Gość: nep IP: *.rev.pro-internet.pl 25.11.09, 22:53 Brawa dla Lechii. Nowak najlepszym zawodnikiem na boisku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luka Wygrał lepszy zespół IP: 195.26.74.* 26.11.09, 00:39 Rozczarowany czuję się postawą gdyńskich piłkarzy miałem wrażenie że nie grają derbów o których mówi się że są piłkarskim świętem że na te mecze czeka się miesiącami ale kopią sobie jakiś zwykły meczyk. Ten mecz był przegrany od 1min. bo to Lechia grała zdecydowanie i agresywnie do bramki, a Arka właściwie trudno powiedzieć jak poza tym że słabo. Letnia przebudowa drużyny nie może zostać zakończona, w Gdyni nie ma miejsca dla piłkarzy którzy w derbach wychodzą sobie pokopać, bez wiary ambicji i pazerności na wygraną. Dla kogo gra w Gdyni nie jest radością nobilitacją jego czas już minął. Pana dyr. Czyżniewskiego zapraszam do zdecydowanych działań bo piłkarze bez ambicji marnotrawią wysiłek tych którym się chce. Jak pokazała ta runda postawienie na młodych piłkarzy to dobry kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trytko Derbowa kareta Lechii IP: *.chello.pl 26.11.09, 01:08 Trytko: "Arka jest najlepszym klubem w Trójmiescie" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Derbowa kareta Lechii IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.11.09, 04:02 Obok Odry to nastepny spadkowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Derbowa kareta Lechii IP: 213.192.66.* 26.11.09, 11:28 Kubicki! Ja wiem, że jesteś załamany po żenującej porażce swoich pupilków z Gdyni, ale jednak w 78 minucie Arka nie strzelała na własną bramkę. Pamietamy Adriano Mrowca ,ale tym razem mimo wszystko tak nie było.... Aha. TRYTKO - udało się, rządzicie na całego, haha pajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M poprawcie to zdanie: IP: *.nat0.sta.nsm.pl 26.11.09, 16:02 "Pomocnik Arki uderzył nad murem, ale piłka o centymetry minęła bramkę Arki." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweqwe Lechia wygrywa derby Trójmiasta. Jednostronny m... IP: *.chello.pl 26.11.09, 23:19 Zeby chociaz jedna z tych druzyn potrafila grac w pilke :( Tak to nie mialem komu kibicowac nawet. Kopanina jak na boisku szkolnym niestety. Odpowiedz Link Zgłoś