Dodaj do ulubionych

Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora

IP: *.chello.pl 02.03.10, 18:12
No i co? Miały być miliony, a okazało się, że było 20 tysiów. Ale
afera, Koronę należy przeprosić, a dziennikarzy, którzy pisali
nieprawdę o "aferze" osądzić jak Wdowczyka. Nasz prezydent Wojciech
Lubawski powinien teraz wystarać sie o odszkodowanie za stracony
sezon w I lidze. Myślę, że nie bedzie to trudne.
Obserwuj wątek
    • Gość: gsiuniu Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.home.aster.pl 02.03.10, 18:20
      nie ośmieszaj sie kmiocie,
    • po_lock1 Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora 02.03.10, 18:24
      Mam nadzieję, że sobie robisz jaja... Bo jak serio uważasz, ze jak kupili taniej
      to nie ma sprawy to ja nie mam pytań.
      A tak na serio, mam nadzieję, że zarówno Wadowczyka jak i reszty sprzedawczyków
      ( wszystkich, nie tylko z Korony) nikt już więcej nie zatrudni nawet do
      odgarniania śniegu w klubie piłkarskim. Ale jestem zajebiście naiwny...
      • Gość: qu... qu...e łba n qu... qu...e łba nie urwie IP: *.ptim.net.pl 02.03.10, 18:58
        qu... qu...e łba nie urwie
    • Gość: Borys Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: 83.238.13.* 02.03.10, 18:26
      "W moim pierwszym sezonie po przyjściu do Kielc w tabeli goniliśmy Cracovię. Wiosną wygraliśmy w Krakowie bezpośredni mecz i traciliśmy do nich już tylko dwa punkty. Pewnie szliśmy na awans, ale wtedy zaczęły dziać się, jakieś dziwne rzeczy, czuliśmy, że jesteśmy odgórnie sterowani "

Tak. Prawie tak.
      Byłem na tym meczu, pamiętam że odbył się nawet na głównej płycie Wisły. Karny w ostatniej minucie, tylko że dziwne że dla Korony.
      Znowu coś te zeznania niespójne, co?
      • Gość: fff Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.dbd-ipconnect.net 02.03.10, 18:36
        ta a tatus E-senior w zarzadzie siedzi i liczy kase ktora "zniknela"
      • Gość: asga Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 18:37
        a to kazdy karny w ostatniej minucie jest z definicji podejrzany ?
      • Gość: LucasDzihad Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.acn.waw.pl 02.03.10, 18:44
        Gość portalu: Borys napisał(a):
        (.._
        > Byłem na tym meczu, pamiętam że odbył się nawet na głównej płycie
        Wisły. Karny
        > w ostatniej minucie, tylko że dziwne że dla Korony.(...)

Wisły?
      • Gość: jang Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.chello.pl 02.03.10, 18:51
        Przecież nie jest żadną tajemnicą, że Cracovia też kupiła awans, ale zrobiła to,
        gdy jeszcze korupcja w piłce nie była przestępstwem...
      • Gość: fann Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:09
        Borys jaki karny Bilski z wolnego z 30 metrow strzelił
        • Gość: fann Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:12
          Lech puchar kupil przez Reksia i nie ma wielkiego halo a tu trzecia liga i OOOOOOOOO
    • Gość: kibic Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.icpnet.pl 02.03.10, 18:28
      to są zwykłe ku... które latami oszukiwały ludzi którzy ciężko zarobione pieniądze wdawali na mecze! robili to bez żadnych skrupułów!
    • Gość: kibic Koruptor kupował mecze IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.10, 19:12
      Jako kibic stanowczo protestuję ,Koruptor Kielce nie powinien grać w
      IEkstraklasie
      • Gość: cycek cacek robol Re: Koruptor kupował mecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:50
        no i nie gra
    • Gość: piunki Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: 79.139.15.* 02.03.10, 19:15
      Nie jestem zapalczywym kibicem KK ale słuchając relacji z rundy
      jesiennej Korony, to moim zdaniem nie grali z przeciwnikiem z ligi
      tylko z sędziami albo odwrotnie. Troszkę dziwnie to wyglądało.W
      szybkiej piłce tak samo. Może Pan Dariusz ma rację.Pieniądze i
      władza albo odwrotnie.Pozdrawiam wszystkich Kibiców, którzy mimo
      swoich sympati potrafią obiektywnie postregać rzeczywistość!
    • Gość: antropoid Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:48
      Żadna rewelacja, w końcu chyba w tę durną gadkę, że Engel-junior znalazł się w
      pewnym mieszkaniu przypadkiem i wyłącznie towarzysko mogły uwierzyć tylko
      mega-przygłupy...
    • Gość: gsw Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.chello.pl 02.03.10, 20:15
      Najwyższa pora zrobić porządek z Cracovią umaczaną po uszy już w okresie
      działania ustawy. DEGRADACJA do IV ligi.
      • Gość: 222 Re: Dariusz Wdowczyk obciąża Engela juniora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 21:50
        popieram pogonić filipiaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka