Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:57
do lecha go jeden z lepszych graczy jakich widzialem
Obserwuj wątek
    • Gość: mendozadelasouZaaa Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 09:58
      oczywiscie w exstraklaasie
      • Gość: gość Vuk jest "liderem" Śląska IP: 81.219.150.* 07.10.10, 10:40
        w takim samym stopniu w jakim niepodpisany autor tego ziemiopłodu (bo artykułem nazwać tego nie sposób) jest "redaktorem" GW
    • Gość: kibuc Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: 193.22.252.* 07.10.10, 10:40
      Diaz jest wszechstronniejszy, przez co lepiej pasuje do systemu z jednym napastnikiem. W tej sytuacji trzymanie na ławie zawodnika z takimi ambicjami, umiejętnościami i pensją jak Vuk byłoby ze szkodą i dla niego, i dla klubu.
      • Gość: jajajakies o czym ty gadasz!! IP: *.speed.planet.nl 07.10.10, 14:01
        vuk jest sto razy lepszy niz diaz. po drugie slask nie gra systememe z jednym napastnikiem tylko za czasow tarasia z 2ma, a po trzecie za lenczyka grali z 3 wysunietymi zawodnikami z przodu. gdybys ogladal mecz to byc wiedzial jaki bezuzyteczny jest diaz... stoi i czeka na pilke i tyle zero waliki zero!!! vuk nie odchodz slask cie potrzebuje!!!!!!!
    • Gość: vuk zaczyna się IP: 79.110.195.* 07.10.10, 11:08
      Nie podobaja sie rządy nowego trenera. Mieli sielankę. Wks do I ligii. Tam jest wasze miejsce
      • Gość: WR Re: zaczyna się IP: *.static.korbank.pl 07.10.10, 13:27
        Kreciku drogi ZAMKNIJ JAPĘ!!! Zawsze i wszędzie Zag... Jeb... będzie!!!
      • Gość: WKS Re: zaczyna się IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.10, 17:25
        Odpowiadasz na:
        Gość portalu: vuk napisał(a):

> Nie podobaja sie rządy nowego trenera. Mieli sielankę. Wks do I ligii. Tam jest
        > wasze miejsce

Mój drogi kreciku z wioski lubin pod miastem Legnica - a tramwaj widziałeś kiedyś w życiu czy znasz go tylko z obrazków mój ty mały pastuchu?
      • Gość: lolek Re: zaczyna się IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.10.10, 20:03
        kreciku chu...a ma w gębie ta stra kur...a zagłębie
    • Gość: j. Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: *.escom.net.pl 07.10.10, 11:10
      W Jadze wlasnie dlatego sie go pozbylismy - swietne wystepy przeplatal non stop problemami wychowawczymi, nie schodzi ze stron sportowych. Smutne.

Wilk to wilk - chadza wlasnymi sciezkami.

Tylko JAGA!
      • Gość: najaremo Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: 195.42.249.* 07.10.10, 11:16
        do Legii by sie nadał

jakby sapał to zara młoda ekstraklasa i przymusowy transfer do rumunii
    • Gość: colega Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 11:44
      wow, najwiekszy boiskowy egoista straszy ze opusci zespol, co to qr.. jest ultimatum ??
      nie podoba sie to droga wolna
      • maxgazeta.pl Gwiazdeczka 07.10.10, 12:12
        Kolejny pajac ktoremu sie wydaje ze jest wielkim pilkarzem.Jeden mecz posiedzial na lawce i sie obrazil.
        • Gość: ww Re: Gwiazdeczka IP: *.static.korbank.pl 07.10.10, 13:28
          Tak jest!! tylko kontuzje wymyśla, co za popapraniec!!
    • Gość: Domino Wro Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.10, 13:46
      Niestety,żeby Vuk strzelił jedną bramę musi mieć 5-6 stuprocentówek,za to czasem potrafi odpalić z daleka.Najgorsze jest w nim jednak to,że wiecznie ma kontuzje;-/
      • Gość: ciawares juz bardziej skuteczny byl Kosztowniak IP: 81.219.145.* 07.10.10, 15:20
        no dobra, moze troche przesadzam, ale Vuczek przesadzil.
        dzieki za to co wniosles, a teraz papa.

Dziadzia Orest zrobi z ciebie pasztet.
    • Gość: sonda Czy WKS Śląsk spadnie z ligi? Jak myślicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 13:55
      Wpisujcie swoje opinie.
    • Gość: zaq Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: *.finemedia.pl 07.10.10, 13:55
      Trzeba dodac ze ostatnio bez formy na 7 sytuacji wykorzystuje...0 czyt. ZERO. Waleczny to on jest, sytuacje potrafi sobie sam stworzyc a przynajmniej powalczyc o pilke z obroncami, ale uwazam ze Gikiewicz i Diaz to lepsze rozwiazanie. Powodzenia Vuk na nowej drodze zycia
      • Gość: diego Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 14:08
        za to jak "wykorzystal" sytuacje z korona w kielcach, w tej rundzie juz grac nie powinien
        nie mowie ze musial strzelic bramke, choc powinien, chodzi mi bardziej o sposob w jaki podszedl do tego strzalu ... 0 (zero) profesjonalizmu.
        gosc ma papiery do grania, szkoda ze marnuje je swoim zachowaniem, wiecznymi pretensjami do kolegow, sedziow itd

mozesz odejsc, droga wolna
        • Gość: bibi Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 15:16
          Wszystko jasne to Vuk rządził i ustawiał drużynę pod siebie , a nie Taras. Vuku idź, ze Śląska gdzie chcesz, tu szklanych nóżek i cwaniaków nie potrzeba. Tu się zapier.... dla Wrocławia, a nie brzuch pasie, marudzi i szarpie młodszych kolegów z drużyny, że piłeczki Mistrzowi nie dograli (Waldek Sobota) !
          • Gość: breslauer Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: 89.100.218.* 07.10.10, 15:21
            zgadzam się. jak się nie podoba- niech sp....la.dość już gości święcie przekonanych, że są zajebiści, a potem Śląsk przedostatni a Vuk jedna bramka na koncie.
    • Gość: pepe Vuk, wracaj do Łodzi! :) IP: *.toya.net.pl 07.10.10, 15:34
      jw
    • Gość: Jooker Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 16:46
      ... jest tylko jedna możliwość, takich piłkarzy jak ten gamoń pełno na ulicach... niech spie... i oszczędzi sobie wstydu, bo robi z siebie błazna i komedianta...
    • Gość: dg Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: 78.146.140.* 07.10.10, 17:20
      Krzyż na drogę. Śląsk potrzebuje lepszych zawodników od niego. Mam też nadzieję, że Biliński wróci z wypożyczenia.
      • Gość: dg Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: 78.146.140.* 07.10.10, 17:34
        Trochę przesadziłem. Zdaje się że Bila już nie jest na wypożyczeniu.
        Chodzi mi o to, żeby więcej szans dostawali wychowankowie. W tej chwili w składzie mamy JEDNEGO wychowanka. To chyba żałosne jest.
      • Gość: Promil Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: *.elpos.net 07.10.10, 21:22
        Żadna to niespodzianka że piłkarze odchodzą ze Śląska. Nigdy nie lubiłem tego klubu. To faszyści.
    • Gość: w-Klubie.pl Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: 213.156.122.* 07.10.10, 17:45
      w-Klubie.pl nowy serwis dla Kibiców i Zawodników. Zapraszamy!
      • Gość: Jerry Re: Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 08.10.10, 03:09
        Kosowiaki takie juz sa,zadzgali by za byle co.
    • Gość: observator Ekstraklasa. Sotirović: Chcę odejść ze Śląska. ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 04:29
      Taak - teraz to pajac, komediant itp, ale jak w poprzednich sezonach strzelał i szarpał to były ochy i achy. Inna sprawa, że widać, że w Śląsku dla kilku piłkarzy za Tarasia było miło, przyjemnie i bez wysiłku, więc teraz nerwy puszczają. Ciekaw jestem kto jeszcze zimą się pożegna ze Śląskiem? Może Mila - wrażliwy na każdą krytykę z trybun?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka