Dodaj do ulubionych

22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową

IP: *.icpnet.pl 08.05.04, 21:56
Świt-ile kosztuje cud? Ile trzeba zapłacić aby wyjść ze strefy spadkowej?
Wstyd Polonia, wstyd! Ile zarobiliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Polonio nic się nie stało!!! Gramy dalej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:01
      • Gość: tm Bandyci z Polonii, wyrywajcie krzesełka u siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:34
        któy to już raz?
        • Gość: tomcat Bandyci rzucali racami a oni się po zasłaniali IP: *.acn.pl 08.05.04, 23:37
          krzesełkami.
          • Gość: Kris Hej Wisła gol, lalalalalalalala... IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 09.05.04, 19:32
            Hej Wisła gol, lalalalalalalala...
            • Gość: LegiaFan KTO JEST LEPSZY LEGIA CZY WISŁA KRAKÓW? IP: *.dsl.mindspring.com 10.05.04, 00:35
              W rundzie wiosennej Wisła Kraków ma 9 zwycięstw i 1 remis,
              a Legia 9 zwycięstw i 1 porażkę, do której doszło 3 tygodnie temu w Krakowie
              właśnie z miejscową Wisłą. W tym meczu z powodu kontuzji w Legii nie zagrali
              Saganowski i Jarzębowki (w Wiśle tylko Kukiełka). Skromne zwycięstwo Wisły 1:0
              jest niczym w porównaniu z klęską Wisły 1:4, jakiej doznała w Warszawie z Legią
              w rundzie jesiennej.

W sobotę Legia pokonała Wisłe Płock 2:0, z którą Wisła Kraków 4 kolejki temu
              ledwo zremisowała 4:4.
              Ten sobotni mecz był również udanym rewanżem Legii za jej jedyną wpadkę (1:2) w
              rundzie jesiennej.

Natomiast Wisła Kraków jesienią przegrała 3 mecze:
              - wcześniej wspomianie 1:4 z Legią;
              - 0:2 z Amicą - w rewanżu Wisła ledwo wygrała 2:1 (2 kontrowersyjne bramki
              Wisły w ostatnich minutach), ale to też nie poprawiło niekorzystnego bilansu w
              dwumeczu;
              - i 2:3 z Odrą - rewanż za tydzień.

Reasumując:
              Legia na boisku jest lepsza od każdego klubu w I lidze!
              Wisła Kraków jest najlepsza tylko w tabeli, bo na boisku jest gorsza od Legii,
              Amici i przynajmniej narazie od Odry.

P.S. Mam nadzieję, że Legia będzie kontyuować swą zwycięską passę i że
              sprawiedliwości stanie się zadość, kiedy Wisła straci punkty z Odrą i w
              ostatnim meczu ligowym z Lechem, który po przegranym finale Pucharu Polski z
              Legią, wywalczy Legii miejsce w eliminacjach do Ligi Mistrzów i tym samym
              sobie w Pucharze UEFA.
              • Gość: pacal Uśmiałem się nad tym postem nieziemsko IP: *.bg.am.poznan.pl 10.05.04, 10:20
                > Wisła Kraków jest najlepsza tylko w tabeli, bo na boisku jest gorsza od Legii,
                > Amici i przynajmniej narazie od Odry.

"Tylko" w tabeli?

Wolne żarty to nie puchar tylko rozgrywki ligowe i o to właśnie w tej grze
                chodzi - żeby być lepszym w tabeli. Mało mnie obchodzą wyniki bezpośredniej
                rywalizacji, dopóki liczba punktów jest różna.
                Legia jest w lidze jest gorsza, bo zdobyła o 5 pkt mniej i koniec sprawy.

Zwycięzcą ligi jest ten, kto po 26 kolejkach będzie miał najwięcej punktów,
                a nie ten kto był "lepszy na boisku" w jakimś jednym czy drugim meczu.

Co z tego że Legia miała mniej przegranych skoro nie opanowała w zeszłej
                rundzie sztuki wygrywania ze słabszymi, co w ostatecznym rozrachunku daje
                przewagę Wiśle.

Sztuką jest przez cały sezon zdobywać równo punkty, a w sztuce tej Legia jest
                gorsza od Wisły (o 5 pkt) i dlatego, jeśli Wisła nie straci con. 5 punktów w
                ostatnich meczach, to ona zostanie mistrzem - jak najbardziej zasłużenie.

Jak tak ładnie porównujesz parami zespoły, to sprawdź z iloma zespołami Wisła
                zdobyła komplet (6) punktów, a z iloma Legia - wtedy dopiero będziesz miał cały
                obraz.

PS. A mój Lech przy dużym szczęściu nie będzie potrzebował niczyjej pomocy
                i sam zajmie 4 miejsce - ma 6 pkt. straty a Groclin gra jeszcze z Płockiem
                i z Legią - wyjatkowo życzę Wam wygranej :-).
              • Gość: maciej Re: KTO JEST LEPSZY LEGIA CZY WISŁA KRAKÓW? IP: 62.29.137.* 10.05.04, 11:25
                Gość portalu: LegiaFan napisał(a):

> P.S. Mam nadzieję, że Legia będzie kontyuować swą zwycięską passę i że
                > sprawiedliwości stanie się zadość, kiedy Wisła straci punkty z Odrą i w
                > ostatnim meczu ligowym z Lechem, który po przegranym finale Pucharu Polski z
                > Legią, wywalczy Legii miejsce w eliminacjach do Ligi Mistrzów i tym samym
                > sobie w Pucharze UEFA.

u leppera w propagandzie zrobiłbyś karierę :)
                czytajac te twoje wypociny prawie mozna uwierzyc ze legia jest mistrzem,
                prawda jest jednak taka, że to Wiselka jest na czele bo ma po prostu wiecej
                punktów - pilka to taka prosta gra...

i o jakiej sprawiedliwosci ty mowisz????
              • demkel Re: KTO JEST LEPSZY LEGIA CZY WISŁA KRAKÓW? 10.05.04, 12:55
                > Reasumując:
                > Legia na boisku jest lepsza od każdego klubu w I lidze!

Może bys tak łaskawie poczekał do meczu Legii w Grodzisku zanim zaczniesz
                wysuwać takie stwierdzenia. A poza Groclinem gracie jeszcze z dwoma drużynami z
                którymi na jesień wygraliście tylko 1:0 (Widziew i GKS), i nie jest powiedziane
                że z nimi nie będziecie mieli gorszego bilansu.
        • Gość: Dentysta Re: Bandyci z Polonii, wyrywajcie krzesełka u sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:44
          TM! Nie masz przednich zębów, połamałes sobie na Legii?
      • Gość: Andrzej Policja !!!!!!!!!! IP: *.plusgsm.pl 09.05.04, 00:51
        Bylem na meczy Swit Polonia przyjechalem z kibicami Polonii ze swoim 10lestnim
        synem.
        Nikt nie napisal o policji a ja napisze. Rowne palowanie i wjazd konmi w
        kibicow w drodze od pociagu do stadionu za ...zbyt powolny maersz na 1,5
        godziny przed meczem!
        Pozniej ochraniarze ktorzy ponizaja ludzi i pryskaja gazem w ludzi. Gliniarze
        nie chca udzielic pomocy mojemu dzieciakwi! w pierwszej polowie w wypelnionm po
        brzegi sektorze gosci laduja race ktore wybuchaja pomiedzy ludzmi. Kto z Was w
        takiej sytuacji bylby spokojny. Dalej nie wiemjak bylo wrocilem do Warszawy
        taksowka. Jak czytam te durne teksty o tym ze kibice Polonii rozrabiali to chce
        mi sie smiac i plakac.
        Policja zachpwywala sie jak ZOMO, ochrona jak lobuzy, gospodarze strzelali
        sztucznymi ogniami do gosci - paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: tomcat Re: PRZECZYTAJCIE POWYŻSZY TEKST IP: *.acn.pl 09.05.04, 01:19
          a potem zabierajcie głos.
          • Gość: ss Re: PRZECZYTAJCIE POWYŻSZY TEKST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 10:29
            BYĆ STRÓŻEM PRAWA TO JEST POMYSŁ DURNY PIERDOLMY WSZYSCY RAZEM POLICYJNE KURWY
        • Gość: Polak Andrzej ty debilu !!!! IP: *.crowley.pl 09.05.04, 08:25
        • Gość: KSP Re: Policja !!!!!!!!??? GESTAPO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 09:22
          Bezmozgi w policji i sluzbach porzadkowych... Mysle, ze 90% zajsc na tym meczu
          spowodowanych bylo beznadziejna praca policji i ochrony.
          • Gość: haka Re: Policja !!!!!!!!??? GESTAPO! IP: 213.76.128.* 09.05.04, 09:58
            Z ty się zgodzę w 100 %. Nie wiem, co było przed meczem, ale pałowanie w
            przerwie udzi zamkniętych w klatce to był szczyt kretynizmu.
        • Gość: lajkonik Re: Policja !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 12:09
          Też byłem na tym meczu i to widziałem z trybunki z drugiej strony. Przed meczem
          próbowałem interweniować u naszych oficjeli, ale pan Ruszkiewicz to zwyczajnie
          olewał. Jeżeli chcesz podjąć jakieś kroki prawne w tej sprawie służę pomocą. To
          był skandal, stadion Switu powinien być zamknięty, a Matpol odebraną licencję
          na ochronę.
        • Gość: Virgin Re: Policja !!!!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 80.51.18.* 10.05.04, 10:02
          no ja bylam na stadionie GKS`y w Katowicach, moj pierwszy w zyciu mecz, na
          Reymonta jakos sie nigdy wybrac nie moglam, wiec stwierdzilam, ze pojade ze
          znajomymi do Katowic. Moze i nasi kibice nie byli tak do konca OK, ale to co
          zobaczylam ze strony policji to - podobnie jak u Ciebie - skojarzenie z ZOMO
          samo sie nasuwa... Przegrupowujace sie oddzialy, armatki, policjant odrzucajacy
          kamieniem w tlum, o strzelance to juz staram sie nie myslec, bo strzelali z 3
          stron, w tym z "dogodnej" pozycji z gory... w grupe stloczonych przy bramie
          kibicow, z tego co wiem z gladkolufowej w trakcie zamieszek powyzej pasa
          strzelac nie moga a tu strzelali nawet w glowe bo chlopak stracil oko, ale
          zanim pozwolono go przeniesc przez murawe fo karetki minelo "trooooooche"
          czasu... trzymali nas po meczy przez ponad poltorej godziny, chcielismy wyjsc i
          mielismy dosc, zadzwonilam na alarmowy - uslyszalam, ze mam podejsc do
          policjanta i zapytac sie kiedy nas wypuszcza - na odpowiedz, ze sa zajeci
          strzelaniem i troche boje sie do nich podejsc, zostalam zwymyslana od
          najgorszych i komenda sie wylaczyla... a ponoc policja jest w sluzbie narodu,
          rany, az aie boje myslec co by sie stalo gdyby znowu ktorys z tych strzelcow
          magazynki pomylil...
      • Gość: Mag Re: Polonio nic się nie stało!!! Gramy dalej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 09:03
        Ja juz dawno zacząłem sądzić w to że Świt "cudownie"ozdrowieje.Bo przecież ta
        pała Wójcik tam jest i niew może spaść.I przed tą kolejką powiedziałem że
        wygrają Polkowice bo przeciez była u nich z=mana trenerea.Przyszedł "czysty"
        Wojno.Ja Wam mówię:spadną {Polkowice i Katowice a w barazach zagra Widzew.I to
        nie są domysły moje....
      • Gość: Alfons z Mokotwa Legia to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:50
        Szukam dobrej kurwy, może być Legia, bo słyszałem, że wielokrotnie się spisał
        nierządnica jedna!
    • Gość: K6 Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:04
      Miałem nadzieję, że Polonia przyłoży rękę do spadku Nototworu z ligi.
      Do boju Polkowice i Widzew!!!
      • Gość: Kibic Legii Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:12
        Bardzo dobrze!!!!Mazowsze ma juz w I lidze 4 kluby.Popierajmy sie jak dawniej
        kluby slaskie.Czekam jeszcze na Gwardie i moze kogos jeszcze .Wielkie Xsiestwo
        Mazowieckie gora!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: theL Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:45
          baranie nie nazywaj sie kibicem Legii! nie osmieszaj siebie i kibicow
    • Gość: konrad Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.kg.net.pl / 80.51.87.* 08.05.04, 22:14
      No i co Wisla Plock porazka puchary macie z glowy hahaha
    • Gość: Kibic ŚWITU Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: 81.210.116.* 08.05.04, 22:20
      co ty qr.. wiesz to ze wy (polonia) kupuje mecze to nie znaczy ze wszyscy tak
      robia swit jest poprostu lepszy od pierdolonej polonii . nie ma poloni w
      warszawie nei ma poloni nie ma poloni w warszawie nei ma poloni jest tylko
      Legia jest tylko Legia i tyle !!!! a jak masz cos do switu to przyjedz do
      Nowiaka!!
      • Gość: KSP Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:28
        Przyjedź na MNuranów i powiedz jeszcze raz że nie ma Polonii...Zobaczymy czy
        powiesz to po raz trzeci
        • Gość: theL Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:47
          hehehe Muranów? ja tez jestem z Muranowa. MURANOWSCY LEGII FANI !!!
      • Gość: Polonista Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: 80.72.37.* 09.05.04, 02:27
        ty cholerny nietrybie, ty mówisz że nie ma Polonii, a nie widziałeś nas na
        swoim stadioniku - przyjechał ktoś większą ekipą do was. Ty barani łbie ilu was
        było w Warszawie - czyżby tyle ile śpiewał Lady Pank "mniej niż zero!!!" Także
        nie pisz że nie ma Polonii w Warszawie cholerny kompleksiarzu!
    • Gość: CwksMuranowFloryda Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 22:23

Zdumiony cymbale. Zamknij ryj i pomysl co napisales.
      Świt-ile kosztuje cud? Ile trzeba zapłacić aby wyjść ze strefy spadkowej?
      Wstyd Polonia, wstyd! Ile zarobiliście?

• Gość: pacal Prezes Szymański czyste rączki ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:39
        Ciekawe czy teraz też dałby się zbadać wykrywaczem kłamstw.

Do Świtu przyszedł ten sam trener co trenował Legię
        za czasów słynnej "niedzieli cudów" w 1993 i proszę.
        Cóż za nagła zwyżka formy. Bravissimo. Ręce same składają się do oklasków.

Odra dostała "przypadkiem" z Polkowicami które nie zdobyły od początku
        sezonu ani jednego punktu na wyjeździe.

Przynajmniej Górnik nie sprzedał meczu Widzewowi
        (albo może po prostu Widzew za biedny :))
        Szacunek dla mojego Lecha za wygraną w 10-tkę z Łęczną.
        • Gość: haka Re: Prezes Szymański czyste rączki ma IP: 213.76.128.* 08.05.04, 22:55
          Bardzo radykalny jesteś, a ciekawe, ile meczów Świtu w tym roku widziałeś?
          Założę się, że ani jednego. Gdybyś widział, to byś takich bzdur nie pisał. Świ
          wiosną i Świt jesienią, to dwa różne zespoły. Gdyby obecny skład grał od
          początku ligi, to teraz miałby 30 punktów i wszystko gdzieś. Niestety, Świt miał
          latem zespół przygotowany na drugą ligę i tak też grał.
          Jak Lech przegra za dwa tygodnie w ND, to też będzie sprzedane?
          Byłem na meczu z Polonią i powiem tylko, że do przerwy warszawiacy byli dużo
          lepsi. Co z tego, skoro nie potrafili strzelić bramek. Tylko dźwigała walnął z
          wolnego tak, jak tylko on potrafi. Potem Mierzejewski strzelił głową idealnie.
          Chyba pierwszy raz w życiu coś takiego mu się udało. Po przerwie Świt grał
          swoje, ale bramka Rasicia wpadła po rykoszecie od Gołaszewskiego. Chyba w ten
          sposób nie strzela się kupionych bramek.
          • Gość: tomcat Odra Wodzisław też do przerwy była dużo lepsza IP: *.acn.pl 08.05.04, 23:01
            A po przerwie przegrała. Bardzo to dziwne, meczu nie widziałem więc nie bedę
            oceniał. Ale nazwisko trenera Wójcika który trenował Legię w czasie niedzieli
            cudów ( jak ktoś napisał) mówi swoje.
            • Gość: tomcat PS. Odra Wodzisław z Polonią grała jak szalona IP: *.acn.pl 08.05.04, 23:16
              Nawet Gołaszewski miał złamany nos a dzisiaj spokojnie przegrywa z najsłabszą
              druzyną. Nie dziwię się że krzyczano na nich złodzieje.
            • Gość: haka Re: Odra Wodzisław też do przerwy była dużo lepsz IP: 213.76.128.* 08.05.04, 23:25
              Niestety, nazwisko Wójcika ma swoją "renomę". Zgadzam się z tym, że niezależnie
              od tego, czy Świt gra uczciwie, czy nie, trener tego zespołu nie budzi zaufania.
              Zawsze pozostanie cień wątpliwości, co do czystości meczów z jego udziałem. Choć
              moim zdaniem Świt nic kupować nie musi, bo w tej chwili w lidze jest 5, najwyżej
              sześć zespołów lepszych od niego.
              • Gość: pacal nie mnie to oceniać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:33
                wiem jedno - nagła odmiana w Świcie nie nastąpiła w trakcie przerwy zimowej,
                bo dalej przegrywał wszystkie mecze, tylko dopiero po przyjściu Wójcika...
          • Gość: sly Re: Prezes Szymański czyste rączki ma IP: *.ists.pl / *.ists.pl 09.05.04, 01:02
            Cuż za cuda się dzieją odkąd Wójcik został trenerem Świtu a Engel trafił do
            Polonii. Nagle chłopcy przypomnieli sobie jak się gra w piłkę. To prawdziwy cud.
            Pierdolone pedały i handlarze!!
            • Gość: tomcat ŚWIT GRAŁ DOBRZE PRZED WÓJCIKIEM IP: *.acn.pl 09.05.04, 01:17
              Wyniki :
              Swit - Widzew 0-0
              Świt - Dospel 2-1
              Świt- Wisła 1-2
              Górnik - Świt 1-0 ( karny dla Górnika w 84 minucie)
              Tak że wyniki mieli dobre. Natomiast od Wójcika ( mecz z Odrą) zaczęły się
              dziać dla mnie dziwne rzeczy. Chociaż z Wisłą Płock przegrali tylko 2-0 mimo
              gry w dziewiątkę.
              • Gość: walus Polonia sprzedała się jak tania dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 11:40
                są kupujący i sprzedający, swit grał pierwsza rolę, polonia drugą
            • Gość: oj! Szymański do kryminału i won z ligi !!!!!!!!!!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.05.04, 10:35
              Ukałady układami, ale cała Polska widzi wasze machloje. Kosztem Szczaki
              wyprawiasz takie numery, a zapomniałeś marny prezesino co im zarzucałeś ?!?
    • Gość: Gość Zielony stolik !!!!! IP: 80.48.244.* 08.05.04, 22:29
      Ciekawe ile Wisła Płock zarobiła za przegranie meczu ???????????????? Brawo
      Saganowski !!!!!!!
      • Gość: stwór Re: Zielony stolik !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:11
        o czym ty mówisz???
        niby dlaczego mieliby cokolwiek sprzedawać łosiu ???
    • Gość: czarnyKULTURALNY bandytyzm i idiotyzm IP: *.crowley.pl 08.05.04, 23:22
      sruby, kamienie i co najgorsze petardy - tak wita sie gosci w NowymTworze.
      nie ma co - podmiejskie buractwo. nie zasługuje na pierwszoligowa piłke

i niech który zwali na naszych kibiców rozpoczęcie zadymy!

działania ocrony na stwdionie Switu to komedia.

ale sprawiedliwosci stanie sie za dosc :)
      • Gość: haka Re: bandytyzm i idiotyzm IP: 213.76.128.* 08.05.04, 23:40
        Zgadzam się z tym, że diałnia ochroniarzy w Nowym Dworze były beznadziejne.
        Trudno się zresztą temu dziwić, bo to chołota od Misztala, a ten pewnie paru
        opozycjonistów z lat 80-tych ma na swoim sumieniu.
        Policjanci też się nie popisali, chociaż byli skuteczni. Krótkie, acz treściwe
        pałowanie w przerwie, uspokoiło sektor gości.
        Faktycznie w zielono-białych szlikach było wielu "buraków". tak jest już polska
        prowincja, a Nowy Dwór się do niej zalicza. Czarni jednak też nie byli zbyt
        kulturalni. Prowokację zaczęli oni, wyzywając gospodarzy od pachołków Legii.
        Poza tym, kulturalni nie wyrywają siedzeń. Niezależnie od sytuacji.
        • Gość: lajkonik Re: bandytyzm i idiotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:05
          Nie ma Polonii w Warszawie, jest tylko Legia. To krzyczeli od początku kibice
          Polonii czy Switu ? Którego nazwę miejscowi kibice umieją wpleść tylko w jedną
          piosenkę i zapytanie Kto wygra mecz ? Dlaczego wielu kibiców Switu występuje w
          szalikach Legii, a nie swoich ? Dlaczego starsi kibice Switu, wśród których
          siedziałem cały czas, powoływali się na Legię i teraz liczą, że Legia im odda
          punkty na Łazienkowskiej ? Po prostu zachowują się jak pachołki Legii, a nie
          kibice własnej drużyny (oczywiście nie wszyscy, bo wśród tych starszych byli
          też tacy, którzy mówili, że kiedyś jeździli na Polonię i to chyba raczej w
          miłym kontekście). Ale przyzcyną konfliktu było zachowanie ludzi z Matpolu.
          Co do pałowania w przerwie to pałowanie nie było, tylko wejście policjantów na
          trybunę gości z pałkami i grożenie tą bolącą bronią. Ale i policjanci
          potwierdzą. że parę peterd ze strony Switu zaliczyli. Błędem było nieodsunięcie
          obu młynów na większą odległość. W 1 połowie była to połowa żółtego sektora
          krzesełek ok.22 czyli 12 m, po awanturze wywołanej przez obrzucanie sektora
          gości, najpierw kamieniami, a później racami, przez Swit policja odsuneła młyn
          dzieci z ze Switu (byli bez opieki, nielicząc kilku łysych od pirotechniki) na
          odległość około 20 m.
      • Gość: rado 23 rannych kibiców Switu-pewnie też sami się zrani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:41
        li.
        Kibice Polonii pokazali, że jak tylko poczują się pewniej (np. gdy jest ich
        więcej niż zwykle) od razu wyłazi im słoma z butów
    • Gość: footballfan zenada - Swit - wstydzcie sie za swoich 'kibiców' IP: *.crowley.pl 08.05.04, 23:29
      to co wyprawiały chłopki z kibolskiej trybuny to żenada

brawo Polonia ze tak długo wytrzymaliscie

byłem na meczu na trybunie pod budką - dawno nie byłem na swicie a mieszkam
      blisko wiec wreszcie postanowiłem nadrobic.
      Nowodworzanie pokazali kompleks wobec stołecznej publicznosci ktora dopingowała
      w pierwszej połowie REWELACYJNIE!
      • Gość: tm Re: zenada - Swit - wstydzcie sie za swoich 'kibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:36
        za to w drugiej nie dopingowała.......
        • Gość: Oio zenada - Swit - wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 00:02
          Nie dopingowala? Jesli byles na meczu / sluchales radia / ogladales TV to
          wiesz, ze zagluszalismy Swit przez 90% meczu. I "kibice" Switu przeliczyli sie
          myslac, ze rzucanie kamieniami i petardami zmieni taki stan rzeczy.
    • Gość: kris Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.04, 23:36
      Gdzie jest ta Duma Stolicy co zawsze gra uczciwie. Ostatnio śmialiście się że
      Świt kupuje mecze,pytam ile żeście wzieli za ten mecz złodzieje.Trochę pokory
      dupki.
      • Gość: Ados Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: 80.72.37.* 09.05.04, 02:38
        Ty matołku a myślisz że na czym więcej zarobimy, na sprzedanym meczu
        Nowotworowi czy na grze w następnym sezonie w pierwszej lidze. Bo jeśli Polonia
        miałaby rzeczywiście sprzedać mecz to wbiłaby sobie gwóźdz do drugoligowej
        trumny - szczególnie w sytuacji finansowej jakiej jest. Także nie chce Ci
        ubliżać ale przemyśl co napisałeś. Jeśli Świt kupił mecz to nie zrobił tego
        interesu z Polonią!
    • Gość: mkz Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.nwman.ac.uk 08.05.04, 23:49
      kurde, kiedy I liga bedzie normalna? kiedy nie bedzie jakis tam Polkowic,Nowego
      Dworu czy Wronek??? Kiedy bedzie Gdansk, Wroclaw, Bialystok? Pilka jest dla
      kibicow, po co komu w takmi Nowym Dworze I liga?
    • Gość: Kibic Swit - zakała pierwszej ligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:57
      Pod wzgledem kibicowskim - mniej niz zero. Dzis pokazali cala swoja "siłę":
      chłopiec od podawania piłek ukradł [bo przecież nie "zdobył"] małą flagę
      Polonii. Fruwające kamienie i konfidencja - wot kibice z Nowego Dworu.
      Pod wzgledem piłkarskim - zero. Wójcik kupuje mecz za meczem.

Swit Wstyd Nowotwór
      • Gość: haka Re: Swit - zakała pierwszej ligi IP: 213.76.128.* 09.05.04, 00:01
        Chyba nie powinieneś się podpisywać Kibic, tylko Frustrat :) Nie martw się.
        Polonia nie spadnie, a chyba lepiej mieś w I lidze Świt, niż Dospel Katowice. W
        końcu to Mazowsze, chociaż trochę zapyziałe.
        • Gość: dynek Smutno będzie wygladać I liga bez Widzewa :( IP: *.bsipl.com.pl 09.05.04, 00:11
          Z kim maja punkty zdobyc jak zostaly im mecze z Amica,Plockiem,Legia i
          Groclinem.Qrwa kolejny zasluzony klub dla polskiej pilki spada do II ligi i
          ustepuje miejsca buraczanym klubom.Ale to musialo sie tak skonczyc.Co pol roku
          wymiana prawie calego skladu,a trenerow jescze szybciej.Tylko Grajewski ciagle
          pozostawal w klubie no i go spuscil w koncu.Ale to i tak wszystko przez jebanu
          Świt.Jak oni moga grac w I lidze jak nigdy do niej nie awansowali ???
          • Gość: Vuya Re: Smutno będzie wygladać I liga bez Widzewa :( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 21:28
            Wyluzuj, jeszcze nie wszystko stracone. Lech też spadł do 2 ligi i to na dwa
            sezony, ale nawet wyszlo to mu na dobre. Oczyscil sie z dzialaczy, zebral nową
            druzyne. A na meczach w II lidze emocje są nawet czasami wieksze niz w
            ekstraklasie. Więc - głowa do góry. Widzew jak spadnie, to napewno wróci i to o
            wiele silniejszy niz teraz!

Pzdr,
        • Gość: jendrek Re: Swit - zakała pierwszej ligi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 22:56
          Jaki ku... dospel, haka frajerze nie dospel tylko GKS, a tak na marginesie co
          to ku... jest lukullus , gdzie to jest ten ND???

TYLKO ŚLĄSK!!! TYLKO GKS!!!!!
    • Gość: cyg@nek Czego chcecie? IP: *.enformatic.pl 09.05.04, 00:52
      Świt solidnie przepracował zimę, naładował akumulatory. Nie dokonał może
      wielkich transferów, ale zakupił solidnych zawodników. Trener Wójcik jest
      mistrzem motywacji, potrafi wycisnąć solidną grę nawet z łopaty i szpadla. Nic
      dziwnego, że pnie się w górę tabeli. Gdyby taką formę prezentował jesienią-dziś
      jego zawodnicy walczyliby o europejskie puchary i godnie reprezentowali Polskę
      przeciwko wicemistrzowi Malty.
      Polkowice nie od dziś są znane z tego, że w trudnych sytuacjach potrafią się
      wyjątkowo zmobilizować. Zwłaszcza w końcówce sezonu potfią walczy jak równy z
      równym z najlepszymi. Derby rządzą się swoimi prawami. W takim meczu największy
      kaszaniarz potrafi pokonać mistrza.
      Końcówka ligi znów jest pełna niespodzianek.
      Niestety Widzew nie dostroił się do tej pary klubów. Pech tego zespołu zaczął
      się jeszcze przed pierwszym gwizdkiem sędziego kontuzji doznał stoper Gotówa a
      jego brak próbował kompensować Brazylijczyk Weksel. Jednak Górnicy zagrali bez
      respektu dla jego możliwości i nie dali się nabierać na sztuczki Grajewaczy
      Widzewa.
      ALE JAJA, NO NIE?
      • Gość: mati.pl jestescie zalosni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 01:02
        1. latwo obrazac i oskarzac pana Wojcika o kupowanie (vide 1993 i pamietne
        wystapienia Ryska K. i bandy debili z PZPN), bo jak juz wygral w lidze ze
        Switem, to juz jest beee (a moze wielcy oredownicy kupowania meczy oskarzycie
        trenera o kupowanie meczy w reprezentacji ? ).... po prostu nasza liga jest jak
        jest i kazdy sredniak i slabiak moze wygrac z kazdym, moze oprocz Legii i Wisly
        (bo Amica i Groclin nie naleza na dzien dzisiejszy do najlepszych druzyn w .pl)
        2. to samo tyczy sie Polkowic, to raczej obstawialbym olewactwo i dziadostwo
        druzyny Odry jako glowny powod wygranej slabych Polkowic (na miejscu kibicow
        Odry wybralbym sie pod szatnie "podziekowac" swoim pseudopilkarzom...)
        3. szkoda Widzewa, ale tu nalezy podziekowac "super dzialaczom" z Grajewskim na
        czele za te spustoszenia w druzynie, no i za rozwalke takiego klubu.
        4. dziewczyny z K6 zabieraja krzeselka chyba po to, zeby sobie urzadzic
        kamienna, bo nie moga sie doczekac na gest ze strony swoich dzialaczy i w
        czynie spolecznym zwoza krzeselka na poczet swoich przyszlych miejscowek ;)
        buehehehehe
        5. Legia Mistrz, jak nie w tym sezonie to w przyszlym !!! :)
        • Gość: Mag Re: jestescie zalosni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 09:13
          Nom,Wójcik jest mistrzem motywacji i zawsze osiaga cudo wyniki.Tylko że z
          lepszym Śląskiem nie potrafił wygrywać,z Syrii go wywalili.Tylko że świt ma
          kiepska ekipe i musi się u3mać
        • Gość: Zygo już żyga żalosna jest Legła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:30
          A jak nie w przyszłym , to może w przeszłym. Co to za klub bez loga? To
          warszawska ITI Legła.
      • Gość: sly Re: Czego chcecie? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 09.05.04, 01:06
        Ty powalcz o nowy mózg. Świt i europejskie puchary. Co ty gościu pierdolisz?
        • Gość: cyg@nek Trochę dystansu baranie. IP: *.enformatic.pl 09.05.04, 10:58
      • Gość: adas Re: Czego chcecie? IP: 81.219.117.* 09.05.04, 03:22
        W przyszłym sezonie mecz Smuda - Wdowczyk w drugiej lidze. To będą jaja.
        Choć Franz pewnie poleci. Ciekawe, znowu czekają nas dni cudów, a potem
        reorganizacja?
        • Gość: wróżka Nie będzie w II lidze pojedynku Smuda-Wdowczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:35
          Przecież Widzew nie wystartuje w drugiej lidze! Albo Grajewski wykombinuje coś
          by jednak grać w ekstrklasie(jakąś fuzja lub zielony stolik działaczy PZPN),
          albo odejdzie na dobre i Widzew zacznie wszystko od V ligi. Precz z głupkiem
          Grajewskim i jemu podobnym Wójcikom i Fudałom.
    • Gość: obserwator Zwycięstwo Switu to żaden cud IP: *.chello.pl 09.05.04, 03:39
      Ludzie, co wy pieprzycie, w końcu grali u siebie z Polonią która sama walczyła
      jeszcze niedawno o utrzymanie, a kto wie czy po stracie tych 3 punktów nadal
      nie będzie musiała walczyć. Z polonią która od roku nie wygrała meczu na
      wyjeździe! Rzeczywiście podejrzany wydaje się wynik Pokowic z Odrą, ale
      zwycięstwo Świtu to żadna sensacja i nie ma się co doszukiwać jakiś matactw.
      • Gość: lajkonik Re: Zwycięstwo Switu to żaden cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 12:17
        Swit był niestety nieco lepszy na boisku, ale Sarnat w lepszej formie i mogło
        być 1:0 dla Polonii. Oglądając mecz na żywo stwierdzam, że co najmniej 2 bramkę
        puścił Sarnat. Kibice Switu, którzy siedzieli wokął mnie do momentu, aż piłka
        wtoczyła się do bramki nie wierzyli, że to akcja bramkowa. Trzeba by obejrzeć
        powtórki w telewizji. Ale Sarnat nie miał swojego dnia, bo jeszcze kilka razy,
        mimo, że następne bramki nie padły, jego interwencje przyprawiały mnie o zawrót
        głowy. Na boisku grały dwie rśwne drużyny. Sarnat - Pesković 2-1 czyli Swit -
        Polonia 2-1
    • Gość: Robson To cyrk NIE LIGA !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 09.05.04, 07:26
      Ludzie przeca znów se robią z nas kibiców jaja !Swit z Polonią a Polkowice z
      Odrą...?! bu ha ha pozamykać i zdegradować Odre i Polonie za takie numery !!!
    • Gość: Polak Świt jest poprostu lepszy !!! IP: *.crowley.pl 09.05.04, 08:27
      • Gość: bzz Re: Świt jest poprostu lepszy !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 09:28
        Nie wierzę w to że Świt kupił mecz od Polonii, bo Polonia sama nadal gra o
        pozostanie w I lidze. Zresztą czym miałby Świt zapłacić Polonii - szynką
        swojego sponsora ?
        Na miejscu kibiców Widzewa zamiast pluć na Świt i pieprzyć o kupieniu meczów
        skierowałbym (wraz z odpowiednim tłumaczem) pretensje do piłkarzy i super
        działacza Grajewskiego, którzy robią wszystko żeby klub jednak znalazł się w II
        lidze. Może pan Grajewski tęskni do meczy derbowych z ŁKS-em?
        Prawda jest jednak taka, że gdyby Widzew grał choć trochę lepiej, to byłby
        spokojny o swój byt. Nikt za Widzewiaków nie wygra i nie zapewni trzech
        punktów.

pzdr.
        • Gość: Myślący Wójcik jak kupował, tak kupuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 10:16
          Wszystko jest tu logiczne: Świt chce być na miejscu barażowym. Polonia i tak
          się utrzyma, spada Widzew i Polkowice... Poprostu działacze Nowotworu dogadali
          się z Polonistami... Wstyd...
          • Gość: bzzz Re: Wójcik jak kupował, tak kupuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:41
            A skad ta pewnosc, ze Polonia sie utrzyma ? Jezeli masz jakies infomracje na
            ten temat, to idz z nimi do prokuratury albo PZPN i niech oni zrobia co do
            nich nalezy.
            Prawda jest taka, ze Widzew gra potwornie kiepsko i to dzieki temu jest tak
            nisko. Wystarczylo wygrac pare meczy wiecej i zadne (domiemane) uklady innych
            dryzyn nie pomoga.
          • Gość: Naprawdę logiczny Re: Wójcik jak kupował, tak kupuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:38
            Jesteś głupio Myślący. We wszystkim doszukujesz się handlu! Świt gra niezłą
            piłkę tej wiosny i zobaczysz, że będzie to widoczne na Łazienkowskiej. Też
            powiesz wówczas, że Legia sprzedała? Myśl naprawdę logicznie, a nie tylko
            pozornie!
            • Gość: mp Re: Wójcik jak kupował, tak kupuje... IP: *.proxy.aol.com 10.05.04, 04:08
              Kto zna Wojcika,wie,ze kupuje.
    • Gość: kadi Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.proxy.aol.com 09.05.04, 09:00
      A ja czekam na tegoroczne baraze Switu ze Szczakowaianka. To beda jaja.
    • Gość: Darek Świt - WON Z LIGI, CHOLERNI ŁAPÓWKARZE !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.05.04, 10:30
      Ile to was ciekaw jestem kosztuje, taka "metamorfoza" ? Dla takich jak wy nie
      powinno być tam miejsca...
      • Gość: Wójcik Re: Świt - !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:40
        Jesteś zwykły Darek-debil.
    • Gość: tomcat LEGIA MYŚLI O SPRZEDAŻY MECZU ŚWITOWI? IP: *.acn.pl 09.05.04, 14:27
      Jak odbierać wypowiedź Vukovicia, że w mistrzostwo to on juz nie wierzy? Czyli
      mozna już grać na luzie. Piłkarze mają mieć obciętą premię za mistrzostwo o 70%
      to może chcą sobie dorobić.
      • Gość: muminek Re: LEGIA MYŚLI O SPRZEDAŻY MECZU ŚWITOWI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 14:43
        A jak odbierać twoją wypowiedź ? Jesteś nienormalny czy brak ci tylko piątej
        klepki?
        • Gość: tomcat Re: LEGIA MYŚLI O SPRZEDAŻY MECZU ŚWITOWI? IP: *.acn.pl 09.05.04, 20:24
          Kibice Świtu na to liczą.
      • Gość: kursk Re: LEGIA MYŚLI O SPRZEDAŻY MECZU ŚWITOWI? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 20:36
        tomcat, a ty znow kolejne dno glupoty przebiles :(
        ile mozna...
        • Gość: tomcat Re: LEGIA MYŚLI O SPRZEDAŻY MECZU ŚWITOWI? IP: *.acn.pl 09.05.04, 21:28
          pisanie przez kibica Legii iż piszę głupoty to wręcz komplement( tak wysoko
          cenię wasz poziom umysłowy)
    • Gość: Mario Każdy głupek strzela w słupek ... szczególnie w Le IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 09.05.04, 14:48
      głej :P
    • Gość: tiktak Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 20:25
      wy debile.......
      • Gość: maks Najlepszy komentarz do dyskusji wpis przed.....:) IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 09.05.04, 21:22
        nic dodac nic ujac...:)
        ta dyskusja no to przeciez mniej niz zero:)

"wy debile" :)
      • Gość: Taktik Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:41
        Ty debilu!
    • Gość: berti Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:44
      czerwona kartka dla Surmy a także dla Żelazki za jego komentarz do tego faulu
    • Gość: Wqrwiony Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:43
      Zdumiony, niedługo będziesz zdmuchnięty Ty palancie jeden! A drugie miejsce
      Legii Ciebie nie dziwi???????????/
    • Gość: Wqrwiony Re: 22. kolejka I ligi. Świt poza strefą spadkową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:59
      Zdumiony, niedługo będziesz zdmuchnięty Ty palancie jeden! A drugie miejsce
      Legii Ciebie nie dziwi???????????/
    • Gość: Lukasz Patrzac na uklad meczy wszystko sie moze zdarzyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 09:20
      nawet dospel moze spasc.Choc wg mnie spadnie widzew i prawdopodobnie polonia.
      Jedyne co mnie podtrzymuje przed tym sa uklady w pilce,Zastanawiam sie czy te
      zespoly nie maja zbyt duzych plecow
      • Gość: pacal Polonia powinna się utrzymać, Widzew raczej nie IP: *.bg.am.poznan.pl 10.05.04, 10:27
        Polonia ma dosyć poukładany zespół obecnie i przede wszystkim 4 pkt. przewagi
        nad Świtem - zobaczymy.
        Widzew gra z 4 zespołami, które walczą o puchary, więc nie widzę szans na
        kupowanie meczy - najwyżej z Amicą, bo ma sporą przewagę.
        Zresztą skoro nie poradzili sobie nawet z Górnikiem, to o czym tu mówimy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka