Dodaj do ulubionych

Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do sieb...

IP: *.play-internet.pl 03.09.11, 11:29
Dla mnie osobiście patrząc obiektywnie Małecki mnie rozczarował . Brak szybkości , zdecydowania , umiejętności gry jeden na jeden no i te tysiące piłek które tracił . Podobnie jak cala biała gwiazda Małecki synku do drugiej ligi albo lepiej do trzeciej bo w drugiej też przegrywacie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: buldok Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do sieb... IP: *.rev.pro-internet.pl 03.09.11, 11:32
      Małecki powinien dostać dożywotni zakaz reprezentacyjny. Za to, że nie szanuje kibiców.
    • Gość: Janoo Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do sieb... IP: *.plastcom.pl 03.09.11, 11:36
      Najgorszy na boisku. Nie tylko za to, że nic pożytecznego nie zrobił, ale za ten chaos jak tylko przejmował piłkę. Głowa w ziemię i do przodu, może się przecisnę. Zupełny brak kreatywności, jeździec bez głowy, a do tego technika nie pozwalająca na swobodne prowadzenie piłki.
    • Gość: Magu Re: Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do si IP: 81.210.4.* 03.09.11, 11:43
      Dość że nic dobrego nie pokazał - czysty chaos - to jeszcze takie durne wypowiedzi po meczu. Gość chyba sam się oszukuje. Wydaje mi się, że po rewanżu z APOELem Smuda już przejrzał na oczy i doszedł do wniosku jaki błąd zrobił. Jednak powołanie jest powołaniem i musiał go wpuścić na boisko, żeby nie było afery. Z Niemcami nie ma co liczyć na wejście na boisko. To jest tak zwany chłopak jednego meczu. A apropo Smudy, wszystko cacy, ale widzę że zaczyna powoływać "dinozaurów" do reprezentacji - to już mi się zaczyna nie podobać. A taka ładna odmłodzona reprezentacja była. Poza tym się spytam może forumowiczów, bo dokładnie nie śledzę Ekstraklasy i innych lig ... CZY NAPRAWDĘ NIE MA ZMIENNIKÓW DLA JODŁOWCA I DUDKI ?? Bo do tych panów to sie zraziłem (pewnie nie ja jeden) już parę lat temu. Pozdrawiam, Magu
      • Gość: Janoo Re: Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do si IP: *.plastcom.pl 04.09.11, 08:35
        Dla Jodłowca nie ma, wyłączając piłkarzyków typu Wojtkowiaka, że nie wiadomo co lepsze. Dla Dudki jest - Polański, Murawski, choć akurat Dudka z Meksykiem zagrał w defensywie bardzo dobrze i właściwie nie mogłem w kilku sytuacjach uwierzyć, że ten z reguły drewniany zawodnik ma takie opanowanie piłki. W lidze francuskiej też gra ostatnio nieźle (no i przede wszystkim gra).
    • Gość: jack Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do sieb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 11:44

....czym...??!!!

Byłeś chyba najgorszym zawodnikiem na boisku....

Ani jednej bramkowej akcji, podania.....o obronie nie wspomnę....

Trochę SAMOKRYTYCYZMU Narcyzie....

• Gość: kibic Premedytacja Smudy! IP: *.net.autocom.pl 03.09.11, 11:46
      Smuda powolal Maleckiego zeby dziennikarze dali mu spokoj! zrobil to wtedy kiedy Malecki jest w slabej formie! ale dzieki temu Smuda bedzie mial wytlumaczenie !Smuda zrobil to z premedytacja!
      • Gość: dany Re: Premedytacja Smudy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 11:55
        A kiedy miał go powołać, aż łaskawie Małecki odzyska formę na rundę wiosenną ? Przecież największe lobby Małeckiego w reprezentacji było własnie niedawno po jego bramce z Apoelem. To jest ostatni moment żeby się pokazać w reprezentacji.
        • Gość: kibic Re: Premedytacja Smudy! IP: *.net.autocom.pl 03.09.11, 12:06

Mial go powolac jak byl w formie czyli na wiosne!!!
          • Gość: trzym Re: Premedytacja Smudy! IP: *.ghnet.pl 03.09.11, 12:11
            Patrysia!!! po kiełbasę na drugą stronę błoń!!! poszedł szybko!!
            • Gość: kiełbasiarz Re: Premedytacja Smudy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 09:34
              dotąd przebojem stadionów w Krakowie była kiełbasa małopolska. Teraz będzie kiełbasa małecka
          • Gość: dany Re: Premedytacja Smudy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 12:18
            Zakładając że go powołał na wiosnę, co by to zmieniło w kwestii tego powołania ? Jakby nie dostał teraz powołania to dopiero byłby lament.

Smuda wyraźnie powiedział dlaczego nie powoływał Małeckiego, bo nie pracuje na całym boisku, i Małecki dostając szansę od Smudy udowodnił mu że się nie mylił.
      • Gość: Kibic Malecki byl w formie chyba jeszcze za Skorzy... IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 12:01
        ...i to nie tego poznego. A mania dziennikarzy, wypytujacych Smude, keidy pan w koncu powola Maleckiego, trwa w najlepsze. Ciekawe czy w koncu sie zamkna, czy moze zaczna udowadniac, ze to byl bardzo dobry wystep.
    • Gość: Jo Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do sieb... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 11:46
      Jeżeli jeszcze raz ten "zawodnik" dostanie od p.Smudy powołanie tak oświadczam,że nawet nie włączę telewizora kiedy bedzie transmisja meczu reprezentacji Polski. Fatalny pod każdym względem, a poza tym nie szanuje kibiców i jest nie wychowany.
      • Gość: loc Re: Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do si IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.09.11, 12:00
        W kontekście nieszanowania kibiców śmiesznie wygląda nowa reklama reklama McDonald's. Zestaw kibica + cola, a tymczasem kopacz Małecki fanów jedzących kiełbaski wygania ze stadionu.
      • Gość: czop Re: Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do si IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.11, 12:12
        a co mnie/nas to obchodzi ze nie bedziesz ogladal meczow? nie ogladaj! kogos to interesuje???
    • Gość: antoni A czym przekonałeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 12:02
      bo nic szczególnego nie widziałem
    • chateaux Nikt nie przekonałes, nawet mnie 03.09.11, 12:07
      Twój występ był bezbarwny., biegałeś, ale nic z tego nie wynikało
    • Gość: gość 007 bond Re: Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do si IP: *.xdsl.centertel.pl 03.09.11, 12:09
      przecież każdemu może zdarzyć się słabszy mercz, a i tak Małecki jest jednym z motorów napędowych Wisły
      • kayo77 Re: Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do si 03.09.11, 12:20
        Co widać po obecnej formie Wisły :D:D:D
    • Gość: blablabla gadaj zdrów, bramki Niemców z wczoraj [link] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 12:35
      www.youtube.com/watch?v=MI1tSwKgfaE ostatnia miodzio, M. Goetze
    • Gość: night a mowic, sie wyslawiac to ty łumisz? IP: *.spray.net.pl 03.09.11, 12:53
      ale w sumie po co ci to.... do darcia mordy na trybunie nie trzeba wiele
      • kapitan_marchewa Patrycja 03.09.11, 13:31
        Patrycja Małecka kogoś przekonała? Nędzny grajek, zaplątany w cienkich dryblingach, nie wie gdzie piłka, zero dobrych podań, jakby go w ogóle nie było na boisku..
        No ale skoro nawet pastuchy z Cypru mu zabierali piłkę w każdej sytuacji.
        Skąd ten koleś ksywa "pikniki" wziął się w reprezentacji? Niech się idzie dalej tatuować i lansować z nastkami. Z reprezentacji won.. Ciekawe kiedy Wisła się go pozbędzie.
    • konwalia_1984 Małecki: liczę, że wreszcie przekonałem do sieb... 03.09.11, 13:33
      Witam

Mecz oglądałam w całości i nie byłam zachwycona tym widowiskiem.
      Kiedy Meksykańskim zawodnikom chciało się biegać ( pierwsze 20 minut ), to wyszła cała mizeria naszej drużyny. Zawodnicy nie bardzo wiedzieli co zrobić z piłką, przy agresywnym pressingu przeciwników.
      Potem Meksykanie już grali na stojąco, co powinno ułatwić grę naszej reprezentacji, ale nic takiego nie nastąpiło.
      Osobiście wyróżniam dwóch zawodników, celowo nie podaję nazwisk, bowiem prawdziwi znawcy " kopanej ", będą wiedzieć o kogo chodzi.
      Trener Smuda dał szanse gry Małeckiemu, i ten grał jak potrafi najlepiej.
      A że niewiele jeszcze umie i miał do czynienia z piłkarzami, którzy nie są " kelnerami ", to wyszło na jaw, że puki co, to Małecki może jedynie grać w Wiśle i ze słabymi przeciwnikami.
      Na grę w reprezentacji musi jeszcze poczekać.
      Małecki na boisku był bezproduktywny, tracił bezmyślnie piłki, podawał niecelnie i co najważniejsze, nie potrafił pomagać kolegom z obrony.
      Ogólna ocena w skali 1o stopniowej to +2, to za mało na grę w pierwszej reprezentacji Polski.
      Pod presją mediów i kibiców, trener dał mu szansę, choć dobrze wiedział, jaki będzie końcowy efekt występów Małeckiego.

Najbardziej ubawiłam się komentarzem samego Małeckiego, więc go zacytuję w całości:

[...] Liczę, że wreszcie przekonałem do siebie trenera Smudę, ale to jego trzeba pytać o ocenę mojej gry. Ja cieszę się, że dostałem szansę przeciwko tak silnemu przeciwnikowi. Szkoda tej czerwonej kartki, bo od tej pory musieliśmy się bronić. Ale jako drużyna zagraliśmy bardzo dobry mecz - mówi pomocnik Wisły Kraków. [...]

Chyba musiałam oglądać zupełnie inny mecz, bo mam zupełnie inny osąd gry polskiego zespołu.

Czekam niecierpliwie, co pokażą nasi geniusze " kopanej " w meczu z drugą reprezentacją Niemiec, oby nie skończyło się to całkowitą klęską i blamażem.

Pozdrowienia dla fanów " szmacianki "
      ----------
      "Przebaczaj swoim wrogom. Jeśli nie potrafisz, to ich ignoruj. Nic ich bardziej nie potrafi rozzłościć."

• Gość: nikt utwierdzxiłeś IP: 212.244.161.* 04.09.11, 10:38
      Nie nadaje się do reprezentacji i Maskanta tez raczej nie przekona na dłuższy czas . próbuje grać sam ,jakby był świetną indywidualnością . Peszko i Małecki ta sama filozofia szybkość ,siła najwieksze atuty oby nie w tą strone szła reprezentacja .Małecki jak piepszy o tej czerwonej kartce chyba ma jakis uraz do ludo .Małecki out z kadry
    • s_f_ogorek Na niemcy smuda nie wystawia piknikow 05.09.11, 14:35
      wiec Malecki bedzie siedzial na lawie...i jadl kielbase...
      • Gość: Katolik patryjota Małecki jest ubogacony chomiliami ! IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.11, 07:22
        To bardzo mondry chłopiec i prawdziwy katolik.
        Pecz z komunom czyli ezelde !!!
    • Gość: gość Małecki: liczę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 09:25
      Patusia ty umiesz liczyć, kiełbasiarzu?
    • Gość: gość Myślałem że nie ma osobnika o większym ego niż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 09:36
      Jarosław K.

jak widać, myliłem się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka