Dodaj do ulubionych

Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy się ...

02.09.11, 23:30
Dowiedzieliśmy się, że trzeba zrobić 5 slajdów :D
Obserwuj wątek
    • marillion73 Małecki najgorszy 02.09.11, 23:33
      Małecki chyba rzeczywiście najgorszy, piłki tracił znów w ten sam sposób (naśladował Ronaldo - tylko zapomniał, że to nie PlayStation). Żółta kartka na wejściu... Lepiej mu idzie obrażanie kibiców. A oni zaś mają powody jak widać by gwizdać.
      • quaga Re: Małecki najgorszy 03.09.11, 09:41
        Kiedy Małecki był w gazie to nie był powoływany. Dostał "szansę" teraz kiedy jest w dołku. Smuda Małeckiego ma z głowy. Ale czy Obraniak był lepszy? No tak Małecki dostał tyko żółtko a Obraniak załapał się na czerwień.
        Szkoda że Mila nie jest powoływany bo to obecnie jedyny polski gracz który umie kierować grą w środku pola. Mierzejewski tego nie potrafi bo jego naturalna pozycja to skrzydło. Małecki po odzyskaniu formy móglby być zmiennikiem Mierzejewskiego tak jak Peszko jest zmiennikiem Błaszczykowskiego.
        Uważam że na obronie sytuacja powoli się klaruje ale Perquis przyda się na pewno.

• dobrze_godom Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy się ... 02.09.11, 23:37
      Witam!

Ja napiszę krótko.

1. Wasyl i Brożek zagrali dobrze widać było zaangażowanie i chęć gry...
      2. Małecki, prawda, motał się chłopina, ale miejmy nadzieję, że dłuższy pobyt w kadrze pozwoli mu zrozumieć się z resztą na boisku...
      3. Bilety... no właśnie... nieco chyba nadal zbyt wysokie ceny jak na polskie warunki... W Poznaniu na WKS stały od 20 zł i z przyjemnością stało się w godzinnej kolejce :D
      4. A w bramce... chłopaki póki co pewne do końca nie są wg mnie...
      5. Bardzo słaby atak pozycyjny... masakra... z jednym napastnikiem krytym przez 2-3 obrońców ciężko grać
    • bmc3i Czym przekonał do siebie Tytoń? 02.09.11, 23:49
      Nie wiem czym przekonał opisującego ten pokaz slajdów redaktora piłkarz Tytoń? Tą jedną skuteczną obroną? Nie za mało jak na reprezentacyjnego bramkarza na Mistrzostwa Europy?

Moim zdaniem nie pokazał dzisiaj niczego wielkiego, a juz najmniej pewności w bramce, ktora jest tak wazna dla całej druzyny. Ni znaczy to ze juz teraz go skreslam, ale twierdze że na podstawie tego meczu nie mozna nic powiedziec o bramkarskiej jakosci Tytonia.
      • maz-48 Re: Czym przekonał do siebie Tytoń? 03.09.11, 00:07
        Nie wiem, czego chcesz od Tytonia. Przecież bronił bardzo pewnie. Jedyna interwencja, po której wypuścił piłkę przed siebie, spowodowana była bardzo trudnym technicznie starzałem Meksykanów. Piłka 3 razy skozłowała w bardzo nieprzyjemny sposób przed nim (jak "kaczka" na wodzie) i niewiele więcej mógł poradzić w tej sytuacji.
        • bmc3i Re: Czym przekonał do siebie Tytoń? 03.09.11, 00:13
          maz-48 napisał:

> Nie wiem, czego chcesz od Tytonia. Przecież bronił bardzo pewnie. Jedyna interw
          > encja, po której wypuścił piłkę przed siebie, spowodowana była bardzo trudnym t
          > echnicznie starzałem Meksykanów. Piłka 3 razy skozłowała w bardzo nieprzyjemny
          > sposób przed nim (jak "kaczka" na wodzie) i niewiele więcej mógł poradzić w tej
          > sytuacji.

Nie twierdzę że coś mu zarzucam, zal chocby z braku okazji do wykazania sie nie miał szansy na przekonanie do siebie. Tymczasem Twórca pokazu slajdów pisze o nim, jakmy wykazał sie w tym meczu kilkudziesięcioma znakomitymi interwencjami, po ktorych mozna powiedzie - "było swietnie - wykazałes sie". Nie tym razem nie mial szansy na wykazanie sie. nie wiem wiec skad ta pewnosc ze jest juz pewniakiem na mistrzostwa
    • cezar85 Cienkie rogi mówicie? 03.09.11, 00:10
      całe szczęście bo już myślałem,że obronę,pomoc i napad też mamy cienkie.Znaczy,że będzie dobrze
    • glemp1 Smuda nie ma jeszcze kompletu 03.09.11, 01:29
      Gdzie Maniek Arboleda?
    • dziwny22 Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy się ... 03.09.11, 01:54
      Ale będzie kompromitacja na Euro2012, strach pomyśleć, lecz nie takie rzeczy już przeżyliśmy, na przykład mecz ze Słowacją i "kapitalny gol" Boruca.
      • kapitan_marchewa Re: Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy si 03.09.11, 03:29
        A jak można nie strzelić z 5 metrów mając idealne podanie i przed sobą tylko bramkarza i wyczyszczoną bramkę? Jak w reklamie: "Moja babcia zrobiłaby to lepiej"..
        Jakieś komentarze? Mogło być spokojnie 2:1
        Chłopak z podstawówki by to trafił.....
    • gm114 U którego buka wolno obstawić mecz z Niemcami ?? 03.09.11, 03:30
      Nie przegrali z Meksykiem, jak obliczałem 0-8.

Może dzięki temu, ze nie zagrał Szczęsny, który lubu puszczać 8 bramek w jednym meczu.

Ale co się odwlecze, to nie uciecze.

Z Niemcami typuję już co najmniej 0-8.

Ale jak się Niemcy postarają, to może będzie nawet jakiś 0-12, 0-13...

Natomiast jeśli zagrają turystycznie, no to 0-8 będzie wynikiem słusznym i niezłym dla repr. Polski.

Jak na drużynę, która zdaje się, jest w 3 lub na początku 4 setki światowego rankingu, to jest całkiem dobry wynik.

Może by postawić na taki wynik u buka.

Tylko niech ktoś poradzi u którego buka wolno legalnie zagrać.

Co bym nie popełnił zbrodni gry zakazanej przez PO-PIS-PSL-SLD i surowo karanej w Polsce.

Zatem gdzie mi wolno sprawiedliwie zagrać by się nie narazić rządowi Platformy Obywatelskiej oraz Parlamentarzystom z PO-PIS-SLD i PSL i nie trafić za kratę ??

I kursy jakieś podawajcie.

Ile wygram, jeśli postawię 10 zł.

Bo mnie tam żadna przyjemność z obstawiania czy hazardu nie interesuje.

Ja chcę na tym meczu zarobić dużo pieniędzy za postawione 10 złotych.

Kasa się liczy.
      • dar3cki Re: U którego buka wolno obstawić mecz z Niemcami 03.09.11, 07:22
        zapytaj Kłamczyńskiego.
        On też gdzieś ostro obstawia, wczoraj mówił, że liczy na rząd jednopartyjny, bo pisiacy zasługują na więcej.

a ty ile lubisz puszczać bramek w meczu?
        • gm114 Ja pamiętam, jak Polska pokonała Anglię 2-0 03.09.11, 07:38
          W Chorzowie, grał Lubański a bodajże niejaki MacFarland tak go kopnął, że mu przerwał z powodu łękotki karierę na kilka lat.

Sam zaś preferuję inne dyscypliny, w których lubię wyłącznie wygrywać do zera.

Według mnie Polacy obecnie juz nie nadają się do piłki nożnej i należy postawić na jakąś zupełnie inną dyscyplinę.

A jesli już, to koniecznie trzeba po prostu sklonować trenera Górskiego. A za nim sklonować kilkudziesuęciu takich graczy, jak: Deyna, Lubański, Lato, Tomaszewski, Gorgoń, Boniek, Żmuda, Szymanowski, Musiał, Szarmach, Banaś, Bulzacki, Kasperczak, Domarski, Smolarek senior, itp.

Ale nie napisałeś mi, gdzie jest pozwolone zagrać u buka w Polsce, żeby nie trafić za kratę i żeby zarobić znakomite pieniądze grając za 10 złotych ?

Bo wszędzie na świecie mogę to robić, a czytałem, że u was nie wolno.

• dora1233 1700 zł miesięcznie powinien zarabiac piłkarz re. 03.09.11, 06:21
      nadal nic nie umiemy, a wywiady udzielane jakby to byli mistrzowie
    • milet1 Slajdy są dla debili! Nie klikajcie! 03.09.11, 07:02
      Jutro będzie 100 slajdów po jednym zdaniu na stronie.
    • grenz Re: Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy si 03.09.11, 09:07
      Nie zrobili pięciu, bo zdjęcie Tytonia jest z innego meczu
    • jacky100 Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy się ... 03.09.11, 11:11
      Dowiedzieliśmy się, że nasz trener zaangażowany w kręcenie reklam z Adamiakami zaniedbał pracę ze ścisła kadrą. Co do wyniku: remis 65 drużyny w rankingu FIFA z 65 to niezły wynik.
      www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html#confederation=0&rank=207
    • jacky100 Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy się ... 03.09.11, 11:13
      Dowiedzieliśmy się, że nasz trener zaangażowany w kręcenie reklam z Adamiakami zaniedbał pracę ze ścisła kadrą. Co do wyniku: remis 65 drużyny w rankingu FIFA z 20, to niezły wynik.
      www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html#confederation=0&rank=207
    • jacky100 Reprezentacja Polski. Czego dowiedzieliśmy się ... 03.09.11, 11:14
      Do moderatorów - nowy regulamin się nie otwiera!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka