Dodaj do ulubionych

Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kieszkiem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:34
paweł był wychowankiem marymontu warszawa a nie poloni !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kieszkiem IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 14:35
      Pawel Kieszek to nie tylko byly zawodnik - to wychowanek warszawskiej Polonii!
    • Gość: Autor Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kieszkiem IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.10, 14:35
      ej no.bez jaj. "realizował_by"?
    • Gość: Warszawiak Re: Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kies IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 14:36
      Bzdura. Do Marymontu wypozyczono go na jeden sezon. Wczesniej i pozniej gral w
      Polonii.
      • Gość: wuj Re: Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kies IP: 195.117.34.* 25.06.10, 14:40
        idzie w slady Dudka - grzanie lawy przez caly sezon, kaska na konto
        za tzw. gotowosc...

wuj pozdrawia
    • Gość: shawn Transfery FC Porto zainteresowane Pawłem Kieszkiem IP: *.chello.pl 25.06.10, 14:46
      Kieszek nie może przegrywać rywalizacji z Quimem, bo ten nie jest zawodnikiem
      Bragi - dopiero nim będzie (od 1 lipca).
    • Gość: Bolek A Andrzej Woźniak to... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.10, 17:48
      czasem nie Andrzej W. z Koruptera Korony?
      • akodz Espirito Santo 25.06.10, 18:09
        > Porto zrezygnowało z przedłużenia kontraktu z Nuno Espirito Santo

Czy nazwiska tego bramkarza nie tłumaczy się przypadkiem jako "Duch Święty"?
        Jeśli ta, to kiepsko czuwał nad ich bramką, skoro chcą się go pozbyć :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka