bartassa Nike PL 08.11.11, 20:20 To już nie jest Reprezentacja Polski, Godło Nike ? PZPN sprzedał Orzełka, z pieniądze Firmie NIKE ale Obciach, ale Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
derfidel Reprezentacja. Zaprezentowano nowe stroje druży... 08.11.11, 20:36 Zauważyliście, że chyba na żadnym zdjęciu nie ma w ogóle polskiego godła? przypomnijacie sobie sprzed kilku lat takie prezentacje. wszędzie to co jest symbolem POLSKI!!! nawet husaria była. nie polska? komu zależy na zlikwidowaniu tego kraju? nawet godła już nie mamy? nie interesuje mnie jakie są do cholery trendy i co inni mają! mamy własne rozumy?! jesteśmy polakami? PROTESTUJCIE bo małymi kroczkami was wynarodowią... Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Czyli w kwestii strojów piłkarskich dalej nic... 08.11.11, 21:14 się nie poprawia i dalej mamy do czynienia z kompletnie zachwianymi proporcjami, tzn. obcisłe, kuse, nędzne koszulinki - jak z młodszego brata i długie luźne gacie, niższym zawodnikom sięgające już za kolana. Wygląda to wszystko arcyżałośnie, tylko dlatego, że parę lat temu do projektowania piłkarskich strojów zabrały się jakieś zniewieściałe oszołomy, którym zamarzył się powrót do czasów przed- i i tuż powojennych. Stroje naszej kadry fatalne - z jakimś dziwacznym pasem - jak u Turków, no i oczywiście brak godła, zastąpiony logo zdemoralizowanej bandy koleżków z futbolowej centrali. Żeby już nie było wątpliwości, kto ten cyrk firmuje... Odpowiedz Link Zgłoś
rosebud68 Reprezentacja TURCJI!!! 08.11.11, 21:21 Deja vu...? Nie ma juz reprezentacji Polski... Jak nie Turcja to co najwyzej PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
zimbardo zainspirowane barwami flagi - genialne!! 08.11.11, 21:22 A Polacy - debile, do tej pory wystepowali po prostu na bialo-czerwono. A tu przyszedl Francuz i od razu taki genialny pomysl: stroje w kolorach flagi narodowej! No i wreszcie zastapili tego orzelka logiem PZPN. Dlaczego dopiero teraz? Przeciez wszystkim jest wiadomo, ze cala Polska od zawsze marzy, aby moc ogladac reprezentacje swojego ukochanego PZPN. Na cholere byl nam ten orzelek? Naprawde, nie wiem, czy najki specjalnie stara sie wymyslec stroje, ktore jak najbardziej wkurza Polakow? To granatowe cos to mogl byc jeszcze jakis wypadek przy pracy, ale drugi raz? Zaloze sie, ze gdyby Polacy zorganizowali sie i zaczeli masowo bojkotowac najka to w tydzien daloby sie odkrecic te zalosne stroje. Odpowiedz Link Zgłoś
mbielski23 sprzedali orzelka... 08.11.11, 21:43 wstyd i hanba tego kto to zatwierdzil powinni pod mur i rostrzelac jak mozna bylo cos takiego zrobic trzeba miec z miast mozgu siano w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
drdonly Reprezentacja. Zaprezentowano nowe stroje druży... 08.11.11, 23:15 a co ma sonda dotycząca postrzegania logotypu PZPN do opinii na temat Orzełka na stroju? Ja odpowiedziałem, że pozytywnie oceniam logotyp. Faktycznie wizualnie mi się podoba. Co ABSOLUTNIE nie ma żadnego związku z herbem na koszulkach! Czuję się oszukany że moja odpowiedź na temat oceny logotypu została podstępnie wykorzystania do usprawiedliwienia usunięcia symbolu narodowego z koszulki reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
superjacenty Re: A co na to pierwszy kibic RP, pan plemiel? 09.11.11, 00:23 A tak na poważnie, mógłby się wypowiedzieć w tej kwestii. Przecież to Polska buduje stadiony i to Polska jest (wraz z Ukrainą) organizatorem mistrzostw. I to polski (a nie PZPNowski) hymn grają przed meczami.. Nie dajmy się wynarodawiać.. Ja jestem kibicem polskiej reprezentacji, a nie pzpn-owskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Do czego jeszcze są zdolni ci "Polacy" z PZPN??. 09.11.11, 02:31 Do czego jeszcze są zdolni ci "Polacy" z PZPN?? To już nie tylko starzy spece od machlojek - często z komunistyczną przeszłością , jak np. SBek Hańderek czy sam "Grzesiu-Polej" Lato - ale i najzwyklejsze, ANTYPOLSKIE i BEZPAŃSTWOWE łajzy.. KTÓRYM to "kibicom" i KTÓREJ REPREZENTACJI logo tego piepszonego.. szwindlowatego "Związku" zwanego "PZPNem" - "bardziej podoba się"??? - Szwabskiej reprezentacji i jej kibicom?? - A może kibicom "Szlunskiej´"prezentacji"?? - czy może to reprezentacja i kibice Ukrainy lub Białorusi są zachwyceni że Polaczki już nie mają reprezentacji swego NARODU tylko reprezentacje JAKIEGOŚ Związku.. jakiejś tam Piłki Nożnej??? Won dziadów na zbita mordę i ODDAWAĆ łajdaki NAM.. - NAM.. Polakom NASZE godło.. Oddawać zdrajcy z PZPNu naszego ORŁA spowrotem na POLSKIE, REPREZENTACYJNE koszulki.. I lać z całej siły tych półgłupów którzy będą "zachwycać się" tym, ze już Polska OFICJALNIE zaczyna znikać jako państwo i jako NARÓD.. - Lać sukinsynów I NIE POBŁAŻAĆ! A te stroje to OCZYWISTE JAJA z barw narodowych???? CO SIĘ DZIEJE w tym chory Kraju?? DONALD.. MATOLE.. - Do czego zmierzasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
tadkon Reprezentacja. Zaprezentowano nowe stroje druży... 09.11.11, 07:07 Brak godła to oczywiście kolejny skandal w wykonaniu PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
ragol Reprezentacja. Zaprezentowano nowe stroje druży... 09.11.11, 13:04 Ten zestaw kosiulek wygląda jak produkty polsportu z lat '70... czyli badziewnie. W dodatku ten napis: POLSKA, żeby przypadkiem nie pomylić się z jakimś Monako czy cuś... Odpowiedz Link Zgłoś