Dodaj do ulubionych

Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0

• Gość: Mikołaj Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.icpnet.pl 17.04.04, 21:12
      Trudno, nie udało się. Wisła wygrała zasłużenie, ale na pewno w Krakowie czują
      niedosyt, bo za wynik z września nie zrewanżowali się, choć zapowiadali. Będę
      modlił się o zwycięstwo Groclinu w następnej kolejce. Za wezwania do
      zamordowania Łukasza Surmy należy się wiślakom spotkanie z prokuratorem. Naszym
      piłkarzom jestem wdzięczny za walkę. Robili, co mogli. Trochę zabrakło
      szczęścia w końcówce. Ważne, żeby teraz nie siedzieć i nie rozpamiętywać. Są
      następne mecze, które trzeba wygrać. Sądzę, że lepszym wariantem byłaby gra
      Kiełbika na lewej od początku meczu i powrót starszego Sokoła na prawą stronę.
      Uzupełnianie składu nowi właściciele muszą zacząć od prawej pomocy. Sokołek po
      raz kolejny rozegrał kiepski mecz, a rywal był trudny. Bardzo zabrakło Jarzy:
      wierzę, że zdążyłby za Gorawskim w sytuacji, po której straciliśmy gola. W
      ataku, na pewno brakowało Sagana. Biedny Włodar sam często był bezsilny, tym
      bardziej że wiślacy zagrali w defensywie w sposób wyjątkowo skoordynowany.
      Sędzia dobrze gwizdał. Legia mistrz, Ja kocham Legię, Tylko Legia, ukochana
      Legia.
      • Gość: Reptile Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.eu.org 17.04.04, 21:20
        kochaj dalej, Jarząbek mógłby nawet przegonić Gorawskiego przy utracie bramki,
        bo dośrodkowywał Żurawski...

a R.Błoński się po raz kolejny zbłaźnił
      • Gość: KIVCOK Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 21:21
        hehe spiewka z pucharu pare lat temu (legia-polonia czy jakos tam) emeryci i rencisci to sa
        wlasnie.. legionisci:)) legla warszawka, ale z honorem. WISLA PANY
    • Gość: pav Kto według Was był najlepszy w obydwu zespołach IP: *.net.autocom.pl 17.04.04, 21:22
      Nie było łatwo, ale lepsza Wisła pokonała Legię, pokazała, że potrafi grać z
      najlepszymi i ma pięć punktów przewagi. Teraz jeszcze Groclin i można myśleć o
      wzmocnieniach ataku przed Ligą Mistrzów.
      Aha, w Wiśle trzeba wyróżnić Gorawskiego i Uche, a w Legii zaimponował Choto i
      Boruc.
      • Gość: yem nie zgadzam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 00:14
        że w legii najlepszy był choto , w I połowie grał przeciętnie m.in.jego konto
        obciąża bramka dla wisły , wyraźnie się spóźnił przy dośrodkowaniu żurawskiego
        boruc bronił poprawnie , szkoda że nie wyszedł do dośrodkowania
        żurawskiego ,być może zdołałby je wypiąstkować .
        genertalnie mecz był słaby , w legii nie wyróżniałbym nikogo
        w wiśle franka za przytomność umysłu i gorawskiego i może majdana , zaobronę
        strzału kiełbowicza w ostatniej minucie
        antybohater :uche ,nic nie pokazał poza kopnięciem boruca w głowę
    • Gość: hohohohoho Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.icpnet.pl 17.04.04, 21:28
      jasne. a jednak bat sie znalazl.
    • Gość: GREG Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: 62.233.210.* 17.04.04, 21:31
      ..."Wisla zagrala slabo"??..wystarczylo na wasza cienka legie.......ehh wy
      warszawskie dziennikarzyki kochajacy legie glupio wam...
    • Gość: mazzii Co za ciota to pisala?? WISLA NAJLEPSZA JEST!! IP: 195.150.224.* 17.04.04, 21:46
      "Wisła nie zachwyciła, a sam mecz nie był specjalnie emocjonujący. Krakowianie
      przez większość spotkania mieli jednak przewagę, choć sytuacji do strzelenia
      gola nie wypracowali sobie zbyt wiele. " Przeciez mecz byl bardzo szybki do 70
      minuty, a warszFFFka legŁa!!!! A, i to boli Was??
      • meillechor Re: Co za ciota to pisala?? WISLA NAJLEPSZA JEST! 17.04.04, 21:55
        niesmialo przypominam, ze w Warszawie bylo 4-1 :-)
    • Gość: cygan Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.proxy.aol.com 17.04.04, 21:48
      WISELKO DZIEKI !!!jestes WIELKA !!!!niedorownacie nam nigdy bo my jestesmy
      WISLA KRAKOW !!!!!!SLASK - WISELKA -LECHIA GDANSK !!!!
    • Gość: achu Batem to cie stary po pysku powinien lać!!! IP: *.icpnet.pl 17.04.04, 21:49
      i chuj!
      • Gość: w.w. Re: Batem to cie stary po pysku powinien lać!!! IP: *.tor.primus.ca 17.04.04, 22:02
        WISLA MISTRZ I TYLE!!!!
        Legia to stara kur-wa!!!
    • Gość: cyg@nek Odetchnąłem z ulgą IP: *.enformatic.pl 17.04.04, 22:16
      Jeśli ktoś ma pakę na tegoroczną LM, to Wisła. Bałem się, bo Legia ostatnio
      była w gazie. Chyba bardzo brakło Sagana. Legia jeszcze nie odpadła!!! Bosko
      będzie jeśli w przyszłym roku Legia się wzmocni, Groclin odżyje, Amica
      ustabilizuje a Lech, Górnik i Pogoń ubarwią ligę. Wisełko trzymaj formę-LM
      blisko. Alleluja i do przodu!!!
    • Gość: steku Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.04, 22:18
      to co tam jOZWIAK Szczesnemu radzil jak mowil ze w Legii jest jeden dobry
      obronca - Zielinski?
      • Gość: TORUN PANY Wisla lidze mistrzow? HAHAHAHAHAHA!! PARODIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 22:21
    • Gość: Rynio Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 22:29
      Po slabym maczu wygral lepszy.Szkoda ze w takim stylu.Patrzac na to co sie dzialo na boisku zaczynam miec obawy o Lige Mistrzow.
    • Gość: Bicor Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 22:33
      Franek!!! Franek!!! Lowca bramek!!! Kocham moja zone!!! Mamy 5 0 rocznice!!!
    • Gość: Warszawiak Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:04
      I tak najwieskza gwiazda Wisly jest Adam Malysz :DDD
    • Gość: pm WISŁA MISTRZEM IP: *.derbynet.pl / 217.153.152.* 17.04.04, 23:24
      TO JUŻ FAKT, LEGIA NIECH SIĘ STARA DO UEFA ZAKWALFIKOWAĆ
    • Gość: Legia Ultra Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.04.04, 02:40
      Co znaczy Wisła bez kasy Cupiała ? Jest tylko zwykłym, ligowym średniaczkiem (a
      i druga liga jest jej nieobca). My, mimo że bez pieniędzy, wciąż potrafimy
      walczyć o najwyższe cele. I dlatego Wiślacy nigdy nam nie dorównacie. Kilka lat
      temu podskakiwał Widzew - gdzie skończy ? Najprawdopodobniej tam gdzie i wasze
      miejsce. W drugiej lidze.
      • Gość: maciej Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 12:25
        ales strzelil synu, tak ni z gruchy ni z pietruchy

co do cupiala nic sie nie boj, myslisz ze walter was od razu ozloci, zobacz co
        robi z tvnem, wywalil lisa olejnik lisa (murzyn zrobil swoje murzyn moze
        odejsc), walter na pewno tam od razu nie wpakuje kasy (dlatego odszedl tez
        engel -jego wizja budowy zespolu czyli kupno w lecie od razu dobrych pilkarzy
        nie podobala sie walterowi)

ale ja i tak zycze legii zeby byla mocna (ciut mniej niz wisla :) bo wlasnie
        duza liczba mocnych druzyn gwarantuje wysoki poziom ligi czego wam i sobie zycze
        pozdro
    • Gość: ukk98 Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 03:01
      kurwa. pierdolce z wawy jak zwykle recenzje pisali. chyba kurwa inny mecz
      widzielismy. legia splynie ze sciekiem i tyle. kij jej w nere. cwks kurwa . i to
      nie jedynie moja opinia ale calego tego kuzwa kraju. tak zeby nie bylo
      nieporozumien,. jam jest kibicem Cracovii:)
    • Gość: Andzio Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: 194.204.150.* 18.04.04, 08:24
      znów wypaczony wynik,kompromitacja polskiego futbolu,doliczony czas
      gry??????,panowie sędziowie kupcie sobie lepsze zegarki,a może na meczach
      Wisły zacznie obowiązywać umowny czas gry?
    • Gość: lechu Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 09:16
      wisła zdobandze mistrzostwo i jeszcze powiłkszy przewage nad legiom
    • Gość: pimpuś Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.crowley.pl 18.04.04, 11:45
      teraz zaczyna się zjazd Legi w dół - Amika da im w dupę, Groclin też i módlcie
      się kibice, żeby Lech nie był w pucharze w dniu finałowym lepiej dysponowany
      • Gość: treak Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.04.04, 12:01
        Groclin już szykuje baty na wasze skiślackie dupy w przyszłym tygodniu. I nawet
        Brożek z 3 metrowym spalonym wam teraz nie pomoże.
        • Gość: pimpuś Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.jerozolimskie.pl 18.04.04, 12:11
          ja nie jestem kibicem, ja jestem jasnowidzemi i widze taki układ tabeli pod
          koniec sezonu: Wisła, Amica, Groclin, Legia ;)
    • Gość: Darek Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.dclient.hispeed.ch 18.04.04, 11:59
      Z Mazowsza tylko Legia umoczyla... Zanizyla poziom regionu. Brawo Polonia, Swit
      i Wisla P.!!!
    • Gość: bolo szczecin Re: Trwa hit sezonu Wisła Kraków - Legia 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 14:14
      skoro Wisła nie zachwyciła to co można powiedzieć o Legii kompletne dno i nogi
      im się trzęsły
      • Gość: Franek Wyścig zakończony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 15:20
        Gratulacje z Poznania dla Wisły za zdobyte punkty. Wydaje sie, iz wyścig o
        mistrzostwo powoli się kończy. Myślę też, że i forma sportowa Legii nie będzie
        juz zachwycająca. Trener Kasperczak lepiej zaplanował tę rundę i szczyt formy
        dla Wisły nadchodzi. Legia ma chyba go za sobą. W Legii rozstrzygająca jest
        także zbyt krótka ławka. Kontuzja Saganowskiego i już jest problem. Na puchary
        warszawianie zasłużyli jak najbardziej, ale na Puchar Polski i mistrzostwo to
        raczej nie. Gratulacje także dla ambitnych graczy ze Świtu Nowy Dwór
        Mazowiecki. W meczu z faworyzowaną Amiką byli lepsi. Ta ambicja może pozwolić
        im obronić ekstraklasę dla mazowieckiego miasteczka.
    • Gość: Mario "kibice" IP: 213.17.237.* 18.04.04, 15:29
      Już dziś widzę artykuły prasowe w poniedziałkowej Gazecie Wyborczej, Wołowski
      i inni "znawcy" futbolu będą z uporem idioty bronić bandytów którzy wybierają
      się na nasze ligowe stadiony. Mam tu na myśli idiotyczne artykuły po meczu w
      Białymstoku ,doprawdy biedni grzeczni widzowie zostali tak brutalnie
      potraktowani przez huliganów w policyjnych mundurach, jeszcze te armatki wodne
      przy tak niskiej temperaturze,przecież biedni szalikowcy mogli nabawić się
      kataru. A fe wy brzydcy policjanci , brawo dla dziennikarzy GW ,naprawdę macie
      kogo bronić i robicie to w interesie tych wszystkich kibiców którzy dzieki
      waszym pupilkom boją się iść na ligowy mecz z żoną i dzieckiem. Dziękujemy wam
      drodzy redaktorzy...
    • Gość: ble ble Wołowski IP: 213.17.237.* 18.04.04, 15:36
      wyślijcie red. Wołowskiego na jakiś podstawowy kurs przepisów piłki nożnej i na
      jakieś badania psychiatryczne bo on chynba nie nadaje się do tej pracy,
      wypierdolcie go z redakcji bo jego beznadziejnych artykułów nie można czytać...
    • Gość: kibic Lecha Współczucia dla trenera Michniewicza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 21:06

Po takim meczu nie chce mi się więcej chodzić na mecze. Nie wiem co piłkarze
      Lecha dostali za odpuszczenie tego meczu i wcale mnie to nie obchodzi. Myślałem
      że te czasy się już skończyły. Odpuszczenie Widzewowi jest o tyle dziwne, że to
      Widzew wygrywając z Lechem parę lat temu spuścił go do II ligi, choć z drugiej
      strony rozumiem że Grajewski itp. Dzięki Panowie Reiss, Scherfchen, Goliński
      itp. Wasza nagła utrata umiejętności piłkarskich budziła we mnie i w moich
      kolegach pusty śmiech. Może jednak Reksiu trzeba było przejść do tej Wisły?
      Pzdr
    • Gość: bob Re: STADION, STADION - potrzebny !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 08:04
      Tylu było chętnych a nie mogli obejżeć tego spotkania. Kiedy wreszcie coś w tej
      sprawie ruszy ?.
    • ewka1968 A GDZIE MECZ GROCLINU ?????????????? 19.04.04, 14:21
      HEEEEEEEE?????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka