Gość: kw Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 08:40 A kto to jest ten Gieleciński ? Następny Wałęsa który chce się wdrapać na szczyt po plecach zwykłych ludzi , a potem się na nich wypnie ? Już się przymila sponsorom ! Następny nawiedzony ze znaczkiem w klapie !!! A bojkot popieram ! Bojkot sponsorów też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inek Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.102.211.91.static.bait.pl 14.10.09, 09:27 bojkot sponsorów. koniec kasy, koniec PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: Koniecpzpn.pl: bojkotujmy produktów spons 15.10.09, 15:23 Im bardziej zbojkotujemy tych sponsorów co nie chcą się odciąć od PZPN tym szybciej wyjdzie obecny PZPN (bez kasy będą Ci społecznicy) a my wrócimy na stadiony. A z jakiej kasy przyznaje sobie PZPN te delegacje, premie, wynagrodzenia. Ot kwintesencja pracy społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Jak zaszkodzić PZPN? IP: 94.254.143.* 14.10.09, 09:46 Skłonić sponsorów do wycofania się. Trzeba dla dobra naszej piłki zwyzywać w trakcie meczu sponsorów, tak żey cała Polska słyszała. Nie ma innego wyjścia. Koniec takiego PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Oda do Atlasa IP: *.chello.pl 14.10.09, 10:05 Panie Drogi Atlasie! Kiedy w pilce noznej pisywales, pzpn wrogo widziales, teraz kiedy salony blizsze sie staly, zapomniales co gadales! Zycze tobie dobry felietonisto, abys odzyl i wrocil, i nie gadal juz wiele przed kamerami bo sam wiesz jak wszystko wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... 14.10.09, 10:22 A ja się tak zastanawiam w jaki sposób chce osiągnąć swój cel (czyli jak mniemam zmiany w PZPN) pan z koniecpzpn. Jedynym możliwym środkiem nacisku jest kasa. Póki będą sponsorzy to kasa się nie skończy. Niestety coraz bardziej mam wrażenie, że ta cała sprawa tak dmuchana przez media jest jednym wielkim przekrętem mającym na celu wypromowanie kilku ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kml-19 Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... 14.10.09, 10:30 ooooo nie to juz mi sie nie podoba!!! Zaczynaja sie znow uklady i co moze teraz strona bedzie miala sponsora???? Lemingi moga kupowac sniezke, chlac tyskie i dzwonic z orange. Ja dalem sobie siana z tymi firmami do czasu kiedy bede widzial G.L i A.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekeS Re: Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów spons IP: *.pai.net.pl 14.10.09, 18:22 A właśnie bojkotujmy produkty sponsorów. Brak kasy od sponsorów-brak wypłat dla działaczy-brak zysków działaczy-koniec PZPN. Rozumiem że sponsorują kadrę ale co za tym idzie także ten nieszczęsny PZPN. Najwyższy czas zakończyć ten chory proces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carllewis Koniecpzpn.pl: brać przykład z pzpn-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:31 Forumowicze Trzeba BRAĆ PRZYKŁAD z PZPn-u. Z reprezentacją i piłką NA DOBRE i NA ZŁE!!!!!.Czy piłkarze grają dobrze czy żle, czy szkolenie jest dobre czy złe to dziady leśne z zarzadu(czytaj z braku rządów)PZPN zawsze będą na stołkach w PZPN-ie. Bez względu na wszystko, na dobre i na złe przy korytach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contienre Trzeba w końcu ruszyć ten beton!!! IP: *.171.97.44.static.crowley.pl 14.10.09, 10:44 Jeśli rząd nie dał rady to może kibice coś z tym fantem zrobią. Uważam się za fanatyka piłki nożnej, od lat oglądam na żywo lub w TV wszystkie mecze reprezentacji, polską ligę i rozgrywki pucharowe. W tej chwili przyglądając się z dość bliska polskiej piłce, polskiemu systemowi szkolenia młodzieży, polskim ligom od okręgówek po Ekstraklasę, polskim reprezentacjom (wczoraj Polska przegrała z Holandią 0:4 grając cały mecz w przewadze jednego zawodnika!!!!) dochodzę do wniosku, że miłość do futbolu okazuję właśnie w ten sposób, że ruszę w posadach PZPN. Na pewno nie uważam sie za terrorystę i cieszę się że kibice w końcu pokazali jak "walczyć" pokojowo a polską piłkę a nie tylko "gębą". Nie oszukujmy się - bez kibiców żaden sport nie ma racji bytu na szerszą skalę. TO właśnie siła kibiców decyduje o popularności PN na świecie. Być może jeśli wszyscy się zbierzemy do kupy i zostaniemy zauważeni to coś się zmieni i być może będziemy mogli wreszcie patrzeć z podniesioną głową na Anglików, Niemców Holendrów itd itp a nasz "Kowalski" czy "Nowak" zagra być może w Realu Madryt czy Barcelonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek .Sponsorzy z nas kpią! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.09, 10:44 Chwała im co prawda za to, że zauważyli nasz protest, ale oświadczenia w takim stylu niczego nie zmieniają! Rozumiem, że wiążą ich zawarte kontrakty i nie mogą wycofać się ze sponsoringu z dnia na dzień. Powinni chociaż zasugerować zrewidowanie swojej postawy po wygaśnięciu umowy! Skoro twierdzą, że łożą na Reprezentację, a nie na PZPN, to może zmienić zasady wspierania i pomyśleć o BEZPOŚREDNIM finansowaniu kadry?!! Po prostu, do ustalonego limitu opłacać rachunki zawodników związane z wykonywaną przez NICH pracą!! I wyłącznie te, które mają związek ze Sportem! Balangować sportowcy powinni za swoje - lekko, bez wysiłku pobierane co miesiąc w kasie PZPN-u dziesiątki tysięcy zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zadbad Cała para w gwizdek. 14.10.09, 12:07 - Oświadczenie "Śnieżki" jest światełkiem w tunelu i mam nadzieję, że nasza akcja może się powieść - wyznaje Gieleciński. Światło oślepia,panie Gieleciński,oczy otwierają się szerzej w mroku... Mnie się wydawało,że cała akcja ma na celu to,żeby wszystko padło na pysk i powstało coś nowego.A tu jakiś koleś chce się ugadywać i robić karierę.Ludzie mają dość piep.rzenia po próżnicy.PZPN trzeba odciąć od pieniędzy.Przestać oglądać reprezentację,przestać kupować produkty sponsorów a nie się z nimi UKŁADAĆ.Już w 89' ludzie ze styropianu układali się z komunistami.Rozkradli i wyprzedali wszystko co wartościowsze.Jeśli j.ebać PZPN to j.ebać a nie dyskutować.Po tej dyskusji Lato i reszta podadzą sie do dymisji?Gó....W zamian za odstąpienia od bojkotu naobiecują głupkom ile wlezie i nic się nie zmieni.Tutaj nie potrzeba żadnego przywódcy,wystarczy,że każdy będzie robił swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znienacka Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.10.09, 13:14 Jeżeli sponsorzy przejdą na nasza stronę i będą otwarcie popierać unicestwienie PZPN nie będzie bojkotu ich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysi0 no more tyskie IP: *.universum.pl 14.10.09, 15:30 za 3 miesiące kończy mi się umowa z orange i tyle mnie widzieli, tyskie wylecialo już z mojego koszyka jakieś3 miesiące temu. na pochybel Odpowiedz Link Zgłoś
conan148 Trzeba to wszystko rozwalić i odbudować od nowa 14.10.09, 16:07 Trzeba to wszystko rozwalić i odbudować od nowa (PZPN), więc nie pękajmy i róbmy swoje. Jak sponsorzy zareagują, to ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjalopata Propozycja dla Dziennikarzy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 17:28 mam propozycję dla dziennikarzy. Jeśli chcecie przyłączyć się do protestu kibiców, to zadawajcie leśnym dziadkom tylko jedno w kółko pytanie: "Kiedy Pan poda się do dymisji?" Aż do znudzenia. Chciałbym zobaczyć taką konferencję prasową, gdzie kolejni dziennikarze podnoszą rękę i zadają to samo pytanie. I chciałbym usłyszeć, jak się dziadki będą tłumaczyć, dlaczego nie można ich odspawać od stołka i dlaczego tak ważne jest, żeby otrzymali kolejną premię. Odpowiedz Link Zgłoś
blues56 Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... 14.10.09, 18:14 Zebyscie tylko nie zamienili Tyskiego na Lecha!Chcialem przypomniec ,ze Kompania Piwowarska produkuje nie tylko Tyskie ,ale takze Lech,Zubra i inne mniej popularne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosktomowiprawdei Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 19:03 janusz atlas cisnie mi sie na usta tylko jedno słowo sk....kazda myszka swoj ogonek chwali i dobrze ze jest bojkot i sponsorzy sie wycofuja cały zarzad powołać na nowo zwolnic wszystkich powolac nowe twarze a nie staruchów z latem na czele. pobieram bojkot w 100% bo oni nic nie graja niech sie naucza kopac w pilke a potem za reprezentacje sie biora gwiazdorzy polscy zenada zenujace przedstawienie smiec mi sie chce z polskich piłkarzy to sa debile. pozdrawiam ten komentarz jest tak samo chaotyczny jak to co dzieje sie w polskiej piłce i nie tylko. celowy zabieg pozdrawiam kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty LEO Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.chello.pl 14.10.09, 19:06 Trzeba bojkotować sponsorów to jedyny rozsądny kierunek bojkotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgdgdfg Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 19:07 oda słow idz sie do dymisiji podjasam sie skurczybyku zbojkotuj szk terroryzm o czym on gada i dobrze ze nie przychodza na stadion a palantem sku...synu jestse sam jak ci nie wstyd zgraja on mówi o PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATLAS Wrocław Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: 91.188.101.* 15.10.09, 10:19 ATLAS :))))) Ciul obchodzi Kogo co Ty chcesz!!! Wrocławska prokuraturę oskarżaj też. Zaczeli !!! grzebać w głównie Pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smocze k J.ATLAS inteligent powiatowy.. IP: 91.188.101.* 15.10.09, 10:24 www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,7143953,Janusz_Atlas_duka_jezykami_swiata.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je*ać pzpn Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: 83.3.221.* 15.10.09, 13:16 A ja z ORANGE odchodzę piwa nie piję PZPN trzeba odciąć od pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 15.10.09, 16:27 panie atlas ,lato i inni wasze dni sa policzone, juz niedlugo zostaniecie odsunieci od koryta...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.elk.mm.pl 15.10.09, 21:31 a dlaczego by nie bojkotować sponsorów? Ja namawiam na to bo same protesty to jest półśrodek.Więcej możemy uzyskać jeżeli sponsorzy wycoają się ze sponsorowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nojman0 Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... 15.10.09, 23:27 Zdanie sz.pana GIELECIŃSKIEGO uważam za zdradę.BEZ BOJKOTU SPONSORÓW nic się nie zmieni.Tylko oni mogą zmusić PZPN do zmian (ALE JAKICH?)Co ten Filipek kombinuje.Panowie -----Patrzeć na łapy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAMUT Koniecpzpn.pl: Nie bojkotujmy produktów sponsor... IP: *.146.144.123.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.09, 18:43 W PZPN TAK WALA ZYTO/ Odpowiedz Link Zgłoś