Gość: egon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 12:54 to bundesliga a nie polska szmacianka tam sie szmalu nie bierze za nic nierobienie nie podoba się to odejdż i tak ławe bedziesz grzać szkoda tego transferu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: najaremo bolą nóżki? ojojojo IP: *.acn.waw.pl 29.06.11, 12:59 niech sie uczy pokory i życia, bo jeszcze młody, głupi i bez szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: bolą nóżki? ojojojo IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.11, 14:17 Co tu zrobić, żeby u nas piłkarze tak chcieli trenować, jak myślicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: bolą nóżki? ojojojo IP: *.tvkdiana.pl 29.06.11, 14:51 Niemcy musza znowu zaatakowac polske ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ape Bundesliga. Klich narzeka na mordercze treningi IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 13:01 No cóż, trzeba zapierda lać, jak się chcę grać w Bundeslidze,ale umiejętności myślę, też będą lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
springbok Bundesliga. Klich narzeka na mordercze treningi 29.06.11, 13:03 Nie narzeka tylko stwierdza fakt. Czego to koszerne bubki nie wymysla, żeby przeczytać "sensacyjny" artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilonek Re: Bundesliga. Klich narzeka na mordercze trenin IP: *.tbs-net.rekin.net 29.06.11, 13:17 dokładnie. banda frustratów. powodzenia Mateusz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer1doc Bundesliga. Klich narzeka na mordercze treningi IP: *.tampabay.res.rr.com 29.06.11, 13:06 No i co specjalnego? Taki trening przed sezonem maja amerykanskie druzyny uniwersyteckie,wlaczajac te z Florydy....A tam w lecie i 40 stopni z wilgotnoscia wysoka a na plycie boiska czasem i 50 stopni(120 F) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enaz Bundesliga. Klich narzeka na mordercze treningi IP: *.dynamic.mm.pl 29.06.11, 13:12 on nie narzeka omg. Zobaczcie jak taka gazeta kieruje myślami idiotów. Napiszą w tytule "narzeka", potem dadzą 1 zdanie wyjęte z kontekstów i już banda go jedzie pod artykułem.. Jak łatwo ludziom wbić coś w banie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . O.O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 13:13 Może troszkę więcej optymizmu? Zobaczysz i wspomnisz moje słowa, Klich będzie grał w pierwszym składzie. Na początku będzie grzał ławę, ale dadzą mu szanse i przebije się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domellos Re: O.O IP: 138.37.215.* 29.06.11, 13:15 mam tylko nadzieje, ze ten trener nie lubiacy naszych go polubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domellos Bundesliga. Klich narzeka na mordercze treningi IP: 138.37.215.* 29.06.11, 13:13 trenuj trenuj.. ty mniej gorzolka pij.. ty zagranica jedziesz ciulu ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hanysa wyżej Re: Bundesliga. Klich narzeka na mordercze trenin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 13:44 Mati nie pije, ale to, że jest patentowanym leniem, a tu ktoś w końcu każe mu trenować - to inna para kaloszy. Ale sam tego chciał. Naparł się na ten transfer jak dziewica na pierwszy stosunek i nikt mu nie wytłum aczył, że lepiej dla niego byłoby ten rok "jeszcze potrenować trochę lżej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Polska liga, pytanie IP: 222.128.41.* 29.06.11, 13:20 hej czy moze ktos mi to wyjasnic? Rozumiem, ze Cracovia nie ma tyle kasy na treningi co Niemcy, ale dlaczego do jasnej cholery nie moze porzadnie wybiegac zawodnikow??? Jak to jest, ze 21 letni byk narzeka na treningi... co on robil w Cracovii. Gdzie jego przygotowanie???? Rozumiem facet po wielu kontuzjach, starszy, przyzwyczajony do innych treningow.... Czy naprawde nasi trenerzy to taka zenada, ze nawet nie potrafia przygotowac fizycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Polska liga, pytanie 29.06.11, 14:07 był taki w polskiej lidze, który chciał prowadzić takie treningi. niejaki dan petrescu. ciąg dalszy chyba wszyscy znają.. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz.no ojej 29.06.11, 13:43 a co panie Klichu masz lepszego do roboty? Firme prowadzisz? Myslisz gwiazdeczko, ze w kopalni pracuje sie latwiej? Jestem trenerem personalnym i oprocz 2 swoich treningow mam w ciagu dnia 6 godzin z podobnymi obibokami do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx To znaczy że bycie piłkarzem nie polega na.. IP: *.167.128.27.threembb.ie 29.06.11, 13:52 modelingu, jeździe sportowymi samochodami i żelowaniu włosów? to ja nie chce być piłkarzem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaberlem Bundesliga. Klich narzeka na mordercze treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 14:23 Kur.... gdzie on tu narzeka, jesteście żałośni, tylko żeby była jakaś sensacja i chwytliwy tytuł, a nie ważne co ktoś naprawdę powiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Mam ten Przeglad na biurku wlasnie... IP: *.scansafe.net 29.06.11, 14:39 ... i ni ch..a nie narzeka, tylko opowiada o tych treningach. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyżby temu prowincjonalnemu piłkarzykowi wydawało 29.06.11, 15:20 się że w Bundeslidze płacą za relaksacyjne kopanie piłeczki? No to się grubo pomylił. To nie Polska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan A pismaki z GW dalej swoje IP: *.qub.ac.uk 29.06.11, 15:25 Czy on narzeka? Stwierdza tylko ze treningi w niemczech sa o wiele ciezsze niz w Polsce. To potwierdzaloby slowa Dana Petrescu ze polscy kopacze to lenie patentowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Bundesliga. Klich narzeka na mordercze treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 15:26 I o to chodzi. Magath to najlepszy trener w bundeslidze i jak narzuca takie tempo to na pewno wie co robi. Klichowi wyjdzie tylko na dobre i jestem pewien, że po takim przygotowaniu będzie grał niedługo kluczową rolę w reprezentacji. Jak by to powiedział klasyk: nie ma poier...lania się!! Siła!! Odpowiedz Link Zgłoś
doogee Nie ma się co kłócić. 29.06.11, 15:28 Skończcie się kłócić bo to żenujące. Faktycznie redaktor poszedł po bandzie bo takie "sensacyjne czasy" teraz ale Klich też mógł się nie wypowiadać. Niech trenuje, a na wywiady przyjdzie czas. Mnie cieszy coś innego. A mianowicie znowu Bundesliga zaczyna cenić naszych piłkarzy. Młody Klich w Wolfsburgu, za chwilę być może do Hanoveru przejdzie Sobiech, nic tylko się cieszyć i mieć nadzieję, że w końcu rośnie nam pokolenie profesjonalnych piłkarzy, a nie opojów z ułańską fantazją i niesamowitym talentem do... marnowania talentu :) . Myślę, że dużą rolę odegrała tu nasza trójka z Dortmundu. Czyli chłopaki z niemałymi umiejętnościami i dużym profesjonalizmie co szczególnie w Niemczech jest podstawą. Taka tendencja na dłuższą metę może w końcu dać nam trochę radości z gry reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Nie ma się co kłócić. IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 30.06.11, 04:10 Jeszcze miesiac takich treningow i powie ze juz nie chce bundesligi,ze chce do Polski z powrotem.Najprostszy przyklad poziomu polskiej pilki. Odpowiedz Link Zgłoś