Dodaj do ulubionych

MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli

IP: *.as.kn.pl 14.06.10, 19:11
A czego się spodziewać po tym betonowym dziadzie.
Najgorsze będzie, jak ta "moda" przeniesie się na stadiony europejskie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:11
      "Czy chcielibyście zakazu tradycji kibicowania w waszym kraju?"
      Tyle że europejskie kibicowanie jest normalne i nie pękają od tego uszy jak od
      tych gó...anych wuwuzel
    • Gość: kzg Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:17
      tak, wuwuzele nie są zgodne z prawem europejskim, zakazać...

Europejczykom sie w d*pach poprzewracało od Unii. Jeśli się komuś nie
      podoba, niech nie ogląda. To ich tradycja, może jeszcze zakazać im
      ubierania się w róznokolorowe pasy, bo kto to słyszał, żeby na ubraniu
      nie było gwiazdek z flagi UE...
      • Gość: ... Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:40
        nie podoba się w europie to wyjedz to tej afryki i ogłuchnij od tych głupich
        trąbek ja wole jak kibice śpiewami, klaskaniem, bębnieniem dopingowali swoich
        piłkarzy właśnie a pro po piłkarzy ich dopiero to musi denerwować takie huki
        myślę... nie jestem pewnie że piłkarze woleli by mieć prawdziwy doping
        prawdziwych kibiców a nie takich którzy głupimi trąbkami przeszkadzają w grze
        • Gość: ... Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:42
          P.S. Nic tak nie motywuje piłkarzy słyszących doping własnych kibiców
      • Gość: zzz Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.as.kn.pl 14.06.10, 19:40
        Jakie prawo europejskie ? Jaka unia ? O czym ty gadasz ?
        Widzę, że jakieś obsesje dają znać o sobie. To się da leczyć.
    • Gość: Reichsdeutscher On jest Niemiec, wie co mówi! IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.10, 19:20
      Trzeba respektowac kultury innych krajów, nie jak wy Polacy nas Niemców
      meczyliscie przez 60 lat, Volksdeutsche mieli bardzo ciezko.
      • Gość: q Miśku, dobry troll jest chociaż poinformowany IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 20:38
        monignore Blatter to Szwajcar, a jak Szawjcara nazwałbyś Niemcem, to w pysk byś dostał.
        Z pożytkiem dla wszystkich.
      • Gość: MoMo Re: On jest Niemiec, wie co mówi! IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.10, 22:36
        Jaka to kultura? Vuvuzela to import z USA w Roku 2001... Ten "Instument" to
        tylko marketing od firmy "Masincedane Sport" i "South African Football Association"
    • Gość: q ale zatyczki do uszu to ma IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 20:36
      mogę się założyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka