Gość: K.K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:25 Czy jeżeli na Polsacie Sport jest, to oznacza, że na ipli też? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorcu Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 09:26 Pitolone chamstwo!!! To co ja mam kurna teraz zrobić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:48 biegnij po dekoder jutro se oddasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:48 hmm... bardzo trudno zmienić ramówkę?? mało wypromowany mecz?? takie problemy mają zamiast odrazu dać za film który był pokazywany pewno ze sto razy już:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andżela Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 10:04 takiś niekumaty??-w otwartym jest znacznie WYŻSZA CENA!!!-za udostępnienie!!!Gdzie tacy się chowają po 20 latach gospodarki rynkowej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 17:19 czesi też nie pokazują na żadnym otwartym kanale, gdyby Polacy udostępnili sygnał na Polsacie połowa Czechów oglądałaby Polsat zamiast tego ich zakodowanego sportowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cehaem Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 27.07.10, 18:07 > czesi też nie pokazują na żadnym otwartym kanale, CTV 4 nie jest otwartym kanalem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbl Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.10, 10:17 W pół dnia nie sprzedadzą wystarczającej ilości reklam, głównie o to chodzi z tym promowaniem meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 15:33 Brawo. Wreszcie ktoś wie o co chodzi w tym temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:50 > Pitolone chamstwo!!! To co ja mam kurna teraz zrobić :( Masz okazję wyjść z domu i obejrzeć mecz w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onegumas Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 27.07.10, 10:04 obejrzeć w internecie jeśli możesz. meczenazywo.eu lub meczyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md13 Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: 81.219.69.* 27.07.10, 10:10 Wszystkie mecze można było obejrzeć też na ipla. Może i ten puszczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krrit Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 10:12 meczyki.pl socerlive.pl tam masz linki www i sobie ogladasz Odpowiedz Link Zgłoś
gorcu Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 10:26 thx a lot. Pewnie skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binio01 Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.pil.com.pl 27.07.10, 11:33 www.meczyki.pl - tam na pewno ja też obejrzę mecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rask Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 09:27 A teraz ręce do góry osoby, które mają dostęp do Polsat Sport, ja w Vectrze niestety nie, Multimedia też chyba nie. Chociaż po meczu z Azerami..... Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 10:40 Na niektórych 'lepszych' kablówkach jest Polsat Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.awakom.net 27.07.10, 11:02 Ja mam w "zwykłej" kablówce bez jakiegoś dekodera czy talerza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.as.kn.pl 27.07.10, 11:23 Na UPC, czyli największej polskiej kablówce jest Polsat Sport i Polsat Sport Extra. Ale i tak się zastanawiam czy to oglądać, po co się denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? To czemu nie na otwartym !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:29 Przecież mogą przełożyć "Depresję gangstera"... na inną godzinę, zaraz po meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Re: To czemu nie na otwartym !? IP: *.escom.net.pl 27.07.10, 12:39 Gość portalu: ? napisał(a): > Przecież mogą przełożyć "Depresję gangstera"... na inną godzinę Raz: jaki to sens patrzeć, jak dostają w dupę? Od interu to wiadomo, nie wstyd, ale od sparty praga... Dla polsatu jest tylko jeden sens: zarobić! Dwa: depresja gangstera jest obłożona dwiema godzinami reklam. Nie można jej przełożyć na inną godzinę, bo reklamy opłacone w prajmtajmie i z depresją a nie spartą poznań. A trzy: widać w polsracie tak samo mocno wierzą w lecha jak ja... Nikt nie pomyślał, że wygrają z interem. Ale odkąd nie ma Kaki, to inter nie ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: To czemu nie na otwartym !? IP: 80.51.97.* 27.07.10, 13:21 ciołku jeden to był inter baku, a nie mediolan, wypowiadasz sie, a nie wiesz o co biega... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: To czemu nie na otwartym !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 13:49 brawo Andrzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: 212.160.138.* 27.07.10, 09:30 Ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HwH Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 09:30 To jakaś kpina. Żeby meczu polskiego zespołu nie było w otwartym kanale. Dajcie mi Solorza dam mu takiego kopa w dupe że wyląduje w Wietnamie. Odpowiedz Link Zgłoś
thegreatmongo Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 12:28 Obczaj, ze to wina drugiej strony ktora przeciagala negocjacje! Polsat nie moze kupic tego meczu na otwarty kanal bo po prostu nie znajdzie wystarczajacej liczby reklamodawcow, ktorzy zaplaca i straci na tym czaisz? Polsat to firma, musi zarabiac. Ty ogladasz mecz za darmo, nie wpadles na to, ze jednak to musi cos kosztowac? Idz do sasiada, ktory ma kablowke i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 15:38 Nie denerwuj się. Nie masz gdzie oglądać? Przyjdź do mnie, przynieś browar i obejrzymy. Może nawet w HD, na Polsat Sport HD też będzie?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erotomek Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: 212.160.157.* 27.07.10, 09:33 "pilne Polsat pokaże mecz Lecha Poznań w LM!" Lech nie gra w Lidze Mistrzów! I obawiam się, że w tym sezonie nie zagra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.10, 09:40 Ludzie są odpowiednie strony w necie. ;d no problem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psad Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:48 do ogladaj slajdy w necie, razem z kilkudziesiecioma tysiacami ogladajacych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: wchodzicie na meczenazywo.pl i problem z głowy IP: *.microsoft.com 27.07.10, 09:49 Musicie tylko wcześniej zainstalować sopcast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: wchodzicie na meczenazywo.pl i problem z głow IP: *.microsoft.com 27.07.10, 09:50 o tu jest: www.meczenazywo.pl/index.php?id=trans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: meczenazywo w google IP: *.microsoft.com 27.07.10, 09:51 i macie Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: meczenazywo w google 27.07.10, 11:06 Super. Zamiast ogladnac mecz jak cywilizowany czlowiek w TV ekscytujecie sie zacinajacym sie obrazem na komputerze. TVP wydaje miliony na pierdoly, ale prawdopodobnie jedynego meczu polskiej druzyny z jakims tam klasy przeciwnikiem w tym sezonie pokazac nie chce. Nawet najciemniejsza komuna takich jaja nie robila. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: meczenazywo w google 27.07.10, 15:41 A płacisz abonament? Jeśli nie, to nie marudź, a jeśli tak, toś głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cehaem Re: meczenazywo w google IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 27.07.10, 16:53 Place abonament, poniewaz bez wykupionego pewnego pakietu tv nie moge miec internetu w kablowce. Telewizji nie ogladam, ale mecz mistrza polski jest na tyle "dobrem ogolnym", aby powinien byc pokazanym w ogolnodostenpnym Tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: meczenazywo w google IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 17:25 daj spokój, przecież Lech dostanie w d...pę aż zaboli. I co? I obejrzą to robotnicy budowlani, obejrzą być moze kamieniarze, piekarze, kafelkarze... I zobaczę tę klęskę i schleją się z zalu i jutro nie pójdą do pracy. I nie zapłacą podatków i państwo upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: meczenazywo w google IP: *.mikolow.multimetro.pl 27.07.10, 18:24 cehaem - cywilizowany człowiek ogląda piłkarzy a nie patałachów,Za komuny polskie kluby reprezentowały klasę średnio-europejską, a obecnie to dno pod dnem. Odpowiedz Link Zgłoś
pax_rex Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 09:54 daj no jesli laska pare namiarow Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 10:39 Gość portalu: Erotomek napisał(a): > "pilne Polsat pokaże mecz Lecha Poznań w LM!" > > Lech nie gra w Lidze Mistrzów! > > I obawiam się, że w tym sezonie nie zagra... Oraz Polsat nie pokaże meczu Lecha. Zrobi to Polsat Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek-kimono Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: 212.160.91.* 27.07.10, 09:35 Lepszy rydz niż nic. Nawet jak ktoś nie ma Polsatu Sport to jest szansa, że się po znajomych gdzieś obejrzy :) Jakby co, to zawsze jeszcze pozostaje transmisja tekstowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Lekka żenada ze strony Polsatu IP: 195.117.118.* 27.07.10, 09:47 "Za mało czasu, aby przygotować akcję marketingową". Sorry, od wczoraj wiadomo, że Lech walczy o LM? III rundę to już warto pokazać. Trochę pokpili sprawę, ale lepszy rydz niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Lekka żenada ze strony Polsatu 27.07.10, 11:22 Spieprzyli sprawe, bo prawa do transmisji kupili za pozno. W przeciagu paru godzin nie dojda do porozumienia z agencjami reklamowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Lekka żenada ze strony Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 17:28 przy okazji meczu z polskimi piłkarzami też mogli sporo zarobić na reklamach: -żelu do włosów; -ośrodków rehabilitacyjnych dla niepełnosprawnych, -alkoholu, -agencji towarzyskich, -fryzjerskich zakladów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Lekka żenada ze strony Polsatu IP: *.mikolow.multimetro.pl 27.07.10, 18:50 Gość portalu: Lopez - gdyby było warto to wszystkie telewizje by się biły o taką transmisję. Na tych bezmózgowych patałachów nikt nawet złotówki nie chce dać. Reprezentację Polski z musu musi pokazywać TVP choć nie ma na to ochoty, a klubową polską piłkę to chyba tylko kibole chcą oglądać, a na to wystarczą klepiska na wsiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mecz na Polsacie Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.10, 09:47 Kto chce oglądać mecz na otwartym Polsacie. Niech się wpisuje. Nie potrzeba promować tego spotkania kto miał oglądnąć to i tak by zobaczył w Polsacie bez konieczności promocji tego spotkania. Czyli np. Ja. Apeluje do władz Polsatu aby mecz jednak puścili w otwartym Polsacie. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 10:38 Za darmo w dzisziejszych czasach to nawet w ryj ciężko dostać. Dawne czasy minęły, jesr wiele możliwości zobaczenia tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 11:09 Dlaczego TVP nie kupila praw? Zbieraja na kolejne honorarium dla Dody czy jakis filmik propagandowy? Czeska "abonamentowa" CTV 4 mecz pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 11:27 Bo jak się tłumaczą, nie chcą promować rozgrywek, których najważniejsza faza posiada konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 11:51 > Bo jak się tłumaczą, nie chcą promować rozgrywek, których > najważniejsza faza posiada konkurencja. Wymowki TVP sa coraz glupsze. LM to nie pierwsze trzy odcinki jakiego serialu, ktory trzeba "promowac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 17:32 > filmik propagandowy? Czeska "abonamentowa" CTV 4 mecz pokaze. abonamentowa>? Ciekawe, bo mieszkam przy czeskiej granicy i mam CTV 1, CTV2, Nową i jeszcze coś, ale żadnej darmowej CTV 4 to nie ma. To jest płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cehaem Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.173.31.97.tesatnet.pl 27.07.10, 18:08 CTV 4 jest cyfrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.mikolow.multimetro.pl 27.07.10, 18:54 "Apeluje do władz Polsatu aby mecz jednak puścili w otwartym Polsacie." > wytłumacz mi po co. Tych patałachów już puścili raz, oby ostatni. Już więcej się chyba nie nabiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBIK Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:49 poprosze o namiary stron www na których mozna obejrzeć meczyk LECH-SPARTA Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 10:41 Tak trudno poszukać w google? Od wczoraj masz Internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skywalker Na stronie Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:50 jest dział kontakt... napiszcie do nich co o tym sadzicie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman jak za późno pokazać w otwartym kanale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:50 to skandal co za problem zmienić ramówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grundzero Re: jak za późno pokazać w otwartym kanale IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 10:14 nie chodzi o ramówke tylko o kase , w otwartym o WIELE większe koszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla Martwię się, czy M. Borek nałoży żel... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:51 Tak niewiele czasu mu Polsat dał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Martwię się, czy M. Borek nałoży żel... IP: 150.254.166.* 27.07.10, 09:59 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.10, 09:51 Wysyłajcie emaile na stronie Polsatu z prośbą o mecz w otwartym Polsacie może to coś da. Tu adres: www.polsat.pl/Kontakt,2859/index.html Pozdrowienia W kupie siła Odpowiedz Link Zgłoś
gorcu Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 10:08 Ja już wysłałem wiadomość!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.mikolow.multimetro.pl 27.07.10, 18:57 > Tu adres: rel="nofollow">www.polsat.pl/Kontakt,2859/index.html wysyłajcie maile aby nigdy więcej nie puszczali polskiej piłki, to najgorsze widowiska jakie można sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:51 No i super. Brawo dla Polsatu.;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidi Skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:52 mistrz Polski zakodowany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaglebiak!!! Re: Skandal IP: *.chello.pl 27.07.10, 10:37 trzeba sobie zakupic odpowiednie rzeczy do tego! np. kablowke lub cyfrowa kablowke lub cyfrowy polsat! i bedzie po problemie! ja mam kablowke cyfrowa i mam polsat sport polsat sport extra polsat futbol polsat sport hd nsport i nsport hd i place co miecha 95zl! i teraz co chce to ogladam! do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyspa Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: 62.233.253.* 27.07.10, 09:54 Lol. Czemu dali to na tym walonym Polsat Futbol. Jakby było na Polsat Sport ,to bym jeszcze dał radę obejrzeć. No nic. Będzie trzeba kombinować z telewizją internetową :( Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 10:34 Czytanie ze zrozumieniem jest Twoją mocną stroną, panie Wyspa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.infocoig.pl 27.07.10, 11:19 a ty się zdecyduj czy z Wyspą jesteś na ty czy na pan Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 11:36 A Ty nie kozacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fc Najpierw trzeba do tej ligi mistrzów awansować!!! IP: *.salltd.co.uk 27.07.10, 09:54 Najpierw trzeba do tej ligi mistrzów awansować!!! Potem to i owszem można te mecze pokazać w Lidze Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZA Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 09:58 Hahaha, za mało czasu na wypromowanie. Co za jakiś marny brak odwagi, kibice to ludzie drugiej kategorii? Nie pokażemy im nic bo są jednak ważniejsze względy, np odpowiedni bilans w rubrykach księgowych. To jakiś nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 11:19 > Hahaha, za mało czasu na wypromowanie. Co za jakiś marny brak odwagi, kibice > to ludzie drugiej kategorii? Nie pokażemy im nic bo są jednak ważniejsze > względy, np odpowiedni bilans w rubrykach księgowych. To jakiś nonsens. Problemem sa reklamy, ktore najpierw musza sprzedac. Polsat jest telewizja komercyjna - za darmo nic nie zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.mikolow.multimetro.pl 27.07.10, 19:04 Gość: LZA IP: - raczej piątej kategorii. Jak chcesz oglądać to zażądaj od tych nieudaczników niech się złożą na transmisję i zapłacą Polsatowi. Tyle dla tej garstki kibiców mogą zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
chaoskotek Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... 27.07.10, 09:58 Wy serio jesteście takie tępaki, że sobie poradzić nie umiecie? Ja nie mam problemu bo mam kablówkę i polsat sport mam. Ale nie umiecie znaleźć walonego linka w necie? problem wpisać sparta praga - lech poznań live ( na żywo ) albo livestream. Jest jeszcze strona soccer- live kropka pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniello Nie jestem tepakiem i linka w necie umiem znalezc. IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.10, 11:06 Nie jestem tepakiem i linka w necie umiem znalezc, ale problem tkwi w jakosci przekazywanego obrazu i zrywaniu sie przekazu przy duzym obciazeniu serweru. Czy jeden z drugim nie posiada za grosza kultury i musi zaraz obrazac innych. Typowa wada Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Nie jestem tepakiem i linka w necie umiem zna 27.07.10, 11:28 Typową wadą Polaków jest też wiecznie narzekanie i malkontenctwo. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: Nie jestem tepakiem i linka w necie umiem zna 27.07.10, 11:59 Nie, wada Polakow jest powszechna glupota. Skupiaja sie na Polsacie, ktory jest telewizja komercyjna i z tych powodow meczu na otwartym kanale nie pokaze, zamiast kopnac w tylek te bande matolow na Woronicza. Odpowiedz Link Zgłoś
strain Re: Nie jestem tepakiem i linka w necie umiem zna 27.07.10, 12:17 No, to też prawda Cahaem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpert Re: Nie jestem tepakiem i linka w necie umiem zna IP: *.tvkdiana.pl 27.07.10, 11:41 czas założyć szybszego neta i po problemie:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: 195.42.249.* 27.07.10, 13:31 a co bedziesz frajerom tłumaczył... pizdy są i nie wiedzą co to godle i meczyki.pl to h... im w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
fushigi_hato Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 17:31 Nie wyzywaj ludzi od tępaków.Mam gdzieś oglądanie takich cieniasów jak Lech.tak samo jak pseudo telewizji Polsat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnat Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: *.chello.pl 27.07.10, 10:00 biedny plebs nie mógł zobaczyć tego meczu w otwartej telewizji... szczerze współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.xdsl.centertel.pl 27.07.10, 10:02 Plebs kupuje CP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 10:31 chłodne CP jest chłodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.10, 10:00 Co to znaczy że nie można wypromować meczu w otwartym polsacie? Taki mecz miałby olbrzymią oglądalność i bez długiej promocji. A tak polsat zrobił kosztem kibiców promocję polsatu sport niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha 27.07.10, 15:53 A co komu po oglądalności, jeśli nie może na tym zarobić. Gdybyś czytał posty powyżej, to byś zrozumiał, że było za mało czasu, aby sprzedać reklamy w otwartym Polsacie... Wszystkim proponuję zakup Cyfrowego Polsatu i wasze problemy się skończą. Będziecie mieli piłkę, boks, siatkówkę, ręczną aż do zrzygania się. 37,90 miesięcznie to nie jest wydatek nie do przeżycia, a jeśli przy zakupie weźmiecie dekoder HD, to otwarty Polsat będziecie mieli w HD za free... Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha P... 27.07.10, 10:15 Tak to jest jak polszitowskie chamstwo ma lige mistrzów i nawet nie umie tego produktu wypromować w otwartym kanale. U nich można liczyć tylko na siatkówkę i na tym powinni poprzestać jak piłka to dla nich za wysokie progi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: *.wignet.pl 27.07.10, 12:37 Bez przesady. Nie mozan pozwolic, zeby taka Sparta Praga chciala od polskiej tv nie wiadomo jakiej kasy. To nie jest jakis dobry klub, zeby stawial takie warunki finansowe. Brawo dla Polsatu, ze sie nie dal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: Liga Mistrzów. Polsat Sport pokaże mecz Lecha IP: 217.153.62.* 27.07.10, 14:26 To wykup sobie ćwoku cyfrowy Polsat i nie będziesz miał problemu Odpowiedz Link Zgłoś
az.anonim "Polsat jednak pokaże..." - GWniani naciągacze 27.07.10, 10:20 o tym, ze mecz bedzie w polsat sport pisaliscie juz wczoraj, jednoczesnie zaznaczając że nie będzie transmitowany w kanale otwartym. Dzisiaj dajecie nagłówek: "Polsat jednak pokaże mecz Lecha Poznań" sugerując, że JEDNAK zdecydowali się pokazać go w kanale otwartym. Z premedytacją naciągacie czytelników na kliknięcia, wiec ja wam blokuje wszystkie hit-gemiusy, google analitics itp. Odpowiedz Link Zgłoś