Dodaj do ulubionych

szukam pracy jako programista PHP

IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.11, 09:00
Znam dobrze CSS, HTML, JS + AJAX, PHP. Interesuje mnie praca na zasadach home-office. Rozliczenie - umowa o dzieło.
newcoms[at]yahoo.com
Obserwuj wątek
    • allerune Re: szukam pracy jako programista PHP 29.09.11, 12:35
      to zarzuć jakimiś swoimi dziełami, które są teraz on-line
      • sorger Re: szukam pracy jako programista PHP 30.12.11, 08:39
        Trochę odkopię, ale trafiłeś w czuły punkt. Ostatnio o mało nie wszedłem w spółkę (dobrze, że się nie udało) z facetem, który to co on nie potrafi (chwalił się bardzo dobrą znajomością HTML+CSS (w tym 5 i 3), java, php (OOP), js, webGL i w ogóle wszystko). Dobrze, że nasz pierwszy projekt pojawił się jeszcze przed otwarciem działalności, bo okazało się, że chłopak nie potrafi zbyt dużo, no i właśnie portfolio ... zerowe. I niestety to tak jest. Ja osobiście mogę powiedzieć, że nam C# (nic w nim nie robiłem), ale to przecież na C bazuje jak większość. VisualBasic - no prościej chyba się nie da, godzinka nauki i jest w małym palcu. Zweryfikować programistę można łatwo i bardzo szybko ... kazać mu napisać prosty program w języku polskim na kartce papieru :)
        • Gość: admin Re: szukam pracy jako programista PHP IP: *.44.broadband14.iol.cz 09.01.12, 18:29
          to tez twoje ? lukasz.izycki.pl/# ??

• barabasz_1q Re: szukam pracy jako programista PHP 12.02.12, 13:40
            Dlaczego nie szukasz ofert na portalach ogłoszeniowych? Pozdrawiam
    • informatyk31 Re: szukam pracy jako programista PHP 11.04.12, 22:39
      zajrzyj na zlecenia net rozsyłaj oferty ze swoimi dziełami chwal się tym co zrobiłeś.
      Niech będzie o tobie głośno i wszędzie.
      Bo np Web Developer poszukuje Opis stanowiska:
      Poszukujemy doświadczonego projektanta, który jest gotowy współtworzyć nowatorskie rozwiązania w dziedzinie projektowania aplikacji i interfejsów użytkownika, który skutecznie zaprojektuje aplikacje internetowe i dla urządzeń mobilnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka