Gość: marriott Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 19:46 Bardzo miło wspominam, Pan Atlas to był gość, zawsze potrafił zachować się w towarzystwie nawet międzynarodowym, nigdy nie odmawiał jak ktoś stawiał, pijał jedynie whisky, preferował Johny Walker Black Label 3-4 szklaneczki na dwa palce ale od górnej krawędzi, potrafił wówczas rozmawiać w każdym języku i brryyllllllowaaaać w karrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzd -yp -yp ymmmmmmmmm towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.telnet.krakow.pl 15.10.09, 19:54 Hmmm a widzicie tego wielkiego litrowego Absoluta koło Laty. Powodzi sie darmozjadom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 19:55 Jesteście żałośni, na poziomie Atlasa. Gdyby dzwonił ze Słowacji dziennikarz, to z pewnością mówiłby z akcentem rodem z Oxfordu. Walnijcie się w łepetyny, palladyni PZPNu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Ellis Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 87.205.149.* 15.10.09, 19:56 W każdym zachodnim kraju ( tym samym, na który się powoływał p. Majewski) taki rzecznik natychmiast podałby się sam do dymisji, za robienie z siebie durnia. A u nas taki dureń zostanie przez drugiego durnia okrzyknięty bohaterem, bo stawia czoło zorganizowanej grupie terrorystów... Odpowiedz Link Zgłoś
teacher Re: Janusz Atlas duka językami świata 15.10.09, 20:37 That bloke that called your PZPN spokesman spoke with such a terrible (obviously Polish) foreign accent that only a complete idiot would not be able to see what game he was playing... On the other hand that Atlas bloke is a pathetic phoney and the whole soccer organization is a bunch of con guys and pathological liars...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snor Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.superkabel.de 15.10.09, 20:52 Nie no co to mialo byc i on zna jezyki obciach zniszczmypzpn.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.ue.woosh.co.nz 15.10.09, 21:32 "- ...poradzę sobie. Oczywiście, że mówię po angielsku i rosyjsku. Już nawet do mnie dzwonili, mejlowali z zagranicy. W PZPN naprawdę nie pracują półanalfabeci i idioci. " No i sobie poradził, o co to wielkie halo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosckarol Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 21:38 Janusz Atlas wslawil sie wywiadem z francuskim lekkoatletom,mistrzem olimpijskim w warszawskim REMONCIE dla Przegladu Sportowego w latach 70-tych.Wszystko bylo dobrze do momentu gdy sie wydalo ,ze On to wszystko wymyslil.Przez lata byl na indeksie w tej gazecie i by wegetowal na marginesie prasy sportowej gdyby komuna nie padla i nie bylo zapotrzebowania na takich gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandros Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.chello.pl 15.10.09, 21:50 niezły baran ten dziennikarz... just for the record nie jestem fanem atlasa ani PZPN ale mogli wybrać do telefonowania kogoś kto potrafi mówić po angielsku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macs Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.globalconnect.pl 15.10.09, 21:59 Niech mi ktoś kutwa udowodni, że to był janusz atlas, a nie drugi dziennikarzyna równie beznadziejny z j. angielskiego. W dupie mam cały ten PZPN ale, kurde jak się komuś chce robić tak fatalne "publicity" to trzeba to robić z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lott Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 79.175.197.* 15.10.09, 23:13 zamknij sie ku... juz z tym angielskim, facet zadzwonil nawet smiesznie mu to wyszlo i tyle.a ty jak na sile chcesz pokazac ze tak swietnie mowisz po angielsku to udowadniaj to we wlsciwych sytuacjach i miejscach, bo tutaj nikogo to nie obchodzi. 20 osob przed toba juz o tym napisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 23:22 tak trochę na boku... niezła fotografia... nieco tendencyjna w obecnej sytuacji, ale fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @lott Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 23:32 Sam się zamknij z dennym komentarzem. Facet wcale nie był śmieszny a żałosny. Na fali ogólnonarodowej niechęci do PZPNu wielu dziennikarzy chce zbić mniejszy lub większy kapitał a to mnie akurat drażni. Nawet jak gostek wyskakuje do nielubianej instytucji to ma sobą coś reprezentować a nie dukać jak piątoklasista. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do merane: Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 68.80.59.* 15.10.09, 23:33 merane: to bedzie w pierdziszewie gornym. Nie wprowadzaj ludzi w blad prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer1doc Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.tampabay.res.rr.com 15.10.09, 23:39 ha ha , fly by lot once again! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 00:21 ani jeden ani drugi z angielskim nie maja za wiele wspolnego,i watpie zeby to byl atlas. raczej jeden baran w jednym pokoju a drugi za sciana i sciema.....i qrwa ten akcent....masakra,tak akcent bialorusina bylby zdecydowanie inny Odpowiedz Link Zgłoś
1tafer Re: Janusz Atlas duka językami świata 16.10.09, 00:33 śmiejecie się z poważnych ludzi na poważnych stanowiskach... ładnie to tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozz Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.icpnet.pl 16.10.09, 01:11 Ludzie przestancie sie czepiac dzwoniacego.. jestem przekonany ze 80% z Was mowi tak samo jak on.. wypisujecie jaki to kiepski angielski ma chyba glownie po to zeby podniesc anononimowo swoje ego.. jego angielski byl na srednim polskim poziomie.. tu chodzi o ATLASA:) Nie wku*wia Was to ze koles ktory ma nas reprezentowac jest co najmniej malo inteligenty i jeszcze zbiera za to ogromna kase bo ma znajomosci i nic wiecej?!?! to jest najbardziej poje*ane w tym wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 01:50 na srednim poziomie???????buhahaha......to jaki wedlug ciebie poziom jest daremny? ps.rozpedz sie i sprawdz czy przebijesz mur glowa Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Janusz Atlas duka językami świata 16.10.09, 01:55 www.youtube.com/watch?v=QQeBeqBIY6k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laaaaaaa..t...o Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.centertel.pl 16.10.09, 02:07 Nie wiem czemu tafer twierdzi, że Atlas jest mało inteligentny? Dla mnie to łebski gość, 10 lat był reporterem Polityki i Szpilek, zbierał nagrody (wiem od Taty), a jak w 91 zajął się sportem to był naczelnym Przeglądu Sportowego i naczelnym Piłki Nożnej...no sorry, ale to nie jest baran, a znajomość języka angielskiego pana...ten kolega co dzwonił mówi równie beznadziejnie, ale jestem pewien, że Atlas radzi sobie z rosyjskim, bo jest starszym gościem,a koleś nawet angielskiego nie ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Janusz Atlas duka językami świata 16.10.09, 02:15 Jaki związek, taki rzecznik. W szyję i do przodu. Siać, siać, Alleluja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
orchidust Re: Janusz Atlas duka językami świata 16.10.09, 06:15 nazwał chu.. jednego z waszych dziennikarzy i tak się na niego uwzięliście? Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.os3.kn.pl 16.10.09, 07:19 No i proszę, jak to zwykle bywa, pod artykułem objawili nam się sami znawcy tematu ! Wychodzi na to, że w naszym pięknym kraju mamy samych: prawników, lekarzy oraz... anglistów ! :P A Atlas po angielsku "ni panimaju" czego nikt i nic już nie zmieni :P Odpowiedz Link Zgłoś
sandal11 Re: Janusz Atlas duka językami świata 16.10.09, 07:21 Kit z tą rozmową. Angielski jest ich chyba najlepszą stroną:-)) Lepiej spójrzcie, jaki asortyment lato ma w coolerze!! 5-cio litrowa Finlandia, TO JEST K.. SPRAWA:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś