Gość: smakuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:13 stroje rzeczywiście wyjściowe !!! pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smakuś złotousty Szaranowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 23:16 nasz miszcz komentatorstwa sportowego poinformował nas, że pewien finał MŚ oglądało 9 miliardów ludzi...(!!!) i tutaj nasuwa sie pytanie - on coś wie o cywilizacjach pozaziemskich ? ps.: z moich danych wynika że jest nas ok 6 mld... mylę się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_j smakus przyszlo ci do glowy ze IP: *.eds.net 20.05.04, 23:34 ta sama osoba mogla ogladac kilka meczow? W ten sam sposob w 2 ml miescie z komunikacji publicznej moze skorzystac 3 ml. To nie jest tak bardzo trudno zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
francuski_lacznik Szpakowski jakiego kochamy 20.05.04, 23:39 Po pierwsze: nie Szaranowicz tylko Szpakowski Po drugie: finały to mogło oglądać w sumie 9 milardów widzów, ale finał Francja - Brazylia w 1998 mimo wszystko nie. Po trzecie: najbardziej podobało mi się, że w drużynie Francji wg Szpaka grał Wiera (Rosjanin czy co?), a w Brazylii Pernambuko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wraca stary darek Re: Szpakowski jakiego kochamy IP: *.crowley.pl 21.05.04, 00:11 pamiętam jak on powiedział, że finał w jokohamie oglądało 29 miliardów ludzi poza tym na widok Wengera stwierdził że Aime Jacquet jakiś dzisiaj rozluźniony:) stary darek wraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Szpakowski jakiego kochamy IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 21.05.04, 01:12 Oraz kolejne perełki Szpaka: Finał mistrzostw świata oglądało 29 miliardów ludzi gadka o dokonaniach Arsenalu w Wielkiej Brytanii (???) i moje ulubione Prz piłce jest gracz, prawda z numerem siedem na koszulce i Szpaku mówi przy piłce Ronaldinho, tyle że to był Francuz i to nawet biały (Pires) A wspomnianego Juninho Pernambucano to Pan Darek widział chyba pierwszy raz w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: 80.51.226.* 20.05.04, 23:44 FIFA kazała grać gwiazdorom francuskim i brazylijskim na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: *.ds.awf.gda.pl 20.05.04, 23:47 mam taka sugestie co do komentarza pana szpakowskiego. jak mozna puszczac na taki mecz czlowieka ktory siedzac na stadionie nie rozpoznaje Henryego myli z gallasem, trezegueta z henrym, ze robert z carlosem, ronaldinho z ronaldo juninho pernambuco?? jeszcze troche i nie poznalby zidna po lysinie na glowie!!!!!!!!!!. no nie przesadzam ale dal dzisiaj z 10 takich baniek ze glowa mala!! po prostu zenada!! ciekaw jestem jak mocno musieli sie smiac panowie Borek z Koltoniem jak to ogladali :))))) ps. SPOKOJ I OPANOWANIE - DARIUSZ SZPAKOWSKI!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atk Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: *.lublin.msk.pl 21.05.04, 00:11 Dajcie mu juz spokój zawsze gadal głupoty i pewnie dalej bedzie ale ile on za takie bzdury kasy zbiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziembo Szpakowski - na taki powrót na antenę czekałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 00:56 Moim zdaniem Dariusz Szpakowski jest najlepszym polskim sprawozdawcą a to że popełnia błędy... Przynajmniej uatrakcyjnia mecze takie kiepskie jak dziś. Sam się dziś śmiałem jak mylił Wengera, gadał wiera i dodawaqł populacji na naszej planecie. Ale to co w Szpakowskim najlepsze to to, że umie komentować z napięciem, robi atmosferę itp. Jak słyszę Basałaja to na meczu nie moge wytrzymać jest taki nudny, że wczoraj na finale UEFA usnełem!!! te jego proszeeee-państwa - rzygać można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Szpakowski - na taki powrót na antenę czekałe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 01:53 też przysnąłem w 70min, obudziłem się na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miklos Re: Szpakowski - na taki powrót na antenę czekałe IP: *.aster.pl 22.05.04, 14:35 Kolego dziembo, zgodzę się z Tobą, że red. Dariusz Szpakowski jest najlepszym komentatorem sportowym. Z nudnego meczu, jakim był ostatni mecz, zrobił swoim komentarzem ciekawy spektakl. Aże się pomylił pare razy. On w ciągu swojej kariery ( mam na myśli Szpakowskiego ) zrobił tyle błedów, co Panowie Borek, Smokowski, Jasina, a już tym bardziej smutas Basałaj w ciągu jednego komentowanego przez nich meczu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Przeciwnicy Szpakowskiego niech siedzą cicho, bo jakby Was posadził za stołkiem komentatorskim, to wy byście nic nie powiedzieli, bo by Was trema zżarła. Także więc odwalcie się od Szpakowskiego, bo Panowie Basałaj, Jasina i Ci młodzi nawet do małego palca u nogi Szpakowskiemu nie dorastają, a już tym bardziej do pięt. Także Panie Darku, czekałem na moment powrotu Pana na fonię w trakcie meczy piłkarkich. Pan stwarza atmosferę widowiska. Serdeczne pozdrowienia dla red. Szpakowskiego. Pozdrawiam internautów - zwolenników i przeciwników redaktora Dariusza Szpakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin pilka sznurowana IP: 217.153.6.* 21.05.04, 08:58 e tam nudni jestescie z tym Szpakowskim. powiem o czyms innym przed meczem sedzia trzymal w rekach sznurowana pilke z pocztku wieku. otoz gralem taka pilka w latach 80-tych! w czasie kryzysu i ogolneych brakow nie mozna bylo kupic zwyklej futbolowki, poprosilem wiec ciocie i ta kupila (nowa!) pilke w ZSRR. gdy wynioslem ja na podworko smiechom nie bylo konca. no, ale gralismy. rzeczywiscie po uderzeniu glowa grozilo rozciecie dzis wspomoinam to z frajda. moze jeszce gdzies sa produkowane? Odpowiedz Link Zgłoś
recber Re: pilka sznurowana 21.05.04, 10:30 niesamowite były te koszule francuzów - współczuję im, bo sądząc po ilości potu na nich musiałyby być chyba bardzo "nieoddychające" (ciekawe z czego je adidas zrobił?). Swoją drogą dzięki temu wreszcie było widać kto najbardziej walczy na boisku ;) A piłka miodzio. W sumie mogli się odważyć i trochę nią zagrać. A jak juz grali to mogli sobie dac trochę spokój z obroną, w koncu ludzie przyszli poogladać coś ciekawego, jakieś bramki chociaż... Taki wynik to antyreklama futbolu, Wlosi to by przynajmniej strzelili na 1-0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Goliasz Re: Na 100-lecie FIFA Francja - Brazylia 0:0 IP: 80.48.231.* 21.05.04, 14:18 Odpowiedz Link Zgłoś