Dodaj do ulubionych

LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko...

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.07.11, 18:59
piłkarze Śląska myślami pewnie byli już w fazie grupowej.Trochę pokory panowie w rozgrywkach europejskich jesteście "oseskami" i trzeba o tym pamiętać
Obserwuj wątek
    • Gość: ... LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko... IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 19:07
      o matko ile tu błedów... jaki Betnarski?? Cetnarski idioto !!
    • Gość: Gość Portalu Re: LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Lo IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 19:09
      Zdecydowanie. DO tego naprawdę jest co żałować, gdyż Bułgarzy nie pokazywali nic nadzwyczajnego :/
    • Gość: zenek bembenek zaliczona matura (z polskiego) na 5 IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 28.07.11, 19:12
      ludzie litości!!! pierwsze kilka zdań a już jakieś 500 literówek i innych błędów - edytor pijany?
      • Gość: Chris Pan Lenczyk mowil ze 0:0 wystarczy... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.07.11, 19:15
        Ten facet wie co mowi. Bedzie dobrze. Za tydzien Bulgarzy sie otworza. A po za tym to za kilka dni gramy z Gornikiem. Chlopcy wiedza co robia. Nalezy rozlozyc sily.
      • Gość: gość Re: zaliczona matura (z polskiego) na 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 20:07
        bo osławiony watchdog GW - Artur B. umie pisac tylko o korupcji. Cała reszta go przerasta.
    • Gość: mufc73 LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko... IP: *.unknown.vectranet.pl 28.07.11, 19:23
      jak sie ma w skladzie taka kaleke jak cwielong, ktory nie potrafi strzelic z 2 metrow do pustej bramki to tak sie konczy z bulgarskimi amatorami ... ZENADA !
      • Gość: ksfdsgjdfg Re: LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Lo IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 21:20
        w tamtym sezonie w bundeslidze kuba tez nie stzelil do pustej i czy ktos zobil z tego takie halo. wiem losiu ty napewno strzelibys
    • tomaszek72-19 LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko... 28.07.11, 19:32
      zlekceważyli bułgarów i zagrali słabo!myślę że w rewanżu wygrają!żąl by było odpaść z tak słabą drużyną!a w ogóle to nie potrafimy grać atakiem pozycyjnym i to przeraża!
      • Gość: gość Re: LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 20:02
        bo Lenczyk umie tylko autobus kopaczom wpoić
      • Gość: gregger Re: LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Lo IP: *.197.90.2.edial.pl 28.07.11, 21:42
        Ja natomiast widziałem kilka szans na gola stworzonych po grze w ataku pozycyjnym. Niestety żadnej z nich nie potrafił wykorzystać Ćwieląg, który w tym meczu powinien ustrzelić hattricka. Był też chybiony o milimetry strzał Mili i uderzenie Soboty prosto w Bramkarza. Swoją sytuację miał też Diaz. Zatem wystarczyło wykorzystać 30% szans na bramkę i byłoby 2:0.
        Wtedy zapewne nagle zmieniłbyś zdanie na temat umiejętności gry tej drużyny w ataku pozycyjnym.
        Nie masz pojęcia o piłce nożnej, za to przeświadczenie o swojej wiedzy na jej temat niemal narcystyczne.
    • Gość: ka Edytor IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.07.11, 19:54
      Do pana autora. Pierwsza zasada- napisz, przeczytaj, przeczytaj raz jeszcze i naduś enter. Nie da się czytać.
    • Gość: stayer LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 20:25
      takiego beznadziejnego tekstu juz dawno nie czytalem. bledy bledy bledy kto to sprawdza? zenada jednym slowem (nowi) zawodnicy bledy interpukcyjne, choc sam jestem dysletą ;P
    • Gość: G LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko... IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 20:53
      Pierwszy akapit genialny.
    • Gość: ????? LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko... IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.11, 21:24
      mam prosbe moze ktos mi przetlumaczyc pierwszy akapit z gory dziekuje
      • Gość: gregger Re: LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Lo IP: *.197.90.2.edial.pl 28.07.11, 21:44
        Ja mogę powiedzieć Ci kto kryje się pod pseudonimem Betnarski :-)
    • Gość: dupek LE. Zmarnowane szanse Śląska. Bez bramek z Loko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 22:02
      "Przed meczem trener Śląska Orest Lenczyk obawiae. Moją rolą jest go znowu napompować - tłumaczy przed spotkaniem z Bułgarami Leł się, nieco że jego piłkarze zlekceważą rywala" Ale bełkot! Znowu się Brzozowski schlał!
    • Gość: Morro kto to pisał? IP: *.is.net.pl 28.07.11, 22:46

"Przed meczem trener Śląska Orest Lenczyk obawiae. Moją rolą jest go znowu napompować - tłumaczy przed spotkaniem z Bułgarami Leł się, nieco że jego piłkarze zlekceważą rywala. Narzekał że mobilizacja w zespole nie jest taka, jak przed spotkaniami ze szkockim Dundee Utd. - Porównałbym to do balonu, z którego zeszło powietrznczyk." - generalnie rozumiem, ale bez jaj, na poważnym portalu takie literówki... Nigdy się nie czepiałem, ale to już przesada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka