Dodaj do ulubionych

Janusz Atlas duka językami świata

• Gość: Gość Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 07:53
      Atlas? Producent kleju? Ano dlatego się rozmowa nie kleiła...na co dzień ma go za dużo...
    • Gość: Ja Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.gch.net.pl 16.10.09, 08:24
      Prowokacja prowokacją ale nie to chciałem tu skomentować. Wiele osób pastwi się tu nad akcentami obu rozmówców, jakby sami urodzili się w anglojęzycznym kraju. Wygląda na to, że z językiem mieli do czynienia jedynie na kilku szkolnych lekcjach. Porozmawiajcie sobie z kilkoma zagranicznymi kontrahentami, to zobaczycie jak ludzie mówią po angielsku. Polacy i tak są w tej kwestii dość dobrzy. Nie chodzi o to, by spuszczać się nad swoim akcentem, tylko żeby się skutecznie porozumieć.
    • Gość: kabe Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 09:10
      No ale gościu:Ja. Koleżka dzwoniący ma ewidentnie POLSKI akcent. Przecież jest charakterystyczny. Nie ruski, nie czeski, ani japoński. Więc naprawdę można było wybrać kogoś mniej drewnianego. Zresztą Atlas też się nie poznał :)
    • Gość: kajak Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 188.33.3.* 16.10.09, 09:34
      To jest marna prowokacja!!! Mam nieprzyjemność znać Pana Atlasa i to na 100% nie jest jego głos!!!!!!!!
    • Gość: G.D. Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.09, 09:48
      Ciekawe to nagranie do odsłuchania powyżej... Każdy idiota pozna po dwóch sekundach, że to silny polski akcent a zatem żaden cudzoziemiec. Czemu pan Atlas miał dać się przeciągnąć przez kakao?
    • Gość: aniakin Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 192.100.112.* 16.10.09, 10:00
      Heh, tylu tu anglistow, no niesamowite! A jak moja przyjaciolka Brytyjka przyjechala do Polski na samotne wakacje, to napotkala na ogromne problemy komunikacyjne - praktycznie NIKT po angielsku nie mowil, nawet mlodzi ludzie (pewnie w szkole ich ucza pisania, a nie rozmowy). I to w Krakowie, ponoc "perelce" turystycznej Polski! Riiight...
    • bohdanek-net Re: Janusz Atlas duka językami świata 16.10.09, 10:12
      A czemu to P.ATLAS ma sie róznić od posłow ,senatorów czy w końcu"europosłów.".To już taki kraj gdzie gościa się wybiera bo głośno gada albo ma chody u szefa.Kwalifikacje do stanowiska,funkcji to tylko margines.TAK TRZYMAĆ-europa długo będzie miała z czego się śmiać ,podstaw do smiechu dostarczamy w kazdej dziedzinie.
    • Gość: krakus Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: 82.132.139.* 21.10.09, 22:58
      gdzie mozna i czy mozna odsluchac tej rozmowy???
    • Gość: jack Re: Janusz Atlas duka językami świata IP: *.ghnet.pl 29.10.09, 19:17
      do niektórych forumowiczow: a moze pan pytajacy specjalnie z takim akcentem sluchal zeby atlas cokolwiek zrozumiał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka