Dodaj do ulubionych

Przed wtorkowymi meczami Ligi Mistrzów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 00:58
100pln na wygrane ac milan i realu. do wygrania - 200pln, czyli 100 na czysto.
niech tylko sprobuja nie wejsc....
Obserwuj wątek
    • gandalv Oby Porto dokopało Francji. 23.03.04, 08:28
      Jak przy tej grze doszli do ćwierćfinałów(francja)????????
      Pozdrawiam
      Gandalv
      www.twojamagia.republika.pl

• Gość: kibic Ruchu Chorzo ja tez popieram PORTO ! IP: *.ght.iadfw.net 23.03.04, 15:32
    • Gość: wyjaśnienie MILAN MA PORAŻKĘ W SERIE A IP: *.waw.prokom.pl 23.03.04, 09:05
      Więc co za głupoty piszą, że nei pokonane
      • Gość: Ja Brak inteligencji - nie rozumienie tekstu pisanego IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.03.04, 09:40
        Nie ma porażki w tym roku, czyli od 1 STYCZNIA 2004, a nie że nie ma w całym
        sezonie. Przegrał z Udinese ale w GRUDNIU i to było w zeszłym roku. Ale pewnie
        i tak tego nie zrozumiesz (patrz nagłówek)
    • Gość: rogal TYPUJEMY IP: *.waw.prokom.pl 23.03.04, 09:07
      Milan - Deportivo 3:1
      Porto - Lyon 1:1
      • Gość: wróżbita Re: TYPUJEMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:25
        mecze poprawnie, tylko wyniki odwrotnie ;)
        Milan - Deportivo 1:1
        Porto - Lyon 3:1
        • Gość: La C. Re: TYPUJEMY IP: *.pl 23.03.04, 19:24
          o nie,nie!

Milan - Deportivo 1:2
          Porto - Lyon 0:1

No i oczywiście zwycięzcą LM będzie Deportivo.

• Gość: lyon głupota telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 12:12
      Nie mogą się dogadać miedzy sobą polsat sport i tvp i pokazywać jedna jeden
      druga drugi . Jestem kibicem Lyonu i chciał bym zobaczyć jak leją Porto !!! A
      tak mamy wybór nie meczu a komentatora. Bzdura !!!
      • Gość: mariusz Re: głupota telewizji IP: 194.242.62.* 23.03.04, 14:20
        Powinienes sie jednak cieszyc, bo nie zobaczysz, jak Porto leje Lyon ;)
        • Gość: jurrr Re: głupota telewizji IP: *.zamosc.mm.pl 23.03.04, 18:56
          Porto jest osłabione, poza tym limit szczęścia wyczerpało w meczach z MU, więc
          wygra Lyon; Deportivo też nie stoi na straconej pozycji; trasmisja tego samego
          meczu w obu stacjach to rzeczywiście czysta głupota ... a LM wygra Arsenal
          • Gość: mariusz Re: głupota telewizji IP: *.pkobp.pl 24.03.04, 10:24
            Porto po prostu jest mocne i wyeliminowanie MU to nie byla kwestia szczescia
            (chyba, ze za szczescie uwazasz trafienie na fatalna forme MU),
            tylko po prostu byli lepsi- popatrz na ostatnie wyniki MU w Premier League.
    • Gość: tommij@o2.pl Porto i Arsenal 2najbardziej niedoceniane kluby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 14:14
      To druzyny o bardzo dużych możliwościach przy dużo niżsych budżetach od Realu
      Madryt i Milanu które zawsze sa w gronie faworytów,a o tych drużynach jakos się
      nie pamięta.Kto wie czy nie zdarzy się finał Arsenal-Porto?
      • Gość: wróżbita Re: Porto i Arsenal 2najbardziej niedoceniane klu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:29
        Jestem za, ze wskazaniem na Porto :)
    • Gość: ajronmajk NA SAN SIRO BĘDZIE 1:2 IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 14:56
      MOŻE I MAJĄ GORSZYCH PIŁKARZY ALE LEPSZY ZESPÓŁ I LEPSZEGO TRENERA. TAKTYCZNIE
      TO JEST KLASA WYŻEJ NIŻ SCHEMATYCZNY FUTBOL JAKIM MILAN WYMĘCZA PRZECIWNIKA.
      ZAPAMIĘTAJCIE MOJE SŁOWA. NIE ZDZIWIĘ SIĘ JAK W FINALE Z ARSENALEM ZAGRAJĄ
      WŁAŚNIE NIEDOCENIANI HISZPANIE.
      POZDR!
      • Gość: Maciek Re: NA SAN SIRO BĘDZIE 1:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:40
        Mam nadzieje że sie mylisz i nie znasz sie, bo nie slredzisz ligi włoskiej ale
        jeśli Milan przegra pierwszy złoże ci gratulacje. Pamiętaj to Milan jest
        mistrzem i królem a stara prwada mówi bij króla
    • Gość: mlx DEPORTIVO-zmieć AC Milan!!! Błagam! IP: *.echostar.pl 23.03.04, 18:30
      Zrób mi tą przyjemność, chcę zobaczyć poniżonego Inzaghiego i Gattuso!:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka