Dodaj do ulubionych

Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ...

• jacekc1 Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... 18.08.11, 11:22
      l
      Gość: d3k@r
      To na pewno nie przypadek. To ruscy zmanipulowali zapis video. Trzeba powołać komisję śledczą z Macierewiczem i Fotygą na czele. Oni dojdą prawdy.
      /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
      Widzisz, znamiona rozchwiania emocjonalnego mogą wynikać z niepowodzenia, stresu, niekiedy związane jest to z chorobą np schizofrenią.
      Zatem zastanów się, skoro pajacowanie Mourinho wynika z frustracji powstałej z nieosiągnięcia zamierzonego celu to do czego przypisać Twój bezmyślny komentarz.
      Czy to tylko wyskok niedopieszczonego gó...arza, a może coś poważniejszego ?
      • Gość: d3k@r Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani IP: *.nplay.net.pl 18.08.11, 12:23
        Swoje psychoanalizy wsadż sobie w buty.
        Od gó...wnairzy nie wyzywaj bo to świadzczy o Twoim poziomie kultury, której najwyraźniej Ci brak.
        Gdybyś potrafił myśleć dostrzegłbyś ironię będącą odpowiedzią na teorie spiskowe niejakiego le Minga.
    • jacekc1 Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... 18.08.11, 11:33

To na pewno nie przypadek. To ruscy zmanipulowali zapis video. Trzeba powołać komisję śledczą z Macierewiczem i Fotygą na czele. Oni dojdą prawdy.
      /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
      Widzisz, znamiona rozchwiania emocjonalnego mogą wynikać z niepowodzenia, stresu, niekiedy związane jest to z chorobą np schizofrenią.
      Zatem zastanów się, skoro pajacowanie Mourinho wynika z frustracji powstałej z nieosiągnięcia zamierzonego celu to do czego przypisać Twój bezmyślny komentarz.
      Czy to tylko wyskok niedopieszczonego sztubaka, a może coś poważniejszego ?
    • Gość: Maciej Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.pai.net.pl 18.08.11, 11:49
      Też bym się wkurzył gdybym znów przegrał z oszukującą Barceloną, która kupuje se sędziów na każde El Classico. Ten superpuchar to był śmiech na sali sedzia nie widział chasmskich zagrań Barcelony, zgrań ręką w polu karnym Abidala, która były widoczne nawet z trybun, chamskich i niesportowych zachowań tych dupków z Barcelony. A jak Real jakiś przypadkiem faul zrobił, lub jeden aktorzyna z Barcy się przewrócił to od razu sędzia rozdaje kartki jak ulotki.

Cały ten puchar to śmiech na sali.
      • Gość: egon Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani IP: *.agrims.pl 18.08.11, 14:13
        taaaaa, jasne. A wszytko przez tuska i rozdzielenie wizyt.......
    • Gość: BULDOK Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 12:06
      Jezu święty! Jak Wy się spuszczacie. ktoś tam napisał, że Barca bez Messiego nie istnieje i że Messi wcale dobry nie jest bo w reprezentacji nie gra dobrze. Hahahahaha... Przecież on jest częścią drużyny, w której jest też linia pomocy, któa do niego dogrywa. Najwyraźniej w reprezentaji nie ma tak dobrych dogrywających. Poza tym ich gra znacznie się rózni.

Nie jestem ani fanem Barcy ani Realu, kocham Manchester United i niesamowicie śmieszą mnie teksty typu: "mecz sprzedany", "sędzia pomógł" Ahahaha. Wiem, że moja druzyna dotkliwie przegrała dwukrotnie z Barcą w finale LM ale jak pokazują gracze MU można przegrać z honorem a nie z niepotrzebnymi faulami i wkładaniem palca w oko.

I przede wszystkim!!! Wygrywa ten kto strzeli więcej bramek!!! Każda stracona bramka dla realu (nawet ze spalonego) powinna ich motywować do strzelenia jeszcze większej ilości bramek. Gdyby byli lepsi to by wygrali. Ale i tak gratulacje, że strzelili w tym dwumeczu 4 gole.
      • Gość: Ja Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani IP: 78.133.249.* 18.08.11, 13:27
        Szacunek stary za tą wypowiedź. To pokazuje jak różnych rywali (a rywale fanów) może mieć Barcelona. Każdy może przegrać, Barcelona też ale klasę trzeba mieć, bo ona też pokazuje wielkość drużyny i jej kibiców.
    • mr.hell Czad! 18.08.11, 12:24
      ]:O))
    • Gość: kibol Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.12-3.cable.virginmedia.com 18.08.11, 12:26
      Boże, ochłońcie bo zaraz się spuścicie "fani" wielkiego Realu i wielkiej Barcy.
      Żal mi was, naprawdę. Podniecacie się i "kibicujecie" tym drużynom, a 99,99% z was w życiu
      nie zobaczy na żywo choć jednego meczu Realu czy Barcy.

Żadna sztuka kibicować w kapciach przed tv największym drużynom na świecie.
      Sztuką jest pojechać za swoją lokalną II ligową POLSKĄ drużyną na drugi koniec kraju i dopingować ją, gdy dostaje 0-3. To jest kibicowanie!

A Wy? Byłby na topie Inter i Milan w ostatnich latach, to byście dzisiaj kłócili na forum
      która drużyna z San Siro jest lepsza i kto wygra nasptępne WIELKIE derby Mediolanu.
    • Gość: JA jako JA Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.08.11, 12:26
      Myślisz, że zrobiłeś wszystko najlepiej jak mogłeś. Zmieniłeś taktykę z defensywnej na ofensywną z wysokim pressingiem, okres przygotowawczy do sezonu przepracowałeś wzorowo, masz-prawdopodobnie-najmocniejszy kadrowo zespół klubowy w Europie. Wszystko poszło po twojej myśli, jesteś pewny siebie, głodny zwycięstw i zdeterminowany aby pokazać odwiecznemu rywalowi kto jest najlepszy. I co? PRZEGRYWASZ!!!! ZNOWU!!!! ALE DLACZEGO?????
      Pojawia się frustracja, bezsilność. Jesteś bezradny, swoją niemoc wyładowujesz na przeciwniku i sędziach. Winni są wszyscy, cały futbolowy świat. Krzyczysz, że to spisek i zmowa przciw TOBIE. *******ŻAŁOSNE!!!! TO NIE JEST PRAWDZIWY SPORT!!!! ALE TRUDNO CHYBA INACZEJ NIE POTRAFISZ.
    • Gość: maniek Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.ip.netia.com.pl 18.08.11, 12:35
      pan Murinio niestety nie może się pogodzić z faktem że Barca jest poprostu lepsza....nie może grać swojej gierki,swojego show jako zwycięska drużyna,to gra jako aktor drugiego planu....federacja powinna zrobić z tym burakiem porządek....ten człowiek jest świetnym showmenem,natomiast trenerem jest przeciętnym i tyle....nawet nie był nigdy piłkarzem,a dla mnie najlepszym trenerem jest ten który biegał trochę lat po boisku i wie o co chodzi,a nie gość który się książek naczytał.....
      Barca jest wielka!!!!!!.......mistrz,mistrz Barca mistrz!!!!!
    • jacekc1 Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... 18.08.11, 12:44
      Swoje psychoanalizy wsadż sobie w buty.
      Od gó...wnairzy nie wyzywaj bo to świadzczy o Twoim poziomie kultury, której najwyraźniej Ci brak.
      Gdybyś potrafił myśleć dostrzegłbyś ironię będącą odpowiedzią na teorie spiskowe niejakiego le Minga.
      /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
      Wadą Twojej wypowiedzi jest to, że umieściłeś ją bez żadnych wskazówek, które odnosiłyby się do konkretnego adwersarza.
      Mogę Cię tylko przeprosić co też czynię.
      Biorąc pod uwagę moje wyjaśnienie, mam nadzieję że możesz mi wybaczyć. Proszę o wyrozumiałość.
      Pozdrawiam
      • Gość: d3k@r Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani IP: *.nplay.net.pl 18.08.11, 12:55
        Nie cytowałem, bo nie było takiej potrzeby skoro użyłem opcji odpowiedz. Jak widać przerasta to Twoje umiejętności, ponieważ kolejny raz odpowiadasz w miejcu nieodpowiednim.
        EOT
        • jacekc1 Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani 18.08.11, 13:49
          do d3k@r
          Nie tylko inwektywą, ale formą wypowiedzi można obrazić.
          Nie przyjąłeś mojego tłumaczenia, a jedynie próbujesz się na mnie odegrać.
          Wszak wyraziłem skruchę.
          Pozdrawiam

Koniec tematu?
          • Gość: d3k@r Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani IP: *.nplay.net.pl 18.08.11, 14:20
            Tłumaczenie przyjęte.
            Napisałem wraźnie:
            EOT - End Of Topic / Thread - koniec tematu/wątku
            pozdr
            • jacekc1 Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani 18.08.11, 14:32
              Nie jestem znawcą dzisiejszego slangu, lecz nim odpisałem zapoznałem się z umieszczonym przez Ciebie słowem ETO.
              Dlatego też postanowiłem zakończyć wpis jak zakończyłem, aby potwierdzić, że zrozumiałem, jednocześnie oczekując Twojej wypowiedzi, z której jestem kontent.
              Pozdrawiam
    • Gość: Zgred Żaden palec w oko... IP: *.acn.waw.pl 18.08.11, 12:52
      Żaden palec w oko, tylko pociągnął go za ucho. Trzeba być ślepym żeby pie....ć coś o palcu w oku (gdyby wsadził mu palec w oko, to facet raczej by się za nim nie rzucił w pościg tylko zwinął i zakrył twarz rękoma).

Co nie zmienia wcale faktu, że eleganckie zachowanie to nie było.
      Still... jest różnica pomiędzy "skandalicznością" pociągnięcia kogoś za ucho a wsadzeniem mu palca w oko.
    • antropoid Re: Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowani 18.08.11, 12:57
      Gość portalu: Kiks napisał(a):

> Zachowuje się jak Tusk po wyborach w 2005 ...

Kaczyński za to przyjmuje porażki w wyborach z "honorem".
      Zrób sobie zimny okład na czółko...
    • ronin.pl Lachociag jak nic. Tylko takie dno moralno-społecz 18.08.11, 13:00
      jak murinho stać było na coś tak żenująco beznadziejnego i upokarzającego w dobie wszechobecnej TV. I wcale nie jestem kibicem Barcelony, tylko ManU i CR7 (aż żal patrzeć jak jego talentu nie umie wykorzystać Murinho).
    • dyndalski_bis To zwykły burak... 18.08.11, 13:21
      Na czym opiera się sukces Mourinho?
      Na tym, że to on dyktuje jakich chce mieć piłkarzy.
      Nie jest wielkim problemem ustawić zespół profesjonalistów tak, aby wygrywali.
      Myslę, że z Realem nawet Lenczyk by wygrywał.
      A za takie zachowanie jak widzieliśmy powinien zostać surowo ukarany...
      Ani on, ani piłkarzyki Realu nie potrafią przegrywać - już wielokrotnie można bylo to zauważyć, że kiedy przegrywają, zachowują się agresywnie.
      Dlatego nie lubię Realu, choć grają równie ładnie co Barca...
      Zdecydowanie bardziej lubię Barcelonę!
      • Gość: janspruce Re: Nie w oko tylko w d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 13:43
        Jak mozna pisac bzdury ze " w oko" kiedy kazdy widzi ze potarmosil go za ucho?
        Real gral twardo i po mesku a Barcelona to dziady, placzliwe baby i symulanci.
        Trzeba wreszcie cos zrobic z tym symulowaniem i wymuszaniem kartek.
      • Gość: adamf sam jesteś burak IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.11, 14:46
        Z Realem czy Chelsea może i nie sztuka, ale w Interze czy Porto pokazał swój styl. Może nie jest najpiękniejszy i najbardziej widowiskowy, nie gra pięknie jak Barcelona ale jest skuteczny.
        W tym dwumeczu Real był lepszy, ale Messi robi różnicę.
      • Gość: david Re: To zwykły burak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 17:06
        Zgadzam sie w 100 % Real nie potrafi przegrywać mieliśmy szansę zobaczyć to w ubiegłym sezonie. A Mourinho? o Boże starzejący sie facet który zachowuje sie jak dziecko , obwinia sędziów za każdą przegraną
    • mcavennie Mourinho jest na poziomie gości JerrySpringer Show 18.08.11, 14:06
      -
    • Gość: maarek Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.elk.mm.pl 18.08.11, 15:23
      www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZjh7U&feature=player_embedded
    • Gość: h2o Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.szczecin.mm.pl 18.08.11, 15:29
      przecież to jest zwyczajny bandytyzm porównywalny z zadymami na trybunach, kwalifikuje się do typowego zakazu stadionowego
    • Gość: NaVas Głupi tendencyjny artykuł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 16:30
      Jeśli zachowanie Mourinho było skandaliczne to jak nazwać zachowanie Vilanovy? Polecam obejrzeć najpierw całe zdarzenie, a dopiero później krytykować i oceniać. www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZjh7U
      • tomkow2 Re: Głupi tendencyjny artykuł... 18.08.11, 17:41
        no i co teraz powiedzie kibice barcelony o swoich świętych piłkarzach i sztabie trenerskim?
        ewidentnie widać że to villanova chamsko policzkując mourinho jest prowodyrem tej całej sytuacji z puźniejszym wytarmoszeniem go za ucho przez mourinho

ale jak zwykle wy wiecei wszystko lepiej i to mourinho jest ten zły,a villanova był tylko biednym poszkodowanym barankiem,tak?

chcecie zawieszenia mourinho na rok za TAKĄ reakcję? To co waszym zdaniem powinien otrzymac villanova? List pochwalny od prezesa?
    • Gość: xyz Superpuchar Hiszpanii. Skandaliczne zachowanie ... IP: *.c193.msk.pl 18.08.11, 16:47
      Złapał go za ucho, a nie wsadził palce w oko. Kretyni piszą te teksty.

Zresztą zawsze to Real jest winny, a nacjonaliści z Katalonii to niewiniątka - hipokryzja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka