Gość: kjj IP: *.chello.pl 31.03.10, 20:38 na pochbel farsie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp &*$$@!$!# almunia gryyy... IP: *.lanet.net.pl 31.03.10, 21:04 ma dzień... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: 94.75.118.* 31.03.10, 21:06 kuń by się uśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik GW hehe, fajny komentarz IP: 66.52.224.* 31.03.10, 21:29 >Jeśli niewykorzystane akcje się mszczą, to Arsenal wygra 5:0, a Barcelonę nawiedzą w święta powódź, szarańcza i armia Turków Seldżuckich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.polskieradio.pl 31.03.10, 21:07 A Rooney cierpi (galeria zdjęć kontuzjowanego gwiazdora) www.polskieradio.pl/sport/wiadomosci/artykul151357.html Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi 31.03.10, 21:18 A będzie 2:0 Visca el Barca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur vel Kozak Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.broker.com.pl 31.03.10, 21:20 Zobaczycie , zaraz Arsenal strzeli bramkę, Valdes się machnie jak Boruc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracek Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.joynet.3s.pl 31.03.10, 21:21 komentator coś mówił o przełamaniu rywala... Arsenal chce jednak Messiemu przełamać nogę? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diz Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.sileman.net.pl 31.03.10, 21:30 Arsenal może się tylko bronić... Barca "hipnotyzuje" swoją grą na dodatek do składu "Dumy Katalonii" wrócił Xavi więc emocje dopiero przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.fbx.proxad.net 31.03.10, 21:39 Jak na razie Barca trzyma kulke przez 70% gry i nic z tego nie wynika. Blizszy bramki byl Nasri niz wszystkie Barki razem wziete. Kolejny raz utwierdzam sie w przekonaniu, ze najglupszym transferem roku byla wymiana Eto na niejakiego Ibrahimovica (Szwed to czy Serb czy kto wlasciwie ?). Ten koles to totalna porazka, wszystkie jego strzaly w najlepszym razie byly okolo 5 metrow od bramki. Widac ze bardzo brakuje Iniesty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.kielce.vectranet.pl 31.03.10, 21:45 Hahaha daj innym też się napić, bo samemu widocznie przesadziłeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.fbx.proxad.net 31.03.10, 22:05 Nie wiem co chesz pic - ale na zdrowie ! Zlatan chyba mnie uslyszal i juz wbil dwie. Teraz to mozemy rozmawiac wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.fbx.proxad.net 31.03.10, 22:38 Oczywiscie ze Barca ma wiecej atutow przed rewanzem na Camp Nou, ale koncowke mocno odpuscila. Jest jednak niedosyt i dalej tweirdze, ze brakowalo Iniesty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.aster.pl 31.03.10, 21:36 ale ten Zlatan to coś słabo celuje jak na zawodnika biorącego kilka milionów pensji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.aster.pl 31.03.10, 22:44 jak to mówią - nie krytykuj dnia przed zachodem słońca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.efekt.net.pl 31.03.10, 21:41 Jak myslicie jaki bedzie wynik?? Moim zdaniem Barcelona moze wygrac 3:0. Odpowiedz Link Zgłoś
rauxa Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi 31.03.10, 21:51 tyle okazji.. echh.. a Zlatan celuje ale prosciutko w bramkarza.. powinno JUZ byc 0:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Germek Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 21:43 The Gunners na bank strzela gola. Nikt nie jest w stanie zatrzymac Barcy- haha to samo mowilo sie w tamtym roku o Manchesterze Udt. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi 31.03.10, 21:49 No,to pierwsza brameczka już jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
boguszewski98 Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 31.03.10, 21:49 Gol ile bramek strzeli barca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diz Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.sileman.net.pl 31.03.10, 21:52 [sonda=Ile jeszcze razy Zlatan Ibrahimović nie trafi na bramkę?] [*]2 [*]3 [*]4 [*]5 [*]10 [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
krupps Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi 31.03.10, 22:00 ciekawe, czy kibice Barcy będący na meczu śpiewają, "gramy u siebie..." Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 31.03.10, 22:02 Ktoś pytał gdzie jest Zlatan i za co mu płacą... Właśnie za to ! Odpowiedz Link Zgłoś
krupps Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 31.03.10, 22:20 Valdes chyba jednak nie pojedzie do RPA, chyba, że się zmienią przepisy i będzie można zabrać 6 bramkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.as.kn.pl 31.03.10, 22:30 Tylko że Casillas gorsze szmaty puszcza i to regularnie. BTW ta czerwona kartka dla Puyola to kpina :]y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoralNinja Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: 81.219.133.* 31.03.10, 22:24 Dziwię się, że gol padł kiedy mecz był juz rozstrzygnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... 31.03.10, 22:27 Jedna bramka się należała,ale ta druga i czerwona kartka - sędzia drukarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.10, 22:32 Czy milito w interze i barcelonie to ten sam gosc ? Bo jesli tak to sie chlopak zabiega na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.kielce.vectranet.pl 31.03.10, 22:48 Tak, to prawie ten sam chłopak, ciśnie gdzie się da ;) Diego i Gabi to bracia. Odpowiedz Link Zgłoś
neuro99 Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi 31.03.10, 22:39 Dziwny jest ten komentarz ..jak lubię zczubaków tak przesadzili dziś ze stronniczością. Owszem Barca gra piękną piłkę..ale chyba coś nie wychodziło ... Czerwona za faul w sytuacji "sam na sam" - to obligatoryjne chyba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczup Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.chello.pl 31.03.10, 22:33 szczupaki zczubaki bez muzgó to hopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp druki... IP: *.lanet.net.pl 31.03.10, 22:34 coś tu nie gra, najpierw Bayern-Fiorentina 3 metrowy spalony bramka uznana, teraz dziwny karny i mega dziwna kartka. Fifa coś kombinuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: druki... IP: *.lanet.net.pl 31.03.10, 22:39 UEFA oczywiście a nie FiFa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: druki... IP: *.aster.pl 31.03.10, 22:39 jeden z najlepszych meczów ostatnich kilku lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: druki... IP: *.chello.pl 31.03.10, 22:41 Jeśli sędzia podyktuje w takiej sytuacji rzut karny to musi dać czerwoną kartkę. Dla mnie karny i czerwień zasłużona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.chello.pl 31.03.10, 22:40 Karny ewidentny. Czerwona kartka oczywista... Sorry ta pilka juz byla w bramce a Puyol zablokowal mu noge. Wiec musi byc czerwona kartka. Mimo ze nie umyslnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 31.03.10, 22:50 Jakby była w bramce, to nie trzeba byłoby karnego strzelać :) Tam był jeszcze Valdes, a on potrafi sam na sam wyciągnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matijaz kurwa, rzygać mi się chce IP: *.icpnet.pl 31.03.10, 22:42 karny jak karny, dyktowali już dziwniejsze, ale kurwa czerwona kartka?!?!?! chyba przestanę to oglądać, bo mi się kurwa po prostu rzygać chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.pmcnet.pl 31.03.10, 22:43 "redaktorzy" "z czuba" - na tym polega`sport... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delmis Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 22:43 Takie sa przepisy... Faul byl ewidentny a ze gracz faulowany byl "sam na sam" to wg przepisów sedzia musi ukarac zawodnika czerwona kartką. De facto glupi przepis...Co do faulu mysle ze nie powinno byc watpliwosci bo gdyby Puyol nie zblokowal nogi bodajże Fabregasowi ten wpakowalby ja bez problemu do bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afc Arsenal - Barcelona, czyli ćwierćfinały Ligi Mi... IP: *.starachowice.vectranet.pl 31.03.10, 22:44 zczubaki wy zasrane grubasy niesprawiedliwy piłka nie jest sprawiedliwa i wy podobno znawcy powinniście o tym wiedzieć Arsenal pokazał serce do walki mimo początkowego koszmaru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś