Dodaj do ulubionych

Ostatni dzień okienka transferowego na żywo

IP: *.czerwionka.net 31.01.11, 10:56
Dlaczego taki Freddy Adu nie mógł zagrać gdzieś w Polsce, zamiast w 2 lidze tureckiej?! Chodzi wyłącznie o jego miesięczne pobory czy jak???
Obserwuj wątek
    • Gość: Moses Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 11:13
      Charisteas w Schalke 04. Przeszedł na zasadzie wolnego kontraktu, który wygasł w listopadzie ubiegłego roku z Arles Avinion.
    • Gość: s1 Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.sta.asta-net.com.pl 31.01.11, 11:35
      "Tottenham było ostatnio łączony z takimi graczami jak Sergio Aguero"
      Was chyba, za przeproszeniem, trochę poj**ało.
    • Gość: asdfg Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.14.0.154.aci.com.pl 31.01.11, 11:48
      31.01.2011 - 06:50 AM | News | Source: PA Sports
      Suarez closer to Reds switch
      A nie jakiś Andy Caroll,Trorresa nie sprzedadzą,bo trzy dni temu odrzucili ofertę opiewającą na £35 milionów, a Suarez przechodzi z Ajaxu do Liverpoolu za £22.8 miliona
      Śmieszna strona :P
      • Gość: t. Jakis Andy Caroll? IP: 62.253.160.* 31.01.11, 12:48
        Poogladaj sobie gre tego kolesia. Mlody, dobrze zbudowany, gra coraz lepiej, strzela mnostwo bramek w PL... Jak dla mnie przyszly napastnik repzezentacji Anglii. A Suarez to gral na razie w lidze holenderskiej, zobaczymy, jak sobie w Anglii poradzi.
        • Gość: dgg Re: Jakis Andy Caroll? IP: *.14.0.154.aci.com.pl 31.01.11, 13:10
          Źle mnie zrozumiałeś,nie podważałem umiejętności Carolla, tylko zwracałem uwagę na brak rzetelności redakcji Sport.pl,bo robią jakieś pseudo plotki na temat Carolla,gdzie tak naprawdę Suarez jest już po testach medycznych,które przeszedł i jest już jedną nogą w klubie,transfer tez jest na sporawą sumę,a o tym nie ma od nich nawet wzmianki
          • Gość: 1 Re: Jakis Andy Caroll? IP: *.interkam.pl 01.02.11, 00:05
            Jest i Caroll w L'poolu. Może być ciekawie.
    • Gość: God damn rzetelnie Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.limes.com.pl 31.01.11, 12:41
      Panowie do cholery odrobina rzetelności. Dalglish powiedział, że:

"Najważniejsi ludzie w Liverpoolu, to ci którzy chcą tu zostać." Jak można tego nie zrozumieć?

"The most important people at Liverpool Football Club are the people who want to be here."
      • Gość: Nocny Mail Daily Mail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:06
        Każda wypowiedź to tłumaczenie z Daily Mail. Dlaczego nie podajecie źródła?
        www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1351922/Transfer-window-deadline-day-January-2011-live.html
        • Gość: assda Re: Daily Mail IP: *.14.0.154.aci.com.pl 31.01.11, 13:14
          Rzeczywiście. I wszystko jasne dlaczego są błędy w tłumaczeniu i pogłoski. Dzięki za link
        • Gość: Ben Haker Re: Daily Mail IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 16:46
          Nie tylko Daily Mail.
          Ta relacja jest też niemal wierną kopią tego co się dziś dzieje w dziale sportowym The Sun:

www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3117801/Transfer-deadline-day-live-January-transfer-window-2011.html
      • Gość: ath Re: Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.emea.ibm.com 31.01.11, 14:44
        dokladnie az sam sie zdziwilem jak przeczytalem ta przeinaczona interpretacje by sport.pl
    • Gość: A bundesliga? Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 14:06
      rany nie tylko liga angielska istnieje na świecie:
      Okazaki nowym napastnikiem Stuttgartu
      Annan oficjalnie w Schalke
      Król strzelców Pucharu Azji w Wolfsburgu
    • abuk88 Torres do CFC? 31.01.11, 15:13
      Ponoć helikopter z Fernando opuścił Liverpool.

Tutaj jest kamerka ze Stamford: nie jest to przypadkiem przygotowane lotnisko? :-)
      www.camvista.com/sports/football/chelsea01.php3
      • Gość: g matt Carroll? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 18:43
        sorry ale po co w liverpoolu koszykarz xd ewentualnie producent ??
    • Gość: marioc74 Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 16:10
      Chyba jednak Torres przejdzie do Chelsea-skoro już go nie ma w centrum treningowym Liverpoolu.Jedno jest pewne jeśli tak zrobi, to kibice "The Red's" go znienawidzą...Zapraszam na mojego bloga o sporcie sportwszystko.blogspot.com/
      • Gość: WoJTaS Re: Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 20:07
        Fajne forum lecz lipne logo mogę zrobić dla twego bloga logo kontakt neodym123@o2.pl ???
      • Gość: YNWA Re: Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.lublin.mm.pl 31.01.11, 20:19
        > Jedno jest pewne jeśli tak zrobi, to kibice "The Red's" go znienawidzą...

Pozwole sobie nie zgodzic sie z tym. Oprocz wyjatkow takich jak El-Hadji Diouf, ktore potwierdzaja regule, kibice LFC zawsze dobrze witaja swoich bylych pilkarzy (nawet jesli teraz jacys idioci pala jego koszulki przed Melwood). Bylem na Anfield kiedy po raz pierwszy wracal tam Danny Murphy - caly stadion skandowal jego nazwisko - mozna bylo ogluchnac :)
    • Gość: ahahaha co robi Lewandoofski w tej tabelce z boku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 16:15
      transfer stulecia :)) ahahaha, dobre, dobre
    • Gość: Miki a czy nasze kluby są "zachodnie", IP: *.toya.net.pl 31.01.11, 18:54
      czy "wschodnie" ?
    • Gość: rafi116 Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: 91.206.114.* 31.01.11, 19:25
      Ponoć Benfica zaakceptowała ofertę Chelsea za Davida Luiza.
    • Gość: ca$ablanca Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 19:27
      Torres oficjalnie w Chelsea za 50 mln Ł
    • Gość: Juve Fan Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 19:35
      Matri zostaje wypożyczony do Juve z Caliari
      Amauri wypożyczony do Parmy z Juve

SKY Sport
    • Gość: Staszek Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.net.stream.pl 31.01.11, 20:14
      Brakuje mi tu Liedsona - zywej ikony Sportingu Lizbona i reprezentanta portugalii... Wraca za 2,1 mln euro do ojczyzny i klubu - Corinthians. WŁAŚNIE DZISIAJ. Poruszenie w Portugaii
    • Gość: medical Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.globalconnect.pl 31.01.11, 20:34
      skysports_bryan:
      Transfer latest - #lfc and #cfc agree fee for Ferndando Torres. medical now. 3hrs 30mins to go.. #ssn [via Twitter]
    • Gość: Rekmas Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 20:48
      Na MŚ w Anglii w 1966 w reprezentacji Portugalii też grał Torres,był dużo lepszy od tego "Ferdka".Chelsea nigdy w życiu nie wygra Ligii Mistrzów!!!
    • Gość: Normals tzw.Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 21:00
      Piłka nożna - gigantyczna pralnia brudnych pieniędzy.Ten Torres wart jest najwyżej 5 - 8 milionów dolarów.Chelsea-Kupa.
    • Gość: kijanamarines a Manchester i Arsenal Śpią !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 21:02
      A Ferguson znowu przespi okienko i dupa bedzie nie mistrzostwo jak chelsea zacznie grac tak jak zawsze potrafila
      • Gość: Dymek Re: a Manchester i Arsenal Śpią !!!!! IP: *.home.aster.pl 31.01.11, 21:09
        SAF nigdy nie dokonywał spektakularnych transferów zimą chyba, że była wielka okazja... Nie dokonywał takich jak Manchester wygrywał Ligę Angielską 3 razy z rzędu tak nie robi tego teraz :) 50 mln funtów za Torresa, który zupełnie nie ma formy to dla mnie śmiech na sali to samo 35 mln za Carrola ok jest naprawdę dobrym graczem ale na pewno nie wartym takich pieniędzy. Ciekaw jestem czy Suarez, który grał tylko w lidze holenderskiej sprawdzi się w Anglii... Te transfery są robione tylko po to by ratować sytuację tych klubów ;) Wolę jak SAF wyda kolejne 10 mln za kolejnego Hernandeza niż robił zakupy w tym stylu AMEN !
        • Gość: Vivienne Re: a Manchester i Arsenal Śpią !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 21:15
          Torres właśnie wraca do formy i przydałby się w Liverpoolu, ,ale nikt go tu nie będzie trzymał na siłę, podjął decyzję, czy dobrą, zobaczymy. Co do Suareza to dla mnie wielka niewiadoma, w lidze holenderskiej grał b. dobrze, na MŚ stworzył nezły duet z Forlanem, więc może w Liverpoolu zgrałby się w ataku z Carollem(?)
    • Gość: dani Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.croy.cable.virginmedia.com 31.01.11, 21:54
      21:25 ...Fernando Torresa, który przeszedł tuż po godzinie 20 czasu polskiego do Chelsea Londyn.
      GAZETO! Torres jeszcze nie przeszedl do Chelsea, kluby dogadaly sie tylko odn wysokosci transferu a torres musi jeszcze przejsc badania medyczne i porozumiec sie w sprawie swojego kotraktu. Dopiero wtedy transfer bedzie potwierdzony, ale jak na razie jest ciagle graczem Liverpool.
    • Gość: pr7 Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 22:04
      Torres przesadził, do Chelsea? Do Realu, ale do Chelsea? Przekreślił tyle lat zaufania i wdzięczności świetnych kibiców. Straciłem szacunek do niego, tym bardziej, że przecież Chelsea jest w tym sezonie wyjątkowo słaba, nic nie wywalczy najprawdopodobniej. Poleciał na te 175tys. i ch...
    • Gość: zenek Re: Ostatni dzień okienka transferowego na żywo IP: *.internetia.net.pl 31.01.11, 23:08
      wracając do Twojego pytania, wwwujek: też mnie zastanawia(ł), dlaczego nie pojawił się temat Freddy'ego Adu w polskiej lidze?
      Nie wydaje mi się, żeby szło o kasę, bo pomimo słabego poziomu możliwości finansowych polskiej ligi chyba w II tureckiej nie płacą lepiej? (Mam nadzieje).
      Nie chce mi się też wierzyć, że Adu jest za słaby na naszą ligę. Testowały go zbyt poważne kluby, by aż tak się mylić.
      Wychodzi na to, że może Freddy nie chciał u nas grać. Wystraszył się białych niedźwiedzi. ;-)
    • Gość: hmmm złodziejstwo IP: *.marsoft.net 01.02.11, 00:04
      zapraszam tutaj : news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9380667.stm

i popatrzcie na wpisy a potem porównajcie z wpisami na sport.pl

bez podania źródła , to się kradzież nazywa
    • Gość: kibic Caroll nie mógł podpisać umowy na 5,5 roku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 09:08
      nie pozwala na to prawo transferowe...
    • antropoid Świat stoi na łbie. 01.02.11, 10:43
      Po prostu cyrk, jedni nie mają co żreć, a inni wydają prawie 60mln euro za faceta tyleż utalentowanego, co wiecznie nękanego kontuzjami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka