Dodaj do ulubionych

Ponad 40 tysięcy kibiców, efekty laserowe. Śląs...

29.10.11, 01:09
Wielki stadion, lasery, bajery, gadka, szmatka, a potem szara rzeczywistość polskiej kopanej.
Obserwuj wątek
    • mapiec antyreklama futbolu w wykonaniu piłkarzy 29.10.11, 02:12
      kopacze się nie spisali, pierwsza połowa: wielkie dwa zera Śląska Wrocław w strzałach celnych i niecelnych na bramkę Lechii

stadion ładniejszy od gdańskiego, poznański jest poza klasyfikacją.
      • Gość: becikPL Re: antyreklama futbolu w wykonaniu piłkarzy IP: *.164.rako-lan.pl 30.10.11, 09:03
        Niby dlaczego poznański poza klasyfikacja?? Legionisto głupi , stadion w Poznaniu jest ładniejsze i większy od tego waszego "PEPSI ARENA"
    • Gość: Superantyciota Re: Ponad 40 tysięcy kibiców, efekty laserowe. Śl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 09:15
      Tylko jedna ciota się na razie wypowiedziała? No tak, reszta ciot jeszcze śpi, ale zaraz zacznie się narzekanie. Cioty muszą się wygrzać w barłogach, potem zrobić siusiu i naprzód, DO KOMPUTERÓW!
      Zacznie się płacz, obrzucanie błotem, oblewanie pomyjami, stadion do d..., wszystko do d..., WSZYSTKO do bani!
      No to do kompów, cioty, zaczynajcie!
      A mnie się wszystko bardzo podobało, było super!
      • Gość: L. Re: Ponad 40 tysięcy kibiców, efekty laserowe. Śl IP: *.net.pbthawe.eu 29.10.11, 09:45
        Pierwsza ciota już jest. Narzekająca na narzekających! Phi!
    • pocomiwaszekonto ŻENUŁA!!!! 29.10.11, 12:14
      byłem, zobaczyłem, zmarzłem i prawie się porzygałem. to jest czołówka polskiej piłki? to nie chcę oglądać tego co niżej. Kierwa ! litość i trwoga
      • Gość: bii Re: ŻENUŁA!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.11, 13:03
        takich jak ty nam nie trzeba, następnym razem idź na hot-doga na stacje orlen-bedzie taniej i przynajmniej ktoś inny bedzie miał okazje kupić bilet. WKS !
      • Gość: vhmh Re: ŻENUŁA!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.11, 21:19
        a ty z drzewa sie urwales ,o co ci chodzi idioto na sztuczki techniczne czekasz?tu sie licza punkty a nie piekna gra
      • rabin_zec Re: ŻENUŁA!!!! 31.10.11, 21:07
        pocomiwaszekonto napisał:

> byłem, zobaczyłem, zmarzłem i prawie się porzygałem. to jest czołówka polskiej
        > piłki? to nie chcę oglądać tego co niżej. Kierwa ! litość i trwoga

A ja byłem na drugi dzień na piłce ręcznej, jest bardziej dynamiczna.
    • grabarz_pis c u d o w n y stadion 29.10.11, 12:53
      aż dech zapiera w piesiach
    • muchomorekmarek Ponad 40 tysięcy kibiców, efekty laserowe. Śląs... 29.10.11, 14:20
      Byłem pierwszy raz na meczu piłkarskim i jestem pod dużym wrażeniem. Mecz jak mecz, ale postawa kibiców a dokładniej z klubu kibica rewelacja!!! Wszyscy odradzali pójście na mecz bo hołota, przekleństwa, można w łeb zarobić, kibole itd.... Ale na szczęście rzeczywistość okazała się całkowicie inna, gdyby nie ci panowie siedzący za bramką to chyba z dopingiem kiepsko by było.. Zachęcam do pójścia na mecz całymi rodzinami, nie ma się czego obawiać. Na następny mecz też idę!!
      • muchomorekmarek Re: Ponad 40 tysięcy kibiców, efekty laserowe. Śl 29.10.11, 14:26
        zapomniałem jeszcze dodać, że stadion rewelacja siedziałem w rogu prawie na samej górze i bez problemów wszystko dokładnie widziałem a bałem się, że bez lornetki nic nie będę widział. Szkoda, że na telebimach nie ma powtórek. Zegar i tablica wyników powinna być inaczej pomyślana, ponieważ osoby ze słabym wzrokiem jej nie widzą.
      • Gość: f ngfdz Re: Ponad 40 tysięcy kibiców, efekty laserowe. Śl IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.11, 21:20
        nastepny co do konca wierzyl wyborczej ,wyszedl z domu i sie przekonal ze swiat jest inny
    • pzb04 Ponad 40 tysięcy kibiców, efekty laserowe. Śląs... 29.10.11, 15:20
      myślałem że ten stadion jest ładniejszy - kiepskie trybuny, murawa marniutka - a zadaszenie to tragedia szczerze... to chyba najbardziej przereklamowany stadion na euro i w klasyfikacji stadionów jest najgorszy!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka