Gość: Hutnik Nowa Huta IP: *.futuro.pl / *.naskarpie.futuro.pl 03.05.04, 20:19 baise la police Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hesus Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 03.05.04, 21:07 Kibice lksu nie dostali sie na murawe? bzdura. DOstali sie wszedzie. Chcieli takze bic ludzi z sektora rodzinnego. A tlukli sie wszedzi na trybunach, plycie boiska, poza boiskiem. Precz z idiotami na stadionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gesiu Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 21:10 Szkoda, szkoda... Jak Ruch dostanie WALKOWERa to nie będzie zbyt wesoło... A już było tak dobrze... 8 miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ełkaesiak Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.toya.net.pl 03.05.04, 22:35 Walkower dla Ruchu?! Chyba ocipiałeś. Przecież to "kibice" Ruchu, a raczej zaprzyjaźnieni z nimi bandyci z Żydzewa zaczęli zadymę. Walkower dla ŁKS-u jest pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
bard57 Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic 05.05.04, 10:58 bandziorow zamykać w klatkach i wystawiać w publicznym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.W. w chorzowie najgorsi kibice w polsce-banda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska Re: Mecz Ruch - ŁKS przerwany z powodu burd kibic IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.05.04, 22:07 Polska,Polska bez Sląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Zróbmy coś z tym chamstwem !!! IP: 213.17.237.* 03.05.04, 22:40 Trzeba się poważnie zastanowić nad prawnymi środkami walki z tymi stadionowymi idiotami, od 16 lat jeżdżę na mecze Ruchu, jestem z Niebieskimi na dobre i na złe ,muszę powiedzieć że nigdy przez ten czas na Cichej nie widziałem kulturalnego dopingu, większość kibiców to idioci którzy są z siebie dumni po każdej awanturze ,są z siebie dumni bo te awantury to jedyne czym mogą sobie zaimponować.Nie chce im się uczyć ,pracować jedyne co im się chce to wypić tanie wino przed stadionem i pózniej udawać prawdziwych mężczyzn gdy są skupieni w grupie na sektorze ,debile -to jedyne nasuwające mi się na myśl określenie tych "osób"... Do tego dochodzi zachowanie osób które nie powinny ale jednak stają po stronie tych bandytów ,mam tu na myśli dziennikarzy GW , mam jeszcze świerzo w pamięci ich artykuł po meczu Jagiellonia- Legia. Powinniściesię wstydzić. jeszcze tylko apel do piłkarzy ,nie tylko niebieskich :pamiętajcie że mimo tego że najbardziej widoczni na trybunach są ci awanturujący sie debile ,pamiętajcie że jest jeszcze dużo kibiców którzy przychodzą na stadion oglądać waszą grę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Zróbmy coś z tym chamstwem !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:19 na forum Ruchu...wszyscy sa przeciw Odpowiedz Link Zgłoś