Dodaj do ulubionych

sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromitacja

01.03.11, 11:31
Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku godzin nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną kompromitacją a nawet katastrofą
Obserwuj wątek
    • adam111115 [...] 01.03.11, 11:33
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • xkx2 Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:41
      A czego się spodziewałaś? Po EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie przez następne 30 lat wszelakie gremia będą miały wymówkę aby państwom z tzw. Europy środkowo - wschodniej nie powierzać organizacji żadnych większych imprez. Zresztą skoro nie radzimy sobie z dużo mniejszymi imprezami to EURO też będzie klapą totalną a dołożymy do niego gigantycznie wiele.
      • adam111115 Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:45
        xkx2 napisał:

> A czego się spodziewałaś? Po EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie przez następne 30

Mógłbym się z tobą zgodzić ale jest jedno ale: to PIS i za PISU dostaliśmy tę imprezę, więc o co chodzi?
        • xkx2 Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:49
          Staranie się o organizacje imprezy której nie byli w stanie udźwignąć (do której dołożyli) bogatsi do nas i posiadający przynajmniej cześć niezbędnej do organizacji takiej imprezy infrastruktury Szwajcarzy i Austriacy było głupotą.
          Akurat w tym temacie (EURO) jestem zdania iż PiS zrobił ogromny błąd.
          Nie mniej co się stało to się nie odstanie za bałagan związany z przygotowaniami odpowiada w tej chwili PO bo to PO jest przez ostatnie 3,5 roku u władzy.
      • 2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:45
        xkx2 napisał:

> A czego się spodziewałaś? Po EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie przez następne 30
        > lat wszelakie gremia będą miały wymówkę aby państwom z tzw. Europy środkowo -
        > wschodniej nie powierzać organizacji żadnych większych imprez. Zr
        > esztą skoro nie radzimy sobie z dużo mniejszymi imprezami to EURO też będzie kl
        > apą totalną a dołożymy do niego gigantycznie wiele.

Inna sprawa to zakup biletów.
        Zapisy, listy społeczne, sprawdzanie list a na końcu upokarzające losowanie. Jednym słowem cofamy sie do PRLU
        • boblebowsky Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:48
          > Inna sprawa to zakup biletów.
          > Zapisy, listy społeczne, sprawdzanie list a na końcu upokarzające losowanie. J
          > ednym słowem cofamy sie do PRLU

Pytaj lepiej swoich rodziców dlaczego czujesz się ciągle upokorzony głupku, bo mieszkańcy EU wcale się tak nie czują.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:48
      A po co wchodzisz na tę stronę? By kupić bilet? Przecież nie stać cię. Przez Tuska musisz płacić 4 złote za kilo cukru.
    • 2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:52
      2alfa.alfa napisała:

> Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku godzin
      > nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną kompromita
      > cją a nawet katastrofą

No i udało się wejść:)
      Ale kolejna kłoda pod nogi:(((
      Każą założyć konto i znowu trzeba czekać:(((((((((
      • obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:54
        Pytam się za co ty chcesz kupić bilet skoro na cukier cię nie stać?
        • 2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:58
          Jeszcze nie jeden wykształciuch będzie sie u mnie prosił o bilety

obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Pytam się za co ty chcesz kupić bilet skoro na cukier cię nie stać?
          • obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:02
            Niezła z ciebie oligarcha.
    • obraza.uczuc.religijnych Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:01
      Dlaczego nie jest napisane na mecz z udziałem jakich drużyn kupuję bilet? Co za bałagan!!!
      • boblebowsky No właśnie! 01.03.11, 12:10
        Gdyby Tusek tak nie chachmęcił to by było wiadomo kto gra w finale:)
        Pewnie jakiś biznes z zakładami razem z Sobiesiakiem otwierają.
        • obraza.uczuc.religijnych Re: No właśnie! 01.03.11, 12:14
          Ani chybi. Lody kręcą.
          Kompromitacja ryżego.
      • 2alfa.alfa Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:17

> Dlaczego nie jest napisane na mecz z udziałem jakich drużyn kupuję bilet? Co za
        > bałagan!!!

Kto ma dojścia ten na pewno już wie
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:20
          Sikorski dzięki Turowskiemu?
          • 2alfa.alfa Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:27

> Sikorski dzięki Turowskiemu?
            Ktoś bliżej Ryżego
            Stawiam na Arabskiego
            W ostateczności będzie dzwonił gdzie trzeba
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:31
              I jeszcze ta ostatnia wizyta w Izraelu. To tam uzgadniali kto z kim zagra.
      • rzewuski1 Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 13:04
        braza.uczuc.religijnych napisał:

> Dlaczego nie jest napisane na mecz z udziałem jakich drużyn kupuję bilet? Co za
        > bałagan!!!

żeby dostać bilet albo trzeba mieć dużo kasy albo być już kibicem ze znajomościami
        inaczej nie masz szans
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 14:07
          Alfa kasy nie ma stąd wniosek, że musi być znajomkiem pzpeenowskiego betonu.
    • 2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:15
      2alfa.alfa napisała:

> Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku godzin
      > nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną kompromita
      > cją a nawet katastrofą

Próba rejestracji i.................
      zupełnie jak na Forum Kraj >nieznany błąd<
      Chyba Michnik też w to umaczany
      • 2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:21
        2alfa.alfa napisała:

> 2alfa.alfa napisała:
        >
        > > Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku g
        > odzin
        > > nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną komp
        > romita
        > > cją a nawet katastrofą
        >
        > Próba rejestracji i.................
        > zupełnie jak na Forum Kraj >nieznany błąd<
        > Chyba Michnik też w to umaczany

Kolejna próba nieudana
        Trudno, muszę poczekać aż lemingi skończą pracę na służbowych komputerach
        • obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:30
          Przecież gołda akurat ma przerwę. Dasz radę.
          • 2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:38
            Wiesz co teraz robi przeciętny leming w urzędzie/firmie?
            Jak nie loguje sie na strony Uefy to ściąga filmy ewentualnie rozsyła spam,
            I dlatego trzeba poczekać

> Przecież gołda akurat ma przerwę. Dasz radę.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:57
              Gołdy nie stać na bilety na Euro a na kinie się nie zna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka