Dodaj do ulubionych

Pobierz demo FIFA 11

IP: *.sferia.net 16.09.10, 14:31
To rozumiem reklama, tak? Bo o PES'ie już nic nie piszą a też wczoraj demo wyszło...
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Pobierz demo FIFA 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:59
      grałem na x360 i pc i musze strwierdzic ze na PC rewelacja nareszcie next gen!!!!!!!
      • Gość: Dedek Re: Pobierz demo FIFA 11 IP: *.chello.pl 16.09.10, 18:28
        a po co o PESie pisać? polska liga tam jest? albo polska kadra?
        tylko nie wjeżdząjcie tu z tekstami, że pes to symulacja, a fifa rozrywka dla dzieci, bo jest dokładnie na odwrót :)
    • Gość: gość Pobierz demo FIFA 11 IP: *.tvtom.pl 16.09.10, 18:28
      lol na czym Ty grałeś ?
      Zagrałem na demo na PC i jestem w szoku, totalny badziew.
      Mam nadzieję, że normalna wersja będzie tak jak o niej piszą.
      • Gość: w dom, Bóg w dom Re: Pobierz demo FIFA 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 21:47
        lol to chyba tobie PES się z FIFĄ pomylił. FIFA to rewelacyjna gra, świetne animację, grafika, drybling, fizyka (realistyczne upadki), podania i wiele innych a PES (Pro Evolution Sucks) jest lepiej niż w zeszłym roku ale to wciąż jest bardzo słaba gra, słabe animacje, wślizgi, podania, bardzo mało licencji, jedynie grafika zasługuje na pochwałę i nic więcej. Przez najbliższy rok to FIFA zdominuje rynek
    • Gość: w dom, Bóg w dom Re: Pobierz demo FIFA 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 21:49
      A poco mają reklamować PES'a jest tam cokolwiek polskiego? jest tam polska liga, polscy komentatorzy, polski piłkarz na okładce, albo przynajmniej polskie menu? Nie nie ma nic związanego z naszym krajem więc nie ma powodu reklamować tej gry w Polsce, a do tego sama gra bardzo słabiutka w porównaniu do FIFY
      • Gość: ajem ahalabanah Re: Pobierz demo FIFA 11 IP: *.sferia.net 17.09.10, 13:13
        o gustach się nie dyskutuje ... gralem w oba dema i nowy PES jest super gierką, fakt mało licencji, drużyn, ale miodność nieporównywalna z FIFĄ, grafika na super poziomie. FIFA w tym roku i tak poprawiła się niesamowicie - chodzi o samą rozgrywkę, zachowania piłkarzy, jak chodzi piłeczka. Poszli po rozum do glowy panowie z EA Sports, ale to jeszcze nie to samo co PES ...

• Gość: ... Re: Pobierz demo FIFA 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 16:17
          Raczej to Konami powinno pójść po rozum do głowy ich gra to jakiś jeden wielki skandal, grałem w to demo 5 meczów i na stałe już tą grę wykasowałem. A najbardziej wkurzające jest to że biorę byle jakiego piłkarza np. Maxwella, który jest obrońcą i jadę całe boisko jak chce, bez problemów a obrona zamiast mi zabrać piłkę, to się na mnie patrzy i się ze mną ściga, to samo w drugą stronę gdy SI rusza na moją bramkę, wciskam przycisk pressingu a mój piłkarz zamiast podejść zaatakować to się patrzy jak kretyn na rywala i biega za nim. Jednym słowem MASAKRA.
          Ale to nie jedyne co mnie wkurza, po drugie sędziowie, banda skorumpowanych debilów, gorsi niż ci idioci z PZPN'u, każdy niemal najmniejszy kontakt z przeciwnikiem to faul, nawet nie znają pojęcia przywilej korzyści. Do tego dochodzą fatalne animacje, bramkarze inwalidzi, brak licencji i wiele innych. W PES'ie tylko grafika i optymalizacja zasługują na pochwałę. A FIFA co tu wiele gadać, jest GIGANTYCZNY progres w stosunku do FIFY 10 PC, wreszcie nowy silnik i cała gra dzięki temu wygląda genialnie, są małe błędy np. wiele osób ma problemy z optymalizacją, mają lepsze kompy ode mnie a mają mniej FPS'ów, ale myślę że do pełnej wersji jeszcze to poprawią, drybling 360 stopni działa nie do końca tak jak to było w FIFIE 10 NG/ FIFIE WC, ale to może po prostu przez mój przestarzały gamepad. No i może sędziowie zbyt drobiazgowi ale i tak dużo lepsi od tych z PES'a. A poza tym to świetna gra, genialne animacje, grafika, bramkarze, To wszystko składa się na wielki realizm, Jeszcze kilka edycji FIFY a piłka wirtualna może się stać tak samo realistyczna, jak oglądanie prawdziwego meczu w TV.
    • Gość: Sibokks Pobierz demo FIFA 11 IP: 94.42.120.* 17.09.10, 13:02
      Czy ktoś pobierał te demo ja wczoraj wieczór próbowałem ale na 2% zatrzymało się i wyskoczył mi komunikat że archiwum jest uszkodzone lub jest zły format pliku czy coś takiego. Dzisiaj znów próbuje na razie mi nic nie wyskakuje po prostu nie wiem czy archiwum został naprawione czy jak proszę o pomoc.
      • Gość: George Re: Pobierz demo FIFA 11 IP: *.chello.pl 17.09.10, 19:38
        a mi wszustko działajet...
    • Gość: paulK Kibice na Facebooku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 14:24
      Zapraszamy kibiców na profil Piłkarskiej reprezentacji Polski na Facebooku! Ciekawe informacje, bilety na mecze kadry do wygrania. Przede wszystkim jednak wspieramy biało-czerwonych! facebook.com/reprezentacja
      • Gość: Dario Re: Kibice na Facebooku IP: *.chello.pl 17.09.10, 19:44
        www.ea.com/pl/fifa11demo link do demo od EA Polska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka