Gość: zzz IP: *.as.kn.pl 14.06.10, 19:11 A czego się spodziewać po tym betonowym dziadzie. Najgorsze będzie, jak ta "moda" przeniesie się na stadiony europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:11 "Czy chcielibyście zakazu tradycji kibicowania w waszym kraju?" Tyle że europejskie kibicowanie jest normalne i nie pękają od tego uszy jak od tych gó...anych wuwuzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzg Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:17 tak, wuwuzele nie są zgodne z prawem europejskim, zakazać... Europejczykom sie w d*pach poprzewracało od Unii. Jeśli się komuś nie podoba, niech nie ogląda. To ich tradycja, może jeszcze zakazać im ubierania się w róznokolorowe pasy, bo kto to słyszał, żeby na ubraniu nie było gwiazdek z flagi UE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:40 nie podoba się w europie to wyjedz to tej afryki i ogłuchnij od tych głupich trąbek ja wole jak kibice śpiewami, klaskaniem, bębnieniem dopingowali swoich piłkarzy właśnie a pro po piłkarzy ich dopiero to musi denerwować takie huki myślę... nie jestem pewnie że piłkarze woleli by mieć prawdziwy doping prawdziwych kibiców a nie takich którzy głupimi trąbkami przeszkadzają w grze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 19:42 P.S. Nic tak nie motywuje piłkarzy słyszących doping własnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: MŚ 2010. Blatter broni wuwuzeli IP: *.as.kn.pl 14.06.10, 19:40 Jakie prawo europejskie ? Jaka unia ? O czym ty gadasz ? Widzę, że jakieś obsesje dają znać o sobie. To się da leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reichsdeutscher On jest Niemiec, wie co mówi! IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.10, 19:20 Trzeba respektowac kultury innych krajów, nie jak wy Polacy nas Niemców meczyliscie przez 60 lat, Volksdeutsche mieli bardzo ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Miśku, dobry troll jest chociaż poinformowany IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 20:38 monignore Blatter to Szwajcar, a jak Szawjcara nazwałbyś Niemcem, to w pysk byś dostał. Z pożytkiem dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoMo Re: On jest Niemiec, wie co mówi! IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.10, 22:36 Jaka to kultura? Vuvuzela to import z USA w Roku 2001... Ten "Instument" to tylko marketing od firmy "Masincedane Sport" i "South African Football Association" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q ale zatyczki do uszu to ma IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 20:36 mogę się założyć Odpowiedz Link Zgłoś