Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1

• Gość: Jupi Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 23:43
      Inter zagrał lepiej i wygrał-proste, nie ma co płakać nad sędzią. Barca nauczy się pokory, zwłaszcza, że Inter z Murinho nie dadzą sobie wydrzeć awansu, to nie debiutańci i wiedzą jak utrzymać awans. owszem szansę są zawsze i Barca bedzię się szarpać ale nie wieżę że z tego wyjdą, Inter już wie jak neutralizować Messiego. Jestem za Interem-niech wygra lepszy. jak dziś!
    • darekkos Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 21.04.10, 00:02
      bez wzgledu na wynik dwumeczu takiej druzyny jak Barca nie ma na
      świecie. Od 20 lat są i cieszą swoją grą.
    • Gość: G Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.aster.pl 21.04.10, 00:30
      bez przesady z Messim, który "każdą" obroną potrafi sam rozbroić;
      wystarczy porządny boczny obrońca (Cole), może nawet prawonożny
      (Zanetti, Bosingwa), świadomi taktycznie środkowi obrońcy (Samuel,
      Lucio, Terry, Carvalho), czujni środkowi pomocnicy (Cambiasso, Motta,
      Essien, Lampard) i już ciężej i z dryblingami, i z golami, i z
      asystami, nawet w półfinałach LM...
    • Gość: Juri krasnal jest beznadziejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 00:36
      gdy się go dobrze pokryje... sztucznie wyhodowany na sterydach bufon
    • Gość: Juri Barca- jeden " hormonalny'' i reszta przeciętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 00:46
      grajków- tak to mniej więcej wygląda
    • Gość: czxvzxc Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 01:12
      Nie wiedzialem, ze stec to taki zalosny pismak, gejowska milosc do barcy az trzeszczy, tego nie da sie czytac!!!
    • redgunner Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 21.04.10, 01:31
      Forza Inter. Wygrał lepszy. Oby wybronili ten rezultat za tydzień.
    • ramun_czarny Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 21.04.10, 01:54
      dobra nasza Inter, teraz tylko się nie podpalać, zadekować bramkie i wygrana
      nasza. Hura Hura Hura!
    • Gość: o.Belzebub Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.tktelekom.pl 21.04.10, 05:45
      Brawa dla Interu. Nie cierpię włochów ale cieszę się że rozwalili tych wazeliniarzy z katalonii.
    • Gość: Slavo Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.tktelekom.pl 21.04.10, 05:52
      "Nie lubię Interu, ale Barcelony to nienawidzę!
      Piękny wynik, chyba się pożegnamy z Ligą Mistrzów he he
      Bravo"

Jak rok temu Chelsea została okradziona z awansu przez sędziego w meczu farceloną to była cisza a jak teraz sędzia nie był po stronie tej zasranej barcelonki to już wielki krzyk i płacz. Dobrze wam tak cioty katalońskie.
    • Gość: el Magico! Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.gemini.net.pl 21.04.10, 06:47
      Trochę mi szkoda, bo generalnie bliżej mi było do Barcy niż Interu, ale
      generalnie nie narzekam, piłka to piłka, jest fajnie jak jest ciekawie, a
      było. Tylko mnie załamuje zawsze to, że taki np. Messi, w tydzień zarabia na
      mieszkanie, na które ja nawet nie dostanę kredytu:
      Warszawa 4,5 bańki
      No ale cóż, los nie jest sprawiedliwy ;)
    • Gość: gość Podziwiajcie i płaczcie Madryckie pajace !!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.04.10, 08:06
      Lekką ręką pozbyliście się Robbena i Sneijdera, a właśnie ci zawodnicy grają
      pierwsze skrzypce w swoich drużynach, doprowadzając je do półfinału LM. Kto
      wie, czy obaj nie spotkają się w finale. Wymiana kreatywnego Sneijdera na
      Alonso, była strzałem w kolano.
    • Gość: cooba4 Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 08:17
      Wielkie brawa dla wspaniałego Interu!
      Jego kibicem jestem czternasty rok i nie sądziłem, że zobaczę tak
      fenomenalnie przygotowaną do meczu drużynę. Wielkie wyrazy uznania
      dla Jose. Rewanż będzie bardzo ciężki, ale wierzę, że zagramy jak z
      Chelsea.
      FORZA INTER!!!
    • Gość: seb Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.elektrosat.pl 21.04.10, 08:19
      Snejder zagrał wczoraj niesamowicie, harował w ataku i obronie, a
      Motta zatrzymał Messiego. Karny na Alvesu? Pusty śmiech.
    • Gość: dolar Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.croy.cable.virginmedia.com 21.04.10, 08:30
      .......po którym Brazylijczyka został z murawy zniesiony na noszach...
      hehe :D
    • Gość: Kanibal Żygać mi się chce jak was czytam - niby kibice IP: 193.24.24.* 21.04.10, 08:37
      Siedzicie przy tych komputerach i za przeproszeniem sracie na siebie i swoje
      ulubione drużyny. Jak Barca zlała Real to się na nimi nie pastwiłem. Przegraną
      ulubionej drużyny też trzeba znieść godnie. Ludzie ogarnijcie się!
      A tak na marginesie to nie ma co się podniecać za wcześnie. Jeszcze jest
      rewanż, a teraz ten mecz przyniesie jeszcze więcej sportowych emocji.
      Oczywiście mam nadzieje, że tych dobrych :)
    • Gość: tomi TUTAJ >> Strona z transmisjami na żywo IP: 195.116.69.* 21.04.10, 08:51
      chcesz zobaczyć mecz ligi mistrzów na żywo zapraszam na
      Mecz na żywo na isport24.com/pl/tv,1,pilka-nozna.html
    • Gość: bzzz Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.10, 08:54
      brawo dla sedziego -> portugalskie scierwo, ale po wizycie chelsea w
      mediolanie mozn sie bylo spodziewac takiego obrotu sprawy.
      Pozdramiam komentatorow z nsport, tylu pomylek w jednym meczu juz
      dawno nie slyszalem -> trzeba byc idiota albo z tvn musle...
    • Gość: zel Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.10, 09:11
      wystarczy uziemic Messiego i juz nie wiedza co robic!A teraz placzcie dumni kibice dumy kataloni:))
    • Gość: Obiektywny Sędzia wydrukował mecz dla Interu!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.10, 10:20
      Nie byłem, ani za Interem, ani za Barceloną, ale nie mogłem patrzeć jak ten
      cienki sędzia drukuje mecz dla Interu.

1. Bramka Milito ze spalonego
      2. Przed akcją Interu, z której padła bramka na 2:1 Messi był faulowany i tylko
      sędzia wie, dlaczgeo nie gwizdnął faulu. Poszła szybka akcja w druga stronę i z
      tej akcji padła bramka dla Interu. Wyglądało to mniej więcej tak, że Messi był
      na prawym skrzydle, minął pomocnika, a ten zaczął go łapać za rękę i w
      konsekwencji zabrał Messi styracił piłkę. 100% faul puszczony przez sędziego.
      3. Cały mecz sędzia pozwalał na ostrą grę Interowi, nie gwizdał fauli, a
      zawodników barcelony wykartkował
    • Gość: Inter Barca zagrała słabo i tyle IP: *.147.115.30.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.10, 14:04
      Inter był lepszy z przebiegu całęgo spotkania.Teraz kibice barcy
      będą szukali wymówki że sędzia mecz usztawił.
    • Gość: Interysta Mecz był równy IP: *.hades.net.pl 21.04.10, 14:05
      Sędzia był sprawiedliwy.Niestety kibice z Barcelony nie umią się pogodzić z
      porażką
    • Gość: Kobe M. Liga Mistrzów. Inter Mediolan - FC Barcelona 3:1 IP: *.cityconnect.pl 21.04.10, 20:32
      Artykul zostal napisany przez kibica Interu, ewidentnie to widac.
      Poza tym jest blad w tym krotkim akapicie zaraz przed koncem, tam
      powinno byc "kolekcjonerem" a nie "kolekcją".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka