jasna77 15.04.07, 14:21 Hej dziewczyny,na jaki kolor pomalujecie paznokcie u nog tego lata?Moze znacie jakies linki ze zdjeciami?Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
velis Re: Kolor pedikiuru 15.04.07, 18:24 Ja pomaluje zdecydowanie na czerwono:) Kolor jest bardzo modny w tym roku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.izka Re: Kolor pedikiuru 15.04.07, 19:02 Czerwień lub najzwyklejszy frencz ;) i nie tylko latem :) Odpowiedz Link Zgłoś
darsana Re: Kolor pedikiuru 15.04.07, 19:11 Maluję przeważnie na czerwono lub ciemny brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
jasna77 Re: Kolor pedikiuru 16.04.07, 11:42 A wiec czerwien zwycieza:)ja tez sie chyba przylacze choc czasem kusi mnie zeby zmienic na jakis pastelowy.Pozdrawiam wiosennie! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkk4 Re: Kolor pedikiuru 16.04.07, 12:41 Brązowy i bordo są passe od kilku sezonów. Aktualnie trendy jest czerwień - tak trendy, ze dla mnie aż zionie tandetą, więc wybiorę pastelowy róż, mleczny krem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylw_ka_79 Re: Kolor pedikiuru 16.04.07, 13:31 a ja pomaluję na śliwkowy jest super Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Kolor pedikiuru 16.04.07, 13:37 modę mam gdzieś, a maluje tak jak lubię. I od lat są to wszelkie odcienie czerwieni, różów itp ale nigdy klasyczny róż (barbie) czy klasyczna czerwień. Np Maybelline papaya punch czy SH orange opal. Lubię kzykliwe i wyraziste kolory i noszę tak przez cały rok niezależnie od pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_do_przodu Re: Kolor pedikiuru 16.04.07, 20:34 Jak co roku french, czerwień - Inglot - wszyscy mówią że super, ale zmazał się nr i taki lekko perłowy beż 57 śliczny.Dodatkowo lubię ciemny amarant, malinę...no i ten ciemny śliwkowy i nie interesuje mnie naprawdę to czy coś jest modne czy nie - tylko jak mój koloryt skóry wygląda czy jakimś lakierze, to bardzo istotne! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_k Re: Kolor pedikiuru 18.04.07, 23:47 Nieśmiertelny dla mnie french i głęboka czerwień. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Kolor pedikiuru 19.04.07, 02:11 ja rowniez- taki kolor na jaki akurat mam ochote, inna sprawa ze jak stopy sa opalone to niektore kolory wygladaja lepiej np wlasnie rozowy. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Kolor pedikiuru 19.04.07, 07:54 Wlasnie mam pomalowane na intensywna czerwien. Lubie rozne odcienie czerwieni, niektore roze i fiolety. I tez mam generalnie w nosie aktualne trendy. Odpowiedz Link Zgłoś