Gość: PolonUS IP: *.dsl.mindspring.com 05.02.04, 17:45 Łukasz nawet się nie zastanawiaj graj dalej dla Niemiec! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Budnicki Re: IP: 64.7.142.* 05.02.04, 17:59 Lukasz graj dla Polski. To jest Twoja ojczyzna, wszyscy cie kochaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadet www.fcbayern.pl - We are the champions IP: *.resetnet.pl 05.02.04, 18:32 www.fcbayern.pl najlepszy serwis FCB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: araya Allemania Aachen champions IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.02.04, 21:09 a nie jakiś zafajdany bajern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Podolski IP: 167.26.28.* 05.02.04, 18:51 Szanujaca sie gazeta nie powinna powolywac sie na wiadomosci z najwiekszego brukowca swiata "Bild Zeitung"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: "Bild": Polacy chcą ukraść Podolskiego IP: 67.70.228.* 05.02.04, 19:08 Skore jest Polakiem to nie powinien miec najmniejszego problemu z wyborem, zamiast grzac lawke u niemiaszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red&white A kto ukradl Mirka Klose i Darka Wosza ??????????? IP: *.NYCMNY83.covad.net 05.02.04, 19:21 Nasi przyjaciele z Berlina sa coraz bardziej bezczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soros Re: A kto ukradl Mirka Klose i Darka Wosza ?????? IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 21:10 Wosz wystepowal juz w reprezentacji NRD.Wtedy nie gardlowales na przyjaciól. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cn byc moze takie sa skutki wyzywania/szykanowania IP: 2.5.2.* / *.canadalife.com 11.02.04, 19:06 ludzi ze slaska przez dziesieciolecia. nagle sie polskim kibicom przypomnialo jak ktorys z nich dobrze kopie. daj sobie spokoj. kto chce grac w polskiej reprezentacji, przeciez to obciach, przypomnij sobie mistrzostwa swiata i eliminacje do ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: White-Red Odczekaj, Lukasz! IP: *.pool.mediaWays.net 05.02.04, 19:38 Jak sie Völler nie zamelduje, to graj w eliminacjach do MS2006 od jesieni dla Polski. Za duzo sie nie ma co przejmowac! Niemcy sobie poradza ;-) Maja juz Trochowskiego i Mirka. Starczy im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Polokonusa Graj dla Polski Podolski. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.04, 21:13 do Konusa--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szejk Kuwejt gola! IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 05.02.04, 21:50 Łukasz graj dla Kuwejtu, tam dobrze płacą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLEK O Polakach !!! IP: 83.27.13.* 05.02.04, 21:55 Czytam ten artykół i opinie niektórych osób np. takich jak PolonUS i dopiero teraz uświadamiam sobie że Polacy to taki naród gdzie przynależność narodową mierzy się przez mamone. Tam gdzie lepiej takiej narodowości jestem. Niestety "polonia niemiecka" jest na pierwszym miejscu tej listy. Kiedyś byłem w Niemczech i jak widziałem właśnie takich "Polonusów", którzy mówią w swoim ojczystym języku niemal szeptem, aby tylko nikt nie słyszał to poprostu zbierało mnie na wymioty. Było mi poprostu wstyd, bardziej chyba niż za tych co kradną Mercedesy za rogiem. Dla mnie są oni jednym wielkim zerem. Przykro mi to mówić ale taka jest prawda. Jedyne co moge to pogratulować TURKOM, wspaniałego wychowania potomków w dumie z przynależności narodowej i zachowania swoich tradycji. Tam żaden piłkarz nie zastanawiałby sie dla jakiego kraju grać, wybór jest oczywisty. Mimo iż większość z nich urodziła sie w Niemczech. Więc Panie Podolski graj Pan sobie dla Niemiec, prawdziwy Polak nie miałby takich dylematów jak Pan. Jest Pan kolejnym przykładem iż moja wypowiedź jest jak najbardziej słuszna. BRAWO SMOLAREKKKKKK !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Olek jestes BUKIETEM! IP: 168.208.215.* 05.02.04, 22:33 nie polemizuje z toba bos cymbal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Olek jestes BUKIETEM! IP: *.tkb.net.pl 05.02.04, 22:47 niestety haha, jeśli ktos jest tu cymbałem to na pewno nie Olek ale Ty, Olek napisał tak jak jest i juz, Odpowiedz Link Zgłoś