Gość: Beksa IP: *.icpnet.pl 02.06.11, 14:15 Faktycznie jeden koles siedzacy na schodach skutecznie zatamowal droge ewakuacyjna, gupis panie florek oj gupis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mitoogorkach Ekstraklasa. Dochodzenia w sprawie incydentów z... IP: 78.147.132.* 02.06.11, 14:21 Mam rozwiazanie, podlaczyc ogrodzenie pod prad, taki sam jak odstrasza BYDLO na polu. HA! EUREKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek-Piknik Zobaczcie cala akcje - dla mnie klasa kibice IP: 213.76.149.* 02.06.11, 14:23 www.youtube.com/watch?v=69R7dt5L7G8 Super zachowanie kibicow. Ochroniarz w samym srodku mlynia gdzie zwykle cale schody sa zajete szukal problemu. Dla mnie kibica z I trybuny akcja super. Zadnej przemocy. O jakichkolwiek karach nie moze byc mowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek-Piknik Siejce propagadne nienawisci IP: 213.76.149.* 02.06.11, 14:25 Jesxcze cos. Wiecie co umiecie robic? Tylko dzielic nas Polakow i sprawiac abysmy sie wzajemnie klocili. Nie dajmy sie. Wszyscy jestesmy Polakami czy z PO czy Pis czy PSL, SLD, Nowej Prawicy czy innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Gazeto: Siejecie propagandę nienawiści! IP: 109.232.26.* 02.06.11, 15:50 Popieram, gazeta bruździ. W typowy dla siebie sposób mataczy prawdą. Dlaczego pokazują zdjęcia z innego stadionu? Przecież to nie są zdjęcia z meczu z Koroną - takich nie macie? akcja z ochroniarzem super, to jest Kocioł. młyn to na każdym stadionie świętość i tyle, żaden amator siłowni w żółtym plastronie nie będzie robił tam porządku według własnego widzimisię. ostatnio pracownicy tej firmy Bokser kazali siadać rozemocjonowanym dzieciom w sektorze przeznaczonym dla szkół i domów dziecka... co to ma znaczyć ??? tymczasem Narodowy w stolicy przecieka, ma wadliwe schody, odwołano imprezę Red Bulla i pewnie też mecz z Niemcami. opóźnienie będzie miał stadion w Gdańsku, o Wrocławiu póki co cisza, może dlatego że zmieniono firmę budującą obiekt, bo poprzednia nigdy by się nie wyrobiła... w Poznaniu nadal jest problem z trawą, choć akurat z tym na samym Euro problemu nie będzie, rozegrają tylko trzy mecze grupowe na nowiutkiej. drogi nie pobudowane lotniska nie rozbudowane dworce umyte obsługa imprezy spadnie w 99% na wolontariuszy, a mały być miejsca pracy... głownym problemem są ponoć "chuligani", gatunek wymierający w naszym kraju, którzy to nawet nie wejdą na te stadiony, bo skąd wziąć bilety skoro jest ich tak mało? PrOpaganda nie-rządu Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kong Lomerat Re: Gazeto: Siejecie propagandę nienawiści! IP: 178.73.49.* 02.06.11, 16:09 "młyn to na każdym stadionie świętość" Świętość to może sobie zrobić w kapliczce za domem. A na stadionie obowiązuje prawo. I dopóki bydło tego nie pojmie, dopóty nie będzie spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Gazeto: Siejecie propagandę nienawiści! IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 16:11 pitolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex czytaj sobie IP: 109.232.26.* 02.06.11, 17:01 Prawo? Prawo jest takie, że jednego roku na trybunach odpalają race i jest show i wszyscy się zachwycają, a drugiego roku dostaje się za to wyrok sądowy w zawieszeniu? Prawo to przebadanie "kiboli z Kotła" alkomatem podczas gdy ćwierć stadionu jest naprute jak bele? Prawo to w końcu także zakazanie robienie opraw - także tych związanych w 100% z meczem? Prawo to łapanki po domach, a nie w miejscu w którym zostało prawo "naruszone"? Prawo to usadzenia przez ochronę na tyłkach dzieci w sektorze dziecięcym? Prawo to usuwanie gościa ze schodów kiedy w młynach stadionowych to jest norma trwająca od zawsze? Nie tylko w Polsce. Jeszcze na początku sezonu to nie był problem... Prawo to zakaz wywieszania przez wolnych ludzi w demokratycznym kraju nieobraźliwych transparentów wytykających systemowe błędy w organizacji Euro 2012, imprezy pozostającej bez precedensu w historii tego kraju i ściśle związanej z dyscypliną której "kibole" dopingują? Prawo to zamknięcie 35tysiacom ludzi stadionu w Poznaniu i Warszawie za to, że około 100 osób zrobiło coś na stadionie w Bydgoszczy? Który był pod ochroną kosztującą w ten dzień 1mln zł? Na stadionie który nie nadawał się do takiego meczu co zostało wytknięte organizatorowi? Którym było PZPN, a stadiony zamknięto "w Ekstraklasie" która nie ma nic wspólnego z PZPN? Prawo to... i mógłbym tak dalej, bo przykładów jest mnóstwo, ale wiem że i tak nie odpowiedz nic z sensem. p.s. Nie jestem łysy :D mam długie włosy i drobną budowę ciała. p.s. 2 nie jestem kibolem, kibicem, co najwyżej fanem który na stadion przychodzi góra 2 razy do roku. ale w pełni rozumiem o co toczy się walka i w pełni popieram przeciwstawienie się absurdowi nagonki części mediów i rządu. p.s. 3 Nikt mi nie usunie tego posta, co? Cenzura ponoć skonczyła się w 1989r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gazeto: Siejecie propagandę nienawiści! IP: 78.149.195.* 02.06.11, 16:27 Swietosci wygolony debilu szukaj w kosciele, na staionie, jak i na ulicy obowiazauje cie prawo, a jezeli nie potrafisz debilu tego zaakceptowac, to licz sie z konsekwencjami prawnymi z kryminalem lacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Gazeto: Siejecie propagandę nienawiści! IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 16:39 Przypominam Panu, iż publiczne ubliżanie od debili, jest karalne! A nie jest Pan osoba anonimową, mimo tego iż się Pan nie zalogował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Gazeto: Siejecie propagandę nienawiści! IP: 109.232.26.* 02.06.11, 17:05 chyba nie wiesz co to przenośnia ;) masz na myśli prawo zmieniane doraźnie, co parę miesięcy? to prawo które na`czyn x` na jesieni pozwala, na wiosnę zakazuje, żeby na jesieni znowu pozwalać? i dlaczego myślisz, że jestem wygolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Siejce propagadne nienawisci IP: 78.149.195.* 02.06.11, 16:24 Gość portalu: Mietek-Piknik napisał(a): > Jesxcze cos. Wiecie co umiecie robic? Tylko dzielic nas Polakow i sprawiac abys > my sie wzajemnie klocili. Nie dajmy sie. Wszyscy jestesmy Polakami czy z PO czy > Pis czy PSL, SLD, Nowej Prawicy czy innych! Odpowiem ci wygolony debilu twoimi wlasnymi slowami. W Y P I R D A L A J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawnik Re: Siejce propagadne nienawisci IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 16:40 Oj, chyba się w sądzie spotkamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Siejce propagadne nienawisci IP: 109.232.26.* 02.06.11, 17:07 Jedyną osobą tutaj przeklinającą jesteś ty, w dodatku robisz dokładnie to o czym kolega napisał, czyli siejesz ferment. Nikt nie używa wulgaryzmów, jesteśmy kibicami i znamy swoją wartość jako ludzie - jesteśmy normalnymi członkami społeczeństwa. Jedynym desperatem "spod budki z piwem" wydajesz się tutaj ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Zobaczcie cala akcje - dla mnie klasa kibice IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 16:05 Ech! kiedyś to taki frajer by na butach stamtąd wyskoczył.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zobaczcie cala akcje - dla mnie klasa kibice IP: 78.149.195.* 02.06.11, 16:30 Gość portalu: kibol napisał(a): > Ech! kiedyś to taki frajer by na butach stamtąd wyskoczył.... Kiedys frajer, jak ty mocny w mordzie i grupie, dostalby w...l i nauczyl sie co to jest honor i meskosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Zobaczcie cala akcje - dla mnie klasa kibice IP: 109.232.26.* 02.06.11, 17:08 no chyba honoru nie będzie nas uczył troll opluwający wszystkich w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zobaczcie cala akcje - dla mnie klasa kibice IP: 78.149.195.* 02.06.11, 16:23 Zamknac cala ta pi...na trybune na caly przyszly sezon a z zapisu video wylapac wszystkich gowniarzy i dac im dozywotnie bany stadionowe na caly swiat, za kilka dni gra kadra i to gowno z pewnoscia jsie tam pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szechterowy_ludek Re: Zobaczcie cala akcje - dla mnie klasa kibice IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 16:24 i 2 zł za wpis na koncie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooker na trybunie kiboli schodów nigdy nie widziałem IP: 195.205.141.* 02.06.11, 14:22 zawsze były wypełnione kibolami, ten koleś od spraw bezpieczeństwa powinien za to polecieć bo jak stanie się tragedia to będzie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Ekstraklasa. Dochodzenia w sprawie incydentów IP: *.internetia.net.pl 02.06.11, 14:38 "...po zakończeniu Wojewódzkiego Zespołu Zarządzania Kryzysowego..." Ludzie trzymajcie mnie, bo nie mogę. To jakaś farsa. Przecież ci ludzie(?) najzwyczajniej się ośmieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Ekstraklasa. Dochodzenia w sprawie incydentów IP: *.internetia.net.pl 02.06.11, 14:40 "...po zakończeniu Wojewódzkiego Zespołu Zarządzania Kryzysowego..." Ludzie tr > zymajcie mnie, bo nie mogę. To jakaś farsa. Przecież ci ludzie(?) najzwyczajnie > j się ośmieszają. Wygląda na to, że oni wszyscy mają Tolę. No ale jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wyborca Bezprawie w majestacie prawa IP: *.ip.netia.com.pl 02.06.11, 14:38 Kolejny raz aparat państwowego terroru którym zarządza TUSKaszenka prowadzi nagonke na obywateli.Po raz kolejny pytam sie kto rozliczy byłego marszała Zycha który blużnił z trybuny tzw.Sejmu?Kto rozliczy Kaczyńskiego za wulgarne i chamskie słowa "spieprzaj dziadu"?Kto przeprowadzi wiarygodne śledztwo w sprawie "Mira" i "Zbycha"? MY NIE ZAPOMINAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bezprawie w majestacie prawa IP: 78.149.195.* 02.06.11, 16:33 Gość portalu: kibic wyborca napisał(a): > Kolejny raz aparat państwowego terroru którym zarządza TUSKaszenka prowadzi nag > onke na obywateli.Po raz kolejny pytam sie kto rozliczy byłego marszała Zycha k > tóry blużnił z trybuny tzw.Sejmu?Kto rozliczy Kaczyńskiego za wulgarne i chamsk > ie słowa "spieprzaj dziadu"?Kto przeprowadzi wiarygodne śledztwo w sprawie "Mir > a" i "Zbycha"? > MY NIE ZAPOMINAMY ogladnij sobie video z tego zajscia PiSowski debilu stadionowy i sam sobie odpowiedz, czy chcialbys w tlumie tych PiSoskich debili zobaczyc swoja matke, jak inni PiSowscy debile skacza jej po plecach, albo pluja jej w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Bezprawie w majestacie prawa IP: 109.232.26.* 02.06.11, 17:11 Fajny z ciebie troll, ale monotonny. Dlaczego przyczepiasz do kibiców PiS? Ostatnimi których kibice w Polsce poparli było akurat PO... ale już się przekonali, że popieranie kogokolwiek to błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
ewarystluka01012010 Ekstraklasa. Dochodzenia w sprawie incydentów z... 02.06.11, 14:52 trzeba było posłuchać w Radio Merkury rozmowy z J. Puckiem, naczelnym prawnikiem kiboli (czyli bojówek strzegących obecnego podziału władzy w Poznaniu) i pogróżek w stylu "my nie ustąpimy, zrobimy swoje" notabene podległym R. Grobelnemu - dyrektor ZKZL. W końcu to kibice w 50% i urzędnicy w kolejnych 50% (z rodzinami) dali głosy w wyborach, a jak ktoś podskoczy to i w nos mogą dać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEPSKI Re: Ekstraklasa. Dochodzenia w sprawie incydentów IP: 80.87.35.* 02.06.11, 16:29 Udaj sie synu do weterynarza on cie wyzwoli od paranoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jak zwykle GW obiektywna IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 15:23 odpalenie rac i słowna "przepychanka" z ochroną - ale fota z Bydgoszczy. Ciekawe jak długo będziecie te zdjęcia wrzucać przy "artykułach" o Lechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jak zwykle GW obiektywna IP: 78.149.195.* 02.06.11, 16:36 Gość portalu: ja napisał(a): > odpalenie rac i słowna "przepychanka" z ochroną - ale fota z Bydgoszczy. Ciekaw > e jak długo będziecie te zdjęcia wrzucać przy "artykułach" o Lechu. odpal se race w dupie swojej matki debilu, bo na stadionach calego swiata to jest zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szechterowy_ludek Re: Jak zwykle GW obiektywna IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.11, 16:42 Bo ty widziałeś świat, frajerze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytać! Dowód na tego trolla, nie wie co pisze IP: 109.232.26.* 02.06.11, 17:20 Nikt mi nie usunie tego posta? Mamy chyba wolność słowa? Zdjęcia dokumentują to, że w całej Europie robi się show z użyciem rac, a u nas sztucznie zabroniono.. bez podstaw. Co jest zakazane? Bo obecnie to jest u nas zakazane, a jak widać gdzie indziej jakoś nie... To zdjęcia TYLKO z ostatnich kolejek sezonu w Europie: Szwecja kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzE2LmpwZyZhbXA7dz04MDAmYW1wO2g9NTAwJmFtcDtxPTEwMA==.jpg Niemcy kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzIwLmpwZyZhbXA7dz04MDAmYW1wO2g9NTAwJmFtcDtxPTEwMA==.jpg kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzIxLmpwZyZhbXA7dz04MDAmYW1wO2g9NTAwJmFtcDtxPTEwMA==.jpg Austria www.youtube.com/watch?v=_NZDqhuStL0&feature=player_embedded kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzEuanBnJmFtcDt3PTgwMCZhbXA7aD01MDAmYW1wO3E9MTAw.jpg Urugwaj www.youtube.com/watch?v=QGpSxWX6nrw&feature=player_embedded Francja kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzEwLmpwZyZhbXA7dz04MDAmYW1wO2g9NTAwJmFtcDtxPTEwMA==.jpg Szwajcaria kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzMuanBnJmFtcDt3PTgwMCZhbXA7aD01MDAmYW1wO3E9MTAw.jpg kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzQuanBnJmFtcDt3PTgwMCZhbXA7aD01MDAmYW1wO3E9MTAw.jpg www.youtube.com/watch?v=UalYAbSMOD4&feature=player_embedded kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzYuanBnJmFtcDt3PTgwMCZhbXA7aD01MDAmYW1wO3E9MTAw.jpg Bośnia kibole.wiaralecha.pl/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvUmFwb3J0eS9aYWdyYW5pY2FfMjlfMDUvWmRqY2llXzE0LmpwZyZhbXA7dz04MDAmYW1wO2g9NTAwJmFtcDtxPTEwMA==.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryta kolejne kłamstwo szmaty-gw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 15:24 Zdjęcie nie pochodzi z meczu z Koroną,tylko nadal z Bydgoszczy,a to jest duża różnica.Nikt w Poznaniu nie łamał płotów podczas meczu z Koroną. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A glinianej blacharce jak zwykle się nie śpieszy 02.06.11, 15:26 A glinianej blacharce jak zwykle się nie śpieszy. Pieniądze z moich podatków biorą za nieśpieszne nic nie robienie. Dopiero jak strach u tyłka, bo któryś z dowódców się wkurzył, to się wysyła armię do jednego młodego głupiego całkiem nie ukrywającego się komputerowca. I też za najazd tej armii trzeba zapłacić. I tak langsam, powoli nie spiesząc się do wysokiej emerytury za piętnaście lat nie spieszenia się. Jakoś wszystkie kawały o glinie nabierają głębokiego sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katz STOP paranoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 17:15 Sranie w banie....rozumiem bezpieczeństwo na stadionie - jak najbardziej musi być, oczywiście karać bandytów, ale nie przesadzajmy...czy coś sie komuś stało przy lub po odpaleniu rac? NIE! wręcz przeciwnie była piękna oprawa, zakazywać wywieszania klubowych flag - ABSURD!, co z tego, że na schodach stoi jeden ludź ;) czy kilka osób - nikomu i tak nic nie zagraża, bo wiara w kotle jest bardzo zorganizowana i w razie potrzeby wyszła by z trybuny raz dwa - boże nie popadajmy w paranoję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donosiciel z PO Uprzejmie donoszę... IP: *.promax.media.pl 02.06.11, 17:23 że kilkanaście tygodni temu w teatrze Buffo stały na schodach osoby wpuszczone na spektakl Metro. Uprasza się wojewodę mazowieckiego a w zasadzie płmieła bo wojewoda ma za małe cojones żeby samodecydować o zamknięcie tak niebezpiecznego miejsca jak ten teatr. Odpowiedz Link Zgłoś