Gość: blq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 00:58 100pln na wygrane ac milan i realu. do wygrania - 200pln, czyli 100 na czysto. niech tylko sprobuja nie wejsc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandalv Oby Porto dokopało Francji. 23.03.04, 08:28 Jak przy tej grze doszli do ćwierćfinałów(francja)???????? Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Ruchu Chorzo ja tez popieram PORTO ! IP: *.ght.iadfw.net 23.03.04, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjaśnienie MILAN MA PORAŻKĘ W SERIE A IP: *.waw.prokom.pl 23.03.04, 09:05 Więc co za głupoty piszą, że nei pokonane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Brak inteligencji - nie rozumienie tekstu pisanego IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.03.04, 09:40 Nie ma porażki w tym roku, czyli od 1 STYCZNIA 2004, a nie że nie ma w całym sezonie. Przegrał z Udinese ale w GRUDNIU i to było w zeszłym roku. Ale pewnie i tak tego nie zrozumiesz (patrz nagłówek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal TYPUJEMY IP: *.waw.prokom.pl 23.03.04, 09:07 Milan - Deportivo 3:1 Porto - Lyon 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżbita Re: TYPUJEMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:25 mecze poprawnie, tylko wyniki odwrotnie ;) Milan - Deportivo 1:1 Porto - Lyon 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La C. Re: TYPUJEMY IP: *.pl 23.03.04, 19:24 o nie,nie! Milan - Deportivo 1:2 Porto - Lyon 0:1 No i oczywiście zwycięzcą LM będzie Deportivo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyon głupota telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 12:12 Nie mogą się dogadać miedzy sobą polsat sport i tvp i pokazywać jedna jeden druga drugi . Jestem kibicem Lyonu i chciał bym zobaczyć jak leją Porto !!! A tak mamy wybór nie meczu a komentatora. Bzdura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: głupota telewizji IP: 194.242.62.* 23.03.04, 14:20 Powinienes sie jednak cieszyc, bo nie zobaczysz, jak Porto leje Lyon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurrr Re: głupota telewizji IP: *.zamosc.mm.pl 23.03.04, 18:56 Porto jest osłabione, poza tym limit szczęścia wyczerpało w meczach z MU, więc wygra Lyon; Deportivo też nie stoi na straconej pozycji; trasmisja tego samego meczu w obu stacjach to rzeczywiście czysta głupota ... a LM wygra Arsenal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: głupota telewizji IP: *.pkobp.pl 24.03.04, 10:24 Porto po prostu jest mocne i wyeliminowanie MU to nie byla kwestia szczescia (chyba, ze za szczescie uwazasz trafienie na fatalna forme MU), tylko po prostu byli lepsi- popatrz na ostatnie wyniki MU w Premier League. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommij@o2.pl Porto i Arsenal 2najbardziej niedoceniane kluby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 14:14 To druzyny o bardzo dużych możliwościach przy dużo niżsych budżetach od Realu Madryt i Milanu które zawsze sa w gronie faworytów,a o tych drużynach jakos się nie pamięta.Kto wie czy nie zdarzy się finał Arsenal-Porto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżbita Re: Porto i Arsenal 2najbardziej niedoceniane klu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 15:29 Jestem za, ze wskazaniem na Porto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajronmajk NA SAN SIRO BĘDZIE 1:2 IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 14:56 MOŻE I MAJĄ GORSZYCH PIŁKARZY ALE LEPSZY ZESPÓŁ I LEPSZEGO TRENERA. TAKTYCZNIE TO JEST KLASA WYŻEJ NIŻ SCHEMATYCZNY FUTBOL JAKIM MILAN WYMĘCZA PRZECIWNIKA. ZAPAMIĘTAJCIE MOJE SŁOWA. NIE ZDZIWIĘ SIĘ JAK W FINALE Z ARSENALEM ZAGRAJĄ WŁAŚNIE NIEDOCENIANI HISZPANIE. POZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: NA SAN SIRO BĘDZIE 1:2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:40 Mam nadzieje że sie mylisz i nie znasz sie, bo nie slredzisz ligi włoskiej ale jeśli Milan przegra pierwszy złoże ci gratulacje. Pamiętaj to Milan jest mistrzem i królem a stara prwada mówi bij króla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx DEPORTIVO-zmieć AC Milan!!! Błagam! IP: *.echostar.pl 23.03.04, 18:30 Zrób mi tą przyjemność, chcę zobaczyć poniżonego Inzaghiego i Gattuso!:))) Odpowiedz Link Zgłoś