynowe odnoszą większe sukcesy ...a oni nie powinni się oburzać tylko przeprosić i poprosić o kibicowanie.to właśnie jest problem z piłką wielka pycha nie poparta niczym i zero pokory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak, pomyliło! Re: coś się komuś pomyliło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 18:44 Może mają Was jeszcze pocałować w tyłek? To jest sport. Trzeba umieć pogodzić się z przegraną, a nie histeryzować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkowski Normalnie drugi URBAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:29 Chyba tęskni za poprzednim systemem. W PRLu o strajkujących też mówiono że to bandyci, wrogowie państwa itp. Według Pana niedoRzecznika jak się nie należy do organizacji (najlepiej jakiejś współpracującej z PZPN) to nie ma się prawa głosu. Panie Atlas, nie kompromituj się Pan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.c198.msk.pl 13.10.09, 15:32 Zaczynają się chyba bać skoro już są takie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosenborg Re: Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj IP: 156.17.87.* 13.10.09, 15:37 Panowie i panie z koniecpzp.pl. Na waszym miejscu byłbym dumny z tego, ze jakiś pajac z Pzpn-u nazywa Was terrorystami i chuliganami!!! łotry pzpn-owski zbliża sie Rewolucja Październikowa. Dzień obalenia najbardziej mafijnego klanu w Polsce powinien być świętem Narodu Polskiego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loban1980 Zlikwidować ten komunistyczny pomiot 13.10.09, 15:34 Zburzyć budynek, zaorać, posadzić bratki, a wszystkich działaczy wysłać na księżyc. Powołać nowy związek. Nie zatrudniać tam członków PZPN i ich rodzin do 7 pokolenia. Powołać tam młodych ludzi, którzy faktycznie będą dbać o polski sport, a nie ustawianie meczów i zakładów sportowych. PS Z wieloma Polskimi zawodnikami też trzeba by było zrobić porządek. Na razie policja zatrzymuje sędziów i działaczy, a każdy wie, że w ustawianiu meczów biorą też czynny udział zawodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolektyrmand Pijak o terrorystach 13.10.09, 15:36 Być nazwanym terrorystą przez pijaka to nic złego. Może to nawet rodzaj nobilitacji? www.sport.pl/sport/1,65025,7102002,Janusz_Atlas_nowym_rzecznikiem_PZPN__Pytania_o_wodke.html? utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=4606275 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peters Rzecznik PZPN: bojkot reprezentacji to rodzaj t... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 15:39 to stwierdzenie o terroryzmie wypowiedzial ten "kulturalny" pan od tego Ch... z Gazety Wyborczej?? - inteligentnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś