bigo 12.07.01, 20:53 Kto będzie mistrzem Polski !!! Tylko POGOŃ, barwy niezwyciężone, jakie ? Bordowo-Granatowe z najwiekszą w Polsce publicznością !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophers Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 12.07.01, 21:58 Oszalałeś???? Nie życzę źle Pogonii (sam jestem z Koszalina) ale proponuje spojrzeć na sprawę realistycznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.chello.pl 13.07.01, 00:11 Ja bede MISTRZEM POLSKI!!! KURWA MAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 19:06 Gość portalu: mar napisał(a): > Ja bede MISTRZEM POLSKI!!! KURWA MAC!!! tego typu spostrzeżenia zostaw lepiej dla siebie, bo jesteś żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowi Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.pila.gazeta.pl 16.07.01, 10:33 stary, forum jest anonimowe, nie musisz się przedstawieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzoń Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 19:10 Kurwa ? Gdzie mam nadzieję, że tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobi Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecinek.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 10:54 MISTRZEM POLSKI- TO PROSTE AMICA! LEGIA W 2 LIDZE-TO PEWNE I MNIE CIESZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.etntwn1.nj.home.com 25.07.01, 18:38 Mysle ze Wisla jest w stanie zdobyc kolejna korone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardy Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.trol.pl 28.07.01, 11:57 WIsła w pojedynku z AMICĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: 62.148.79.* 30.07.01, 10:31 Myślę że to jednak będzie AMICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quentin Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 23:07 Co byś powiedział na miejsce drugie ? Bo na piuerwszym wolałbym jednak LEGIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.nsm.pl 14.07.01, 15:37 Mistrzem będzie Wisła.Legia to wielka niewiadoma,ale może zagrozi Wisełce. Pogoń żadnych szans,Polonia może w czołowce ale nie bedzie mistrzem.Amica? Wszystko zależy od młodzieży;) Odpowiedz Link Zgłoś
suli Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 14.07.01, 16:17 MISTRZEM BEDZIE LEGIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malone Re: Każdemu wolno marzyć, ale do rzeczy... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 22:53 Spytajmy kopaczy i ich rządców, co ciekawego wymyślą w tym sezonie oprócz innych statystyk, a kiboli, kogo chcą obwinić za nieudolność. Ja po prostu kibicuję dobrej piłce, a tej akurat w lidze jest najmniej. Podziwiam tylko szefów Canal+ za cierpliwość i hojność dla tej bandy nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldozer Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: 217.30.133.* 25.07.01, 11:33 suli napisał(a): > MISTRZEM BEDZIE LEGIA chyba żyjesz nie na tym świecie, łegia jest słaba, co roku ma być mistrzem, każdego sezonu mówi się,że to już teraz będzie na pewno i co? gówno!!!co najwyżej jakis puchar, bądzmy realistami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mahal Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.focal-chi.corecomm.net 03.08.01, 03:01 Gość portalu: buldozer napisał(a): > suli napisał(a): > > > MISTRZEM BEDZIE LEGIA > > chyba żyjesz nie na tym świecie, łegia jest słaba, co roku ma być mistrzem, > każdego sezonu mówi się,że to już teraz będzie na pewno i co? gówno!!!co najwyż > ej > jakis puchar, bądzmy realistami!!!!! Zgadzam sie z tym absolutnie, Legia tylko potrafi gadac i nic wiecej, to typowi cwaniacy. Ani w tym ani w nastepnym sezonie nic nie zwojuja. Zreszta sa tak samo do dupy jak ich sponsor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldozer Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.01, 11:51 suli napisał(a): > MISTRZEM BEDZIE LEGIA chyba żyjesz nie na tym świecie, łegia jest słaba, co roku ma być mistrzem, każdego sezonu mówi się,że to już teraz będzie na pewno i co? gówno!!!co najwyżej jakis puchar, bądzmy realistami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quentin Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 22:18 Gość portalu: beast napisał(a): > Mistrzem będzie Wisła.Legia to wielka niewiadoma,ale może zagrozi Wisełce. > Pogoń żadnych szans,Polonia może w czołowce ale nie bedzie mistrzem.Amica? > Wszystko zależy od młodzieży;) Z tą młodzieżą to prawda ! Wreszcie okaże się kto lepiej szuka talentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzoń Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 19:12 CO TY PIEPRZYSZ WIADOMO ,ŻE POGOŃ MISTRZEM POLSKI BĘDZIE A NIE JAKAŚ TAM RUSKA LEGIA CZY JAKAŚ WISŁA Odpowiedz Link Zgłoś
alberto Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 14.07.01, 16:24 Mistrzem bedzie naturalnie Wisełka, na drugim któraś z warszawskich. A Pogoń? 5- 8 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 18:40 Jak to kto mistrzem? Jasne ze POGON SZCZECIN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajec Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 21:44 Wisła lub Polonia mistrzem, w pucharze UEFA: RKS i Kszo. Spada GKS, Górnik i Stomil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.Jurasz Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002? Pogoń! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:49 Pogoń! A czegóż innego moglibyscie się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSZO Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.07.01, 11:24 Mistrz może być tylko jeden KSZO OSTROWIEC rules. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.kielce.multinet.pl 16.07.01, 13:47 NIE MOŻE BYĆ INACZEJ BO KSZO NUMEREM JEDEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkaa Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 01.08.01, 01:02 Oczywiście ze marze by został nim Pruszków ale jestem z Włocławk a więc stawiam na Anwil! Zycze jak najlepiej Bobrom Bytom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 19:16 realnie patrząc Wisła,jednak powalczą polonia,Amica i byc może Legiunia(choć nie z tym składem, obym sie mylil).Natomiast na trybunach tradycyjnie najlepsi będą Legioniśći ( niech Pogoń nie podnieca się liczbą na swoich trybunach a jakościa dopingu i prezentacją ,a tak wogole wciąz Was szanujemy).Wielkie dziękowki dla fanow Ślaska .Tradycynie pozdrowienia dla kiboli Zagłębia Sosnowiec oraz Olimpii Elbląg i Sparty Brodnica. chociaz ciężki jest czas ,pzpn gnębi nas ,będą ,będą kibice za Legią szli,nie pokona nas juz nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowi Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.pila.gazeta.pl 16.07.01, 10:38 tak naprawdę to nie ma prawdziwego kandydata na mistrza Polski, znowu pewnie czeka nas liga współczujących, nikt nie będzie chciał wygrać, a napewno każdy będzie chciał zarobić. Legia, niestety, zgodnie z tradycją da ciała, Pogoń, niestety, powalczy o utrzymanie w lidzie, Polonia i Amica - może kiedyś, a Wisła, razem z Franzem, powolutko, z kłopotami na wiosnę wygra w cuglach. Ciekawsze robi się jedynie pytanie, kto spadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Yeti Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 19:55 Only Wisła Smuda+Telefonika=mistrz Polski Dragomir sie w Legii nie sprawdzi i wyleci po jesieni Sabri po jesieni sprzeda nastepnych graczy a reszta jest za cienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: 38.234.180.* 31.07.01, 19:55 SAM JESTES CIENIASEM TY KUTASIE OBLESNY JAK CIE ZLAPIE TO CI POWYRYWAM NOGI Z DUPY PALANCIE, JA CI KURWA DAM WISLE, GNOJU, SUKINKONIU. TYLKO LEGIA, LEGIA MISTRZEM JEST, OLEEE, OLEE, OLEEE. TY ZGNITY OGORZE, EUNUCHU, NIECH NO CIE TYLKO DORWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.focal-chi.corecomm.net 03.08.01, 03:08 Gość portalu: LEON napisał(a): > SAM JESTES CIENIASEM TY KUTASIE OBLESNY JAK CIE ZLAPIE TO CI POWYRYWAM NOGI Z > DUPY PALANCIE, JA CI KURWA DAM WISLE, GNOJU, SUKINKONIU. TYLKO LEGIA, LEGIA > MISTRZEM JEST, OLEEE, OLEE, OLEEE. TY ZGNITY OGORZE, EUNUCHU, NIECH NO CIE > TYLKO DORWIE. Leon ty buraku z zafajdanej stolicy, ty pajacu nie masz jaj. A ta twoja Legia to dopiero wymoczki, moga co najwyzej wylizac Wiselce piety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 01:34 Jaka Pogoń,jaka Legia,jakie KSZO? Mistrz jest tylko jeden-WKS ?lšsk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kws Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.se.com.pl 17.07.01, 16:39 Gość portalu: Ja napisał(a): > Jaka Pogoń,jaka Legia,jakie KSZO? > Mistrz jest tylko jeden-WKS ?lšsk!!! Jaka to drużyna? Czy z dalekiej Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bahomet Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.gazeta.pl 18.07.01, 13:53 Brak realizmu części dyskusantów napawa mnie smutkiem. Jeżeli mistrzem zostawałoby się dzięki zaangażowaniu kibiców to pewnie Pogoń zdobyłaby Puchar Europy. A tak poważnie pewnie Wisła. Szkoda tylko, że to nie ma znaczenia przecież mistrz naszego kraju to nic nie znaczący w Europie statysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadMac Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: 212.14.54.* 18.07.01, 22:37 Ludzie, czym Wy się emocjonujecie? Przecież to, kto zostanie mistrzem naszej "ekstraklasy" będzie miało znaczenie jedynie dla maniaków statystyki. Przecież nasz mistrz odpadnie w pucharowych przedbiegach z każdym z klubów europejskich, które reprezentują "dolną granicę stanów średnich". Z życzeniami większego dystansu do poczynań naszych gwiazd, działaczy, kopaczy, sędziów, kiboli i pismaków - kibic obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alberto Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 01:22 Niestety, taka jest smutna prawda, ze Mistrz Polski moze co najwyzej powalczyc z amatorami z Walii i im podobnych. Troche brakuje odwagi prezesowi Wisełki. Aby zarobic trzeba najpierw zainwestowac... (patrz Szachtar Donieck) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:18 Gość portalu: alberto napisał(a): > Niestety, taka jest smutna prawda, ze Mistrz Polski moze co najwyzej powalczyc > z amatorami z Walii i im podobnych. Troche brakuje odwagi prezesowi Wisełki. > Aby zarobic trzeba najpierw zainwestowac... (patrz Szachtar Donieck) Chłopie!!! co ty gadasz!?-Szachtior Donieck skupuje tylko polskich kopaczy i to gorszych od tych co są w Wiśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar26 Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.chello.pl 20.07.01, 23:07 jezu co ci ludzie piszą jakie KSZO,POGON,SLASK.Powiem jedno oby wisełka niezachłystneła sie nowym starym trenerem SMUDĄ poniewaz zimą mówił zeby piłkarze legii zdali się na niegoi zdali się mówił ze kazdy ostro trenuje a efekty pszyjda same i były tylko jakie? a pore miesięcy póżniej zmienił zdanie i nazwał piłkarzy legii piłkarzykami którzy nie chcieli trenować.Wisło poczekaj na tytuł do zakonczenia rozgrywek.Duza niewiadoma to LEGIA ale moze młodzi piłkarze pokarzą lwi pazur i udowodnia ze warci są reprezentowania barw LEGII.Mistrzem będzie ktos trzeci niewiem kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 20:09 TYLKO POGON, POGON, POGON MISTRZEM POLSKI JEST. POGON SZCZECIN JEST THE BEST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 20:14 co ty oewnie nie wiesz ale ostatnio POGON zremisowala ze zdobywca pucharu UEFA 1:1. Jesli ktos ma wole walki to moze sobie poradzic i z Galatasaray. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 12:26 o czym ta gadka!!!!!!!!!! mistrzem ??? tylko Hetman Zamość i basta!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.chello.pl 23.07.01, 18:36 bigo napisał(a): > Kto będzie mistrzem Polski !!! Tylko POGOŃ, barwy niezwyciężone, jakie ? Bordow > o-Granatowe z > najwiekszą w Polsce publicznością !!!! Faktycznie chodzi was duzo na mecze, ale tak chimerycznej publiki nie ma chyba nikt: jak sie wiedzie to i 15 tys, a jak tylko troche slabiej to trybuny swieca pustkami. U nas w Krakowie jest znacznie rowniej - nawet w drugiej lidze bez problemow byl prawie pelny stadion. I nie ma przyplywow i odplywow jak na Atlantyku. A co do mistrzostwa, to radze troche realizmu: jakich to niesamowitych transferow dokonaliscie, zeby walczyc o Tytul? Gracze wyrzuceni z Wisly za kiepska gre, grali w Pogoni pierwsze skrzypce. Naprawde na Wisłę nie bedzie jeszcze dlugo w Polsce mocnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomasL Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: 172.24.1.* / *.chello.pl 23.07.01, 22:41 na bank legia... he he thomasL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 23:28 ANWIL ANWIL ANWIL !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellbat Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: 63.228.54.* 25.07.01, 01:15 Gratuluje merytorycznych wypowiedzi na temat. Pokrzykiwanie Legia, Wisla, Pogon rzeczywiscie do mnie trafia. A prawda jest taka, ze nie wiadomo kto bedzie mistrzem, bo nasza liga ze wzgledu na krucha budowe psychiki pilkarzy jest niestala i zmienna. Z rosnaca przyjemnoscia ogladalem mecze konca jesiennej kolejki ( szcz. Wisla - Legia ) i juz mialem wrazenie, ze cos z tego bedzie. Ale na wiosne obudzilem sie. Dopoki zawodowstwo tych panow nie bedzie jedynie poparte pieniedzmi , ktore biora, wszystko mi jedno kto wygra. Prawie. Bo czekam juz od kilku lat zeby moja umilowana Legia cos wreszcie wygrala. A propos, panie Miklas, gdzie sa te wzmocnienia? Sobolewski za Mieciela/Robakiewicza/Giulliano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzol Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.centertel.pl 25.07.01, 10:52 ktokolwiek to będzie, będą to w skali eurpoejskiej -CIENIASY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arian Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 12:05 Gość portalu: jerzol napisał(a): > ktokolwiek to będzie, będą to w skali eurpoejskiej -CIENIASY W koszyjkówce - na pewno Idea Śląsk Wrocław i wcale nie cieniasy bo bedą grać w Eurolidze. A w piłce kopanej - chciałbym żeby też Śląsk, ale wiem że to nierealne. Natomiast największe sznase ma oczywiście Wisła i chyba Polonia. Legia nie ma szans. A co do Smudy i gry polskich drużyn w europie - kiedys Widzew ze Smudą grał całkiem nieżle w LM i Wisła mogłaby tez pokazać się z dobrej strony. Niestety na drodze staneła Barcelona - czyli światowa szpica. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielin Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 14:58 Tylko Wisła TS!!!!!! Jest najlepsza w Polsce i to nie ulega wątpliwości. A te męczarnie z KSZO to o niczym nie swiadczą, to dopiero początek sezonu. A co do innych to życzę przede wszystkim sportowej, kulturalnej walki (panie Kucharski to do pana głównie, za ten faul na Szewczyku!!!!!!!!!, dla mnie pan nie istnieje od dzisiaj!). Jeszcze raz powodzenia i oby ten sezon upłynął pod znakiem sportowej i kulturalnej(?) walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIA Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.avacom.net 25.07.01, 17:40 MAM NADZIEJE ZE BEDZIE TO LEGIA ALE PATRZAC NA TYCH NIEUDACZNIKOW STAWIAM NA WISLE POZATYM DLA KIBICOW pogoni POGON SLEDZIE SYFEM JEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snook Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 15:10 Spójrzmy realnie. Jestem kibicem pogoni szczecin. Podoba mi sie to co oni pokazali w radomsku (3:0). Jako kbic pogoni powinienem trzymać sztame z kibiczmi legii, ale ich zespół to partacze, az karzdym sezonem chca zdobyć mistrzostwo. Poza tym ich kibice są nie lepsi. Wracaliśmi po meczu z legia u nich (przegrana 3:2), a oni zaatakowali mojego kumpla, który miał szalik "dwubarwowy" (legia+pogoń). Poza tym meją jednego z najgorszych trenerów w lidze. pewmnie po 3 kolejkach będzie zmieniony. :) Jak dla mnie 5 miejsce. POLONIA. Ma szanse na mistrza (trener, reprezentanci polski w składzie[bąk, ciesielski, dziewicki, bartczak, tych trzech ostatnich mlodzieżówka] dynamiczny, ułożony, agresywnie grający zespół 1-3 miejsce. WISŁA. Będzie rywalizowac z pogonia i polonią o miejsce 1-3. długi skład dużo gwiazd, brak problemów finansowych. POGOŃ. dobry, doświadczony skład. kilk obiecujacych młodych graczy (drumlak, ława, dokovic) ,miejsca 1-3. AMICA. moim zdaniem miejsce 4 i puchar polski. Dobry skład. Stawiają na młodzież. Mają dobrego trenera, który preferuje ofensywna gre. dobrzy napastnicy - król, dawidowski, sobociński, dębiński. No i w środku trio- sokołowski-kukiełka-piskuła. miejsce 4. Czarnymi końmi moga się okazac - Śląsk, Ruch, Odra. Grupa spadkowa sie nie zajmuje.... :) pozdrowienia dla fanow Wisły, poloni i amici. SNOOK. p.s "CAŁA "ŻYLETA" PŁACZE, MISTRZA JUŻ NIE ZOBACZY. CAŁA LEGIA ŻAŁUJE CWKS TO CHUJE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snook Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 15:10 Spójrzmy realnie. Jestem kibicem pogoni szczecin. Podoba mi sie to co oni pokazali w radomsku (3:0). Jako kbic pogoni powinienem trzymać sztame z kibiczmi legii, ale ich zespół to partacze, az karzdym sezonem chca zdobyć mistrzostwo. Poza tym ich kibice są nie lepsi. Wracaliśmi po meczu z legia u nich (przegrana 3:2), a oni zaatakowali mojego kumpla, który miał szalik "dwubarwowy" (legia+pogoń). Poza tym meją jednego z najgorszych trenerów w lidze. pewmnie po 3 kolejkach będzie zmieniony. :) Jak dla mnie 5 miejsce. POLONIA. Ma szanse na mistrza (trener, reprezentanci polski w składzie[bąk, ciesielski, dziewicki, bartczak, tych trzech ostatnich mlodzieżówka] dynamiczny, ułożony, agresywnie grający zespół 1-3 miejsce. WISŁA. Będzie rywalizowac z pogonia i polonią o miejsce 1-3. długi skład dużo gwiazd, brak problemów finansowych. POGOŃ. dobry, doświadczony skład. kilk obiecujacych młodych graczy (drumlak, ława, dokovic) ,miejsca 1-3. AMICA. moim zdaniem miejsce 4 i puchar polski. Dobry skład. Stawiają na młodzież. Mają dobrego trenera, który preferuje ofensywna gre. dobrzy napastnicy - król, dawidowski, sobociński, dębiński. No i w środku trio- sokołowski-kukiełka-piskuła. miejsce 4. Czarnymi końmi moga się okazac - Śląsk, Ruch, Odra. Grupa spadkowa sie nie zajmuje.... :) pozdrowienia dla fanow Wisły, poloni i amici. SNOOK. p.s "CAŁA "ŻYLETA" PŁACZE, MISTRZA JUŻ NIE ZOBACZY. CAŁA LEGIA ŻAŁUJE CWKS TO CHUJE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellbat Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.mntp1.il.home.com 28.07.01, 07:07 Szanowny kolega Snook ma calkowita racja. Ja tez nigdy nie rozumialem dlaczego mialbym kibicowac zespolowi skladajacemu sie z sredniego bramkarza playboya (Czy ktos zauwazyl w jak magiczny sposob Majdanowi odrosly przerzedzone loki?) i bandy oldbojow. Tylko dlatego, ze jestem kibicem Legii? Pogon jest zespolem bez charakteru, podobnie jak i dzisiejsza Legia (choc kilku pilkarzy ciagle bardzo cenie i lubie). Nie beda mistrzami Polski. I nie musze uzywac wulgaryzmow zeby to napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
thomasz Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 29.07.01, 23:08 jasne ze POGON, TYLKO POGON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurand Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: 213.134.150.* 30.07.01, 12:40 Ruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.zeelandnet.nl 31.07.01, 19:26 Panowie nie ludzmy sie! Kto mistrzem? Ja tu widze tylko jedna druzyne na tronie! I nie jest to ani Polonia, ani Pogon czy Amica, ani tym bardziej cienka Legia z rownie cienkim Okuka. Mistrza zdobedzie WISLA! Kto jej moze zagrozic (choc nie musi)? Amica (niezly sklad+fenomenalny Jablonski) i Polonia,a potem dlugo, dlugo nic... Legia, jak tak dalej pojdzie, to nie zalapie sie w pierwszej osemce, chyba ze szybko wywali Okuke i kupi kilku wartosciowych zawodnikow. Ale to juz nie moje zmartwienie. Ja, jako kibic Slaska martwie sie tylko tym, aby chlopaki utrzymali taka forme dalej!!! Wtedy pierwsza osemka ich, a czy cos wiecej? Oby... Czarne konie (oprocz Slaska): Zaglebie, Ruch i nikt wiecej. Wszystkim reprezentujacym Polske w pucharach zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 31.07.01, 20:14 mistrzem Polski w sezonie 2001/2002 zostanie niewątpliwie drużyna która będzie miała najwięcej punktów po ostatniej kolejce sezonu! Tak mi się wydaję, oczywiście mogę się mylić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picio Re: KTO MISTRZEM POLSKI w sezonie 2001/2002 IP: *.lublin.pl 03.08.01, 00:06 bardzo odważna teoria; obyś się nie pomylił... :-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
califat Prosze to przeczytac!!! 31.07.01, 23:02 Szanowni kibice! Jestem kibicem reprezentacji Polski i nie ukrywam Polonii Warszawa. Do niedawna takze Legii, ale nie moglem dluzej patrzec jak zespol cieniasow i nie ukrywajmy zlodziejaszkow (jakie oni maja zarobki!!!) ma za nic tlumy kibicow przychodzacych na ich mecze. Ponadto osobniki mieniace sie fanami Legii, a w zadnym stopniu na to nie zaslugujace demoluja swoj stadion. Niestety mili kibole z zylety wam prawdziwy futbol sie nie nalezy. Ale zostawmy Legie... Biezacy sezon mimo ze dopiero sie zaczal juz krystalizuje nam pewna prognoze. Nie dlatego, ze jestem kibicem Polonii, ale obiektywnie rzecz biorac sadze, ze mistrzem zostanie wlasnie ta druzyna. Oczywiscie zapytacie dlaczego? Otoz wydaje mi sie ze ma najrowniejszy sklad i zdolna mlodzie. (pozdrowienia dla Amici ktora na mlodziez stawia). Jej zawodnicy jednak przewaznie prezentuja rowna i wysoka forme. Wyniki z tego sezonu takze juz to potwierdzaja. Na samym poczatku doszlo do niezwykle ciekawego meczu Wisla - Polonia. Osobiscie stawialem na remis, ale zwyciestwo Wisly wydawalo sie bardziej prawdopodobne. Wisla tego meczu nie wygrala. Fatalna postawa napastnikow - Moskalewicz i Zurawski i widoczny brak Kaluznego. Naprawde niech dzialacze Wisly pukna sie w czolo! Jak mozna sprzedac najlepszego pilkarza!!! przed meczami z Barca! Wisla i tak pelna jest gwiazd...polskiej pilki oczywiscie. Ale jak bylo rok temu? Wisla nie obronila tytulu mimo ze byla zdecydowanym faworytem. Stalo sie tak, poniewaz w pilce trzeba stalych wzmocnien i swiezosci. A wtedy w Krakowie tego nie bylo. Kto jeszcze moze powalczyc? Nie Legia i nie Pogon, Amice wciaz beda zdarzac sie glupie potkniecia, moze Slask albo Widzew? Slask zaczal bardzo udanie, Widzew slabo, ale moze przypomni sobie slynny widzewski charakter. Reforma ligi na pewno uczyni bardziej ciekawa ligowa rywalizacje, ale dlaczego nie ma playoffu np. do 2 zwyciestw. Wtedy nawet 5:0 nie przekreslalo by szans przegranych przez co kibice zawsze chetnie przychodziliby na mecze. Do spadku typuje Radomsko, KSZO, Odre i Stomil, ale nikomu zle nie zycze. I to by bylo tyle Pozdrowienia dla wszystkich kulturalnych prawdziwych kibicow Powodzenia Wisle i trzymam za nich kciuki, Barce tez da sie ograc!!!! A bydla z tzw Triady (drugo i trzecioligowych druzyn) nie pozdrowie Califat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: Prosze to przeczytac!!! IP: *.stok.bial.pl 01.08.01, 11:00 Wiatm W tej tzw. triadzie tez sa normalni kibice. A to że ich nie pozdrawiasz, świadczy o tym ,że masz coś w sobie typowego dla chuligans z Wawki. Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feri Acz Mistrzem Polski będzie Polonia IP: *.hor.net.pl 01.08.01, 12:28 Hej! Dlaczego Polonia? Nie jestem jej kibicem. Nie jestem w ogóle kibicem, raczej obserwatorem. Podoba mi się w Piłce nożnej rywalizacja, emocje, napięcie, dramaturgia, zwycięstwo, porażka, cel gry - jak to możliwe, że dorośli ludzie rozgrywją pojedynki w wyimaginowanym świecie footballu. A Polonia dlatego, że ma ambitnych, młodych i dobrych piłkarzy. I trenera Liczkę. Jestem za zatrudnianiem w Polsce zagranicznych trenerów oraz zawodników. Podnosi to poziom. To tyle. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: califat Re: Ces IP: *.stcla1.sfba.home.com 01.08.01, 20:30 Mowialem o bydle z triady, skoro sie nie zaliczasz do niego to dlaczego sie obrazasz? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: Ces IP: *.stok.bial.pl 01.08.01, 22:30 Witam , Co rozumiesz pod pojęciem bydło ? . Ja osobiście kibicuje nie tylko Jegiellonii ale takze Lechowi, Wiśle , Polonii i innym drużynom. Mówiąc bydło o normalnych klubach i normalnych kibicach , obrażasz całe mnóstwo porządnych ludzi. Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: califat Re: Ces IP: *.stcla1.sfba.home.com 02.08.01, 09:25 OK PRZEPRASZAM JEZELI KOGOS OBRAZILEM, ale zanim napisalem pierwsza wypowiedz to poczytalem wszystkiew atki na forum i PSEUDOkibice tzw. triady wyrozniaja sie szczegolnym chamstwem. Dziwi mnie twoja nadinterpretacja slow... Mowiac bydlo nie mam na mysli pozadnych kibicow przychodzacych na mecze dla rozrywki i zabawy ale hools itp. Ty sie Ces nie martw kazdy poza toba domysla sie o kogo chodzi... Pzdr PS: To ty jestes z Bialegostoku??? Wydawalo mi sie ze kiedys broniles RKS Radomsko POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH I KULTURALNYCH KIBICOW!!! PPS: SUPER ZE WISLA WYGRALA, ALE RACZEJ TEN WYNIK NIE NASTRAJA OPTYMISTYCZNIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ces Re: Ces IP: *.stok.bial.pl 02.08.01, 11:05 Witam Tak , Broniłem RKS ponieważ nie słusznie posądzano go kupno meczy. Bez dowodów oszczerstw nie powinno się pisać. Pozdr. Ces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Califat cos jeszcze:))) IP: *.stcla1.sfba.home.com 02.08.01, 09:27 Wiecie dlaczego Wisla nie obroni tytulu? Bo skoncentruje sie na Champions League :))) Odpowiedz Link Zgłoś