Gość: nn IP: *.interpc.pl 09.06.10, 09:07 jestem za rozwiazaniem reprezentacji polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jordanbull Idiotyczny tytuł... 09.06.10, 09:12 Chyba, że Hiszpanom aż tak się pogorszyło... Z jakiego powodu maja niby triumfować? Że wygrali z kelnerami prezentującymi poziom IV ligi angielskiej? Naszych by ograli nawet goście z San Marino i Wysp Owczych... tacy co na codzień chodzą do biura albo roznoszą listy a trenują tylko raz w tygodniu... To że nasi kopacze sa tak beznadziejni zupełnie mi nie przeszkadza i tak wolę siatkówę... ale po diabła tyle szumu wokół tych palantów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pszodu Polsko O Rence precz od PZPN-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.06.10, 09:29 Nic sie nie stalo - Polacy - nic sie nie stalo ! Nie przejmujcie sie gdy znow bedzie na was nagonka zeby ludzie nie chodzili na wasze mecze - jestescie wspaniali !!! Kohamy was !!! Wierze ze sie zakwalifikujecie za dwa lata i powalczycie o wyjscie z grupy smierci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPNoga Mniej gorzały zrobi dobrze wszystkim w polskim spo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:13 rcie... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Gdyby była jakaś grupa śmieci, to może, ale i tak 09.06.10, 15:53 gratuluję ci poczucia humoru;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol No to chyba normalne IP: 77.252.248.* 09.06.10, 10:07 Futbol w Hiszpani obecnie jest nową religią. To jest cel dążenia ałych chłopców. Piłkarz jest tam prawie bogiem. W Polsce piłka nozna to praca jak kazda inna. Grasz na boisku, jest za to zapłata. Przegra sie czy wygra, zapłata jest. No i nic sie nie zmieni w najbliższej przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzacinio polskie osiedlowe boiska sa puste IP: *.bstnma.east.verizon.net 09.06.10, 13:35 na calym swiecie osiedowe boiska sa pelne dzieciakow, a u nas swieca pustkami....a z pustego zaden trener nie naleje.... Odpowiedz Link Zgłoś
jordanbull Grają?? 09.06.10, 18:30 Hahahaha! Fajnie powiedziałeś!! Grasz na boisku!! ...się usmiałem!! To co nasi palanci wyrabiają na placu, na pewno nie można nazwać grą... Jak czasem przez przypadek włącze naszą ligę kopaną na C+ to tak jakby oni uprawiali inny sport, ich poziom wytrenowania jest żałosny, nawyki ruchowe = zero, taktyczne rozwiązania - podręcznik Talagi - lata sześćdziesiąte! Nie trzeba głosu włączać, żeby nawet z daleka zorientować się jaka to liga gra, co ciekawe nie mam takiego wrażenia jak ogladam włoską, francuską, niemiecką czy angielską. Tamci goście przy naszych orłach wygladają jak z innego świata! Dlaczego tak jest? Wystarczy pojechać u nas do dowolnego klubu i popatrzeć na treningi juniorów - to jakiś armagedon!! Dziwi mnie, że ktokolwiek spodziewa się czegoś po naszych kopaczach w perspektywie najbliższych 20 lat! Tu trzeba systemu jak w siatkówce, gdzie mistrzowie świata i olimpijscy zostali trenerami i uczą młodzież, samo się nie zrobi... chyba, że PZPN ma nadzieję na wyjazd setki utalentowanych chłopaków na własny koszt, do zagrannicznych szkółek piłkarskich, tak jak Kubica zrobił to w swoim sporcie. U nas młody nauczy się najwyżej jak leserować na treningu ewentualnie sprzedać mecz kolegom z innego miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Idiotyczny tytuł... IP: *.escom.net.pl 09.06.10, 11:27 Tak, trochę mnie martwi, że Hispanie wjadą za dwa tygodnie na jakiś Włochów czy inną "totalną" drużynę, zrobią 0:1 albo 1:2 i będzie po sprawie. Bo jak my będziemy wtedy wyglądać? Prawdziwie, fakt. W każdym razie to manto dostaliśmy wiecznych faworytów, wiecznie przegranych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Idiotyczny tytuł... IP: *.as.kn.pl 09.06.10, 12:29 Od aktualnych MISTRZÓW EUROPY. Chyba dawno się piłką nie interesowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jordanbull Mistrzami Europy to my jesteśmy... 09.06.10, 18:06 ...w siate i to nas się boją, a jak uda im się nas ograć to chodzą cali w glorii chwały! Ale przyjdą mistrzostwa i dostaną bęcki! Faktycznie, nie ogladam footbolu bo to sport dla gejów, nie mogę patrzeć na tych wybrylantynowanych palantów zwijajacych sie z bólu na murawie po lada dotknięciu! Prawdziwi faceci grają w rugby, mięczaki i płaczki zostają na trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Idiotyczny tytuł... IP: *.acn.waw.pl 09.06.10, 11:44 tryumfuja, bo nie zdarza sie czesto wygrana 6:0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: *.chello.pl 09.06.10, 09:15 <am wrażenie, że jakaś kobieta pisała ten artykuł. Oglądała pani wogóle ten mecz ? to że wyjedziemy z przynajmniej 5:0 było pewne, mimo to graliśmy świetnie, pierwsze 10 minut byłem zachwycony jak bardzo poprawiła się gra naszej reprezentacji, zamiast chaotycznie miotać piłkę BYLE DALEJ udawało się kleić naprawde dobre akcje ! i to przeciwko komu ! przeciwko najlepszej ( moim zdaniem ) aktualnie drużynie świata, w jej szczytowej formie! jestem dumny z naszych piłkarzy, których część gra w klubach którym groził spadek do drugiej ligi. Jestem pewien, że Smuda stworzy drużyne która za jakiś czas będzie potrafiła ugrać coś w pucharach, jestem tego pewien ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-x Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.06.10, 09:32 Jestem pewien, że Smuda stworzy drużyne która za jakiś czas będzie potrafiła ugrać coś w pucharach, jestem tego pewien ! e e e hehe w jakich pucharach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:55 chyba chodziło o jakąś hurtownię pucharów - hurt, detal itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:13 Może puchar Króla w Tajlandii za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zendi Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 13:08 masz nasrane we łbie,co..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keeciol Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 09:33 KOLOEŚ MASZ COŚ PRZECIWKO KOBIETOM ??? MASZ Z NIMI PROBLEM??? TO SIĘ OPANUJ NA PRZYSZŁY RAZ!!! WYMACHUJESZ ZAPAŁKĄ BO MYŚLISZ ŻE NIKT CI NIE UTRZE NOSA??? Gość portalu: e napisał(a): > <am wrażenie, że jakaś kobieta pisała ten artykuł. Oglądała pani wogóle ten > mecz ? to że wyjedziemy z przynajmniej 5:0 było pewne, mimo to graliśmy > świetnie, pierwsze 10 minut byłem zachwycony jak bardzo poprawiła się gra > naszej reprezentacji, zamiast chaotycznie miotać piłkę BYLE DALEJ udawało się > kleić naprawde dobre akcje ! i to przeciwko komu ! przeciwko najlepszej ( moim > zdaniem ) aktualnie drużynie świata, w jej szczytowej formie! jestem dumny z > naszych piłkarzy, których część gra w klubach którym groził spadek do drugiej > ligi. Jestem pewien, że Smuda stworzy drużyne która za jakiś czas będzie > potrafiła ugrać coś w pucharach, jestem tego pewien ! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań 09.06.10, 09:36 a ty chyba ogladałes ten mecz po alkoholu jakby chcieli nas pojechac 10 do 0 to by pojechali Przez pierwsze 10min hiszpanie chcieli poznac rywala odpuscili a jak sie zorientowali jakie to słabiaki to walneli 2 plomby choc mogliby pewnie z 5 w pierszej połowie(bez wysiłku)ile było minimalnych spalonych obrony w ogole nie istniała to zawsze cechowało druzyny smudy stworzyli raptem jedna sytuacje i to w zasadzie dzieki talentowi peszki "Jestem pewien, że Smuda stworzy drużyne która za jakiś czas będzie > potrafiła ugrać coś w pucharach, jestem tego pewien !" hehehe paliłes cos? Odpowiedz Link Zgłoś
lecho65 Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań 09.06.10, 12:12 NA TRZEŻWO NIE DAŁO SIĘ OGLĄDAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiara czyni cuda masz racje - co wiecej - ja tez wierze.. od 30 lat IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.06.10, 09:39 i co ? i hooooooy wielki! Futbol na tym poziomie to nie gra dla troglodytow z PZPN-u. Nawet przyznanie prawa do organizacji mistrzostw moim zdaniem jest porazka - musimy sie ogladac na Ukraincow a z tego co widac to bedzie jedna wielka klapa a wine bedzie sie zrzucac na sasiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz poprostu w piłce trzeba myslec 09.06.10, 09:43 a jak to jest z mysleniem u naszych piłkarzy to czesto widac i słychac hehehye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicked Kiepski żart IP: 85.222.87.* 09.06.10, 10:23 Kolego, czyś ty się szaleju najadł?! Takie akcje jak Polacy skonstruowałby nawet Tadżykistan. Poza tym przecież Hiszpanie grali na pół gwizdka, i to przez cały mecz. Na tle naszych statystów robiło to wrażenie, ale nie oszukuj się, wczoraj nawet dziesiąty klub drugiej ligi greckiej wygrałby z nami 3:0. Przyzwyczajony jestem do beznadziejnej gry naszej reprezentacji, ale po wczorajszych "popisach" zaczynam się poważnie zastanawiać, jaki jest sens funkcjonowania tej dyscypliny sportu w Polsce. A już nazywanie przez komentatorów tvp naszej drużyny średniakami, to szczyt bałwochwalstwa i bezczelności. Średniaki to Dania, Meksyk czy Nigeria. My jesteśmy słabiakami i nazywajmy rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bass fantazja w wykonaniu Polaków IP: *.chello.pl 09.06.10, 12:10 Tak!To była prawdziwa fantazja w wykonaniu Polaków. Ja spodziewalem sie wyniku 165:0, a tu popatrz.... 6:0.To jak wigilia w środku lata.Graliśmy cudownie, z polotem i bez kompleksów.Faktycznie,ten co napisal ten tekst musiał być rozchwiany emocjonalnie.Widać było przerazenie w oczach Hiszpanów.Zaskoczyliśmy ich szybkoscia, brawurą, wspaniałym wyszkoleniem, nieprzewidywalna taktyką.Zabraklo jedynie bramek, ale nie wymagajmy zbyt wiele. Nie o to w tym chodzi zeby strzelać bramki, moze tak jest w Hiszpanii, u nas troche inaczej sie w to gra. Chodzi o to zeby zaplacic 100 za bilet, kupic oryginalna koszulke,zaplacic za parking, zjesc hot doga, wypic piwo, dmuchac w trąbke i spiewac piesni pochwalne.Reszta jest nieistotna. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz leo by wyleciał po takim meczu 09.06.10, 09:29 byłby publicznie zlinczowany a smuda co???????? nico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Re: leo by wyleciał po takim meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 11:01 Smudę teraz wezwą przed oblicze PZPN-u i powiedzą mu tam: "wicie, rozumicie, zaufaliśmy wam, Smuda, a wy nas zawiedliście. Od dzisiaj decyzje będą podejmowane gremialnie, sztab będzie obradował i wybierał skład i taktykę. Mamy już powołaną Najwyższą Radę Trenerską pod przewodnictwem trenera Engela i z patronatem Antka Piechniczka. I zadnych silnych drużyn do Euro, gramy z drużynami w naszym zasięgu, czyli Malta, Wyspy Owcze. Tak było do tej pory i był święty spokój." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grassant Bravo Polska myśl trenerska IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.06.10, 09:30 Teraz widzicie różnicę między kelnerami Leo Beenhakera, a kelnerami Franka Smudy? nadal chce lewandowskiego Borussia. ŻENADA. Tyle ujadali na Leo. Teraz sami pokazują się z najlepszej strony. Boisko nierówne? za sucho? za ciepło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Czy Polska repra kiedykolwiek przegrała IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.06.10, 09:36 różnicą 6u bramek nie strzelając żadnej. NIGDY! Przejdą chopy do historii. Łącznie z Francem, co to mu wystarczy popatrzeć w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
minasz a najgorsze to ze te niedojdy 09.06.10, 09:41 juz sie nie podniosa - to jak po ciezkim nokaucie bokser juz nigdy nie bedzie taki sam jedyny plus ze lewy i mierzejewski zostali zmienieli i maja na koncie tylko 2 bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicSkalnika Re: Czy Polska repra kiedykolwiek przegrała IP: *.hades.net.pl 09.06.10, 13:28 Polska przegrała w 1948 roku z Danią 8-0 .Szkoda,że nie wbili jeszcze trzecech bramek i by przeszli do historii Odpowiedz Link Zgłoś
nevalainen MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... 09.06.10, 09:38 Szkoda mi tylko Tomka, że musiał bronić akurat w takim meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań 09.06.10, 09:45 kuszczak raczej błedów nie popełnił niestety jest to bramkarz liniowy i mało gra na przedpolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZORIENTOWANY Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.toya.net.pl 09.06.10, 10:51 A to ten sam, co go kiedys po jakims meczu nazywali "PUSZCZAK" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tercet egzotyczy Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.182.101.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.06.10, 11:47 tak to ten sam, nie mylic z : Arturem "nie potrafie kopnac w pilke i ta trafi do bramki" Borucem czy Lukaszem " pewnym punkt Arsenalu" Fabianskim, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.adsl.xs4all.nl 09.06.10, 12:53 A Ja bym chętnie zobaczył w bramce przeciwko Hiszpanii Jurka Dudka ,w końcu gra w Realu !!! ale to tylko marzenia , jednak twierdze że trzeba wrócić do troglodytów którzy grali wcześniej i powoli dawkować młodzików bo niestety młodzież dostaje baty , i nie wiem czy wystarczą Francowi 2 lata !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 14:56 wlasnie szkoda tomka bo to najlepszy bramkarz w polsce. zadna bramka z jego powodu. w manchesterze tak nie puszcza bo umieją tam grac obroncy a nie jak tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.toya.net.pl 09.06.10, 18:07 Nie rozumiem. Wpuścił 6 bramek - i to nie jego wina? A czyja? - Tych co strzelali, bo trafili? Hmm - rzekomo najlepszy bramkarz - a wpuszcza 6 goli? To co - drugi bramkarz Rzeczypospolitej wpuszcza 8 goli a trzeci 12? Ktoś mi tu chyba kit wciska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun_tastik czekam na opinie"patriotów"którzy przed meczem IP: *.toya.net.pl 09.06.10, 09:39 tak się burzyli na wypowiedź Hiszpanów,że nie znają żadnego polskiego piłkarza.I te teksty wielkich fanów polskiej reprezentacji,że mają nadzieję,że Polacy im się odgryzą i pokarzą,że nie wolno ich lekceważyć. No czekam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
concha MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... 09.06.10, 09:40 Smuda narodowa bezzmian.redblog.poranny.pl/2009/10/31/smuda- narodowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
concha MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... 09.06.10, 09:42 UEFA powinna odebrać Polsce EURO 2012 ze względów sportowych bezzmian.redblog.poranny.pl/2010/06/09/nie-zaslugujemy-na-euro-2012/ Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 polska (s)kopana to jeden wielki przekręt 09.06.10, 09:49 no bo jak wytłumaczy, że panowie, którzy kopia na poziomie rekreacyjnym biorą ciężkie, prawdziwe pieniądze. Co to za biznes (pralnia?). Dlaczego ktoś im płaci. Nadają się te "gwiazdy" do dźwigania mebli, albo taczek z betonem na budowie,no ewentualnie obsługi myjni, bo kto by ich zatrudnił do innej roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmsw Re: polska (s)kopana to jeden wielki przekręt IP: 83.238.109.* 09.06.10, 10:18 Zawodowcy.... Gdybym ja tak pracował jak oni to by mnie wyp.....li po tygodniu z roboty. Ale zarabiają k...a tyle w rok, co ja przez całe życie nie zarobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.10, 09:57 Nareszcie ktos pokazal w jakim miejscu na świecie znajduje sie nasza piłka nożna, jaka wartośc mają nasi zawodnicy, nasi trenerzy, nasz pzpn, styl szkolenia itd. a właściwie wszystko. Może skonczą sie głupie opowiastki o możliwościach polskiej piłki nożnej a zacznie się poważnie traktować szkolenie młodych adeptów i tworzyc drużynę narodową z odpowiednich zawodników przez odpowiedniego trenera. Całe szczęście, że nasze nieudasy nie zakwalidfikowali sie do tej Afryki. Tam dopiero najedliby sie wstydu. Teraz tez i widać, że niejaki holender i tak nie miał zadnych mozliwości stworzenia nagle czegoś z niczego. Ciekawe dlaczego niemiaszki chcą najlepiej zastawiajacego się niejakiego Lewandowskiego lub wielkiego pomocnika niejakiego Peszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cddc Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: *.elk.mm.pl 09.06.10, 10:10 ja bym sie za bardzo peszki i lewego nie czepial. tu i ronaldo sam w pojedynke by nie dal rady. prawda jest taka, ze mamy kilku niezlych zawodnikow, blaszcza, peszke, matusczyzka, obraniaka, jelenia, lewy ma przeblyski. cala obrona to koszmar, a-jak wiadomo, druzyne buduje sie od tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
krk01 Ja pilkarzy rozumiem.. wakacje!!! 09.06.10, 10:00 Sa przeciez po ciezkim sezonie nalezy im sie walczyli straszna ilosc meczy!! Czemu nikt tego nie chce zrozumiec??? 13 kolejek wiosennych przeciez to tylko ludzie slabo zarabiaja a musza tak harowac!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realist Re: Ja pilkarzy rozumiem.. wakacje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:18 przestań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax Re: Ja pilkarzy rozumiem.. wakacje!!! IP: 212.180.147.* 09.06.10, 11:03 Ostatnie zdanie to akurat prawda. Każdy reprezentant Hiszpanii zarabia więcej niż wszyscy "nasi" razem wzięci. (no może nie licząc Kuszczaka;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrw345 Re: Ja pilkarzy rozumiem.. wakacje!!! IP: *.chello.pl 09.06.10, 11:16 Co ty piszesz KRK.. Jaki ciężki sezon? 13 meczów wiosną? Xavi ma 60. Poza tym uważam, że polscy piłkarze jak na swoją mizerię właśnie za dobrze zarabiają, a nie za słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoLek Re: MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpań IP: 188.33.140.* 09.06.10, 10:12 Przy założeniu, że w 2020r. zlikwidują PZPNi po kolejnych 20-tu latach nowoczesnego szkolenia będziemy mieli co najmniej 30-tu klasowych piłkarzy to w... 2040r. zapukamy do MŚ :) niestety tylko zapukamy bo nikt na nasz rozwój nie zaczeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powodz MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: *.cv.le.ac.uk 09.06.10, 10:21 Do walow pilkarze! Nasza reprezentacja nadaje sie do zatykania dziur po bobrach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... 09.06.10, 10:25 To jest taki kraj , w którym sport jest dla działaczy a nie dla sportowców ! Piłkarze od małego ucza się jak kombinować a nie jak grac. Jak się ma najgorsza ligę w europie , to czego tu sie spodziewać. Ja np przestałem ogladać polski futbol w jakmikolwiek wykonaniu parę lat temu, bo co tu ogladać . Sukcesem jest porażka z twarzą!Na mecze chodza chyba wyłącznie kibole , którzy chca pokrzyczeć , bo normalni kibice moga dostac zawału patrzac na to co dzieje sie na boisku!Jak by chociaz mozna było pic alkohol na stadionie , to by jeszcze człowiek poszedł (zgodnie z zasada ze nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak) a tak to trzeba sie najarac zielska zeby to ogladac , a wiele osób nie pali(i słusznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:31 <<"El Mundo Deportivo" ironizuje za to, że nasza reprezentacja chciała wyjechać ze stadionu już w połowie meczu.>> A ja patrząc na "grę" Polaków miałem wrażenie, że oni w ogóle nie chcieli tego meczu zaczynać... Hiszpanie z kolei niech się tak nie gorączkują. Są co prawda jednymi z głównych faworytów do tytułu, zasługują na niego nawet, ale w historii już niejeden murowany, pięknie grający faworyt odpadał po drodze z jakimiś do perfekcji wyuczonymi destrukcyjnej gry drwalami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: 198.178.236.* 09.06.10, 10:34 Dużo pitolicie, a mało wiecie. Jak chcecie się wyżywać to róbcie to na PZPN i wydziałach szkolenia. Ci chłopcy nie mają możliwości być dobrzy. Piłki od młodości uczy ich jakiś cieć od wf bez planu i wiedzy. Nie macie pojęcia jak ważne jest szkolenie. Gdyby nie było tak ważne to znalazłby się choć jeden Polak, który byłby gwiazdą światowej piłki. Choć jeden, który miałby na tyle talentu, mentalności zwycięscy itd, ale nie ma takiego tutaj od 30 lat. Dochodzą do pewnego pułapu i nie mogą go przeskoczyć, bo nie mają odpowiedniego know how oraz warunków. Uczy się ich złych nawyków. Sam talent nie wystarczy jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
abi40r Re: MŚ 2010 - konieczny stan kleski zywiolowej !!! 09.06.10, 10:44 ... PO tej katastrofie ja sie pytam : "jaka kleska musi jeszcze spasc na nasz kraj aby nasz rzad oglosil wreszcie STAN KLESKI ZYWIOLOWEJ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabr MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 09.06.10, 10:45 Zabrali chłopcom piłeczkę i nie dali pograć! Ale miliardów pakowanych z podatków w tę żenadę nie zabrali, bo my Polska jesteśmy i Orzeł Biały. A każdy sprzeciw, wbrew temu, co się widzi, traktowany jest niczym zamach stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... 09.06.10, 10:54 To są skutki: 1. rzucania się na zbyt silnego przeciwnika 2. powierzania reprezentacji taktycznemu analfabecie (słynne Smudy: "no to chłopaki, biegamy i atakujemy, byle do przodu" jest dobre na Finlandię. Ale Smuda nie zna innej taktyki, więc z dużo lepszymi od siebie będziemy zbierać kosze pełne bramek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 10:54 Do ankecemona. Dziękuję za komentarz miałm coś napisać ale ujołeś to trafnie.Pozdrawiam wszystkich na kacu.Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygramy MŚ 2010. "Idziemy po puchar świata" - hiszpańsk... IP: *.toya.net.pl 09.06.10, 10:58 To zdrada narodowa !!! Powinni zostać natychmiast aresztowani i osądzeni za zdradę narodu i brak patriotyzmu. jakbyśmy to my rządzili - to juz dzisiaj o 6 rano CBA by ich wyprowadziło w kajdankach! A ich rodziny by zostały dokładnie sprawdzone. Ale ta sprawa tak szybko się nie przedawni - jeszcze zdązymy ich rozliczyć za te przegrana. To bardzo ciekawe - jaki oni mieli interes zeby przegrać. Trzeba sprawdzić jakie zakłady bukmacherskie i przez kogo zostały zawarte przed tym meczem! Odpowiedz Link Zgłoś
radkol To jest hańba! 09.06.10, 11:07 Nie chodzi o sam wynik, ale o żałosny i kompromitujący styl. Hiszpańska prasa przed meczem napisała, że reprezentacja Polski jest idealna na poprawienie nastrojó przed wyjazdem do RPA. Nie wywołało to wśród tych naszych panienek żadnej sportowej złości, zostali rozgromieni nie podejmując walki. A jeszcze 28 lat temu na Mundialu w Hiszpanii to gospodarze mogli się uczyc od nas. To przecież nie bylo tak dawno, co się stało przez ten czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hity polscy kopacze zarabiaja 30.000-50.000zl miesieczn IP: *.bredband.comhem.se 09.06.10, 11:13 nasi kopacze zarabiaja 30.000-50.000zl miesiecznie.... + rózne premie i bonusy...od sponsorów, to sie w pale nie miesci, nasi nadaja sie na para-olimpiade, w normalnej otwartej grze sa bez szans, chyba ze bysmy zagrali systemem 1-8-1, a i tak bysmy dostali baty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: polscy kopacze zarabiaja 30.000-50.000zl mies IP: 198.178.236.* 09.06.10, 11:31 No i? Skoro dają to biorą. To ich wina, że im taki Wojciechowski, czy Walter daje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1700zl miesiecznie Re: polscy kopacze zarabiaja 30.000-50.000zl mies IP: *.chello.pl 09.06.10, 12:55 Nikt nie mówi że to ich wina, że biora. Winą należy obarczyć tych co im dają. Polski kopacz, tudzież zwany turlaczem, powinien zarabiać jakieś 1700 zl miesięcznie. Na tyle ich wyceniam. We Wrocławiu dla tych łachów szykują sztuczny grunt. Likwiduje się wszystkie inne drużyny, żeby siłą zmusić nas do oglądania tych popaprańców. Chyba czas coś z tym zrobić!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolodia Re: To jest polska piłka nożna ! IP: *.kalisz.mm.pl 09.06.10, 11:24 Śmiałem się w głos jak Polacy patrzyli jak cielęta na Hiszpanów grających w dziada.W przerwach między wybuchami śmiechu zastanawiałem się co Trener Smuta (błąd zamierzony) wymyśli jako usprawiedliwienie.I oto jest wypowiedź : jesteśmy po sezonie! A Hiszpanie - jak wiadomo- nie są po sezonie.W Hiszpanii sezon - jak wiadomo - polega również na udawaniu gry,tak żeby wynik zgadzał się z tym co wcześniej umówiono.Dlatego Hiszpanie są faworytami MŚ. Uważam że tzw polski futbol należy przestać jakkolwiek wspierać. Problem jest niestety taki,że tłumy bezmózgiego bydła (zwane dla niepoznaki kibicami) będą chodzić na stadiony i płacić kasę za oglądanie gwiazd,które wczoraj pokazały,że 58 miejsce w rankingu FIFA polska kadra dostała na zachętę , albo może za resztę łapówki od Surkisa za zorganizowanie Euro na Ukrainie. Słowo o panach komentatorach w TVP, szczególnie tym jednym który cały czas gadał o tym,że chciałby zobaczyć "dobre 20 minut" gry Polaków. Po to ,żeby zobaczyć 20 minut dobrej gry Polaków trzeba oglądać piłkę ręczną lub brydża - jeśli chodzi o piłkę nożną to 20 minut dobrej gry można zobaczyć w 40 meczach łącznie , jeśli tylko te 40 meczów zostanie rozegrane z drużyną Wysp Owczych, przy zastrzeżeniu że Wyspy Owcze będą po sezonie , wystąpią w składzie z olimpiady specjalnej a na bramce będzie stał facet,który jest tłumaczem języka migowego w tamtejszej telewizji. Panowie komentatorzy TVP - nie wiem co pijecie/wąchacie/używacie dożylnie - ale apeluję: nie idźcie tą drogą.Środki chemiczne (nawet destylowane z kartofli czy zboża)mają tę wadę że jak się je konsumuje w upale to powodują omamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszka_91 :P:P:P 09.06.10, 11:09 I to jest niestety czarana prawda... I chyba żaden optymista nie jest w stanie uwierzyć, że to się zmieni. ...a co do wstydu to dostaniemy kolejną porcję w 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: :P:P:P IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 11:21 Rozwiązać reprezentację. Może tak jak ktoś w Europie (nie pamiętam) - kadra z amatorów (u nas może górnicy, lekarze, fryzjerzy itp) Myślę, że i tak lepiej by się pokazali. Odpowiedz Link Zgłoś