Gość: aaa Dziwne wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 07:01 Drugi sezon większość drużyn raz wygrywa raz przegrywa, niezależnie od klasy przeciwnika. To za bardzo śmierdzi korupcją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Dziwne wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 07:30 Powodem mniejszej frekwencji nie są (moim zdaniem) karty kibica tylko bałagan jaki towarzyszy ich wprowadzeniu i funkcjonowaniu. Nie może być tak, że posiadanie karty kibica klubu X automatycznie wyklucza możliwość zakupu biletu na mecz drużyny Y. Taki idiotyzm może działać tylko w Polsce! Jest mniej ludzi na stadionach, bo kibice przyjezdni mniej wyjeżdżają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badziewiak66 Stadiony budowano by PO-wska brać zarobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 07:30 a nie po to by poziom piłki nagle się podniósł. W sprawie szkolenia, propagowania zdrowego życia, nie zrobiono nic. Ta sama ekipa która "kręciła lody" za czasów "fryzjera" siedzi dalej w piłce od góry do dołu i od dołu do góry. Oni mają w dupie poziom. Oni teraz mają nowe zabawki. Kiedy przeczytałem, że sporo "zawodników' tej przedszkolnej ligi zarabia po 100.000 miesięcznie to mnie dopiero trafiło. Budowanie domu zaczyna się od podstaw, drastycznych zmian w środowisku, mentalności, a nie od dachu, wielkich obiektów, z których będzie można już niedługo śmiało zrobić szlak stadionów X-lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
warrsteiner ciekawe ilu bezdomnych... 30.08.11, 07:34 ...mogłoby zamieszkać na takiej arenie. A szczęśliwi posiadacze dachu nad głową mogliby ich oglądać za biletami. To jest jakiś pomysł na zagospodarowanie tych pomników ludzkiej głupoty. Humoreski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ifo 130 zł za bilet?! trzeba być nienormalnym ! IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 07:43 Ludzie, co wy za bzdury... Miałbym wydać 2x 130 zł (legia) aby obejrzeć na żywo mecz z synem?! Chyba, że raz na pięć lat. Są o wiele przyjemniejsze sposoby pozbywania się gotówki. I nie należę do najbiedniejszych ani zbyt oszczędnych, ale to jednak przegięcie aby wydać 1/5 najniższej płacy na 90 minut byle jakiego widowiska z hołotą dookoła wykrzykującą wulgaryzmy. Po pierwsze cena, po drugie towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon hahaha może wreszcie bezzębne dresy IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 07:45 nie mogą sobie pozwolić na cotygodniowe wypady na stadiony (bo przecież nie na mecze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wrocław Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, f... IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.11, 07:55 Chodzę w miarę regularnie na Śląsk od zmiany tranera -Tarasiewicza na Oresta Lenczyka. Już od dłuższego czasu chciałbym zabrać mojego syna i żonę na mecz. Jednak okrzyki i przyśpiewki części kibiców mnie od tego powstrzymują. Nie chcę 10 latka wystawiać na pokaz chamstwa, bluzgów a nawet antysemityzmu. Mam nadzieję że na nowym stadionie będzie lepiej ale czy moje nadzieje nie są płonne..??? Mam nadzieję że "kulturalny kibic" to nie oksymoron. Może każdy z nas powinien przynajmniej biernie przeciwstawiać się chamstwu i bluzganiu ? Np. odwracając się tyłem do murawy lub pokazując białą kartkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASD Re: Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, IP: *.ten.net.pl 30.08.11, 08:30 TO NIE PUSZCZAJ DZIECKA DO SZKOŁY , TAM JEST JESZCZE GORZEJ CZŁOWIEKU, OBUDZ SIE I PRZESTAN PIEPRZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, f... IP: *.ten.net.pl 30.08.11, 08:29 PO PIERWSZE : LECH POZNAN NARAZIE NIE ROZGRYWA MECZÓW W POZNANIU. PO DRUGIE : ŁKS ROZGRYWA MECZE W BEŁCHATWIE PO TRZECIE: STADION JAGIELLONII JEST W BUDOWIE I MAX. WIDZÓW TO 4800 PO CZWARTE: STADION GÓRNIKA JEST W BUDOWIE MAX. WIDZÓW TO 4000 PO PIĄTE: KARTY KIBICA PO SZÓSTE: NAGONKA NA KIBICÓW PRZEZ PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, f... IP: *.nplay.net.pl 30.08.11, 08:45 TAKI ARTYKUŁ ŻE TAK NAPRAWDĘ NIE WIADOMO CZY PRZYCHODZI MNIEJ LUDZI CZY NIE. BO PRZECIEŻ NIE PRZYCHODZĄ KIBICE ŁKS Z WINY KLUBU I KIBICE LECHA Z WINY WŁADZ MIASTA, KTÓRYM ZACHCIAŁO SIĘ MOTORÓW A KIBICE POSZUKALI SOBIE INNYCH ROZRYWEK. I NIE CHCĄ KUPOWAĆ KARNETÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, f... IP: 212.160.99.* 30.08.11, 09:58 Po co chodzić na stadiony, skoro ten wspaniały produkt można oglądać we wspaniałych telewizjach (w końcu po coś te dekodery się kupowało)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 10:57 powinni także wprowadzić "kartę kibica" na stadion narodowy:) czyli badanie do pięciu pokoleń wstecz czy jesteś Polakiem oraz wywiad środowiskowy czy aby na pewno kibicujesz "reprezentacji polskiej" :)))) ależ byłoby bezpieczniej...:D w końcu jak narodowy to "Narodowy" hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, f... IP: *.czeladz.vectranet.pl 30.08.11, 15:36 W następnej kolejce może paść rekord. Ciekawe co wtedy napiszą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hah A kto ma stadiony zapełniać jak kibiców się... IP: *.zetosa.com.pl 30.08.11, 17:06 wyrzuca? Niczego nie wolno. Na Koronie Kielce dochodzi już do patologi ze strony służb. Chociaż i tak nie ma czego podsumowywać. Raptem Lechia zagrała na nowym stadionie i tyle, a jednocześnie gra kurnik Podbeskidzie zamiast Arki, ŁKS ekstraklasa s.a. wysłała do Bełchatowa, Lecha geniusze z Poznania wysłali do Wronek, a Górnik Zabrze ze wzlgędów bezpieczenstwa może wpuścić 3,5 tys. widzów, w Polsce trybuny bez krzeseł są niebezpieczne! Na Jagiellonii też frekwencja maleje, bo jak ma rosnąć? Klub inwigiluje kibiców, zespół pokazał się z Irtyszem, a budowa stoi. ;) Odwiedzać kurnik, tylko po to, żeby ci wlepili mandaty po 500 zł to nie jest wielka przyjemność :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Bez Poznania frekwencja widze do dupy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 19:32 Gdy Lech wroci na BULGARSKA od razu frekwencja sie zwiekszy. min. 30.000 na kazdym meczu w lidze to rekord ! Jedyni tacy, najlepsi KIBCE KOLEJORZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktt Na razie 7941 widzów na mecz. Stadiony rosną, f... IP: 178.73.48.* 30.08.11, 23:46 Zaczę chodzić na mecze, jak z trybun zniknie bydło. A że pod tym względem rzeczywiście robi się coraz lepiej - w dużej mierze dzięki kartom kibica, ale systemowi daleko jeszcze do perfekcji; zwłaszcza egzekwowanie kar leży i kwiczy - to liczę na to, że za rok, dwa będzie można spokojnie pójść na stadionm nie będąc bezmózgim osiłkiem, którego nie interesuje futbol, tylko obrażanie przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś