2alfa.alfa 01.03.11, 11:31 Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku godzin nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną kompromitacją a nawet katastrofą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam111115 [...] 01.03.11, 11:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:41 A czego się spodziewałaś? Po EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie przez następne 30 lat wszelakie gremia będą miały wymówkę aby państwom z tzw. Europy środkowo - wschodniej nie powierzać organizacji żadnych większych imprez. Zresztą skoro nie radzimy sobie z dużo mniejszymi imprezami to EURO też będzie klapą totalną a dołożymy do niego gigantycznie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:45 xkx2 napisał: > A czego się spodziewałaś? Po EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie przez następne 30 Mógłbym się z tobą zgodzić ale jest jedno ale: to PIS i za PISU dostaliśmy tę imprezę, więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:49 Staranie się o organizacje imprezy której nie byli w stanie udźwignąć (do której dołożyli) bogatsi do nas i posiadający przynajmniej cześć niezbędnej do organizacji takiej imprezy infrastruktury Szwajcarzy i Austriacy było głupotą. Akurat w tym temacie (EURO) jestem zdania iż PiS zrobił ogromny błąd. Nie mniej co się stało to się nie odstanie za bałagan związany z przygotowaniami odpowiada w tej chwili PO bo to PO jest przez ostatnie 3,5 roku u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:45 xkx2 napisał: > A czego się spodziewałaś? Po EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie przez następne 30 > lat wszelakie gremia będą miały wymówkę aby państwom z tzw. Europy środkowo - > wschodniej nie powierzać organizacji żadnych większych imprez. Zr > esztą skoro nie radzimy sobie z dużo mniejszymi imprezami to EURO też będzie kl > apą totalną a dołożymy do niego gigantycznie wiele. Inna sprawa to zakup biletów. Zapisy, listy społeczne, sprawdzanie list a na końcu upokarzające losowanie. Jednym słowem cofamy sie do PRLU Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:48 > Inna sprawa to zakup biletów. > Zapisy, listy społeczne, sprawdzanie list a na końcu upokarzające losowanie. J > ednym słowem cofamy sie do PRLU Pytaj lepiej swoich rodziców dlaczego czujesz się ciągle upokorzony głupku, bo mieszkańcy EU wcale się tak nie czują. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:48 A po co wchodzisz na tę stronę? By kupić bilet? Przecież nie stać cię. Przez Tuska musisz płacić 4 złote za kilo cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:52 2alfa.alfa napisała: > Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku godzin > nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną kompromita > cją a nawet katastrofą No i udało się wejść:) Ale kolejna kłoda pod nogi:((( Każą założyć konto i znowu trzeba czekać:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:54 Pytam się za co ty chcesz kupić bilet skoro na cukier cię nie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 11:58 Jeszcze nie jeden wykształciuch będzie sie u mnie prosił o bilety obraza.uczuc.religijnych napisał: > Pytam się za co ty chcesz kupić bilet skoro na cukier cię nie stać? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:02 Niezła z ciebie oligarcha. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:01 Dlaczego nie jest napisane na mecz z udziałem jakich drużyn kupuję bilet? Co za bałagan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky No właśnie! 01.03.11, 12:10 Gdyby Tusek tak nie chachmęcił to by było wiadomo kto gra w finale:) Pewnie jakiś biznes z zakładami razem z Sobiesiakiem otwierają. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: No właśnie! 01.03.11, 12:14 Ani chybi. Lody kręcą. Kompromitacja ryżego. Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:17 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Dlaczego nie jest napisane na mecz z udziałem jakich drużyn kupuję bilet? Co za > bałagan!!! Kto ma dojścia ten na pewno już wie Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:20 Sikorski dzięki Turowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:27 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Sikorski dzięki Turowskiemu? Ktoś bliżej Ryżego Stawiam na Arabskiego W ostateczności będzie dzwonił gdzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 12:31 I jeszcze ta ostatnia wizyta w Izraelu. To tam uzgadniali kto z kim zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 13:04 braza.uczuc.religijnych napisał: > Dlaczego nie jest napisane na mecz z udziałem jakich drużyn kupuję bilet? Co za > bałagan!!! żeby dostać bilet albo trzeba mieć dużo kasy albo być już kibicem ze znajomościami inaczej nie masz szans Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kolejna kompromitacja Tuska 01.03.11, 14:07 Alfa kasy nie ma stąd wniosek, że musi być znajomkiem pzpeenowskiego betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:15 2alfa.alfa napisała: > Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku godzin > nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną kompromita > cją a nawet katastrofą Próba rejestracji i................. zupełnie jak na Forum Kraj >nieznany błąd< Chyba Michnik też w to umaczany Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:21 2alfa.alfa napisała: > 2alfa.alfa napisała: > > > Wyszło jak to zwykle Ryżemu wychodzi. Obiecywał cuda a ja juz od kilku g > odzin > > nie mogę wejść na stronę. Czuję że te całe Euro zakończy się totalną komp > romita > > cją a nawet katastrofą > > Próba rejestracji i................. > zupełnie jak na Forum Kraj >nieznany błąd< > Chyba Michnik też w to umaczany Kolejna próba nieudana Trudno, muszę poczekać aż lemingi skończą pracę na służbowych komputerach Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:30 Przecież gołda akurat ma przerwę. Dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:38 Wiesz co teraz robi przeciętny leming w urzędzie/firmie? Jak nie loguje sie na strony Uefy to ściąga filmy ewentualnie rozsyła spam, I dlatego trzeba poczekać obraza.uczuc.religijnych napisał: > Przecież gołda akurat ma przerwę. Dasz radę. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: sprzedaż biletów na Euro------------ Kompromi 01.03.11, 12:57 Gołdy nie stać na bilety na Euro a na kinie się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś