Dodaj do ulubionych

Jan Żurek: Mój czas dobiegł końca

IP: *.gl.digi.pl 19.04.04, 05:10
BRAWO ŻUREK !!! Żurek jest dobrym trenerem, powinnien jak najszybciej znaleść
sobie ciepłą posadke w jakimś pierwszo lub drugo ligowym zespole i cos z nim
osiągnąć ... Najważniejsze żeby był to poważny klub, któremu zależy na dobrej
grze. Pozdrawaim.
Obserwuj wątek
    • Gość: Matt Jasiu nie odchodź z polskiej ligi!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 08:08
      B sympatyczny trener. Szkoda tylko, że w Katowicach nikt go nie szanuje...
    • Gość: fan1929 SZACUNEK!!! IP: *.compromis.pl 19.04.04, 08:19
    • Gość: Robson GKS ! GKS ! GKS ! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 19.04.04, 08:28
      Wielki szacunek dla Jasia Żurka ! To najlepszy trener jakiego miala GieKSa !
      Szkoda ze nie wytrzymal cisnienia. Z calego serca prosze by zostal ale jak tak
      sie nie stanie to zycze sukcesow i szybkiego powrotu do mam nadzieje za kilka
      lat normalnej GieKSy !!!
    • Gość: Maciej Re: Jan Żurek: Mój czas dobiegł końca IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 19.04.04, 08:46
      Kibicuję GKS już od dwudziestu kilku lat. I nigdy ten klub nie był tak
      beznadziejnie prowadzony jak to ma miejsce od czasów obecnych władz. To, że
      zmieniły się warunki finansowania klubów sportowych, nie jest żadnym
      usprawiedliwieniem, bo przecież wszystkie kluby są w podobnej sytuacji.
      Nieumiejętność zapewnienia środków na działanie klubu, zupełnie przypadkowa
      polityka transferowa, nieporadność w innych działaniach to podstawowe moje
      zarzuty. 3 miejsce w zeszłym sezonie w tych warunkach to byo mistrzostwo świata
      Jana Żurka. Od tego czasu klub jednak zaczął się staczać w dół z siłą
      wodospadu. Dziwiłem się Trenerowi, że - niepoważnie potraktowany wcześniej -
      wrócił do Klubu. Niestety, wygląda na to, że tylko trzesięnie ziemi w Klubie
      (ze zmianą władz włącznie) może zapobioec katastrofie w przyszłym sezonie.
      Piszę to z żalem, ale jeszcze nigdy od ponad 20 lat nie było tak źle. Tak czy
      owak Trenerowi Żurkowi należą się wielkie podziękowania i słowa podziwu!
    • Gość: buk dziurowicz odpusc! IP: *.local.pl / 62.233.185.* 19.04.04, 09:40
      Wez Dziurowicz sprzedaj klub, bo sie do tego nie nadajesz. Sprzedaj zanim
      zjedza Cie dlugi, nerwy, ambicje i kibice. Sprzedaj komus kto potrafi to robic.
      Odpusc sobie, nie nadajesz sie , otworz sobie restauracje i zyj spokojnie.
      pozdro.
    • irishman34 Dzięki Jasiu! 19.04.04, 10:27
      Tylko taki "wariat" jak Ty mógł powalczyć tu u nas z wiatrakami. Ale też tylko
      takim się udaje! I tobie się udało jak kiedyś Łysce i Piekarczykowi! Tylko, że
      ten sukces przyćmił prawdę i to był początek końca, a mógł być początkiem znów
      wielkiej gieksy! Ale to już historia - dziś staczamy się coraz bardziej i
      stanowimy pośmiewisko, przykład na to jak nie zarządzać klubem piłkarskim. Masz
      rację Jasiu! Szkoda Twojego talentu i serca dla tych "piłkarzy" i
      tego "prezesa".
      Pozdro
    • Gość: Dzej Dzej Piotr Dziurowicz to hochsztapler IP: *.ds.uni.wroc.pl 19.04.04, 10:28
      Młody Dziurowicz to taki sam sukinsyn jak jego ś.p. ojciec Marian. Choć
      osobiście nie lubię gieksy to przykro mi że klub z takimi tradycjami ma takiego
      pecha do działczy.
    • Gość: Herhor Re: Jan Żurek: Mój czas dobiegł końca IP: 81.219.117.* 19.04.04, 11:12
      Dziurowicz wstydź się! Jesteś hańbą tego klubu.
    • Gość: bosman Re: Ci co nie mają kasy nie powinni grać w I lidze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 11:34
      Wszyscy golasy niech nie pchają się na salony, jest druga, trzecia,czwarta liga
      panowie działacze. Czas skończć z amatorką. I liga dla zawodowców a nie biedaków.
    • Gość: suzi Re: Jan Żurek: Mój czas dobiegł końca IP: *.crowley.pl 19.04.04, 12:23
      Gdzie taki spik jak Dziurowicz ma pojecie o prowadzeni druzyny
      pierwszoligowej ,ojciec mu w spadku dal udzialy a jemu sie popiepszylo w glowie
      mysli ze GKS to sklepik z lizakami p. Janku ma pan sluszna racje ,a pilkarze to
      tez tylko mysla jak wyciagnac kase i nic wiecej taki Kllyta to przeciez ciagle
      rezerwowy a jak w Gorniku bronil to salwy smiechu na stadionie wywolywal ,a jak
      trzeba bronic to nie potrafi ale o mowic mowi ze nie moze sie skoncentrowac bo
      klub mu zalega z wyplata wiec mam do niego pytanko zaco za taka gre nalezy mu
      sie kasa za mecz z Groclinem to on powinien zaplacic a ni jemu
    • Gość: GIEKSIARZ Re: Jan Żurek: Mój czas dobiegł końca IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 19.04.04, 14:46
      JASIU BEDZIE CIE BRAKOWALO WIADOMO JAK DUZO ZROBILES DLA TEGO KLUBU ALEZ ILE
      MOZNA WYTRZYMAC GIEKSA NIE MA KASY DZIUROWICZ TO PALANT I TYLE ON SIE NADAJE DO
      TRZESIENIA WISNI A NIE DO ZARZADZANIA KLUBEM MARIAN PEWNIE SIE PRZEWRACA W
      GROBIE WIDZAC TO CO JEGO SYN WYPRAWIA A CO ON BUDOWAL PRZEZ TYLE LAT.POZDRAWIAM
      JASIU .
      • Gość: Aramis Re: Jan Żurek: Mój czas dobiegł końca IP: *.dip.t-dialin.net 19.04.04, 18:04
        Dzieki Jasiu ,
        Dziura jestes za glupi nawet na to co teraz robisz , idz napeawde szukac swego
        pacanowa .To co ty w kilka lat zrobiles z tym klubem to wola o pomste do nieba.
        Kibice powiesza ciebie na rolnej za jaja
        A reszta Psedopilkarzy nie nadaje sie nawet do gry w bierki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka