Dodaj do ulubionych

Stadion miejski i wielkie zmiany. Przetarg zako...

IP: 195.234.8.* 23.09.11, 08:08
ŁKS bedzie go uzytkowal jesi bedzie go na to stac :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: Stadion miejski... IP: *.15.131.226.bransat.pl 23.09.11, 08:29
      Stadion z racji że ma być miejski to mam nadzieję że i Budowlani oraz inni (nawet Widzew) będą mogli z niego skorzystać ! Niech służy wszystkim klubom w mieście !
      • Gość: x Re: Stadion miejski a i tak bedzie ŁKS IP: *.toya.net.pl 23.09.11, 08:46
        Nawet krzeselka beda w naszych barwach. Zejdzie na ziemie widzewioki wy sie lepiej martwcie zebyscie nie zostali z jedna trybuna tylko.
        • Gość: gość w jakich barwach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 19:21
          barwy PSS są żółto- czerwone. O te barwy ci chodzi? Bo przecież do 2013 wszystkie czerwono-białe loga zastawicie po 10 razy u komornika lub w lombardzie.
      • Gość: rty-s Re: Stadion miejski... IP: *.toya.net.pl 23.09.11, 10:11
        A wstydzew to z jakiej racji to klubik z pod Bytomia
        Zakłamani ćwoki sen o byciu ŁODZIANINEM prysł
        WSTYDZEW-BYTOM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        BUHAHAHAHA..................................
    • janusz_58_1 Stadion miejski i wielkie zmiany. Przetarg zako... 23.09.11, 09:51
      Przetarg zakończy się później,ale stadion...powstanie wcześniej?
      Zapewne jeszcze wcześniej przed projektem.
    • wojcikmarcin Ciekawe zagranie 23.09.11, 13:32
      zaostrzenie warunków przetargu, i to znaczne
      Czyżby przygotowania pod "Ja chciałam ale wykonawców nie było?"
      • Gość: x Re: Ciekawe zagranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 16:16
        Dokładnie, wg mnie parchaci nie mają powodów do radości.. Niektórzy mają ładnie w głowach poprzewracane.. tyle kasy na stadion dla łksu? Jak już wybudują, to przyjdzie powiedzmy komplet raz, drugi, trzeci może czwarty ale w tych czterech meczach będą cztery porażki, a większość wszystkich kibiców to kibice sukcesu, którzy chodzą jak są wyniki a nie oszukujmy się nowy stadion to nie jest nowa druzyna, nowy styl gry, więc znowu będzie frekwencja średnio 3 tysiące.. Cała nadzieja w Widzewie, tam przynajmniej widać zalążki fajnej gry a wyniki przyjdą lada moment.
        • Gość: do x Jaki komplet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 19:17
          Komplet kibiców pss-a czyli 3,500 tys. luda nie zapełni tego stadionu nawet w drobnej części.

Jedyny komplet to będzie na derbach. Ale to nie dzięki żulom z Limanki.
    • Gość: bly Stadion miejski i wielkie zmiany. Przetarg zako... IP: *.toya.net.pl 24.09.11, 10:30
      BRAWO BRAWO BRAWO TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY
    • Gość: Nowy numer Nowy kierunkowy na al. PSS-a Bazar Za Torami 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 19:14
      4 17

jak tak dalej pójdzie to na koniec będzie

30 meczów 19 punktów bramki: 15:64

i zasłużony spadek. Ciekawe kto wtedy będzie winien?
      • Gość: judzki.k.s. Re: Nowy kierunkowy na al. PSS-a Bazar Za Torami IP: *.gdynia.mm.pl 28.09.11, 20:31
        jak to kto?Boniek!!!
    • Gość: gość po co pss-u 20 tys. miejsc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 19:20
      w 2013 (na 2. ligę) przyjdzie najwyżej 200 fanatyków
    • Gość: 19karpiu08 Stadion miejski i wielkie zmiany. Przetarg zako... IP: *.toya.net.pl 25.09.11, 00:22
      ajajaj...jak wstydzewskim pandom żółć sie ulewa....same wpisy sfrustrowanych pejsów...nawet mnie to cieszy i wcale mnie to nie dziwi - niektórzy już się kapneli że cycek im stadionu nie postawi.... :-))))
      • Gość: PSS 2009 BEDOŃ Re: Stadion miejski i wielkie zmiany. Przetarg za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 02:22
        cieszmy sie wszyscy nowym stadionem. Aj waj, jaki będzie on fajny i duży. Aj, jakie europejskie ceny biletów na niego bedą. Może będzie stać na karnety kilkunastu kiboli PSS-a.

Bo dziury w płocie nie będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka