Dodaj do ulubionych

Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy straty

• mariaczczi1 Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra 04.05.11, 23:54
      Od urodzin syna mineło 6 lat , a ja przez was ścierwa nie moge z nim pójsć na mecz.
    • Gość: sPiSek Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 00:10
      Straty muszą pokryć ci którzy je spowodowali i WL nie może ich w żaden sposób zastepować. To najgorszy model edukacji. Ja niszczę, ktoś i tak zapłaci. Należy jednoznacznie zidentyfikowac wszystkich którzy robili burdę i niszczyli stadion i ukarać finanowo - ukarać to znaczy nie tylko pokryć straty materialne ale ponieść karę.
    • Gość: owcołak Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 02:05
      większość tych(przynajmniej tam, gdzie ja siedziałem), którzy pod koniec meczu zaczęli zakładać kominiarki (a nikt mi nie wmówi, że robili to z zimna i wcale nie wiedzieli, że to niedozwolone) miała na sobie bluzy różnych lokalnych fanklubów. Jeśli oni nie są Wiarą Lecha, to nie wiem kto jest.

@elder wiesz jaką pojemność mają 1 i 3, a jaką Twoja 2? dodaj do tego jeszcze 'piknikową' 4 i wychodzi, że tych 'pikników' jest jednak więcej.
      kolejna sprawa to 'kibice sukcesu' - pokaż mi kocioł sprzed 5 lat. już nawet nie mówię o 2 lidze, czy pucharze z 2004, większość obecnego kotła jest na meczach od 3-4 sezonów i robi napinkę. Człowieku, większość z was nigdy nie była na meczu, jak stadion był podkową. Przyszliście, jak to się stało modne
    • Gość: taka prawda Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.dyn.optonline.net 05.05.11, 02:29
      majac LITARA ZA PRZEWODNIKA NIE MOGLO BYC INACZEJ ,sfrustrowani kibice lecha niegdy nie nazywajcie sie najlepszymi kibicami ,tylko wasz sektor zostal zniszczony ,parowy i bandyci
    • Gość: gru Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 06:17
      hooligani zawsze z wami
    • Gość: gość Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.ists.pl 05.05.11, 06:18
      Dwie wiadomości jedna zła druga dobra:

1 zła)
      Pokrycie strat z tytułu ODEBRANIA Polsce Euro 2012 może być cokolwiek kłopotliwe. To są drobne miliardy...

2 dobra) na szczęście wystarczy czasu na remont stadionu przed Euro 2012, chociaż niestety zabraknie czasu na remont przed najbliższym przybyciem komisji UEFA kontrolującej stan przygotowań. Ale jak ich Poznaniaki ugoszczą odpowiednio obficie i wręczą hojne dary, to ich może jakoś ułagodzą. Na to wystarczy kilka milionów złotych, żaden problem do uzbierania przez "wiarę" - tylko kilka kafli na głowę. Biedniej niż po pół melona na łeb komisarza nie pasuje.
    • Gość: M@JKI Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.pl 05.05.11, 08:28
      HAHA, co za frustraci, jaki jad, ludzie nie macie często pojęcia o czym piszecie, w życiu nie byliście na meczu a wasza wiedza pochodzi z GW czy ITI - gdyby którykolwiek z was miał jakiekolwiek pojecie o ruchu kibicowskim, nawet o samej Wiarze Lecha, to byście się przymknęli.

To co się zdarzyło w BG było haniebne, ale był to wybryk zwykłych chuliganów, nie zrzeszonych kibiców, związanych z Lechem tylko w ten sposób że kupili sobie bilet w sprzedaży otwartej.

Pomyślcie trochę, co pozostali "normalni" kibice maja zrobić. Byłem w Bydgoszczy i widziałem jak 100 osób robiło zadymę a 6000 spokojnie wychodziło ze stadionu. I co ja jestem zwierzęciem do którego trzeba strzelać w lesie, bo chodzę na mecze, śpiewam i jeżdżę na wyjazdy za moją drużyną.

Wczorajszy incydent był totalnym debilizmem, ale to nie jest standard, takie rzeczy normalnie się nie dzieją, a napewno nie na meczach ekstraklasy, gdzie mozna bezpiecznie chodzic na wszystkie stadiony!!! I zachecam do tego. Wez koles swoejgo syna ktory "6 lat temu sie urodzil" i idz na mecz, bo sam się człowieku ograniczasz i budujesz mury!!!
    • Gość: Kibol Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 08:39
      Wara sromowa Lecha
    • Gość: Luboń Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.icpnet.pl 05.05.11, 09:17
      A JA W SOBOTE IDE NA MOJEGO KOLEJORZA GRAMY Z GÓRNIKIEM ZABRZE .... nara
    • tadeusz1937 Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra 05.05.11, 09:18
      Sluchajcie , Sluchajcie - potepiam to co sie stalo w Bydgoszczy , ale na taka okazje czekali prowokatorzy z Gazety Wyborczej. Oczekuje od Wiary Lecha dobrego dopingu , eliminacji " czarnych owiec " i godnego reprezentowania Poznania.
    • Gość: Arturek Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.tp.unicity.pl 05.05.11, 09:32
      Ciekawe czy będą mieli zgodę na przeprowadzenie zbiórki publicznej ale co tam ... KIbol może więcej niż każdy inny
    • tadeusz1937 Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra 05.05.11, 09:46
      Zwroccie uwage na chuligana rzucajacego element ogrodzenia , jak zgrabnie ustawial sie do kamer, aby dokladnie bylo widac napis LECH na kurtce. To wyrazny prowokator wywolujacy psychoze tlumu. Gdy zostanie zidentyfikowany to sie okaze,ze nie jest kibicem Lecha lecz najetym prowokatorem.
    • flugufrelsarinn Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra 05.05.11, 09:56
      a świnia co się Litarem zwie,co pluje na narodowe barwy w loży honorowej.Fuj!
    • Gość: normalny kibic Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.icpnet.pl 05.05.11, 10:14
      JESTEŚCIE ZWYKŁYMI BANDYTAMI, POWINNO SIĘ WAS WSZYSTKICH Z BYDGOSZCZY POZAMYKAĆ, MAJĄTEK ZABRAĆ I DAĆ ZAKAZY NA 5 LAT !!!
    • Gość: Longin Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.05.11, 10:21
      Odciąć to sobie możecie ale fiutki. A wasz szefcio powinien się nazywać liter. Buce, chamy, świnie, gnojki.
    • Gość: wert Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy straty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 10:56
      doliczonyczas.blox.pl/html
    • Gość: Morda Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.11, 13:23
      Wytłumaczcie mi, bo nie rozumiem.Kolejorz przegrał na własną prośbę.Nie pomógł mu w tym względzie sędzia.Durnoty z Legii wbiegły na boisko.Domyślam się,że nie było to zaproszenie do ustawki. To dlaczego demolowane były krzesełka po stronie Lecha i po co iluśtam ludzi wbiegało na płytę boiska? Przecie wyjście nie w te strone ćmoki jedne! O co tu k.. chodzi?
    • Gość: Prawdziwy Kibic Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: 195.116.91.* 05.05.11, 14:48
      Wczoraj w haydparku na Orange sport o 22 wystąpił redaktor Paweł Zarzeczny!!! Przyznam szczerze że trudno się z nim nie zgodzic w wielu kwestiach, pomimo odmiennego zdania od większości. Problem jest taki jak 30 lat temu, tylko my naszą frustracje na ustrój komunistyczny wylewaliśmy na walki z ZOMO. A Obecna młodzież, studenci, absolwenci (nasze dzieci) uwierzyły w DRUGĄ IRLANDIĘ i 4 lata temu zaufały DONALDOWI. Wielu wróciło z Wysp i co zobaczyli??? Beznadziejny rynek pracy, drożyznę i brak perspektyw. Niestety uczucie frustracji narasta, a stadion jest dobrym miejscem aby to wykrzyczeć i zademonstrować swoją niezależność (stąd przed świętami Wielkanocnymi na wszystkich stadionach ekstraklasy odbyła się akcja ANTTUSKOWA! pojawiły się hasła NIESPEŁNIONE RZĄDU OBIETNICE + HASŁO ZASTĘPCZE KIBICE To co nasz szanowny rząd robi to przypomina "leczenie syfa pudrem". Młodzi ludzi (jak i reszta społeczeństwa) nie są naiwni i nie pozwalają traktowac się jak DEBILE! To są młodzi, myślący LUDZIE. Mówiąc szczerze na stadionie bawiĄ się cudownie i czasami aż serce rośnie i człowiek skacze i śpiewa razem z nimi! Jedyny problem to zachowania garstki ludzi którzy są tam po to aby w razie czego pokazać siłę swoich mięśni! Myślę że na stadionie jest miejsce dla wszystkich, ale WL także powinna zrozumieć ze tego typu akcje jak w Bydgoszczy nie powinny mieć miejsca dla dobra Klubu I NASZEGO wizerunku, ponieważ zamiast mienić się NAJLEPSZYMI KIBICAMI W POLSCE, teraz wszyscy zrobią z nas zwykłych BANDYTÓW, co jest krzywdzące dla nas Wszystkich. Chciałbym aby WL to zrozumiała i jako grupa która trzyma porządek na trybunach wyciągnęła z tego konsekwencje i zapanowała nad tymi którym rozumu CZASAMI nie staje!!!
    • Gość: jANKES Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 18:48
      "To co się zdarzyło w BG było haniebne, ale był to wybryk zwykłych chuliganów, nie zrzeszonych kibiców, związanych z Lechem tylko w ten sposób "że kupili sobie bilet w sprzedaży otwartej". NAJLEPIEJ JAK WL ZAJMIE SIĘ BILETAMI PO CO WOLNA SPRZEDAŻ.
    • Gość: GW Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.stargard.mm.pl 06.05.11, 16:54
      Sami wyznawcy Gowno Prawdy no tak wkoncu to jej strona internetowa. W telewizji sie naogladaliscie a gowno wiecie. Tyle w temacie dziekuje
    • Gość: GW Re: Wiara Lecha: Odcinamy się, ale pokryjemy stra IP: *.stargard.mm.pl 06.05.11, 16:58
      O tym ze stowarzyszenia kibicow organizuja zbiorki na chore dzieci czy hospicja tego w tv nikt nie pokaze, ale robcie dalej wode z mozgu. Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka