Gość: kolega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:34 paweł był wychowankiem marymontu warszawa a nie poloni !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warszawiak Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kieszkiem IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 14:35 Pawel Kieszek to nie tylko byly zawodnik - to wychowanek warszawskiej Polonii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kieszkiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.10, 14:35 ej no.bez jaj. "realizował_by"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kies IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 14:36 Bzdura. Do Marymontu wypozyczono go na jeden sezon. Wczesniej i pozniej gral w Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Re: Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kies IP: 195.117.34.* 25.06.10, 14:40 idzie w slady Dudka - grzanie lawy przez caly sezon, kaska na konto za tzw. gotowosc... wuj pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kieszkiem IP: *.chello.pl 25.06.10, 14:46 Kieszek nie może przegrywać rywalizacji z Quimem, bo ten nie jest zawodnikiem Bragi - dopiero nim będzie (od 1 lipca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek A Andrzej Woźniak to... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.10, 17:48 czasem nie Andrzej W. z Koruptera Korony? Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Espirito Santo 25.06.10, 18:09 > Porto zrezygnowało z przedłużenia kontraktu z Nuno Espirito Santo Czy nazwiska tego bramkarza nie tłumaczy się przypadkiem jako "Duch Święty"? Jeśli ta, to kiepsko czuwał nad ich bramką, skoro chcą się go pozbyć :-). Odpowiedz Link Zgłoś