Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ...

IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.11, 21:56
No i nic nie pasuje do koncepcji debila Zytnickiego - sprzedać bilety wszystkim - gotowa awantura, dać WL, wg niego jeszcze gorzej, bo... jest porządek, który utrzymują kibole. Ty się gości na nogi lecz, bo na głowę za późno. Wg ciebie pajacu lepszy burdel z baranami niż porządek z kimś, kto ma autorytet. Czyli coś czego brakuje tobie, wyborczej, tuskowi i PO.
Obserwuj wątek
    • rossonero9 Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... 05.05.11, 23:21
      wyjebany prawie 1 milion zlotych na ochrony ,psy ,pały ,rozjebany stadion ,nikt nie zatrzymany ,a oni pisza ,ze sami chcielibysmy wiedziec ,kto narozrabiał... to sa jakies jaja......zidentyfikowac wylegitymowac przy wyjsciu ze stadionu , wjebac po 5000 zł kary i po problemie ,nastepnym razem zastanowi się czy czasem nie za drogo wychodzi wyjazd na mecz
      • Gość: qwqw Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 00:18
        Przecież to jest zasłona dymna. Kibole, rządzący, gliniarze, właściciele klubów i dziennikarze to są wszyscy idioci i pasowałoby ich wypie...ć w kosmos.
      • Gość: zi Opryskac farbą tych na murawie IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 11:30
        I przy wyjściu legitymować. Minimalna kara za wtargnięcie na murawę to, zdaje się, prawie 2000zł. Tych bardziej agresywnych malujemy innym kolorem i nakładamy większe kary, z karą więzienia łącznie.
    • Gość: ja ciebie też Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.brhm.adsl.virginmedia.com 05.05.11, 23:45
      BOJOWKA LECHA PRZYGLADALA SIE BEZRADNIE Z BEZPIECZNEJ ODLEGLOSCI JAK RESZTA KIBICOW LECHA TLUCZE SIE Z POLICJA NIESTETY LITAR I JEGO ZIOMALE NIE MOGLI INTERWENIOWAC BO BALI SIE ZE DOSTANA W ZEBY OD BANDYTOW Z POZNANIA KRECACYCH ZADYME KTORZY KUPILI BILETY W KASIE STADIONOWEJ A NIE U PRZYWODCOW BOJOWKI JAKI KLUB TACY KIBICE AMICA
      • Gość: true Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.man.poznan.pl 06.05.11, 11:00
        ale ty głupi jesteś gościu..
    • Gość: nieobchodzimnieto Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.dynamic.mm.pl 05.05.11, 23:54
      A to zmienia postać rzeczy. To znaczy, że pikniki, którzy nabyli bilety w wolnej sprzedaży zrobili zadymę w Bydgoszczy. Czyli jednak decyzja wojewody słuszna? ;-))))
    • Gość: znawca tematu gw nie walczy z zadymami tylko z Wiarą Lecha ! IP: *.psat.pl 06.05.11, 08:14
      Na meczu z Wisłą kibice przeszli przez kilka sektorów by powstrzymać zadymy (nikogo nie bijąc itp, tylko gadką to wywalczyli) to gw wzniosła raban że to nielegalne i od powstrzymywania zadym jest ochrona. No to gdzie była ochrona ? To Wiara Lecha ma powstrzymywać innych kibiców czy nie? Prośba do Zarządu Lecha o zakaz klubowy dla Żytnickiego!!!

• gospodarz_domu_gras Re: gw nie walczy z zadymami tylko z Wiarą Lecha 06.05.11, 08:28
        Dokładnie, z Żytnickiej aż wylewa się hipokryzja
        Jak po meczu z Wisłą stękała, że ochroną na stadionie zajmują się Rolniki, tak teraz ma pretensje że Litar nie powstrzymał zadymiarzy
        • Gość: Kochanek Litara Re: gw nie walczy z zadymami tylko z Wiarą Lecha IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.11, 08:38
          Żytnicka to cie popychała w tyłek!
      • Gość: oko po co rozmawiacie z tą gazetą? IP: *.icpnet.pl 06.05.11, 11:15
        Po co Rutkowski rozmawia z tym debilem Żytnickim, który interpretuje fakty jak mu wygodnie. Jak jest porzadek utrzymywany przez kibiców jest niedobrze, a jak są bilety w wolnej sprzedaży też nie dobrze temu debilowi nikt nie dogodzi. Więc rozwowa z nim nie ma jakiegokolwiek sensu, Warszawka juz dawno przestała rozmawiać z dziennikarzami wyborczej, uczcie się od większych cwaniaków
    • Gość: jasiek Winna jest Platforma Obywatelska IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 08:20
      Sami ukręcili na siebie bata. A dokładniej krótkowzroczność Hanny Gronkiewicz - Waltz. Chciała przypodobać się większości, więc dała kasę na stadion (Wiem wiem, to Marcinkiewicz podpisał umowę. Ale po pierwsze to jedno i to samo, a po drugie HGW konczyla procedure, podniosla sumę. I specjalnie pod publikę tłamsi Polonię, żeby być pupilem Legii).
      Pech chciał, że akurat wyszło Wilno i cała akcja "ITI sp..." A tu stadion gotowy, mecz z Arsenalem, wybory za pasem, a kibiców nie ma. Walter był konsekwentny, ale HGW bała się, że nie będzie triumfować.
      Więc się naradzili i naciskali na ITI. Umowa była ustna, ale Walter chciał zachować twarz, więc formalnie przygotowano prośbę posłów z PO o odwieszenie zakazu zadymiarzom. Wiadomo, że sama HGW nic nie podpisze, dlatego podłożył się Halicki i Kidawa Błońska (Będą kozłami ofiarnymi). I w tym momencie został popełniony największy błąd. Kibice poczuli się bezkarni. Nawet policja zaczęła bać się być konsekwentna wobec bandytów. Nie mówiąc już o firmie ochroniarskiej.
      PO uległo przed hooliganami. Od premiera oczekiwałbym przynajmniej przyznania się do błędu. Zrobi to?
      • Gość: le Ming Re: Winna jest Platforma Obywatelska IP: 178.73.49.* 06.05.11, 09:31
        > Ale po pierwsze to jedno i to samo
        Oj nie, nie jedno i to samo. To podstawowy błąd logiczny w twoim rozumowaniu. Dalej nawet nie bardzo jest sens czytać.
        • Gość: jasiek Re: Winna jest Platforma Obywatelska IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.11, 10:41
          Dla mnie to jedno i to samo. Ta partia, czy inna. Wszyscy zachowują się tak samo populistycznie
          • Gość: sea Re: Winna jest Platforma Obywatelska IP: *.toya.net.pl 06.05.11, 11:04
            i to jeszcze wina ruskich i niemcow!!! hehe
    • Gość: gregygreg tvn a zakaz na legii IP: 178.73.49.* 06.05.11, 08:52
      Brak obiektywizmu TVN-u w tej sprawie jest porażający... Od wczoraj nieadekwatny (żeby nie powiedzieć "nerwowy" albo "dziki") atak - 84 programy na ten temat, 143 gości i "ekspertów" (w tym po kolei wszyscy z nsport oraz tvn). I wszyscy zdecydowanie przeciwko zakazowi - takiej "jednomyślności" nie widziałem dawno. Osobiście uważam, że gdyby zamykanie stadionów stało się normą to byłaby to porażka ale z tą decyzją akurat się zgadzam. Pozwólcie, że dorzucę jeszcze uwagę na temat pobicia Jakuba Rzeźniczaka - czy tylko ja byłem w szoku, że ITI/Legia może iść tak na współpracę z bandytami i uczestniczy w procederze terroryzowania własnych piłkarzy poprzez wydawanie kuriozalnych oświadczeń, w których zrównuje się piłkarza z bandziorem? No to wyraziłem swoją frustrację, która się wciąż pogłębiała zwłaszcza, że lubię tvn24.
      • oldtime Re: tvn a zakaz na legii 06.05.11, 09:39
        To sobie wyobraź obiektywizm TVN24 w innych kwestiach, o których nie mamy zielonego pojęcia kto z kim co i jak. Nie ma czegoś takiego jak obiektywne media. One kształtują gusty, kreują trendy i reprezentują odpowiednie grupy interesów. W USA nie jest żadną tajemnicą, że FOX jest prorepublikański, a CNN prodemokratyczny, a u nas tworzy się mit "obiektywnych mediów" zwłaszcza w grupie mediów liberalnych.
        • Gość: gregygreg Re: tvn a zakaz na legii IP: 178.73.49.* 06.05.11, 09:58
          Oczywiście, zdaję sobie z tego sprawę... Tylko to mnie jakość szczególnie razi... No bo jednak wydaje mi się, że to jest coś nieco innego niż np. pokazywanie od miesięcy na pasku Polsat News (co ma sprawiać wrażenie istotnej i co ważniejsze niekomercyjnej informacji), że są stacją partnerską z Radiem PIN... W przypadku TVN/Legii widzę jeszcze pewną bezczelność, która ostatnio stała się modna w Polsce. Nieważne kto ma rację. Najważniejszy jest atak przy jednoczesnym kreowaniu siebie na ofiarę. Podobnie jak banery kiboli na stadionach mówiące o tym, że są obywatelami albo, że "kibice" są tematem zastępczym w obliczu problemów rządu z infrastrukturą.
    • Gość: tomasz20 Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 09:13
      Obciążać kluby wszelkimi kosztami związanymi z ochroną,eskortą i stratami wywołanymi przez kibiców.Kluby mają miliony na piłkarzy i działaczy to niech też płacą za swoich kibiców a jak nie to zamykać kluby.I będzie spokój.
      • Gość: aaa Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 10:55
        popieram:) obciazyc ORGANIZATOROW
    • oldtime Ciekawe po co były wprowadzane karty kibica 06.05.11, 09:31
      kilka lat temu? Zabawne, że na wyjazdy trzeba przygotować imienne listy nazwisk. Do kogo trafiają te dane jeśli nie można zidentyfikować potencjalnego zagrożenia wśród kibiców? To klub sprzedaje bilety na mecze (również wyjazdowe) i to chyba on powinien brać odpowiedzialność komu je sprzedaje. A organizator meczu powinien wybrać taki obiekt, który spełnia chociaż wymogi UEFA.
      • Gość: gość Re: Ciekawe po co były wprowadzane karty kibica IP: *.home.aster.pl 06.05.11, 10:30
        Popieram !!!!!
        Dostajemy od Zachodu gotowe rozwiązania, tylko żyjemy w epoce kamienia. Każdy klub ma swoją bazę danych kibiców i tradycyjnie nie wie jedna ręka co robi druga.
        Zamykać stadiony dopóki kluby nie zaczną korzystać z możliwości, które posiadają.
    • jerry72p Redaktorze Żytnicki, pana pytania,teorie,wnioski.. 06.05.11, 09:35
      ...ustalmy - są ukierunkowane i lekko zakrzywione. W żaden sposób nie można nazwać Pana obiektywnym i niezależnym dziennikarzem. Sorry, ale tak to wygląda z boku.
      Zgadza się : część winy ponosi i Lech i Wiara Lecha również.
      Ale gdyby spojrzał Pan szerzej na całą sprawę, a nie szukał winy w jednym miejscu to zauważyłby Pan co było najpierw pośrednimi a potem bezpośrednimi przyczynami tego co zdarzyło się w Bydgoszczy. Ja Pana uświadamiać nie będę, bo nic za darmo teraz nie ma , poza tym wydaje mi się, że ma Pan już ma ugruntowany,niezmienny i wyrobiony pogląd w kwestie problemu zadym stadionowych i awantur.
      • jack3yp Re: Sorry jerry 72p! 06.05.11, 10:20
        Za to Ty masz jasno ukierunkowane i niczym nie zakrzywione poglądy, że pewnie zostaniesz rzecznikiem prasowym "kotlarzy"! Panie "niedorzeczniku"! To przy każdym klubie funkcjonują takie "Litary" i "Staruchy", a ich zachowanie jest znane! Reszta "karkodresów" i "kominiarzy" naśladuje tą swołocz, chcąc się wykazać większym zaangażowaniem w "zadymiarstwie" zyskując poklask wśród neandertalczyków! To kluby ponoszą większość odpowiedzialności, gdyż licząc na zyski współpracują z tymi stadionowymi i poza stadionowymi chuliganami( patrz plucie na rodzinę, pobicie piłkarza)! Za takie ekscesy powinni mieć dożywotnie zakazy wstępu na obiekty klubowe! A dla złapanych na stadionach wandali, obozy pracy o rygorze jak w Guantanamo ( w chwilach wolnych od "atrakcji", czytaj: resocjalizacji ,przymusowa praca przy budowie Orlików w kominiarkach i szalikach na łbach w największy upał!!!). Jako, że pan "niedorzeczniku" ma już ugruntowany, niezmienny i wyrobiony pogląd na każdą krytykę pod Waszym adresem to w ramach słuszności Waszych racji zgodnie z tradycją oplujecie dziennikarza, pobijecie czy też zdemolujecie Mu furę? A co do "kotła", to myślę, że niegłupim wyjściem byłoby ugotować w nim zupkę dla ludożerców, w której wkładką byliby "kominiarze, "karkodresy" i inni pomniejsi "kotlarze"! Mogliby zapijać to np. "Litarami"!!!
        • Gość: Poznaniak Re: Sorry jerry 72p! IP: *.superkabel.de 06.05.11, 11:05
          Ja modle sie by Bog dal mi szanse i bym spotkal gdzies w Poznaniu tego "dziennikarzyne"!! Nie po to by mu w morde dac, bo takim czyms nie bede brudzil sobie rak!! Po to by mu debilowi uswiadomic jak tendencyjny jest w swoich wypowiedziach. Jakos nie przypominam sobie by napisal cos o akcjach w domach dziecka, o paczkach na swieta, o tym ze na kazdym meczu sa dzieci z domow dziecka a calosc finansuje WL! O tym co pisze o nas prasa zagraniczna, jak zachwyca sie kibicami Lecha i ich postawa! O tym nie bylo ani slowa!! Zastanowiles sie dlaczego? nadal uwazasz ze Zytnicki nie jest tendendycny w swoich wypowiedziach?!
          • Gość: misio Re: Sorry jerry 72p! IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.11, 13:40
            ej ty Poznaniak masz IP z innego kraju wiec zamknij pys pusty lbie.
      • Gość: . Re: Redaktorze Żytnicki, pana pytania,teorie,wnio IP: *.ip.netia.com.pl 06.05.11, 10:23
        przestań ściemniać, guzik mnie obchodzą pośrednie przyczyny, może za chwilę dojdziesz do kwestii "gdzie byli rodzice, gdzie kościół i szkoła?".
        Jest tak: bandyci zrobili rozróbę w Bydgoszczy i nie ponieśli za to żadnych konsekwencji. Dostali sygnał: można rozrabiać, bo klub nam nic nie zrobi, PZPN ma to w d., policja jest bezradna, to samo organizator. Rząd straszy, ale może nam naskoczyć.
        Sposób na chuliganów jest prosty, a my jak zawsze zabieramy się za wszystko od końca, jakieś chore pomysły, sądy stadionowe itp. fikcja.
        Otóż należy wyłapać tych co rozrabiali, ukarać ich dożywotnimi zakazami stadionowymi egzekwowanymi w ten sposób że zawsze podczas meczu osobnicy ci muszą stawiać się na komisariatch. Poza tym należy obarczyć bandytów kosztami zniszczeń. Nie zapłacą - do paki. Wtargnięcie na boisko także powinno być traktowane surowo, i nie ma żadnego usprawiedliwienia że okazywali radość. Radość radością, ale to także była prowokacja wobec kiboli Lecha, poza tym podobno uderzono bramkarza Lecha uciekającego do tunelu. Powinno się ukarać przykładnie dwudziestu wbiegających wysokimi karami finansowymi, a nikt więcej by nie wlazł na boisko. Tyle.
        a od Żytnickiego się odwalcie, bo to nie dziennikarz jest winien że jesteście bydłem.
        • plendz Re: Redaktorze Żytnicki, pana pytania,teorie,wnio 06.05.11, 12:15
          Gość portalu: . napisał(a):

> Jest tak: bandyci zrobili rozróbę w Bydgoszczy i nie ponieśli za to żadnych kon
          > sekwencji. Dostali sygnał: można rozrabiać, bo klub nam nic nie zrobi, PZPN ma
          > to w d., policja jest bezradna, to samo organizator. Rząd straszy, ale może nam
          > naskoczyć.
          > Sposób na chuliganów jest prosty, a my jak zawsze zabieramy się za wszystko od
          > końca, jakieś chore pomysły, sądy stadionowe itp. fikcja.
          > Otóż należy wyłapać tych co rozrabiali, ukarać ich dożywotnimi zakazami stadion
          > owymi egzekwowanymi w ten sposób że zawsze podczas meczu osobnicy ci muszą staw
          > iać się na komisariatch. Poza tym należy obarczyć bandytów kosztami zniszczeń.
          > Nie zapłacą - do paki. Wtargnięcie na boisko także powinno być traktowane surowo, i nie ma żadnego usprawiedliwienia że okazywali radość. Radość radością, ale
          > to także była prowokacja wobec kiboli Lecha, poza tym podobno uderzono bramkarza Lecha uciekającego do tunelu. Powinno się ukarać przykładnie dwudziestu wbiegających wysokimi karami finansowymi, a nikt więcej by nie wlazł na boisko. Tyle.

Święte słowa - prawo na to pozwala już od lat + nakłada obowiązek zabezpieczania imprez przez policję (co ta dokładnie rozlicza w PLN). Gdyby porządnie, konsekwentnie to prawo było wykonywane, dzisiaj nie musielibyśmy płakać nad rozlanym mlekiem.

> a od Żytnickiego się odwalcie, bo to nie dziennikarz jest winien że jesteście bydłem.

Z tym zastrzeżeniem, że mógłby domagać się tego co Ty powyżej - a on "specjalizuje się" jedynie w kibicach, z których część jest głupia, ale jest też zwyczajna większość pasjonatów piłki, którym dorabia się gęby. O tych drugich prawie się nie pisze, a przecież możnaby promować pozytywne kibicowanie. Żytnicki (przedtem Szadkowski) nie jest winien, że ma temat, masz rację. Niemniej świadomie wybrał formę i styl - może jest poczytny, ale moim zdaniem nie osiąga swoją publicystyką żadnej zmiany na lepsze, a jedynie daje przestrzeń do antagonizowania zwyczajnych pikników, takich jak ja.
      • pater66 Masz rację - zmanipulowane pytania 06.05.11, 10:36
      • Gość: muchomorek jakie teorie, jakie poglądy? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.11, 13:21
        Co tu wyjaśniać, co tu badać? Tłum młodych jołopów urządza sobie zabawę. Robią to jedno jedyne co im sprawia przyjemność w ich nędznym proleckim żyćku. Wyją, demolują, bluzgają, czasem napie...ją się między sobą. W celach czysto rozrywkowych. Koszty są żadne, radocha olbrzymia. I nikt im na razie tej zabawy nie psuje wyrokami, grzywnami, katowaniem przez oddziały antyzamieszkowe. Oczywiście można przy pomocy nauk społecznych analizować to zjawisko i snuć eleganckie i subtelne rozważania na temat chemii mózgu i wpływu gonad na zachowania młodych mężczyzn z dołów społecznych, ale istota zjawiska jest taka jaka jest. To tak jak z kupą. To, że jest również przedmiotem zainteresowania różnych nauk nie zmienia faktu, ze gó... jest i pozostanie gównem.
    • Gość: sedzia Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.clubnet.pl 06.05.11, 09:41
      sam juz nie wiem czy to jeszcze chuligani czy juz gangsterzy
      wsad.it/rzeszowiak/chuligani-czy-gangsterzy
    • Gość: Jasio Pan się chyba z choinki urwał, panie redaktorze IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 10:05
      "Nie boi się pan, że po tych wydarzeniach ludzie zrezygnują z pójścia na stadion?"
      Pytanie powinno brzmieć.
      "Jak Pan uważa. Jak długo po tych wydarzeniach kibice zaczną w ogóle myśleć o pójściu na stadion?"
    • Gość: stolni Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: 213.77.39.* 06.05.11, 10:07
      Panie Kasprzak,
      Jeżeli ludzie z kotła to baranki to znaczy, że zadymy rozkręcają ludzie z lóż!
    • guru133 Dopóki na poznańskim stadionie będzie rządził 06.05.11, 10:35
      Litar i jego banda i dopóki wiara Lech organizować będzie tak zwane "oprawy spotkań", polegające na rzucaniu petard, skandowaniu szowinistycznych, chuligańskich haseł i lżeniu przeciwników oraz ich kibiców, dopóty zarząd Lecha bedzie dla mnie niewiarygodny. te uwago dotycza nie tylko Lecha. Można by je przypisać każdemu zarządowi klubu z tej naszej marnej klasy, zwanej nie wiedzieć czemu ekstraklasą.
      • Gość: Poznaniak Re: Dopóki na poznańskim stadionie będzie rządził IP: *.superkabel.de 06.05.11, 10:54
        Osobiscie mam w du... to co ty bucu na ten temat myslisz. Ja bede chodzil na mecze, dawal na oprawe i bawil sie dobrze. Gdybys choc troche zajmowal sie kibicowaniem, to wiedzialbys ze juz dawno race zniknely ze stadionu Lecha, a przynajmniej nie sa rzucane na boisko. Sa odpalane i tworza fajny klimat meczu. Gdybys byl kibicem a nie "piknikiem" to wiedzialbys co to znaczy doping i po co jest?! Przypomni sobie zeszloroczny polfinal LM i mecz MU-Bayer Monachium. Nie wyobrazam sobie bym stal i wpie...l popcorn w momencie gdy moj zespol potrzebuje wsparcia w trudnej chwili. Takich kibicow chce Zytnicki miec na stadionie i takich nad ktorymi ludzie z jego kregu beda miec kontrole. NIedoczekanie!!!
        • Gość: misio Re: Dopóki na poznańskim stadionie będzie rządził IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.11, 13:45
          do Poznaniak..ty naprawde masz siano zeszloroczne pod kopula .
      • Gość: true Re: Dopóki na poznańskim stadionie będzie rządził IP: *.man.poznan.pl 06.05.11, 11:33
        gdybys sie choc troche interesował a nie czytał głupot to wiedział bys iz przypisawanie rzucania petard przez fanów Lecha jest idiotyczne i nie ma zadnego pokrycia z rzeczywistością... ale cóż jesli Warszawa albo Kraków czy Łódź w Poznaniu rzuca racami to tacy ignoranci jak ty myślą ze to kibice Lecha... Ale co tam im mniej wiem tym chętniej sie wypowiem... ot całe twoje podejscie!
      • mazen17 Re: Dopóki na poznańskim stadionie będzie rządził 07.05.11, 00:26
        Litar na smietnik historii! Te debile nie powinny byc wiecej wpuszczane na stadiony. Masz absolutna racje ze dopoki "ludzie" pokroju Litara beda zarzadzali meczami, tworzyli szopki zwane "oprawa", i PRZESZKADZALI PRAWDZIWYM KIBICOM W OGLADANIU MECZOW (bo te glupie tance, piosenki, race, itp., to nic wiecej tylko PRZESZKADZANIE W OGLADANIU), to malo sie zmieni. Mam nadzieje ze kluby wreszcie zrozumieja, ze prawdziwi kibice to ci, ktorzy sa w stanie zaplacic gruba forse za karnety, przyjsc cala rodzina, kupowac w punktach uslugowych na stadionie, i przez to sponsorowac klub. Litary itp Staruchy i im podobne gnidy nazywaja ich "pikikami", podczas gdy to sa dopiero PRAWDZIWI KIBICE, poniewaz swoja ciezko zarobiona kasa wspieraja klub. A takie Litary i im podobne to lebiegi bez grosza, ktore niby jakas tam oprawe robia, to KLUBOWI NIC NIE DAJA, oprocz strat i wstydu. Dopoki kluby w Polsce tego nie zrozumieja, to nie beda mialy kasy na klasowych zawodnikow i na infrastrukture potrzebna do ich wytrenowania.
    • Gość: ula Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 10:47
      Przeciez zadyme zrobili ludzie ktorzy jezdza na ustawki a nie przypadkowy kowalski ktory przychodzi na stadion od czasu do czasu
      • Gość: Poznaniak Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.superkabel.de 06.05.11, 10:56
        a ty bywasz na "ustawkach" ze wiesz ze to byli oni? Nie osmieszaj sie "wyksztalciuchu"!!!
      • Gość: true Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.man.poznan.pl 06.05.11, 11:40
        ola jestes w błedzie.. ci co jezdza na ustawki maja w dupie dym stadionowy tego typu.. za duzy przypał.. oni wola sie ustawic i w spokoju sie pobic na piesci a nie rzucic krzesełkiem i spie...ć.. bład przy dystrybucji biletów.. zadyme robiły debile którzy ani nie z bojówki ani za czesto na mecze nie chodzą.. była szansa pojechać porobic zadyme to pojechali i zrobili.. i to nie ludzie z ustawek, ani z kotła, ani pikniki tylko debile, dresiarski półmózgi którzy sie piłką mało interesują!
    • Gość: bazalt Kibol Lechii pomaga w walce o puchary...nic więcej IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 10:57
      Spójrzcie na tabele. Legia i Lech wciąż walczą o 3 miejsce w lidze z jego ukochanym klubem i akurat teraz grają mecze u siebie więc kibice mogliby im dużo pomóc. We Wrocławiu i Zabrzu już mogą się bać bo ich rudy też będzie musial wyeliminować...

Za zdewastowanie stadionu Cracovii miesiąc temu przez swoich kolegów z Lechii, stadionu w Gdańsku jakoś nie zmknął ! Gdzie tu ta konsekwencja i determinacji kłamco ?
    • Gość: Poznaniak Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.superkabel.de 06.05.11, 11:09
      Dlaczego prasa i ludzie zagranica maja o kibicach Lecha tak dobre zdanie? Dlaczego nie bylo nigdzie zadym na wyjazdach w LE? Bo organizowalo to WL!! Tu jest potwierdzenie tezy ze zadyme wywolali ci co nie jezdza na wyjazdy regularnie i po to by rozrabiac. Nad nimi nikt kontroli nie ma. Kto jezdzi na wyjazdy ten wie.
      • Gość: :) Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 11:27
        Dlaczego prasa i ludzie za granica mają dobre zdanie? Bo nie mają pojęcia w jaki sposób to funkcjonuje u nas, tu w kraju. Nie wiedzą, ze 'prezesem' Wiary Lecha jest człowiek oskarżony o handel narkotykami, udział w zorganizowanej grupie przestępczej. Nie wiedza, że 'szef' kibiców miał trzy letni zakaz stadionowy i wyrok za udział w bijatyce, w której zginął człowiek. Nie wiedzą, że klubowi to wszystko nie przeszkadza. Dlaczego nie było zadym na wyjazdach w LE? Przecież to logiczne - strach nie pozwala. W Anglii czy we Włoszech szybko byli by wyłapani prowodyrzy zadym, bardzo surowo ukarani. Wiadomo przecież, że żaden z nich nie chciał by siedzieć w zagranicznym areszcie i płacić za wyrządzone szkody. Drugą sprawą jest, to że jeżeli w rozgrywkach LE zrobili by zadymę, więcej na wyjazdowy mecz by nie pojechali, a klub płacił by wysokie kary pieniężne i być może więcej by nie chciał współpracować z tym stowarzyszeniem kibiców.
        • Gość: true Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.man.poznan.pl 06.05.11, 11:43
          jestes głupi i nie byłes w Europie z Lechem wiec nie wiesz jak to funkcjonuje.. strach nie pozwalał..??? chyba tylko ty w to wierzysz... Poprostu kultura i dyscyplina + rozprowadzania biletów nie przypadkowym osobą!!! ALE IM MNIEJ WIESZ TYM CHETNIEJ SIE WYPOWIESZ WIDZE!!! Gratuluje durnoty!
        • Gość: Poznaniak Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.superkabel.de 06.05.11, 11:48
          Byles moze gdzies na takim wyjezdzie? Ja bylem w Amsterdamie i Bradze. Wiesz jak prowokacyjnie nas potraktowano? Jak brutalna byla policja? Wiesz dlaczego nie bylo rozruby? Bo WL razem z kibicami walczy o dobre imie naszych fanow! Zaden strach przed odsiadka nie zadziala, wazniejszy jest cel. Chcielismy pokazac ze nie jestesmy tacy jak fani Legii, badz Wisly i umiemy sie zachowac a nasza marka nie jest chec wywolania burd a doping. To nam sie udalo, ale u nas w kraju sa takie "cyngle" jak Zytnicki i jego gazeta, ktore maja jeden cel: stworzyc swoich kibicow i nie pozwolic na to by dzialal niezalezny ruch kibicowski. Widac ze mecze i pilke znasz tylko z fotela przed tv, wiec daruj sobie madre rady.
      • Gość: Tomek Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 11:35
        Panie Żytnicki, w sumie rzeczy to Pan nie chce, żeby klub rozszedł się z WL, prawda? Bo o czym Pan wtedy będziesz pisał?
    • Gość: Gościu Jakoś kibole Lecha w Anglii na meczu nie dymili, IP: *.home.aster.pl 06.05.11, 11:33
      czyli się bali, a tu nie, dlatego gonić dziadów!!!
    • Gość: Tomek Panie Żytnicki, Pan nie chce likwidacji powiązań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 11:41
      Panie Żytnicki, w sumie rzeczy to Pan nie chce, żeby klub rozszedł się z WL, prawda? Bo o czym Pan wtedy będziesz pisał?
    • Gość: gość Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.171.137.85.static.crowley.pl 06.05.11, 11:57
      to zobaczcie na www.kibolgame.pl
    • balbin79 Re: Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć 06.05.11, 14:04
      zobaczymy juz w najblizszej kolejce jak sie maja slowa tuska do rzeczywistosci..

ile stadionow zamknie po tej kolejce, czy tylko mi sie wydaje ze zadnego?
      A jak tam klub wiernego Kibola Tuska Lechia...skoro stadion maja dopuszczony to zakladam ze tam nie bluzgaja, nie spiwaja piosenek odnosnie rzadu, nie wywieszaja hasel obrazliwych....
      normalnie Gdanskie Aniolki
    • Gość: gizmo Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 14:25
      Jak tak czytam te wpisy broniące kulturalnych inaczej kibiców, to się zaczynam zastanawiać czy w Bydgoszczy nie uświadczyliśmy przypadkiem fatamorgany.

Po co się Lech układa z Litarem i jego kumplami? Rozumiem, że po to, aby był spokój na stadionie.
      A co się stało w Bydgoszczy, panowie z WIARY LECHA NIE SPRAWDZILI SIĘ.
      Jeśli ktoś twierdzi inaczej to neguje ich przywództwo i ustępstwa na jakie poszedł klub w ich kierunku. Ta sama sytuacja jest z Legią.
    • Gość: gość Ekstraklasa. Lech: Sami chcielibyśmy wiedzieć, ... IP: *.play-internet.pl 07.05.11, 14:52
      to szokujące,że ten pan nie wie,kto na jego stadionie jest bandytą!
    • Gość: jack Zytnicki to przyklad skrajnego debila IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.11, 16:17
      ktory zostal wyslany przez GW w celu jatrzenia i sklocenia
      kibicow Lecha nikt normalny nie powinien z nim rozmawiac.
      Zdanie powyzej: "Posiadacze karnetów ukryli twarze w kominiarkach i demolowali bydgoski stadion?" kwalifikuje sie pod proces

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka