Dodaj do ulubionych

Jacek Sarzało: Pół drogi

IP: *.me.emse.fr / *.rain.fr 23.05.04, 23:50
fajnie napisane
dadza rade w tym sezonie
i namieszaja w Majsterlidze ;)

jazda jazda jazda Biała Gwiazda
Allez Les Verts - Saint Etienne ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aloha Re: Jacek Sarzało: Pół drogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 08:34
      Zapomniał czwartego akapitu:

Szanowni kibice Legii:

O Jezu, jak mi żal dupsko ściska że nie mamy mistrza, ale nie martwmy się, już za rok artysta futbolu Saganowski, poprowadzi nas tam gdzie nasze miejsce i wtedy nie straszna nam Valencia czy Schalke.
      • Gość: Legia-Mistrz Re: Jacek Sarzało: Pół drogi IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 24.05.04, 13:20
        Jedziemy, jedziemy, jedziemy, wytrysłą w d... rżniemy:))))))))))))))
        To napisałem ja, Jaro, kibic najlepszego klubu w Polsce!!!
        • Gość: Nie-wislak, ale... Sarzalo - jedno zastrzezenie IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.04, 13:31
          oni nie w ELIMINACJACH do Ligi Mistrzow maja pokazac klase.
          oni maja pokazac klase w LIDZE MISTRZOW. w koncu sa mistrzami, tak? co mi tam
          po jakichs wygranych eliminacjach, skoro w grupie beda dawac dupy na lewo i
          prawo. nie, nie wygrane eliminacje maja byc ich celem, celem ma byc taka gra w
          LM, zeby kibicom nie bylo wstyd jak po meczu z Norwegami. odpadna? OK, niech
          odpadaja, ale zeby choc mogli powiedziec - jestesmy mistrzami, gralismy w LM.
    • Gość: gs Re: Jacek Sarzało: Pół drogi IP: *.bj.uj.edu.pl 24.05.04, 14:35
      Ale widać już, że stopień flustracji w Warszawie sięga zenitu. A co wy tam
      zrobicie, jak da Bóg Wisła Zagra w LM i za rok o tej porze zdobędzie koleny
      tytuł mistrzowski. Po prosto już mi was już żal. Ale o tytule możecie sw
      pomarzyć, pomarzyć pomarzyć...., i to długo pomarzyć....
    • Gość: thenatoorat XXX IP: 193.0.68.* 24.05.04, 16:43
      Co za debil napisał ten felieton!!!
    • Gość: vit Re: Jacek Sarzało: Pół drogi IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 24.05.04, 17:00
      1. Jeśli Wisła nic nie osiągnęła, to w takim razie co osiągnęła Legia? 2.
      Jednak te słowa to prawda: "Cała Żyleta płacze...". 3. Połowa naszych
      sportowych dziennikarzy to zero.
    • Gość: znowu Ja Sarzało IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 24.05.04, 19:19
      Od dawna śledze co wypisuje ten pismak.
      Panie Sarzało jest pan gamoniem!
      Kompromitacja Panie Michnik! Niech Pan czasami przeczyta sport w Pańskiej
      gazecie!
    • Gość: cyg@nek To prawda, że połowa drogi IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 24.05.04, 20:03
      Wisła jest Mistrzem Polski!!!
      Kibicuję Wiśle i cieszę się z Mistrzostwa.
      Trudno mi jednak nie zgodzić się z autorem. Dobrze opisał to Nie-wiślak,ale...!
      Ja pójdę nawet dalej niż on. Wierzę, że Wisłę stać nie tylko na awans do LM. Tu
      nie chodzi o presję na zawodników. Tu chodzi o to by polscy piłkarze mieli
      mentalność zwycięzców. Żeby nie przegrywali żadnego meczu w chwili gdy gazety
      ogłoszą skład przeciwników. Z pewnością mentalność zwycięzcy ma Henryk
      Kasperczak. Wisełko możesz pokonać każdego! Wystarczy strzelić jedną bramkę
      więcej niż przeciwnik (to złota myśl K.Górskiego). Nieważne czy rozstawiona czy
      nie, musisz wygrywać z każdym!!! Dlaczego nie...?
    • Gość: andrew Re: Jacek Sarzało: Pół drogi IP: *.acn.waw.pl 24.05.04, 23:38
      Ten felieton sprawia wrażenie, jakby pisał je pięciolatek. Beznadziejne,
      kompletnie nic nowego nie wnoszące slogany. Żadnej analizy. Po prostu pusty jak
      czacha autora. Który powinien trochę poczytać, zanim będzie w stanie napisać
      jakąś inteligentną prowokcję. A nie pretensjonalne frazesy.
    • Gość: Vaius Ehkem... IP: *.awacom.net 25.05.04, 15:50
      nie no ja w zyciu nie czytalem takiego oczerniania Wisły w dzienniku...!!!!
      Zgoda, ich celem nadrzędnym jest gra w LM, ale nie powiedziałbym, że zdobycie
      mistrzostwa Polski było czystą formalnością, szczególnie jeśli chodzi o ligową
      jesień. Poza tym jeśli ta liga jest tak banalna do wygrania, to czemu Wisła nie
      gra w finale Pucharu Polski??!! To zapewne wina tego beznadziejnego trenera
      pana Kasperczaka. Tak, więc nie wstydźmy się tego powiedzieć: "Jacek Sarzało na
      trenera Wisły!!"... przecież z takim składem to żaden problem...
      • Gość: Wslak artykul IP: *.gumopolis.com.pl 25.05.04, 17:31
        jestem kibicem Wisły ale takiego dennego artykulu nie widzialem juz w
        krakowie sie przychylniej wypowiadali wrogowie przeciez was popierdoli w
        tej warszawie jak wisla awansuje do grupowych rozgrywek!! jestescie
        ZERAMI na czele z autorem tego artykulu,,,,,,,,
        • Gość: klajn Re: artykul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 13:47
          Gość portalu: Wslak napisał(a):

> jestem kibicem Wisły ale takiego dennego artykulu nie widzialem juz w
          > krakowie sie przychylniej wypowiadali wrogowie przeciez was popierdoli w
          > tej warszawie jak wisla awansuje do grupowych rozgrywek!! jestescie
          > ZERAMI na czele z autorem tego artykulu,,,,,,,,

ty odwal sie od warszawy wieniu i daruj.se te prostackie teksty. wyrocznia sie
          znalazla. artykul jest spoko i nie ma w nim nic z warszonga, ponadto autor jest
          spod krakowa, boli?
    • Gość: rusell Jacek Sarzało: Pół drogi IP: *.motorola.com 26.05.04, 19:39
      Do wszystkich ktorzy stawiaj wyzwania Wisle: juz wy sie nie bojcie, pokazalismy
      w Parmie i w Gelsenkirchen, o wlos przegralismy z Lazio i z Interem. A tych
      ktorzy twierdza ze mocna druzyna powinna sobie poradzic zawsze, proponuje taki
      wysilek myslowy: wybierzcie jedna z druzyn rozstawionych w III rundzie, np.
      Real i wybierzcie sobie dowolna inna rozstawiona (Deportivo, Manchesterem
      United, Liverpoolem, Juventusem, Interem, albo Monaco). I co, gdyby ktorejs z
      tych silnych druzyn kazac grac z jedna z posrod nich, ktora bylaby pewna
      zwyciestwa? Zadna.
      Kazdy kto twierdzi ze wystarczy byc "silna druzyna" zeby przejsc III runde bez
      rozstawienia jest ignorantem. Nie zapominajmy ze najsilniejsi graja wlasnie ze
      slabszymi i dlatego graja pozneij w fazie grupowej. Dlatego bedziemy kibicowac
      Monaco wlasnie dlatego zeby miec takie same szanse jak silne druzyny. Co nie
      znaczy ze nie powalczymy z kazdy.
      Artykuj jest napisany BARDZO nieprofesjonalnie i w wyjatkowo zlym stylu, a pod
      przykrywka "prowokacji" faktycznie czuc sciskanie dupy.
      A Kartagine (Legie) nalezy zburzyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka