Dodaj do ulubionych

Peszko: Lahm nie pograł sobie za dużo

07.02.11, 09:56
Tajemnica kondycji bawarskich pilkarzy: To zero alkoholu i trening.
Obserwuj wątek
    • Gość: obosieczny Peszko: Lahm nie pograł sobie za dużo IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 09:59
      TODO: Sprawdzić w Słowniku Języka Polskiego znaczenie słowa "przyznać".
    • Gość: lasz Peszko: Lahm nie pograł sobie za dużo IP: *.icpnet.pl 07.02.11, 11:27
      peszko jestes tylko zwyklym grajkiem nikim wielkim nara blaznie
    • Gość: naszetypy Peszko: Lahm nie pograł sobie za dużo IP: *.lomianki.com.pl 07.02.11, 11:30
      dobre typy
    • endriu666 a fair play? 07.02.11, 11:31
      "Były gracz Lecha Poznań nie zaprzecza, że w meczu z Bayernem był jednym z najczęściej faulujących piłkarzy FC Koeln: - Widocznie nie miałem innego wyjścia. Czasami trzeba w ten sposób powstrzymać rywala."
      Następny wyznawca tezy, że faul jest elementem gry. Przecież faulowanie to łamanie przepisów, to tak jakby ktoś grając w pokera miał zapasowe asy w rękawie i potem wygrawszy partię, mówił, że czasem trzeba ich użyć, bo inaczej przeciwnik by wygrał. Ale co ja tam wiem... może nie wiem, co to znaczy sport i fair play...
      • Gość: Nora Re: a fair play? IP: *.181.209.81.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.11, 13:02
        Fałszywe wnioskowanie... Jeśli Sławek przyznał się że często faulował to nie oznacza, że faule nie były odgwizdywane. Wręcz przeciwnie mając zdrowy dystans do swojej gry Sławek Peszko po meczu zwrócił uwagę że po dużej ilości fauli aż dziw że sędzia nie dał mu żółtej kartki.
        Przykład z grą w pokera - nieadekwatny - zwyczajne nadużycie pojęć.
        • Gość: tttt Re: a fair play? IP: *.tecnun.es 07.02.11, 13:18
          Doslownie rzecz biorac Slawek rzeczywiscie gra w lidze europejskiej co tydzien.
          Lech sobie bez niego poradzi, a doswiadczenie z Bundesligi przyda sie w reprezentacji i w wyleczeniu pijanstwa (jak to ktos wyzej pisal)
    • Gość: k Re: Peszko: Lahm nie pograł sobie za dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 14:00
      W meczy reprezentacji Peszko już tak szybko biegać nie będzie. Nie da się nadrobić w miesiąc braków kondycyjnych, jak grał cały Lech w rundzie jesiennej było widać, na LE wylewali z siebie 7dme poty, a w lidze słabiutko... To nie ta kultura nie ta liga... U nas za dużo się nie biega, a jak jeden mecz pobiegają to 2 kolejne muszą sobie odpuścić...

Peszko jeden mecz dobry, następny słaby (wolny i nieprecyzyjny) kolejny mecz dobry... Tak niestety to wygląda.
    • rojberek Lahm nie pograł sobie za dużo? Buahaha! 07.02.11, 15:11
      Chyba oglądałem inny mecz.
      Za to Badstuberowi powinni koledzy zrobić kocówę po meczu.
      • Gość: DFG Re: Lahm nie pograł sobie za dużo? Buahaha! IP: *.elartnet.pl 19.02.11, 17:37
        Peszko zarozumialec, podnieca się że ma co tydzień ligę EUROPEJSKĄ ;). Nadął się jak balon i zaraz pęknie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka