Dodaj do ulubionych

Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:13
stroje rzeczywiście wyjściowe !!! pierwsza klasa
Obserwuj wątek
    • Gość: smakuś złotousty Szaranowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:16
      nasz miszcz komentatorstwa sportowego poinformował nas, że pewien finał MŚ
      oglądało 9 miliardów ludzi...(!!!) i tutaj nasuwa sie pytanie - on coś wie o
      cywilizacjach pozaziemskich ?
      ps.: z moich danych wynika że jest nas ok 6 mld... mylę się ?
      • Gość: a_j smakus przyszlo ci do glowy ze IP: *.eds.net 20.05.04, 23:34
        ta sama osoba mogla ogladac kilka meczow? W ten sam sposob
        w 2 ml miescie z komunikacji publicznej moze skorzystac 3 ml.
        To nie jest tak bardzo trudno zrozumiec...
        • francuski_lacznik Szpakowski jakiego kochamy 20.05.04, 23:39
          Po pierwsze: nie Szaranowicz tylko Szpakowski
          Po drugie: finały to mogło oglądać w sumie 9 milardów widzów, ale finał
          Francja - Brazylia w 1998 mimo wszystko nie.
          Po trzecie: najbardziej podobało mi się, że w drużynie Francji wg Szpaka grał
          Wiera (Rosjanin czy co?), a w Brazylii Pernambuko
          • Gość: wraca stary darek Re: Szpakowski jakiego kochamy IP: *.crowley.pl 21.05.04, 00:11
            pamiętam jak on powiedział, że finał w jokohamie oglądało 29 miliardów ludzi
            poza tym na widok Wengera stwierdził że Aime Jacquet jakiś dzisiaj rozluźniony:)
            stary darek wraca
            • Gość: adas Re: Szpakowski jakiego kochamy IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 21.05.04, 01:12
              Oraz kolejne perełki Szpaka:
              Finał mistrzostw świata oglądało 29 miliardów ludzi
              gadka o dokonaniach Arsenalu w Wielkiej Brytanii (???)
              i moje ulubione
              Prz piłce jest gracz, prawda z numerem siedem na koszulce i Szpaku mówi przy
              piłce Ronaldinho, tyle że to był Francuz i to nawet biały (Pires)
              A wspomnianego Juninho Pernambucano to Pan Darek widział chyba pierwszy raz w
              życiu

• Gość: berry Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: 80.51.226.* 20.05.04, 23:44
      FIFA kazała grać gwiazdorom francuskim i brazylijskim na siłę.
    • Gość: Koza Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: *.ds.awf.gda.pl 20.05.04, 23:47
      mam taka sugestie co do komentarza pana szpakowskiego. jak mozna puszczac na
      taki mecz czlowieka ktory siedzac na stadionie nie rozpoznaje Henryego myli z
      gallasem, trezegueta z henrym, ze robert z carlosem, ronaldinho z ronaldo
      juninho pernambuco?? jeszcze troche i nie poznalby zidna po lysinie na
      glowie!!!!!!!!!!. no nie przesadzam ale dal dzisiaj z 10 takich baniek ze glowa
      mala!! po prostu zenada!! ciekaw jestem jak mocno musieli sie smiac panowie
      Borek z Koltoniem jak to ogladali :))))) ps. SPOKOJ I OPANOWANIE - DARIUSZ
      SZPAKOWSKI!! :)))
    • Gość: atk Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: *.lublin.msk.pl 21.05.04, 00:11
      Dajcie mu juz spokój zawsze gadal głupoty i pewnie dalej bedzie ale ile on za
      takie bzdury kasy zbiera...
    • Gość: dziembo Szpakowski - na taki powrót na antenę czekałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:56
      Moim zdaniem Dariusz Szpakowski jest najlepszym polskim sprawozdawcą a to że
      popełnia błędy... Przynajmniej uatrakcyjnia mecze takie kiepskie jak dziś.
      Sam się dziś śmiałem jak mylił Wengera, gadał wiera i dodawaqł populacji na
      naszej planecie.
      Ale to co w Szpakowskim najlepsze to to, że umie komentować z napięciem, robi
      atmosferę itp.
      Jak słyszę Basałaja to na meczu nie moge wytrzymać jest taki nudny, że wczoraj
      na finale UEFA usnełem!!! te jego proszeeee-państwa - rzygać można.
      • Gość: gregor Re: Szpakowski - na taki powrót na antenę czekałe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 01:53
        też przysnąłem w 70min, obudziłem się na koniec
      • Gość: Miklos Re: Szpakowski - na taki powrót na antenę czekałe IP: *.aster.pl 22.05.04, 14:35
        Kolego dziembo, zgodzę się z Tobą, że red. Dariusz Szpakowski jest najlepszym
        komentatorem sportowym. Z nudnego meczu, jakim był ostatni mecz, zrobił swoim
        komentarzem ciekawy spektakl. Aże się pomylił pare razy. On w ciągu swojej
        kariery ( mam na myśli Szpakowskiego ) zrobił tyle błedów, co Panowie Borek,
        Smokowski, Jasina, a już tym bardziej smutas Basałaj w ciągu jednego
        komentowanego przez nich meczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        I Przeciwnicy Szpakowskiego niech siedzą cicho, bo jakby Was posadził za
        stołkiem komentatorskim, to wy byście nic nie powiedzieli, bo by Was trema
        zżarła. Także więc odwalcie się od Szpakowskiego, bo Panowie Basałaj, Jasina i
        Ci młodzi nawet do małego palca u nogi Szpakowskiemu nie dorastają, a już tym
        bardziej do pięt. Także Panie Darku, czekałem na moment powrotu Pana na fonię w
        trakcie meczy piłkarkich. Pan stwarza atmosferę widowiska.
        Serdeczne pozdrowienia dla red. Szpakowskiego.
        Pozdrawiam internautów - zwolenników i przeciwników redaktora Dariusza
        Szpakowskiego.
    • Gość: marcin pilka sznurowana IP: 217.153.6.* 21.05.04, 08:58
      e tam nudni jestescie z tym Szpakowskim. powiem o czyms innym
      przed meczem sedzia trzymal w rekach sznurowana pilke z pocztku wieku.
      otoz gralem taka pilka w latach 80-tych! w czasie kryzysu i ogolneych brakow
      nie mozna bylo kupic zwyklej futbolowki, poprosilem wiec ciocie i ta kupila
      (nowa!) pilke w ZSRR. gdy wynioslem ja na podworko smiechom nie bylo konca. no,
      ale gralismy. rzeczywiscie po uderzeniu glowa grozilo rozciecie
      dzis wspomoinam to z frajda. moze jeszce gdzies sa produkowane?
      • recber Re: pilka sznurowana 21.05.04, 10:30
        niesamowite były te koszule francuzów - współczuję im, bo sądząc po ilości potu
        na nich musiałyby być chyba bardzo "nieoddychające" (ciekawe z czego je adidas
        zrobił?). Swoją drogą dzięki temu wreszcie było widać kto najbardziej walczy na
        boisku ;)
        A piłka miodzio. W sumie mogli się odważyć i trochę nią zagrać. A jak juz grali
        to mogli sobie dac trochę spokój z obroną, w koncu ludzie przyszli poogladać
        coś ciekawego, jakieś bramki chociaż... Taki wynik to antyreklama futbolu,
        Wlosi to by przynajmniej strzelili na 1-0 ;)
    • Gość: Mateusz Goliasz Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: 80.48.231.* 21.05.04, 14:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka