Dodaj do ulubionych

Z Czuba poleca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 19:26
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tsiar Re: Z Czuba poleca IP: *.aster.pl 20.11.09, 19:49
      Nie przesadzajcie z tą "Żmiją". Wiesiek to to nie jest, ale ja się bawiłem nieźle.
      Natomiast rzeczą, którą należy przeczytać TERAZ, jest "Wroniec" Dukaja, a nie Kossakowska - choć z jej książek, "Siewca..." jest chyba faktycznie najlepszy (nu, pierwszy tom "Zakonu..." też ujdzie).
    • Gość: uuu Re: Z Czuba poleca IP: 65.49.2.* 21.11.09, 00:44

Zostań ePolakiem i weź udział w kreowaniu na nowo dziejów naszego globu. Znajdź pracę, rozkręć własny biznes, załóż partię polityczną albo wstąp do wojska.

erepublik .com/en/referrer/NEWAnarchists
    • Gość: jajco Z Czuba poleca IP: 89.107.158.* 21.11.09, 11:09
      Polecicie kiedyś coś dla ludzi nie obracających się w kręgu metalu i heavy metalu? Weźcie posłuchajcie jakiś jazz, blues, nawet rock. Niekoniecznie nowości...

Pzdr! ;)
    • Gość: Nieskażony Z Czuba poleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 14:20
      Metalocalypse nie widziałem, słuchałem za to Dethalbumu, poznanego dzięki zczubakom i muszę stwierdzić, że muza jest ciekawa, ma swoisty "pazur", który mi odpowiada, teksty miażdzą i słucha się tego świetnie nawet nie znając kreskówki. Podejrzewam, że znając ją Dethklok wypada 666 razy lepiej.
    • liq88 Z Czuba poleca 21.11.09, 16:18
      Siewca jest świetny :) Dla uzupełnienia go warto przeczytać Obrońców Królestwa ;)
    • Gość: HAHAHA Z Czuba poleca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.09, 17:30
      .
      .
      .
      .
      .
      tnij.org/zgrywus
      .
      .
      .
      .
      .