Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Wisła Kraków w III rundzie. Plan...

19.07.11, 22:40
Typowałem 1-0/2-1 dla Wisły w Rydze i 0-0/1-0/2-0 dla Wisły u siebie. Nie podejmuję się jeszcze typowania wyników z Litexem, bo nie wiem, kto będzie gospodarzem pierwszego meczu, ale oficjalnie i uroczyście zapowiadam, że wierzę w awans Wiślaków i jestem pewny na 100%, że przejdą mistrza Bułgarii. A jak nie przejdą, przestanę pisać na forum gazeta.pl.

Dziękuję za uwagę.
Obserwuj wątek
    • dyndalski_bis Wynik cieszy... 19.07.11, 22:57
      Wynik cieszy - sama gra nie wystarczy na dalsza awanse...
      Wisła ładnie i dokładnie podaje, ale brak jest szybkości, co powoduje, że gra ich jest czytelna i na lepszego przeciwnika nie wystarczy.
      Brak wykończenia akcji.
      Cała nadzieja w tym, że Wisła rozegra się w czasem, bo potencjał ma ogromny...
      GRATULACJE !!!! i powodzenia z Litexem !
      • luceq Re: Wynik cieszy... 19.07.11, 23:03
        Rzeczywiście grają za wolno. Szczególnie irytujące jest kiedy napastnicy i skrzydłowi dobrze wybiegają na pozycję, a nie dostają podań lub dostają niedokładne.

Dziś tylko jedna akcja tak wyszła i był gol (Iliewa).
      • Gość: adi Relacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 23:36
        wolfenstein.blog.com/2011/lm-wisla-krakow-skonto-ryga/ <- prawdziwa i rzetelna relacja, bez owijania w bawełnę i głupich slajdzików!
    • luceq Re: Liga Mistrzów. Wisła Kraków w III rundzie. Pl 19.07.11, 23:00
      Nie byłbym taki pewien czy przejdą, moim zdaniem obie drużyny są na podobnym poziomie. Widziałem dziś I połowę meczu Litexu i widać, że jest to dobrze poukładany zespół. Szybko strzelili bramkę, kontrolowali mecz i nie pozwolili gościom oddać ani jednego strzału.

Nie rozumiem czemu dziś Maaskant zrobił tak późno zmiany, skoro ewidentnie paru zawodnikom już się nie chciało grać.
    • Gość: ji Plan taktyczny Wisły IP: *.internetia.net.pl 19.07.11, 23:04
      i jego analiza: www.taktycznie.net/2011/07/wisa-skonto-2-0-tkwiac-w-bezruchu.html
    • Gość: typer Re: Liga Mistrzów. Wisła Kraków w III rundzie. Pl IP: *.zone3.bethere.co.uk 19.07.11, 23:05
      a ja typowałem 0-0 0-1 0-2 0-3 1-0 1-1 1-2 1-3 2-0 2-1 2-2 2-3 3-0 3-1 3-2 albo 3-3 a u siebie
      0-0 0-1 0-2 0-3 1-0 1-1 1-2 1-3 2-0 2-1 2-2 2-3 3-0 3-1 3-2 albo 3-3 bądfzi te 4-0 4-1 4-2 4-3
      i tez ofocjalnie zapowiadam ze przejda mistrza bułgari albo nie przejdą
      • Gość: blonifacy Re: Liga Mistrzów. Wisła Kraków w III rundzie. Pl IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.07.11, 23:16
        Też tak typowałem
    • Gość: ktos Wynik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 23:37
      wolfenstein.blog.com/2011/lm-wisla-krakow-skonto-ryga/ <- prawdziwa i rzetelna relacja, bez owijania w bawełnę i głupich slajdzików!
      • Gość: Jerry Re: Wynik? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 20.07.11, 05:19
        Ten plan minimum,jest rownoznaczny z planem maksimum.Niby takie nic ten Litex,a jaki poploch juz sieje wsrod skislakow,amatorow.
    • Gość: shaun Liga Mistrzów. Wisła Kraków w III rundzie. Plan... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.11, 07:50
      Super sprawa, przyznam szczerze że w obliczu ostatnich pucharowych klęsk Wislaków nie spodziewałem się tego awansu, a tu proszę!. Pokonali w miarę silnego rywala i - co ważne - wygrali obydwa mecze, co daje naszej federacji punkty rankingowe UEFA. Dziękuję piłkarzom za sprawienie miłej niespodzianki, gratuluję awansu i życzę powodzenia w dalszych fazach.
    • Gość: Wisła Liga Mistrzów. Wisła Kraków w III rundzie. Plan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 08:50
      A ja twierdzę że Wisła już dawno nie była tak sensownie poukładana i nie miała takiego potencjału jak obecnie. Trzeba im tylko trochę czasu na zgranie, wejście w rytm meczowy i odzyskanie świeżości. Wbrew wielu opiniom podoba mi się to wyrachowanie Wisły bo daje szansę na sukces w pucharach i lidze.
      • gabriel Re: Liga Mistrzów. Wisła Kraków w III rundzie. Pl 20.07.11, 12:11
        Śmieszne jest powoływanie się na gole strzelone min. Widzewowi, wtedy w el LM. Kto pamięta, jak na początku sezonu prezentowała się tamta widzewska ekipa, dobrze wie, dlaczego mecz z Litexem wyglądał jak wyglądał. Poza tym w tydzień później role się zamieniły. I Widzew w takim samym stosunku pokonał Litex u siebie.
        Rozumiem, że nie pompujemy balona, bo w chwili obecnej polska piłka klubowa jest słaba. I po kompromitacji Jagiellonii, trzeba uważać. Ale na Boga nie róbcie z Litexu jakiś bogów futbolu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka