Gość: Kapelunio Kibole znów przynoszą wstyd Lisowi IP: *.2.20.195.pp.com.pl 03.11.09, 11:56 Ten zacny pan Lis przechera bawi się w proroctwa, chociaż chciał powiedzieć Owsiakowi tzw,Od Św. Wałezy, że komuna wróciła na Legię i za pieniądze podatnika jak w Krakowie trzepie stadiony i robi sobie darmową reklamę. Oczywiście komuś trzeba zabrać forsę, ale to drobiazg w ogólnym kryzysie. W Krakowie okradziono Hutnika i dobierają się do kasy Pasów! Każdy ma prawo kogoś potępić za haniebne czyny.Legia maiła to prawo! Chrystus wypędzał przekupniów z świątyni. Ale nie Owsiak z radia punk ma zbawić POlskę panie lizusie Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamknąć stadion Działacz Koruptera próbuje odwracać kota ogonem IP: *.tktelekom.pl 03.11.09, 12:02 za burdy swoich gamoni rzucających wniesionymi na stadion(jak widać bez problemu) petardami oklejonymi gwoździami. Odpowiedz Link Zgłoś
malysiusiak Bezmózgi 03.11.09, 12:02 Ale czego oczekiwać od tumanów po zawodówce? Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: Bezmózgi 03.11.09, 13:08 Oczywiście pijane bydło na juwenaliach bawi się lepiej. Poza tym niejeden z tych kiboli ma pewnie dyplom, teraz każdy mutant może mieć wyższe wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł biały Re: prymitywna manipulacja GWnianej aby moc dokop IP: *.kielce.vectranet.pl 03.11.09, 12:04 I dlatego wiejski kraków nie będzie miał euro zoorac yto miasto albo zniego skansen zrobić.... hahaha małopolskie wsiury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: prymitywna manipulacja GWnianej aby moc dokop IP: 212.160.172.* 03.11.09, 12:19 orzeł biały IP: *.kielce.vectranet.p - ale o co ci chodzi w stolicy polskiej wsi (czyt. Kielcach) na wiejskim stadioniku I liga zawita w przyszłym roku , bo niestety kto kuchennymi drzwiami do ligi się wkrada to z hukiem z nej spada , spadna same pasiaste ku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janus Wasza dyskusja jest na poziomie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:50 recydywisty. A nie, nie obrażajmy recydiwstów. Jesteście jak ci bandyci ze stadionów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzeł biały Re: prymitywna manipulacja GWnianej aby moc dokop IP: *.kielce.vectranet.pl 03.11.09, 20:31 moze i spadniemy ale to nie znaczy ze nie będę kibicował swojej drużynie.... A Ciebie Zakompleksiony krakusie boli to że stadionu nie macie...Europy od lat u was nie ma Euro też nie...a duma i ambicja jak u p. Dulskiej...Małopolskie mieszczaństwo i zaścianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jom Kibol- a co to za słowo? Kibic,drodzy państwo IP: *.fdk.abpl.pl 03.11.09, 12:05 Kibol- a co to za słowo? Kibic,drodzy państwo, kibic Zamianą słów "kibic" na "pseudokibic" czy "kibol" nic nie zmienicie. To są kibice,których wychowały stadiony. Kluby które prze lata tolerowały chamstwo i bandytyzm. Przykre, ale tak jest prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonek Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 87.105.154.* 03.11.09, 12:12 O czym my tutaj wogóle mówimy? Bandyci w majestacie prawa bawią się w najlepsze a jak już któremuś spadnie na leb pałka policyjna to cała prasa oskarża policjanta o nieludzkie zachowanie. Powiedzmy szczerze:na bandyckie zachowania potrzebna jest odpowiednia reakacja - zero tolerancji. Jak policja wchodzi na taką zadymę top żadne prawa człowieka nie powinny być respektowane bo z ludźmi przeciez w takich sytuacjach nie mamy doczynienia. I niech tylko która gazeta piśnie o nieludzkim traktowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 212.160.172.* 03.11.09, 12:23 a co mnie to ochodzi i ciebie też , chcesz to piszesz niechcesz pomijasz milczeniem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Najlepiej to rozwiązać te wszystkie ligii IP: 195.158.247.* 03.11.09, 12:19 jak ktoś wyżej napisał i zacząć wszystko od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Najlepiej to rozwiązać te wszystkie ligii 03.11.09, 12:29 Czy wyobraż sobie ile to wyborów samorzadowych będzie mieć wyniki które zmiotą polityczny układ naszego kraju. Gdzie wtedy będą partyjne stołki PiS , PO , Lewicy. Kluby piłkarskie to kiełbasa wyborcza a kibice to wyborcy , szczególnie teraz gdy frekwencja wyborcza na granicy 30 %. Nie po to Gronkiewicz -walt wydaje 460 mln aby zostać prezydentem Warszawy abyś to wszystko rozwiązać. Rozwiązać to się powinno PZPN on ma bogaty budżet a wpływy do budżetu państwa po fajkach , alkoholu i hazardzie wystarczają tylko na 54,76 % PKB , TRZEBA TO JAKOŚ OBNIŻYĆ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 212.160.172.* 03.11.09, 12:22 a co mnie to ochodzi czym ty się brzydzisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 212.160.172.* 03.11.09, 12:27 dziecko na razie kup słownik ortograficzny i zacznij się uczyć , aby używać poprawnej polszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alteck jako kibicowi Wisły jest mi wstyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:31 Kibicuje Wiśle i myślałem, że do takiego zachowania jest zdolna tylko hołota z legii. Panowie nie tak- pokażcie klasę, a nie prymitywizm niegodny królewskiego grodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzis Kibicowi? Chyba kibolowi bo skoro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:53 mówisz o innych hołota, w swoim mieście jej nie widząc to co z ciebie za kibic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 192.100.112.* 03.11.09, 12:33 Co za kraj, co za holota. Dobrze jest mieszkac w cywilizowanym panstwie, bo wtedy najlatwiej dostrzec, ze Polska to dziki wschod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj,aj Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: *.toya.net.pl 03.11.09, 12:34 Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
tcieslak Stopkibolom.pl 03.11.09, 12:37 Proponuje po akcji przeciwko PZPN zorganizować akcję przeciwko stadionowym bandytom. Nie chcemy agresywnych kretynów na trybunach. Chcemy kibicować, przezywać emocje, ale czuc się bezpiecznie i komfortowo. Chcemy na stadion iść z cała rodziną, bez obawy, że bandyci będą krzyczeć beznadziejne wulgaryzmy, demolować stadion i rzucać kamieniami. Kretyni na leczenie, bandyci do więzienia, kibice na trybuny! Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Stopkibolom.pl 03.11.09, 12:48 Nie przejdzie , jak też nie chcę rasizmu na stadionach , takich okrzyków ale do tego musimy mieć kluby piłkarskie wolne od lokalnych władz. Kluby piłkarskie nie mogą dłużej spełniać roli kiełbasy wyborczej , bo kibice będą rozliczani poprzez pryzmat wyborów a nie zachowania na stadionie. 1 Nigdy więcej żaden premier kraju , prezydent nie może używać reprezentacji do celów politycznych!! 2 Zaden kandydat na prezydenta , burmistrza nie może wykorzystywać stadionu , wyników piłkarskich jako hasła wyborczego! CZY WYOBRAŻASZ SOBIE COŚ TAKIEGO?? Ja nie i dlatego piłka nożna będzie tym gównem co jest teraz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 212.160.172.* 03.11.09, 12:37 po nicku rozponaje :hehe: to nie grzeszysz elokwencją - ale matoł dla kielczanina to komplement . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 89.200.149.* 03.11.09, 12:39 Cosię dziwić kibolom GTS-u, jak piłkarze Wisły wyśpiewują antysemickie piosenki! Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Ja bym nawet poszedł na mecz ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:43 jak mam się bać o własne bezpieczeństwo, patrzeć na bandyckie ryje i wysłuchiwać przekleństw wyspiewywanych przez - nawet nie ludzi - a jakichś bezmózgich człekoształtnych to dziękuję, nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Ja bym nawet poszedł na mecz ale IP: *.multimo.pl 03.11.09, 13:15 Ta poszedł byś. Jak nie będzie kiboli, to Jaśnie Panu stadion nie będzie odpowiadał. Jak pobudują stadiony to byś poszedł, ale pogoda nie ładna. Jak i pogoda będzie super to się okaże, że w tv "Stawka większa niż życie". Byś miał chodzić, to byś chodził. A nie marudził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re: Ja bym nawet poszedł na mecz ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:58 tego nie napisałem a tylko to, że boję się o własne bezpieczeństwo. Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Ja bym nawet poszedł na mecz ale 03.11.09, 14:26 I tak kiedyś będzie na mecz będą chodzić ludzie nie po to aby sobie ubliżać ale by miło spędzić czas. Piłka nożna powinna być dla ludzi a nie dla "kibiców" , piłka nożna powinna być dla wszystkich dla ludzi którzy chodzą na stadion dwa razy w życiu , raz w miesiącu lub ma każdy mecz. aby tak się stało kluby piłkarskie muszą być wolne , autonomiczne i pozbawione politycznego wsparcia różnych środowisk politycznych. Oczywiste że kilka klubów by " odłączenia do kroplówki" nie wytrzymało , dlatego to tak wygląda . Lokalne wsparcie pozwala na egzystencję ale taki słaby klub piłkarski -płotkavw porównaniu a kapitalistycznymi klubami zachodniej Europy - rekinami odpada . Rekiny zjadają małe płotki ......a płotki aby do następnego sezonu i do burmistrza lub prezydenta po kasę albo i tu trzeba się zastanowić są sponsorowane te kluby przez firmy które potem mogą coś otrzymać w przetargu który ogłosi ratusz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Jakby członkowie PZPN nie zajmowali się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:46 przyznawaniem sobie premii i trzymaniem się stołków a wzięli za bandytów na stadionach to może coś by z tego było. Ale ryba psuje się od głowy a więc jaki związek, taka gra niby-piłkarzy i takie zachowanie na trybunach, bo tolerowane! Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Jakby członkowie PZPN nie zajmowali się 03.11.09, 12:59 To fundament decyduje jak wysoki jest budynek. W normalnym pańswtwie taki klub jak Korona Kielce nie wystąpiłaby w ekstraklasie ponieważ jej budżet to wpływy z kasy miejskiej , z podatków i to jest trzymanie się socjalistycznych wytycznych. Ten klub jedynie może sponsorować po największej aferze korupcyjnej tylko lokalny samorząd , socjalistyczny model wpsierania sportu z minionej epoki i takie też będą standarty na jej obiektach. Złamanie podstawowych norm bezpieczeństwa w pogoni za wpływami z biletów więc nie mieszaj mi tutaj o PZPN . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Jakby członkowie PZPN nie zajmowali się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:10 PZPN to szef, kluby to podwładni. Rozumiesz? Jak podwładny sobie z czyms nie radzi to szef wkracza do akcji. Ale jak szef załóżmy pije, olewa firmę, pracowników to interes mu siada i w firmie na tzw. burdel. A Pańskie oko konia tuczy. Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Jakby członkowie PZPN nie zajmowali się 03.11.09, 13:24 PZPN to nie szef . PZPN to autonomiczny związek i kluby piłkarskie też takie powinny być. O strukturach PZPN nie decydują politycy , natomiast w zarządach klubów piłkarskich polityków więcej niż chińczyków na syberii, polityków począwszy od klasy B na ekstraklasie kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: *.ip.netia.com.pl 03.11.09, 13:00 Nie rozumiem po co wyborcza robi z tego wielką aferę. Ile osób wiedziało, że "małpa" to pseudonim innego pseudokibica, sam o tym nie mialem pojęcia. Ale skoro Klub broni tragicznie zmarłego pseudokibica to już jest szczyt! Kluby powinny się odcinąć od rozgrywek psedokibiców, wspierając jednocześnie prawdziwych już nielicznych kibiców Naszej kopanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: *.nowinynet.pl 03.11.09, 14:53 Skoro nie wiedziałeś to teraz dowiesz się więcej,ale obiecaj że nie zabierzesz już głosu!Ś.P.Karol zginął pchnięty bagnetem siedząc w samochodzie na miejscu pasażera dlatego bo na szyi miał klubowy szalik.Był dobrym studentem i człowiekiem.Nie pisz nigdy o Nim pseudokibic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: 212.160.172.* 03.11.09, 15:50 ale na zadymę o 23 z kolesiami kibolami pojechał , no cóż tak samo winien skoro się w środku tej zawieruchy znalazł , kto mieczem wojuje od miecza ginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K1 Do Krakusów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:05 Jesteście mistrzami w tworzeniu sobie świetnego PR'u, wciąż przekonując nas, że Kraków jest kulturalną stolicą Polski. Tak naprawdę Wasze miasto jest taką samą wylęgarnią chamstwa i zdziczenia, jak wszystkie inne miasta w naszym kraju i nie zmieni tego faktu paru krakowskich poetów... Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Do cymbałów. 03.11.09, 15:19 Tu nie o poetów chodzi człeczyno, tylko o ilość imprez kulturalnych. Poczytaj więcej na ten temat. Poza tym, nie pisz Kraków=Nowa Huta, bo dla mnie ten komunistyczny twór to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechia Gdańsk !!! rachu ciachu Wisla w piachu IP: *.echostar.pl 03.11.09, 17:33 jeszcze bardziej nie lubię Wisły i krakusów co za banda śmieciarzy, zeby tak skandowac jak legionisci o swoim włascicielu. w sumie gorzej, bo to był kibic Korony... zal zal zal, jak spotkam to wiślakowi nie podam ręki za nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Re: rachu ciachu Wisla w piachu IP: 94.78.186.* 03.11.09, 19:28 myslisz brachu że jesteś nienamierzalny? może ci przywrócić samoocenę.. Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Re: rachu ciachu Wisla w piachu 04.11.09, 16:13 nie chańb nazwy takiego klubu takim komentarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Kibole znów przynoszą wstyd Wiśle IP: *.ster-net.pl 03.11.09, 13:11 Związek się nie zgodził. - Otrzymywaliśmy sygnały, że fani Wisły i tak przyjechaliby do Kielc. W takim przypadku mogłoby być dużo bardziej niebezpiecznie w centrum miasta i wokół stadionu. Uznaliśmy, że kielecki obiekt ma dobre zabezpieczenia - tłumaczy Andrzej Bińkowski, przewodniczący Wydziału ds. Bezpieczeństwa na Obiektach Piłkarskich PZPN. Gratuluje PZPN to są naprawde idioci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kibole Wisły to zachowanie podobne do polityków PO IP: *.multi-play.net.pl 03.11.09, 13:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
nathan_miur Kryminalna Wisła bez honoru i godności 03.11.09, 13:19 O ile na wielu stadionach kibice różnych drużyn się biją i wybijają to tylko kibice Wisły na dodatek atakują piłjkarzy przeciwnej drużyny jak miało to miejsce 3-4 lata temu podczas meczu z Arką (jeden z piłkarzy z Gdyni miał nawet złamany nos). To świadczy dobitnie o poziomie tych pseudoludzi. I o poziomie władz polskiego football'u, które za ten incydent nałożyły na Wisłę (bo sytuacja miała miejsce na ich stadionie, podczas meczu!) śmieszną karę. Czas najwyższy wyplemić kryminalny GTS z polskiego środowiska sportowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Kryminalna Wisła bez honoru i godności IP: *.multimo.pl 03.11.09, 13:44 Górnik dał klapsy własnym kopaczom, a Legia śpiewakom z Poznania- to tylko 2 najgłośniejsze w ostatnich latach przypadki, więc nie pisz, że tylko Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lon jestem kibolem i jestem z tego dumny!!! IP: *.manc.cable.ntl.com 03.11.09, 13:21 jestem kibolem i jestem z tego dumny!!! a beznapletkowe onany z gazety koszernej niech sweoje mundrosci wsadza sobie w dupska.co za parszywa gazetka,kreujaca sie na wyrocznie. ale czego oczekiwac po tym scierwie,skoro naczelnym jest te antypolskie ,oblesne bydle -adam szechter(vel michnik) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniak Łysi rządzą Polską !! Jak się nie podoba do Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 13:32 droga. My tutaj jesteśmy solą tej ziemi. Jak tylko tupniemy frajerzy zaraz po kątach się chowają. Wszelkie służby , wymiar sprawiedliwości są pod kontrolą naszą i naszych pieniędzy. Mamy po pięć klas i kasy po pachy. Reszta frajerów niech zap..la całe życie na malucha. Jak kogoś walniemy pod sklepem jak w Szczecinie to kogo szukają ? Pokrzywdzonych !!! Policja nam pomaga !!. To państwo jest stworzone dla narkobiznesu, hazardu, prostytucji i broni. Zrozumcie w końcu kto tu rządzi !!! I mordy w kubeł !! Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Łysi rządzą Polską !! Jak się nie podoba do A 03.11.09, 13:49 Polska to kraj gdzie mamy najwięcej pijanych kierowców a jednak alkohol możesz kupić na każdej stacji benzynowej. Polska to kraj gdzie hazard kwitnie , grają górnicy na wcześniejszych emeryturach , młodzież w pubach i dzieci też , hazard na każdej ulicy a w UE w niektórych krajach UE dozwolony jest od 25 roku życia Państwo z roku na rok ma coraz większe wpływy z akcycy na alkohol , od akcyzy na papierosy , hazard. Gdzie jest Pan Drzewiecki ,który najgłośniej krzyczał że PZPN to mafia ?Jemu wcale nie chodziło o kasę PZPN , jemu nie chodziło o kasę z hazardu , to politycy niszczą to państwo , nie my prawdziwi kibice , prawdziwi działacze piłkarscy ale politycy . Dlaczego bo mamy taką ordynacje wyborczą , wygrywa lista partyjna a nie to co chcą wyborcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiendes Mam prosty spsoób na szybką identyfikację IP: *.torun.mm.pl 03.11.09, 13:35 Chcą się panowie kibice zachowywać jak bydełko? To znakowani powinni być jak bydełko - wprowadzić obowiązkowe kamizelki odblaskowe z wielkim numerem porządkowym z tyłu i z przodu (koszt w cenie biletu). Zasłonięcie ryja nie pomoże, kamera wychwyci od razu. Delikwent może zostać zatrzymany od razu przy wyjściu zdając kamizelkę. Nie odda - to prosimy na bok i solimy grzywienkę. Część kary można przerzucić na stowarzyszenie kibiców, to od razu przypomną sobie, kto rozrabiał. O Odpowiedz Link Zgłoś
onlymielec Re: Mam prosty spsoób na szybką identyfikację 03.11.09, 13:55 Uwierz mi gdybyś na stadionie piłkarskim spalił portrety Kaczyńskiego lub Tuska nawet gdybyś zasłonił twarz to by i tak wiedzieli ktoś ty . Każdego kibica po przeanalizowaniu monitoringu można zidentyfikować odtworzyć każdy jego ruch na stadionie . Odpowiedz Link Zgłoś