Dodaj do ulubionych

Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym...

IP: *.chello.pl 02.11.09, 16:20
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: wertuqq Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.chello.pl 02.11.09, 16:36
      Wszyscy kibole, bez względu na barwy klubowe, to banda
      niedorozwojów i debili.
      • Gość: pawel Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 18:45
        stawiał opór. rozumiem że kupił bilet i tym samym zawarł z klubem
        umowę cywilno-prawną. pomijając już debilny kontekst przyśpiewki, to
        nie zauważyłem w niej żadnych wulgarnych czy innych zakazanych słów,
        nie zakłócił też nią minuty ciszy bo tej nie było, nie nawoływał też
        do burd, nie był pod widocznym wpływem itp. to już takich czasów na
        Legii dożyliśmy że ochrona ni z gruszki ni z pietruszki może mnie
        wyrzucić ze stadionu a ja nie mogę przeciw temu zaprotestować? mam
        bilet nie łamię regulaminu nie ma dla mnie zagrożenia utraty zdrowia
        lub życia więc o co chodzi?

nie zmienia to jednak mojego zdania o Staruchu że ma watę zamiast
        mozgu a jego zachowanie przynosi wiecej szkody przeciwnikom iti niz
        pozytku
        • Gość: gregger Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.197.89.231.edial.pl 02.11.09, 18:53
          Jeśli nie rozumiesz całego zajścia i nie widzisz niczego haniebnego,
          bulwersującego i budzącego sprzeciw w tej przyśpiewce zaśpiewanej właśnie w
          takim kontekście to, no cóż, przykro mówić ale jesteś głupszy niż młotek.
          Zresztą podobnie jak wszyscy pseudokibice.
          • Gość: pawel Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 19:02
            ale na jakiej podstawie zostal usuniety ze stadionu?

czytasz ale nie rozumiesz, nie martw sie jest was wiecej
            • Gość: :) Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.11.09, 19:41
              Został usunięty na podstawie złamania regulaminu stadionu, a mianowicie:

opuszczenie bez zezwolenia służb porządkowych numerowanego miejsca, na które
              miał kupiony bilet - czyli jak poszedł na gniazdo prowadzić doping :)

taki czasów doczekaliśmy. aj ti aj, uciekaj :)
              • zigzaur Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow 03.11.09, 09:58
                Gdy gość w restauracji zrzyga się, pobije się z innymi konsumentami, naubliża
                kelnerowi i zrobi demolkę, to wykidajło go wyrzuci.
                Ale jeśli dużo skonsumuje i zapłaci, to następnym razem zostanie powitany z
                ukłonami.

Podobnie jest na stadionach. Niedługo kluby będą grzecznie prosić, aby na te
                "mecze" przychodził ktokolwiek, nawet żulia.
            • Gość: yyx Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:08
              koleżko... pajacyku, mój stadion wypie...m kogo chce. Tak jak Ty ze swojego
              domu. Której części zdania nie zrozumiałeś?
          • Gość: al Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 22:58
            haniebny czyn to nie powód aby opuścić stadion. Posłowie, nie zachowując skali,
            dokonują bardziej haniebnych czynów i swój mandat utrzymują. Na stadionie się
            tylko ogląda mecze, hańba to nie złamanie regulaminu, opanujcie się.

PS. dla mnie, osobiście, czyn również jest haniebny, nie usprawiedliwiam go, ani
            S., nie widzę żadnych okoliczności łagodzących, które mogły by uprawniać
            kogokolwiek do takich zagrywek. Piszę tylko o tym, co się stało później.
        • Gość: Pawełku Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:06
          ja ci powiem o co chodzi. Masz "bilet" bo płacisz za net ( albo Twój
          pracodawca). Jednak Twój iloraz inteligencji nie upoważnia Ciebie do wysnuwania
          opinii. Jednak to robisz. Marzę o chwili kiedy tacy idioci zaczną myśleć. Dam Ci
          przykład. Umiera Twoja matka ( nie życzę jej tego) albo ktoś Twój bliski.
          Pojawiam się na cmentarzu z ekipą i krzyczę " jeszcze jedna, jeszcze jedna"
          Dlaczego ? Bo może któraś sąsiadka jej nie lubiła i wynajęła nas. A co nam grozi
          ?? nic. Można chodzić po cmentarzu, możan sobie jakieś dziwne hasła wyśpiewywać.
          Zabronisz? Nie zabronisz, jak podejdziesz z uwagą to Cię jeszcze ekipa skopie. I
          słusznie. CO nam będzie frajer głowę zawracał. Nie uważasz, że też mam prawo do
          takiego myślenia ? Na pewno będzie Ci miło...

• Gość: Miki Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.aster.pl 02.11.09, 20:06
        Jako kibic Legii nie rozumiem takiego zachowania. Jak można w ogóle. Dlatego nie
        chodzę już na mecze Legii, bo nie czuję atmosfery. A już zachowanie "kibiców" po
        informacji o śmierci Jana Wejcherta to czysty skandal. Dla tych ludzi nie ma
        prawa być wejścia na stadion. To nie kibice.
        Serdecznie wszystkich pozdrawiam
        • Gość: manolo Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 22:03
          strasznie wielki z Ciebie kibic Legii, jeżeli nie chodzisz na mecze Legii, jak byś chodził może bys rozumiał w jakim kontekście doszło do protestu "kontrowersyjnego".Ale Wy niestety nie chodzicie i zamiast tego udajecie wszechwiedzących pisząc "skandal" "debile", ale kto tu jest mało inteligentny ,kibic który walczy o swój klub , czy piszący w internecie , którzy nie znają ccałej sytuacji , ale ulegają manipulacji grupy ITI-LEGIA 3MAJCIE się , pozdrowienia z Bydgoszczy.
          • Gość: ABeCe Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 22:54
            Oczywiscie, bo wedlug niektorych kibic to tylko ten co spiewa aj-ti-aj uciekaj.
            Kazdy inny, ktory chce aby na stadionie i trybunach panowal porzadek, aby bylo
            mozna obejrzec mecz w milej atmosferze, aby bezpiecznie mozna bylo dostac sie do
            samochodu po zakonczonym meczu i nawet jesli to wszystko jest robione kosztem
            podniesienia cen biletow to kibcem na pewno byc nie moze.

bzdury Panie opowiadasz bzdury.

• Gość: Miki Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.aster.pl 03.11.09, 01:34
            Właśnie dla takich komentarzy i z uwagi na brak atmosfery na trybunach ...
            przestałem chodzić na mecze. Chodziłem w czasach, gdy w bramce stał Kazimierski,
            Robakiewicz, Szczęsny, Stanev a grali Kubicki, Wdowczyk, Dziekanowski,
            Kowalczyk, Svitlica. I kiedyś było inaczej. A od czasu konfliktu z ITI ...
            zaczeło trybunami rządzić już nie powiem co. I dlatego nie chodzę. I nawet nie
            pomoże w tym rozbudowany stadion kolego. I klub kibica powinien coś z tym zrobić.
            I jeszcze jedno. Jak zmarł Ludwik Sobolewski czy Jan Raniecki, to kibice różnych
            klubów potrafili się zachować i uczcic minutą ciszy ich śmierć. A tutaj? Bez
            komentarza.
    • Gość: [L] To nie przejdzie IP: *.171.34.210.static.crowley.pl 02.11.09, 16:55
      Nie mozna dostac zakazu stadionowego za spiewanie "jeszcze jeden".
      Nie robcie sie smieszni.
      • Gość: Bar Re: To nie przejdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 18:39
        Ale istnieje cień podejrzenia, że okrzyki dotyczyły nie gola, lecz starszych i
        mądrzejszych a to jest niedopuszczalne.
        • Gość: stawiał opór. rozu Re: To nie przejdzie IP: *.chello.pl 02.11.09, 18:47
          stawiał opór. rozumiem że kupił bilet i tym samym zawarł z klubem
          umowę cywilno-prawną. pomijając już debilny kontekst przyśpiewki, to
          nie zauważyłem w niej żadnych wulgarnych czy innych zakazanych słów,
          nie zakłócił też nią minuty ciszy bo tej nie było, nie nawoływał też
          do burd, nie był pod widocznym wpływem itp. to już takich czasów na
          Legii dożyliśmy że ochrona ni z gruszki ni z pietruszki może mnie
          wyrzucić ze stadionu a ja nie mogę przeciw temu zaprotestować? mam
          bilet nie łamię regulaminu nie ma dla mnie zagrożenia utraty zdrowia
          lub życia więc o co chodzi?

nie zmienia to jednak mojego zdania o Staruchu że ma watę zamiast
          mozgu a jego zachowanie przynosi wiecej szkody przeciwnikom iti niz
          pozytku
        • 4krzych1 toż to święty i męczennik za wiarę w lewą kasę!!! 02.11.09, 19:54
      • Gość: Robert Re: To nie przejdzie IP: *.ekspres.net.pl 02.11.09, 19:33
        Można. Legia Warszawa i organizowane przez niego mecze nie są dobrem publicznym,
        a prywatnym. Właściciel może "u siebie" robić, co chce.

Wyproszenie ze stadionu to już osobna sprawa.
        • Gość: pawel Re: To nie przejdzie IP: *.chello.pl 02.11.09, 19:41
          na to dobro kupujesz bilet ktory jest zwykla umowa cywilno-prawna
        • Gość: as Re: To nie przejdzie IP: 94.75.122.* 02.11.09, 22:26
          Gość portalu: Robert napisał(a):

> Można. Legia Warszawa i organizowane przez niego mecze nie są
          dobrem publicznym
          > ,
          > a prywatnym. Właściciel może "u siebie" robić, co chce.
          >
          > Wyproszenie ze stadionu to już osobna sprawa.

nie prawda stadion i grunt naleza do miasta nowy stadion powstaje za
          pieniadze publiczne

a dziady z ITI sa wlascicielami klubu
    • Gość: KKS Z bandziorami nie wygracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 16:57
      ITI jest za słabe, a ci co wpuszczają,to też bandziory,a więc dozo
      na Polonii.
      • Gość: wojtek Re: Z bandziorami nie wygracie IP: *.chello.pl 02.11.09, 17:23
        skąd przypuszczenie że "jeszcze jeden" dotyczyło Waltera? ten kto snuje takie
        przypuszczenia powinien się leczyć,chora fantazja.
        Nawet jeśli by to dotyczyło Waltera,to ITI powinno zignorować takie
        przyśpiewki,jest takie powiedzenie "ciszej nad tą trumną" Chociaż ja Wejcherta
        nie szanuję bo był agentem WSI
        • Gość: Kici Wygramy cwaniaczku IP: *.acn.waw.pl 02.11.09, 18:35
          > skąd przypuszczenie że "jeszcze jeden" dotyczyło Waltera?

Bo ten debil sam to powiedzial.
    • Gość: kibic Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 17:24
      Skandalem, to jest to co ITI wyczynia z tym klubem i kibicami, którzy jeszcze
      kilka lat temu byli stawiani za wzór kibicowania i ultrasowania w Europie, a
      oprawy przygotowane przez Cyberf@nów pokazywane w Eurosporcie.To co wyczynia
      ITI i Walter to prosty skok na kasę. Miasto wybuduje mu stadion, on będzie
      czerpał profity z wynajmu powierzchni biurowej i handlowej, wywali
      dotychczasową publiczność, może i fanatyczną, może i z pomysłem i zacięciem do
      kibicowania ale posiadającą dwie zasadnicze wady - są niepokorni, nie czapkują
      przez władzą ITI a przede wszystkim są za biedni dla ITI jako przyszłe dojne
      krowy na nowym stadionie, gdzie zamiarem ITI jest wprowadzenie publiczności
      mniej "awanturującej się" ale za to z kasą i zamienienie "widowiska
      piłkarskiego" na "piłkarski spektakl", czyli cicho wszędzie, głucho wszędzie -
      z boiska docierają na trybuny odgłosy kopniętej piłki, z trybun na boisko
      dociera chrupot jedzonego popcornu dowiezionego z Multicina.
      A ostanim powodem - dla prezesa Waltera bardzo ważnym 0 jest wprowadzenie tych
      zasad w całej Polsce. Nie dla dobra polskiej piłki, tylko dla dobra ITI jako
      właściciela Legii. Bo jak bilety będą wszędzie w takiej cenie jak na
      Łazienkowskiej, to tylko 2-3 drużyny będą w stanie zapełnić nowe stadiony.
      Wtedy Pan Walter wstanie i na spotkaniu spółki EKSTRAKLASA powie do innych:
      "No jakie wy macie możliwości jak wasza marka jest tak słaba, że nie macie
      kompletu na stadionach? Jak waszych pustych stadionów i kiepskich meczy nie
      chce transmitować (VN, Canal Plus, Polsat - niepotrzebne skreślić) I dlatego
      kasę z TV podzielimy między te kluby co ten potencjał mają a wy dostaniecie
      ochłapy. I O TO TU SIĘ TOCZY WALKA...
      • Gość: zzz Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: 151.204.99.* 02.11.09, 18:34
        dodaj jeszcze ze na wynikach sportowych Legii ci wcale nie zalezy, a zalezy ci
        tylko na skopaniu komus d...
      • Gość: (Lopez) Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.11.09, 18:39
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> Skandalem, to jest to co ITI wyczynia z tym klubem i kibicami,
        którzy jeszcze kilka lat temu byli stawiani za wzór kibicowania i
        ultrasowania w Europie.

Buahahahaha! Ty tak na poważnie bredzisz czy pastylek nie wziąłeś?:)
        Wzór kibicowania! ROOOOTFL. Kilka lat temu cała Europa pokazywała
        palcami bandytów, którzy nazywają się kibicami Legii za rozróbę w
        Wilnie. Heh, tak beszczelnego kłamstwa to dawno nie widziałem:)))

> ITI i Walter to prosty skok na kasę. Miasto wybuduje mu stadion, on
        będzie > czerpał profity z wynajmu powierzchni biurowej i handlowej,
        wywali dotychczasową publiczność, może i fanatyczną, może i z
        pomysłem i zacięciem do
        > kibicowania ale posiadającą dwie zasadnicze wady - są niepokorni,
        nie czapkują
        > przez władzą ITI a przede wszystkim są za biedni dla ITI jako
        przyszłe dojne
        > krowy na nowym stadionie, gdzie zamiarem ITI jest wprowadzenie
        publiczności
        > mniej "awanturującej się" ale za to z kasą i zamienienie "widowiska
        > piłkarskiego" na "piłkarski spektakl", czyli cicho wszędzie, głucho
        wszędzie -
        > z boiska docierają na trybuny odgłosy kopniętej piłki, z trybun na
        boisko
        > dociera chrupot jedzonego popcornu dowiezionego z Multicina.
        > A ostanim powodem - dla prezesa Waltera bardzo ważnym 0 jest
        wprowadzenie tych
        > zasad w całej Polsce. Nie dla dobra polskiej piłki, tylko dla dobra
        ITI jako
        > właściciela Legii. Bo jak bilety będą wszędzie w takiej cenie jak
        na
        > Łazienkowskiej, to tylko 2-3 drużyny będą w stanie zapełnić nowe
        stadiony.
        > Wtedy Pan Walter wstanie i na spotkaniu spółki EKSTRAKLASA powie do
        innych:
        > "No jakie wy macie możliwości jak wasza marka jest tak słaba, że
        nie macie
        > kompletu na stadionach? Jak waszych pustych stadionów i kiepskich
        meczy nie
        > chce transmitować (VN, Canal Plus, Polsat - niepotrzebne skreślić)
        I dlatego
        > kasę z TV podzielimy między te kluby co ten potencjał mają a wy
        dostaniecie
        > ochłapy. I O TO TU SIĘ TOCZY WALKA...

Tak tak, możesz dalej opowiadać swoje bajki o piknikach i o tym, jak
        to jest cisza i jacy to kibole są cacy, jacy niepokorni i wspaniali,
        i jak to ITI oczywiście ich wywali:) Twoja sprawa, insynuuj sobie. W
        jednym jednak na pewno masz rację:) Walka się toczy (a właściwie
        toczyła, bo kibolstwu już tylko zostały wrzaski) o kasę. Kasę z
        ziółka, proszku i znaczków oraz handlu okołostadionowymi gadżetami.
        Wszyscy średnio zorientowani wiedzą co Bosman i spółka pod przykrywką
        handlu gadżetami naprawdę sprzedawali na pół-hurtową już skalę. I
        dostali po doopie, ITI im to zabrało. I o to chodzi:) A bajki o
        niepokornych kibicach, co to są tacy cacy, że nie-kibol z dzieckiem
        na stadion się boi przyjść a ludzie unikają linii autobusowych z
        okolic Łazienkowskiej w dniu meczu, a do obstawy zjeżdża pół
        garnizonu z Piaseczna... takie bajki to możesz sobie i swoim kolegom
        opowiadać, może CI uwierzą:)
        • Gość: pawel Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 20:02
          a jak miklas udzieli wywiadu w ktorym powie ze bosman pije krew
          mlodych dziewic i zjada noworodki, to tez od tej pory uznasz to za
          pewnik? pomysl troche strasznie latwo jest niektorymi manipulowac
      • Gość: subsky Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.11.09, 19:31
        Ty to ITI powinieneś po stopach całować. Powiem więcej, gdyby ich stopy były
        wymazane w g...nie to powinieneś je wylizać. Jedyna firma, która zainwestowała w
        klub i chce doprowadzić go do pełnego profesjonalizmu, chce na nim zarabiać -
        tak jak każda normalna firma, doprowadzić to bagno do kultury. Na szczęście
        zaraza taka jak ty już wkrótce zostanie wypleniona i normalni ludzie będą mogli
        przyjść na stadion. Tak ubolewasz nad tym, że miasto buduje stadion?Gdybym był
        kibicem Legii bym się z tego cieszył, a ty po prostu jesteś chory, jak te
        oszołomy tatuujące sobie na ciele herb klubu...
        • Gość: kibic Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 21:06
          Widzisz kmiocie, ale ja nie jestem z Warszawy ani nie kibicuje Legii. Za to ty
          jak widzę umoczony w g.. ównie ITI liżesz je od dawna. Gdyby nie ITI ... to była
          by inna firma. KLegia to marka pajacu. A ITIO jak na razie nie jest żsdnym
          sponsorem, tylko pożyczkodawcą - pożyczki zaś mają to do siebie - gó.. wnojadzie
          mają to do siebie, że trzeba je oddac. A teraz na koniec - uderz w stół - nożyce
          się odezwę. Prawda w oczy kole - czy nadal pajacu uważacie, że jesteście tacy
          sprytni i nikt nie widzi do czego dąży ITI? Żeby nie było - pytanie retoryczne
          kmiocie
        • Gość: kibic11 Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 21:07
          Widzisz kmiocie, ale ja nie jestem z Warszawy ani nie kibicuje Legii. Za to ty
          jak widzę umoczony w g.. ównie ITI liżesz je od dawna. Gdyby nie ITI ... to była
          by inna firma. Legia to marka pajacu. A ITI jak na razie nie jest żadnym
          sponsorem, tylko pożyczkodawcą - pożyczki zaś mają to do siebie - gó..
          wnojadzie, że trzeba je oddac. A teraz na koniec - uderz w stół - nożyce się
          odezwę. Prawda w oczy kole - czy nadal pajacu uważacie, że jesteście tacy
          sprytni i nikt nie widzi do czego dąży ITI? Żeby nie było - pytanie retoryczne
          kmiocie
          • Gość: subsky Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.jmdi.pl 03.11.09, 08:18
            Gdyby była inna firma chłopku, to sytuacja byłaby taka sama. Gdy czytam twoją
            wypowiedź ćwierćinteligencie to nasuwa mi się tylko jedno pytanie - ile ty
            skończyłeś klas szkoły podstawowej? 2-3? I jeszcze jedno, o co bardzo Cię
            proszę, wytłumacz do czego dąży ITI??? Dla mnie ITI chce zrobić z tego
            zaściankowego klubiku, z zaściankowego kraju, klub z prawdziwego zdarzenia - a
            podstawą do tego jest usunięcie ze stadionu ludzi twojego pokroju(nie jesteś
            kibolem legii ale masz takie same upośledzone poglądy.
      • Gość: kris Twierdzisz, że tylko biedacy umieją dopingować? IP: *.hechtsheim.wohnheim.uni-mainz.de 02.11.09, 21:32
        Nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego wszyscy nazywający się prawdziwymi kibice
        uważają, że jak na trybunach usiądą ludzie, którzy mają pieniądze, to będzie
        cicho i nudno? W Niemczech na mecze chodzą całe rodziny, w Anglii tak samo - czy
        tam jest cicho? Zupełnie nie. Czy kobiety nie potrafią się drzeć? Czy dzieci nie
        potrafią się drzeć? Wystarczy włączyć telewizor i zobaczyć. To banalnie proste.
        Jak się włączy telewizję i zobaczy polską ligę, to z trybun dociera często
        choćby chóralny dialog z odpowiedzią: "Ty k...o". I dajcie sobie spokój z
        argumentem: "nie byłeś na stadionie, g..o wiesz" bo to śmieszne.
        Dla dobra polskiej piłki należy doprowadzić do tego, żeby kluby miały pieniądze,
        bo wtedy będą miały na lepszych piłkarzy i rozwój tych piłkarzy. Przecież to
        podstawowa zasada ekonomii. Żyjemy w takich, a nie innych czasach.
        Piłka nożna to tylko gra. Pomyślcie trochę.
        • Gość: kibic11 Re: Twierdzisz, że tylko biedacy umieją dopingowa IP: *.chello.pl 02.11.09, 22:05
          Ty porównujesz tu Anglię?? Do Polski? Wam coś się na mózgi z tą Anglia rzuciło.
          Macie wpis kibica Polaka z GB odnośnie sytuacji w Polsce: "Wolę 100 000 razy
          Wyspy gdzie moge pojechać na wyjazd w 10 000, na derby w 7 000, gdzie palant
          grzecznie zwraca mi uwage zebym nie pil 10 piwa przed meczem zamiast wysylac
          mnie na izbe, gdzie moge sobie nawet to piwko czesto na stadionie wypic, gdzie
          za bluzganie na wroga (wiem wiem napinka zza ochrony heh) nie dostajesz mandatu
          czy zakazu bo ciezko ukarac tysiace osob..gdzie nawet czesto afery sa w starym
          stylu jak ostatnio MIllwall na West Ham." Tu jest po prostu KOMUNA pełną gębą -
          stalinizm i brak wolności słowa. Czyt któryś z pismaków zwrócił uwagę na
          interwencję ochrony niezgodną z obowiązującym w Polsce prawem. Nie - ale
          przeciez macie to w d.pie. Następnym razem ochrona zabije chłopaka jak psy
          Przemka Czaję w Słupsku i sie Wyborcza wielce oburzy - hipokryci i dwulicowcy.
          • Gość: Subsky Re: Twierdzisz, że tylko biedacy umieją dopingowa IP: *.jmdi.pl 03.11.09, 09:02
            Prawda jest taka, że takich jak ty trzeba tępić, bo jesteś zagrożeniem dla
            zdrowego państwa.
            • Gość: kibic11 Re: Twierdzisz, że tylko biedacy umieją dopingowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:12
              hahaha i tu się kłania brak argumentów takich niemotów jak ty i kolesie z ITI.
              Dziś Ostrowski się skarży, że kibiców Legii inne kluby wpuszczają na swoje
              trybuny, mimo tego, ze Legia im zabrania wyjazdów. Rozumiesz pajacu? ITI,
              którego przedstawicielem jest ten pożal się Boże działaczyna zabrania czegoś, co
              masz zapisane w konstytucji, wolności i to już nie tylko słowa ale i wyboru -
              jakie maja do tego prawo? Komuna z czasów stanu wojennego pełną gębą - wtedy też
              żeby pojechać z miasta X do miasta Y potrzebna była pisemna zgoda pewnego
              resortu. To się marzy właścicielom ITI i Zarządowi Legii. A tobie życzę, żebyś z
              Białołęki potrzebował przepustki od Błędowskiego na dojazd do Łazienkowskiej.
              • Gość: subsky Re: Twierdzisz, że tylko biedacy umieją dopingowa IP: *.jmdi.pl 03.11.09, 15:51
                Tja...tacy ludzijak tym powinni być wożeni w od miasta do miasta w takich
                klatkach jak chłopi wożą świnie na targ...a potem tylko CO2 albo taser i na
                przemiał.
    • az555 wyborcza b.lubi tego faceta o dziwnym nazwisku 02.11.09, 18:25
      sądzę że sprawa poważna-pachnie czosnkiem
      • Gość: LKH Re: wyborcza b.lubi tego faceta o dziwnym nazwisk IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.11.09, 18:30
        O kolejny debil co insynuuje coś o żydach.
      • Gość: Dominik Wr. Re: wyborcza b.lubi tego faceta o dziwnym nazwisk IP: *.chello.pl 02.11.09, 19:08
        kolejny kretyn który widzi we wszystkim spiski gminy żydowskiej,idź dać na tacę
        moherze ojcu dyrektorowi
      • Gość: senior Re: wyborcza b.lubi tego faceta o dziwnym nazwisk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.09, 19:40
        az555 napisał:

> sądzę że sprawa poważna-pachnie czosnkiem

Dziwne, jak ciebie nie było to nie smierdziało.
      • dr.rydzyk pachniue obsranym zadkiem twoje matki,smieciu! 02.11.09, 21:24
        az555 napisał:

> sądzę że sprawa poważna-pachnie czosnkiem
      • jamci44 Re: wyborcza b.lubi tego faceta o dziwnym nazwisk 02.11.09, 21:56
        ciekawe, że bez względu na temat zawsze się jakiś szmalcownik
        wyłoni, kanalia i zero.
      • Gość: Jotenef Re: wyborcza b.lubi tego faceta o dziwnym nazwisk IP: *.vic.bigpond.net.au 02.11.09, 22:54
        Taaaaaak... Jeśli kogokolwiek można kojarzyć z czosnkiem, to
        zdecydowanie Polaczków! Ten salceson, kiełbachy, ogóry kiszone -
        smród ogromny, bo późne wnuki Piasta Kołodzieja nie bardzo wiedzą,
        co i jak się z czosnkiem przyrządza.
      • mariuszet Re: wyborcza b.lubi tego faceta o dziwnym nazwisk 03.11.09, 06:04
        Trzeba być bardzo marnym człowiekiem by w obliczu śmierci człowieka wyciągać
        jakieś antysemickie brednie. Antysemityzm i rasizm w ogóle to rodzaj
        upośledzenia emocjonalnego. Ty facet pachniesz zgnilizną.
    • Gość: sułek y eliza Wymuszanie szacunku IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.09, 18:27
      Szacunku nie da sie wymusić - na szacunek trzeba zasłużyć.UBekom szacunek sie
      nie należy. Należy sie wieczna hańba
      • Gość: KUH Re: Wymuszanie szacunku IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.11.09, 18:42
        Szacunku to rodzice uczą i z domu się wynosi. Niektórych po prostu nie
        nauczyli - widać, prawdziwych katolików:)
        • paliwoda2 Re: Wymuszanie szacunku 02.11.09, 19:24
          Niektórych rodzice nauczyli szacunku do UBeków, bo byli komuchami?
        • Gość: :) [...] IP: *.sta.asta-net.com.pl 02.11.09, 19:52
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Kaczo & Ponuro Re: Wymuszanie szacunku ? IP: *.natpool14.outside.ucf.edu 02.11.09, 20:48
        "Szacunku nie da sie wymusić - na szacunek trzeba zasłużyć."

Dlatego wiec z pelnym spokojem moge napisac, ze "sułek y eliza" to
        tylko taki maly internetowy szmaciak, ktory na zaden szacunek nie
        zasluguje...
    • Gość: Jan Stępień Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 18:31
      W imieniu zwierząt stanowczo protestuję, aby porównywać ludzkie,
      ohydne zachowania ze zwierzęcymi!
    • Gość: Kici I bardzo dobrze IP: *.acn.waw.pl 02.11.09, 18:34
      Stadiony dla normalnych!
    • Gość: krakowiak Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.chello.pl 02.11.09, 18:41
      Kilku ochroniarzy wyniosło wam gniazdowego to większa hańba niż to idiotyczne
      jeszcze jeden. Jesteście skończeni tylko drzeć się umiecie a jak przychodzi co
      do czego to nogi się wam trzęsą i uciekacie z podkulonym ogonem
      • Gość: kopia Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: 87.204.10.* 02.11.09, 23:01
        ale na was to i tak wystarczy - co było widać na PP w Bełchatowie
    • Gość: poinformowany tw starzec i tw bosman IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.09, 18:50
      i to wszystko w tym temacie, dopóty pucowali to byli potrzebni ale teraz to
      bez mocodawców nic nie znaczą
    • Gość: tomek Pewnie kibice za dużo naoglądali się TVN, Szymona IP: *.sm-rozstaje.pl 02.11.09, 18:52
      Czemu dziennikarze się dziwią ? Wystarczy obejrzeć Szymon Majewski Show, tylko
      nieznacznie odbiega od dowcipu stadionowego bydła.

To telewizja wypromowała autorytety typu doda, frytka, geja który nienawidzi ped...
      ale ich ru... , to jest poziom TVN , Polsatu.
    • Gość: ehh Bufetowa, Walterowi stadion buduje, IP: 87.239.192.* 02.11.09, 19:05
      teraz jeszcze kibiców komentuje. Ma jakieś akcje ITI?
      • szemjaza Re: Bufetowa, Walterowi stadion buduje, 02.11.09, 22:41
        Gość portalu: ehh napisał(a):

> teraz jeszcze kibiców komentuje. Ma jakieś akcje ITI?

a wolałbys zeby wam zbudowała budke z darmowym browcem? pewnie ma akcje w
        odroznieniu do ciebie menelu po zaocznej podstawówce bez prawa do zasiłku dla
        bezrobotnych lumpenproli.
    • Gość: roger Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.acn.waw.pl 02.11.09, 19:10
      "Wobec wydarzeń jakie miały miejsce podczas meczu Legia-Ruch oświadczamy, że:
      Okrzyki wzniesione przez jednego z kibiców w żadnym razie nie powinny mieć
      miejsca i nie znajdujemy dla nich jakiegokolwiek usprawiedliwienia.

Stanowiły one przekroczenie podstawowych norm etycznych, obowiązujących w
      polskim społeczeństwie i stały w sprzeczności z wartościami bliskimi członkom
      naszej organizacji. Mamy nadzieję, iż więcej tego typu sytuacja nie powtórzy się.

Dziękujemy kibicom Legii za zachowanie spokoju podczas meczu, ponieważ siły i
      środki zastosowane przez agencje ochroniarskie były nieadekwatne do
      zaistniałej sytuacji i stworzyły zagrożenie dla wielu widzów przebywających na
      stadionie.

Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa"
    • Gość: asystent właścicielem Legii powinien zostać Drutex Sp.z o.o IP: *.chello.pl 02.11.09, 19:10
      ITI powinien zostawić już dawno to całe szambo
    • Gość: AP GW nie jest lepsza od tego kibola:)))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.11.09, 19:11
      to nie pierwsza osoba, żyjąca lub nie obrażana przez kiboli legii
      lub innych klubów, ale żadna nigdy nie była tak obłąkańczo
      broniona:)))kim był ten facet że taka histeria w jego sprawie?
      prezydent warszawki, organ PO? przecież tylko TW WSI i twórcą
      najbardziej agresywnej i nieobiektywnej stacji telewizyjnej w
      Polsce:))))takimi tekstami tylko nakręcacie nienawiść do jego i jego
      kliki:))))a to był kibic waszej ukochanej legiuni:))))
      • Gość: Ryszard Re: GW nie jest lepsza od tego kibola:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:29
        Fajnie bredzisz, rzuć cos jeszcze!
    • Gość: pawel Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 19:15
      to mu napluj. nie musisz czekac az go zwiążą i powieszą, chyba że
      sie boisz że odda cukiereczku
    • Gość: edek Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:23
      Jest wojna między kibicami i ITI, a na wojnie cieszymy sie ze śmierci
      przeciwnika. Nie rozumiem o co to larum Wyborcza podnosi, ze to takie niby
      haniebne albo karalne. Gdyby oni go zabili to rozumiem, ale tak?
      • Gość: pawel Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.chello.pl 02.11.09, 19:37
        strasznie jednostronni sa dziennikarze, ci z iti wcale nie sa lepsi,
        no ale kibice do tv i na poranne sniadanko do klubu ich nie zaprosza

nie wiem jaki typ czlowieka jest gorszy? kibice- dzialajacy z serca
        i z rozglosem czy iti dzialajacy zimno z wyrachowaniem i robiacy po
        cichu takie same podle rzeczy wobec kibiców.
      • Gość: grzesio Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: *.aster.pl 02.11.09, 20:18
        udaj się po poradę do swoich dziadków, a pewnie nawet i pradziadków nim tak
        beztrosko rzucisz słowem "wojna", dzieciaku..
      • Gość: da Re: Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółow IP: 89.72.32.* 02.11.09, 22:01
        Powiedz ze nie pisales serio :P przeczytaj to jeszcze raz idioto. chyba
        nie rozumiesz co napisales. szkoda klawiatury na tych debili z
        łazienkowskiej. ITI powinno na stadionie pojechac jakims gazem co by
        was wybil. byloby z pozytkiem dal nas wszystkich
    • Gość: staruch- prawdziwy Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.devs.futuro.pl 02.11.09, 19:36
      Po pierwsze jest sprawą oczywistą, że ITI chce aby Legia była marką
      i chce na tym zarabiać. Po drugie- jest jasnym, ze publika obecna
      profitów nie przyniesie bo generalnie rzecz ujmując nie jest to ten
      target. Stąd ten stadion, inwestycje itp.
      Koledzy ,którzy chodziliście na żyletę (pewnie wielu z Was nawet nie
      wie, dlaczego ta trybuna się tak nazywa) musicie albo się wziąć do
      pracy, albo poprosić rodziców bo najprościej na świecie na bilet
      nowy stadion nie będzie Was stać. To jest normalne podejście
      biznesowe i nie widzę tu złej roli. Co chcecie aby wojsko znowu klub
      utrzymywało? Przecież iti nie jest firmą non-profit ale spółką.
      Gdzie WY żyjecie? TUtaj nie będzie darmowych obiadków a wasze race,
      oprawy itp. nic do biznesu nie wniosą. Nie wyobrażam sobie np. żeby
      ściągneły wycieczki obcokrajowców aby to ogladać. Ewentualnie może
      to ściąnąć jakiś bezrobotny tłum z podwarszawskich wiosek ale czy
      oni przyniosą pieniądze na stadion i co więcej czy oni je tam
      wydadzą? Nie sądze.
      Argument, że nie będzie atmosfery jest śmieszny bo ani na takim MU
      czy Barcie czy gdziekolwiek indziej nic takiego nie ma miejsca.
      Owszem Turcja, Grecja, Rosja, Ukraina ale czy w tą stronę chcemy
      podążać?
      Chodziłem na Ł3 wiele lat- teraz mam pauzę bo od momentu protestu
      uważam, że nikt nie wie o co chodzi.
      Dobrze, że garstka tylko osób podchwyciła te prowokację starucha.
      Jeszcze lepiej, że nie było żadnych akcji podczas zdejmowania go.
      Kiedyś cała trybuna powyrywałąby sztachety i bezmyślnie rozpoczęła
      awanturę. Dziś chyba zaczęli chłopcy myśleć. Brawo.
    • Gość: Elf "Noc długich noży" a raczej "kolejka ekstraklasy IP: *.icpnet.pl 02.11.09, 19:43
      długich noży" powinna się przytrafić kibolom... to element zbędny, śmieć
      ludzki, który powinien zostać raz na zawsze usunięty z polskiej ziemi...
      • Gość: Kaczo & Ponuro Re: "Noc długich noży" a raczej "kolejka ekstrakla IP: *.natpool14.outside.ucf.edu 02.11.09, 20:51
        W wiekszosci (cywilizowanych) krajow europejskich jakos poradzono
        sobie z "kibolami" i wszelkiego rodzaju stadionowym bandytyzmem.
        Dlaczego zas w Polsce od dawna nikt nie moze sobie
        z ta choroba poradzic? Dlaczego??
    • maz-46 Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... 02.11.09, 19:50
      Choć Legia to klub, który wzbudzał u mnie zawsze wzruszenie ramion i czasem
      pogardę, to jednak bardzo podoba mi się zdecydowana postawa właścicieli klubu
      w walce ze stadionowym chuligaństwem i bandytyzmem. Ich działania popieram i
      trzymam kciuki, by się powiodło.
      Kiboli Legii nie rozumiem. Mają jakieś urojone pretensje, a sami przynoszą
      wstyd na cały świat. Wilno, Kopenhaga, to tylko ostatnie przykłady zezwierzęcenia.
      Gdybyście jeszcze chociaż opanowali te stolice, zawiesili flagi z eLką na
      ratuszach, to można by was jeszcze jakoś tam zrozumieć, ale daliście się
      spacyfikować i leżeliście jak barany powiązane plastykowymi opaskami za ręce z
      tyłu. Nad wami ujadały olbrzymie wilczury, którym aż ślina ciekła z pysków, by
      wpić ich ostre kły w wasze wszawe dupska. Ależ to było żałosne.
      Teraz domagacie się jakichś przywilejów, zresztą tylko diabli wiedzą, o co wam
      chodzi. Na szczęście ITI z takimi żałosnymi kmiotami cackać się nie zamierza.
      I tak trzymać!
    • Gość: Równouprawnienie Precz z homofobią! IP: *.7b.2d.static.xlhost.com 02.11.09, 19:59
      Dlaczego czepiacie się gniazdowego?
      Gdyby był hetero to byście go zostawili w spokoju a że wszyscy wiedzą że jest homo to go szkalujecie!
      To że lubi młodych chłopców nie znaczy że jest złym człowiekiem!
      Całe warszawskie gejowskie środowisko jest tym oburzone, zostawcie Starca, to jeden z nas, zawsze z nami był i będziemy go bronili.
      Gdyby był anonimowy to byście go zostawili, ale to ze chodzi z Jacykowem to wam przeszkadza!
      Zresztą trzeba dodać że odkąd wyszło że większość kibiców Legii to homiki to zaszeliści ich atakować.
    • Gość: Cytat z wiki Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 20:02
      Cytat:
      Kampania społeczna Tiszert dla wolności mająca na celu przeciwdziałanie dyskryminacji mniejszościowych grup społecznych w Polsce oraz pobudzanie społecznej dyskusji na tematy tabu. Polega na propagowaniu noszenia koszulek – jednoosobowych billboardów – na nadrukowanymi hasłami takimi jak: „jestem ze wsi”, „jestem na liście”, „byłem/am w więzieniu”, „jestem gejem/lesbijką”, „nie chodzę do kościoła”, „nie płakałem/am po papieżu” i wiele innych. Kampania rozpoczęła się w połowie 2004 roku. Odbyły się jej 2 edycje. Została wsparta przez m.in. Marylę Rodowicz, Agnieszkę Holland, Konstantego Geberta, Kazimierę Szczukę, Muńka Staszczyka, Kubę Wojewódzkiego, Piotra Najsztuba, Władysława Frasyniuka, Krzysztofa Maternę, Korę, Kazimierza Kutza. Trwa do dzisiaj – obecnie organizowana jest serię wystaw w całej Polsce zdjęć znanych publicznie osób, które poparły kampanię. Akcja została wyróżniona „Okularami Równości” przez Biuro Pełnomocnika Rządu ds. Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn. Została zorganizowana m.in. we współpracy z: Gazetą Wyborczą, Amnesty International, Kampanią Przeciw Homofobii, Fundacją OŚKa, grupą Bakalie, firmą Tiszert.

cytat : Fundacja dla wolności
      Z Wikipedia
    • Gość: Jagu Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.chelm.mm.pl 02.11.09, 20:14
      Byłem kiedyś na meczu Legii na żyletce przypadkiem. To bydło nie
      znało nawet wyniku spotkania. Najważniejsze hasło to "kto nie skacze
      to cośtam". Obserwowałem ich i zauważyłem, że wielu moich sąsiadów
      nie zauważyło gola dla swojej drużyny. Po prostu motłoch. Pamiętam
      jeszcze, że jeden z tych bydlaków odlewał się na boisko przez kraty
      w kierunku ochrony pijąc wódę z flaszki. A ochroniarz nic sobie z
      tego nie robił. Żenada ta warszawka.
    • Gość: jako Rzecznik Legii: Dysponujemy bardzo szczegółowym... IP: *.net.stream.pl 02.11.09, 20:16
      To słowo to obraza dla wszystkich zwierząt poczynając od
      pierwotniaków kończą na ssakach. Ten ktoś to poprostu odmużdżeniec
      III kategorii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka