Gość: tomek IP: 78.129.1.* 10.11.11, 20:03 Moze Alex ma racje? Orzel powinien byc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mp Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... IP: *.finemedia.pl 10.11.11, 20:08 kawał szmaty z tego smudy tak jak ta koszulka Odpowiedz Link Zgłoś
infosraczka Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. 10.11.11, 21:30 A kto byl w dresie z orzelkiem, jako jedyny na konfie we wro? d.polskatimes.pl/k/r/15/00/02/4ebc07564de6b_p.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 Franz baranie: a czy zawsze będziecie grali w... 11.11.11, 05:39 ... strojach biało-czerwonych... co kutasiku intelektualny wtedy powiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasiek Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 10.11.11, 23:34 Mam dla was wszystkich kilka zartow z ostatniej chwili. 1) Przychodzi grzesiek do sypialni w nowym stroju reprezentacji. Szeptem mowi do (kogos kto sie tam znajduje) patrz, ta koszulka jest dobra na pizame i jest zrobiona z butelek. No fajna pada odpowiedz, a dlaczego sie tak chwiejesz? grzesio dumnie podnosi kapcie do gory z przykreconymi zakretkami od butelek i mowi, patrz, to moje nowe korki, troche sie na nich jeszcze slizgam ale powinny sie jeszcze troche zetrzec. Jak przyjda redaktorzy z pytaniami czemu nie ma orzelka to i tak dam nurka niech wszyscy widza jak mnie fauluja. 2) Kuba po pierwszej przerwie z wlochami pyta Lewego, Ty, czy ty tez sie tak pocisz w tych nowych koszulkach z butelek? Tak, to jest taki pomysl producenta. Jak sie spocimy to wiecej wypijemy wody a wtedy koszulki sa za poldarmo. 3)Kuba przed meczem rysuje pisakiem orzelka na koszulce. Lewy sie pyta co to jest? Orzelek odpowiada Kuba. Dlaczego jest lysy? Jest lysy po to zeby grzesiek tez troche Zarobil na tym znaku firmowym. 4)Kuba przed meczem z wlochami zakleja wszystkie znaczki na koszulce, spodenkach i getrach. Lewy mowi: Przeciez moga sie do ciebie przyczepic, ze nie jestes w reprezentacyjnej koszulce! Nic sie nie martw, pod spodem mam druga z orzelkiem! 5)to juz ostatni zart. Wloski obronca po meczu mowi do Kuby. Wiesz co, trudno bylo ciebie zlapac za ta nowa koszulke z butelek, dobrze cie obciskala. Trzeba bylo szarpac za te fieranki pod pachami odpowiada Kuba. Obronca mowi, my to mamy koszulki z jedwabiu dobrze skrojone na kazdego zawodnika. Kuba z usmiechem na twarzy mowi: eee tam my mamy nowe korki do butow z zakretek do butelek 6)Przychodzi grzesiek na mecz Polska Wlochy w pioropuszu amerykanskiego indianina zrobionego z orlich pior. Redaktor sportowej gazety pyta sie: skad ten pomysl na ten pioropusz? grzesiek odpowiada: zeby se nie mysleli, ze nie jestem patryjiotOm. Ja wiem gdzie powinno sie znalezc miejsce dla orzelka. 7)Przed meczem grzesiek przychodzi do szatni i usmiechniety mowi donosnym glosem. No panowie, mam dla was dobra wiadomosc. Jak przegracie ten mecz z wlochami to bedziemy dla was mieli niespodzianke! My chcemy z nimi wygrac!, krzycza nasi. Tak ale ta nagroda jest od Balotellego, dostaniecie zestaw sztucznych ogni 8)Czlonkowie pzpn-u naradzaja sie jak uspokoic kibicow, ktorzy narzekaja na brak orzelka na koszulce. grzesiek mowi: najlepiej bedzie jak kazdemu kto przyjdzie na stadion damy po butelce darmowego piwa. Zbyszek do niego: za pozno, wszystkie mi sie potlukly wczoraj jak chcialem sie napic. 9)zart trudny do zrozumienia: Kuba mowi do Lewego, jak myslisz co bedziemy calowac jak strzelimy gola zamiast orzelka? Ja bede calowal nasza ziemie jak papierz, mowi Lewy. Ja bede calowal swojego kciuka wtraca sie zartobliwy Szczesny. Przeciez ty musisz stac w bramce, jak chcesz strzelic gola-ze zmarszczonym czolem pyta Kuba. Jak mi znowu popekaja szwy w spodenkach od przykucu to jakos bede musial siebie zaslonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristoff Smuda ty szmato, zagrałbyś i w feldgrau... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 01:23 Smuda, to nie polskie badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 08:12 czerstwizna te dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RASTAman Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... IP: *.as43234.net 10.11.11, 20:09 Szmaciarzu jeden gdyby twoji zalosni pilkarze nie kupili kilku meczow nie zostalbys trenerem amiki wronki a na samym koncu nie zostalbys trenerem kadry. A zadyma z koszulkami nie skonczy sie jak alex przestanie gadac tylko jak wroci tam godlo narodowe. Chociaz zdaje sobie sprawe z tego ze kilku smieciom nazywanym reprezentantami orzel moze przeszkadzac. Reasumujac Smuda zamknij pysk i nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha..ha..ha... Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.158.185.80.rev.sfr.net 11.11.11, 01:15 jego tylko interesuje KASA za ktora wszystko zrobi... chlopcy nie wyjda z grupy ale smuda zbije kilka milionow i ma wszystko... ORZELEK MUSI WROCIC...a smuda zakonczy niedlugo "kariere" "trenera"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odf Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 20:10 ale co Sir Alex Ferguson ma do naszych koszulek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 00:08 Fantastyczny dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 20:11 No tak, wciąż ta sam gadka: "Cieszcie się ciecie, że są biało-czerwone, bo mogliśmy dać obsydian, a w ogóle to morda w kubeł". Niech się tylko Zdziś Kręcina nie zdziwi jak zobaczy wyniki sprzedaży tych nowych koszulek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... IP: *.play-internet.pl 10.11.11, 20:11 Pan Smuda jest na garnuszku tych co zdjęli godło polskie z koszulek. Lato jak Górniak kombinuje z polskością. Może PZPN wstydzi się godła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wrx Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... IP: *.211.41.122.getinternet.no 10.11.11, 20:12 W piątek na meczu z Włochami we Wrocławiu zaśpiewamy Lato, Lato, precz z tą szmatą... bo koszulka reprezentacji Polski bez Orła na piersi jest nic nie wartą szmatą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ent Ja reprezentacji PZPNu nie zamierzam kibicować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 20:16 I zamiast oglądać jak te pezetpeenowski melepety dostają w d.pę od Włochów wrzucę sobie mecz Polska-Anglia 1973. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ja reprezentacji PZPNu nie zamierzam kibicowa IP: *.cable.net-inotel.pl 10.11.11, 20:44 z Grzesiem Lato co tak ładnie podał Jasiowi Domarskiemu, że piła mu "naszła" ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Ja reprezentacji PZPNu nie zamierzam kibicowa 10.11.11, 21:42 Nie ma nic gorszego jak przekręcanie, czy celowa manipulacja czyichś zasłyszanych wypowiedzi. Pokaż choć jedno wiarygodne źródło, w którym Lato by stwierdził, że Domarskiemu piłka "naszła". Jedyne, o czym słyszałem to to, że mu "zeszła" i to nie od laty, tylko agenta "Alexa"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ja reprezentacji PZPNu nie zamierzam kibicowa IP: *.wejherowo.vectranet.pl 11.11.11, 00:50 no 'naszła', 'zeszła', 'weszła' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... IP: *.play-internet.pl 10.11.11, 20:18 Ale czy to na pewno są koszulki reprezentacji? wpolityce.pl/artykuly/17830-firma-nike-juz-raz-takie-koszulki-w-tym-roku-zaprojektowala-u-naszego-wschodniego-sasiada Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. 10.11.11, 21:44 Jutro się przekonasz. Nie myślisz chyba, że nasza reprezentacja wybiegnie do meczu z Włochami w kalesonach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Lato, lato, precz z tą szmatą... IP: *.211.41.122.getinternet.no 10.11.11, 21:45 zaśpiewamy na meczu we Wrocławiu, bo koszulka reprezentacji Polski bez godła to zwykła szmata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik No wiesz co :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 22:05 Są 3 poważne różnice. Logo w innym miejscu, brak nr z przodu, no i jeszcze czerwony ściągacz pod szyją. Za te zmiany projektant mógł z czystym sumieniem zażądać paru milionów, a oni koncept oddali prawie jak za darmo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.bialystok.vectranet.pl 10.11.11, 20:21 Volksdeutsche przemówił, od loga PZPN pewnie wolałby orła, ale czarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.11, 20:22 SMUDA JESTES CWELEM JAK CALY PZPN NIE ZAPOMNI NIKT O KOSZULKACH ZAPAMIETAJ Odpowiedz Link Zgłoś
merkury-3 Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... 10.11.11, 20:24 Niech Krecina z Lata sie bawia a kibice niech nie kupuja tych szmat firmy nike i jutro niech "godnie " powitaja te bande . Kazdy kto kupuje te scierki dorabia PZPN i te chciwa firme. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... 10.11.11, 20:29 No i proszę, kilka wpisów i wszyscy plują na reprezentację i trenera Smudę tak jakby tego orzełka nigdy nie było. Tymczasem gdy ten orzełek był, też ujadali i wyśmiewali tą reprezentację, a teraz nagle oświadczają, ze jej nie kibicują i koszulek nie będa kupować. Odpowiem krótko: to nie kibicujcie i nie kupujcie. Nikt was do tego nie zmusza. Tak uwielbiana przez miliony Polaków reprezentacja siatkarzy od dawna już występuje bez orzełka na koszulkach i nikomu to, k-urwa, nie przeszkadza. Zamiast godła jest wielki napis sponsora i malutka flaga Polski, ale nikt pomyj na PZPS nie wylewa. Smuda ma rację, "Alex" przestanie się pluć, to temat ucichnie. Tka samo, jak awantura o krzyż pod pałacem prezydenckim, czy teraz o ten w sejmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 02:17 Czy ty kiedykolwiek pytałeś mamy czy na prawdę Polak jest twoim tatusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 09:12 tylko w siatkówce są ograniczenia dla wszystkich państw .... tam nikt dla kasy z godła nie zrezygnował... Odpowiedz Link Zgłoś
cirrus34 Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... 10.11.11, 20:30 "panie" smuda panu sie wszystko podoba co pozwala "panu" pozostac na swoim stanowisku zastanawiam sie czy jest pan polakiem moze dla pana orzel jest czarny a moze dwuglowy a moze pan tego poprostu nie wie ...pokaz pan mature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Piotr Gołos- zapamietajcie to nazwisko.... IP: *.broker.com.pl 10.11.11, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: augolos Re: Piotr Gołos- zapamietajcie to nazwisko.... IP: 85.115.234.* 22.11.11, 21:44 мoя фaмилия гoлoc, зoвyт aндрей. я ищy рoдcтвенникoв cвoегo дедyшки - гoлoc aндрей иocифoвич. недaвнo мы нaшли пиcьмo. в 1969 г. r дедyшке пришлo пиcьмo из cлaвнo oт galenski zygmunt.. я живy oкoлo мocквы. дед рaccкaзывaл чтo в пoльше y негo живyт рoдные брaтья и cёcтры. пoдcкaжите кaк мoжнo нaйти рoдcтвееникoв в пoльше? и не вы ли oдин из них? мoй т. 8967 259-90-59; augolos@mail.ru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzioniunio Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 20:31 Nie ma hymnu bez orzełka!!! Pozwalam sobie wkleić w całości pomysł krążący w sieci: Działania proponuję takie: 1. kibice nie powinni bojkotować piątkowego meczu, bo to okazja, żeby zażądać w jego trakcie przywrócenia godła; 2. kibice na stadionie nie powinni śpiewać hymnu. Obowiązuje hasło "nie ma hymnu bez orzełka"; 3. Szczęsnemu, Dudce i Błaszczykowskiemu (zwłaszcza jemu) należą się solidne gwizdy. W czasie prezentacji i w czasie meczu. Nie mogą się głupio tłumaczyć, że "na nic nie mają wpływu". Kto nie ma jaj, nie może być w kadrze!; 4. Lato, Kręcina, Paśniewski, Olejkowska, Gołos - to osoby, którym nie w smak godło na koszulkach. Powinni usłyszeć: "Lato! Co? Gdzie godło?". "Kręcina! Co?! Gdzie godło?" itd.; 5. Kto może, niech weźmie na mecz koszulkę z Orłem i przy każdej okazji pokazuje godło piłkarzom, Smudzie i baranom z PZPN; 6. jeśli do wtorku nie będzie deklaracji, że godło wróci na koszulkę, niech NIKT NIE WAŻY SIĘ oglądać meczu w telewizji!!! My nic nie stracimy, ale jeśli TVP dramatycznie spadnie oglądalność (a może nawet o kilkadziesiąt procent), to spadną im dochody z reklam. A to NAJSKUTECZNIEJSZA forma nacisku; 7. nie chodzimy do Biedronki, dopóki nie wróci godło! Niech im spadną obroty, to będą naciskać na Latę... Przekopiujcie to co napisałem i wrzucajcie gdzie się da - na fora kibicowskie, fora klubowe, strony społecznościowe, gg, facebooka, nk, do każdej dyskusji na stronach gazet, tv, radiowych. Wyślijcie do Biedronki (bok@biedronka.eu). Wyślijcie na kontakt do "Warki" (www.warka.com.pl), do Grupy BPS (www.bankbps.pl/kontakt), Cisowianki, Fakro, Kreisela, Hormanna - uderzmy w PZPN przez sponsorów. I nie myślcie, że to nic nie da, tylko działajcie! Wystarczy kilkadziesiąt sekund i parę prostych czynności, żeby coś wspólnie osiągnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.lokis.net.pl 10.11.11, 21:27 Punkt drugi jest tak nielogiczny w całym tym zamieszaniu o symbole, że aż nie mogę uwierzyć, że mógł wyjść ze środowisk nazywających się 'patriotycznymi'. 'Zabrali' orzełka, więc na złość nie śpiewajmy hymnu? Niech od razu wyjdą w sławnych obsydianowych koszulkach - jak nie ma godła to nie ma hymnu, a bez hymnu nie ma barw! Pomysł jest idiotyczny. Znowu robi się smród wokół kadry, więc po co jeszcze to eskalować? Chłopaki wyjdą na boisko, spiker zapowie Mazurka, a na trybunach... cisza? Znaczy co, sami Włosi na trybunach? Sami nie-Polacy? Powinno być właśnie na odwrót - stadion aż trzęsący się od tysięcy głosów śpiewających hymn ile pary w płucach natura dała. Chcemy symboli to pokażmy, jaka siła za nimi stoi. Tak samo gwizdanie na zawodników... Na to wpaść mogli tylko geniusze z polackiej szkoły dopingu. A już wyszczególnienie Szczęsnego i Błaszczykowskiego to szczyt. Bez nich kadra traci o wiele więcej, niż dwóch z jedenastu zawodników. Kuba wyrasta na prawdziwego boiskowego lidera, kapitana, który sam ciągnie zespół. Młody Szczęsny to materiał na bramkarza pokroju Schmeichela[!]. A wy chcecie ich zgnoić? To po co mają ratować wyniki, ciagnąć tę drużynę, zostawiać płuca na boisku? Żeby cieć, dla którego być Polakiem to obrażać Niemca z Ruskiem mógł na nich pluć, gwizdać i - nie wątpię, że znajdą się i tacy - ubliżać im? I wy mówicie o szacunku do ojczyzny, kiedy sami nie potraficie uszanować reprezentanta kraju? Sam mam nadzieję, że orzełek wróci na należne mu miejsce, ale liczę i wierzę, że nawet jeśli go zabraknie, to chłopaki wyjdą jeszcze bardziej zmotywowani, żeby pokazać, że jego brak nie podciął im skrzydeł. Walcie w PZPN, walcie w sponsorów, ale od chłopaków wara! Sto dwadzieścia trzy lata zaborów, dwie wojny światowe, nawet radziecka okupacja nie potrafiły złamać polskiego ducha, a teraz tysiące Polaków, którzy oddali krew i zycie za wolność przyszłych pokoleń, za wolną, niepodległą, dumną Polskę i Polaków patrzy, jak ideały, za które walczyli idą w błoto! Jak Polak Polakowi skacze do gardła, bo maja różne poglądy... To nie patriotyzm, to gó...arstwo, warcholstwo. Nie bądźcie jak ci, ktorzy na marsz niepodległości idą nie po to, by świetować, tylko żeby napie...ć się z tymi z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 02:27 I tu masz rację PZPN (czyt, dalej PZPR) musi się rozwiązać za anty Polskie działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ha ha ha IP: 213.241.123.* 10.11.11, 22:39 Pisal to jakis pelen rewolucyjnego zapalu 10-latek? Bo naiwnosc az sie z tego tekstu leje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamparam Nie ma hymnu bez orzełka!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.11, 20:32 Pozwalam sobie wkleić w całości pomysł krążący w sieci: Działania proponuję takie: 1. kibice nie powinni bojkotować piątkowego meczu, bo to okazja, żeby zażądać w jego trakcie przywrócenia godła; 2. kibice na stadionie nie powinni śpiewać hymnu. Obowiązuje hasło "nie ma hymnu bez orzełka"; 3. Szczęsnemu, Dudce i Błaszczykowskiemu (zwłaszcza jemu) należą się solidne gwizdy. W czasie prezentacji i w czasie meczu. Nie mogą się głupio tłumaczyć, że "na nic nie mają wpływu". Kto nie ma jaj, nie może być w kadrze!; 4. Lato, Kręcina, Paśniewski, Olejkowska, Gołos - to osoby, którym nie w smak godło na koszulkach. Powinni usłyszeć: "Lato! Co? Gdzie godło?". "Kręcina! Co?! Gdzie godło?" itd.; 5. Kto może, niech weźmie na mecz koszulkę z Orłem i przy każdej okazji pokazuje godło piłkarzom, Smudzie i baranom z PZPN; 6. jeśli do wtorku nie będzie deklaracji, że godło wróci na koszulkę, niech NIKT NIE WAŻY SIĘ oglądać meczu w telewizji!!! My nic nie stracimy, ale jeśli TVP dramatycznie spadnie oglądalność (a może nawet o kilkadziesiąt procent), to spadną im dochody z reklam. A to NAJSKUTECZNIEJSZA forma nacisku; 7. nie chodzimy do Biedronki, dopóki nie wróci godło! Niech im spadną obroty, to będą naciskać na Latę... Przekopiujcie to co napisałem i wrzucajcie gdzie się da - na fora kibicowskie, fora klubowe, strony społecznościowe, gg, facebooka, nk, do każdej dyskusji na stronach gazet, tv, radiowych. Wyślijcie do Biedronki (bok@biedronka.eu). Wyślijcie na kontakt do "Warki" (www.warka.com.pl), do Grupy BPS (www.bankbps.pl/kontakt), Cisowianki, Fakro, Kreisela, Hormanna - uderzmy w PZPN przez sponsorów. I nie myślcie, że to nic nie da, tylko działajcie! Wystarczy kilkadziesiąt sekund i parę prostych czynności, żeby coś wspólnie osiągnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
kuwakaztanowa Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... 10.11.11, 20:32 Żeby nasi kopacze mieli jaja, to wyszliby z doklejonymi orzełkami! Nic by im ta banda rządząca pzpn-em nie mogła zrobić. Niestety jest nierealne...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczki <3 Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.opole.hypnet.pl 10.11.11, 20:32 Ten naród nigdy nie przestanie bawić :D Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. 10.11.11, 20:37 Otóż to! Utrafiłeś w sedno! Ten naród jest tak pojebany, że aż się dziwię, że tak długo wytrzymuje bez żadnej wojny, czy powstania. Już Bismarck swego czasu zauważył: Dajcie Polakom wolność, a sami się wykończą... Odpowiedz Link Zgłoś
otwieracz_1912 Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. 10.11.11, 20:47 a Bismark to dla ciebie pewnie wielki autorytet prusaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregoson Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.net.stream.pl 10.11.11, 22:06 Bismark to dla ciebie autorytet folksdojczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 02:32 ty jesteś tak toksycznym. śmieciem, że żadne składowisko śmieci cię nie przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
johanek4e Grillowania oskubanego Orła ciąg dalszy? 10.11.11, 20:39 Temat "koszulek" się skończy jak PZPN zbankrutuje i właśnie przyśpiesza w tym kierunku Panie Smuda.Tomek już swoje "piwo" wypił a Pan dopiero swoje warzy....Do dna ,do dna.... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Grillowania oskubanego Orła ciąg dalszy? 10.11.11, 20:48 Prędzej wykończysz się ze zgryzoty, bezsilności i nerwicy, nim PZPN zbankrutuje. Na całe szczęście PZPN nie bierze na swoją działalność z kasy państwa ani złotówki. Jest całkowicie niezależny finasowo i tacy jak ty mogą go co najwyżej w dupę pocałować! Odpowiedz Link Zgłoś
otwieracz_1912 Re: Grillowania oskubanego Orła ciąg dalszy? 10.11.11, 20:51 jesteś chyba wynajęty przez PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Grillowania oskubanego Orła ciąg dalszy? IP: *.as13285.net 10.11.11, 20:53 otwieracz_1912 napisał: > jesteś chyba wynajęty przez PZPN Daj sie ty tez debilu wynajac komus i stan w obronie Orla w sali sejmowej w miejsce ktorego wisi katolicki krzyz. bua ha h a h ah ah ah a h ah ah ah ah a Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Grillowania oskubanego Orła ciąg dalszy? 10.11.11, 21:15 Nie jestem wynajęty i nie mam z PZPN nic wspólnego. Też mi się nie podoba to, co robi na wielu obszarach. Jednak wylewanie pomyj, lżenie i krytykowanie za to tylko, że istnieje, to gruba przesada. Od czasu do czasu staję jednak w jego obronie, bo po prostu mi głupio, że wszyscy niemalże rzucają ten związek na pożarcie jak kozła ofiarnego tylko po to, by otrzepać z siebie swój własny bród i zaspokoić najniższe instynkty. Hipokryzja w najczystszej postaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik PZPN stadiony buduje, młodzież sponsoruje, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:25 a Lato za swoje zarobione w Kanadzie dolce, co je mu zaufany kolega za..., związek sponsoruje. Kto za bilety placi, kto to badziewie oglda ? My. Czas z tym skończyć i wcielić w życie największy szlagier stadionów: PZPN, PZPN ... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: PZPN stadiony buduje, młodzież sponsoruje, 10.11.11, 21:34 No to wcielaj! Na co czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Re: PZPN stadiony buduje, młodzież sponsoruje, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:53 Ja nie Biedroń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Grillowania oskubanego Orła ciąg dalszy? IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 02:42 to pewnie jesteś dziennikarzem z jakiegoś szmatławca co by się nawet za 1 grosz zapłaty przespał z swoja Matką by robić zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Grillowania oskubanego Orła ciąg dalszy? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.11, 22:46 pie...ny osle ty widac jestes z tych co nawet kopnac w dupe szkoda bo smrod zostanie. Ze tez jednym powietrzem z takim gnojem trzeba oddychac Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. 10.11.11, 20:40 Posłuchaj troglodyto. Gdyby nikt nie podniósł wrzawy o tego orzełka, to wątpię byś w ogóle sam zauważył jego brak na tych koszulkach. "Godło ponad wszystko." Dlaczego nie upominasz się o nie podczas meczów reprezentacji siatkarzy na przykład?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pienkowo Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.upc.nl 10.11.11, 21:24 poczytaj idioto dlaczego siatkarze nie graja z godlem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 02:49 A od kiedy siatkówka jest polskim narodowym sportem ty małpi matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapiekanek To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 20:41 To zamiast tradycyjnego hymnu narodowego będziemy teraz przed meczem śpiewać wersję Edyty Górniak, czy może PZPN każe nam spiewać jakąś swoją związkową pieśń? Góralu czy ci nie żal, czy co tam oni na zebraniach śpiewają. Bo skoro tradycja im przeszkadza, to hymn pewnie też powinien być zakazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.as13285.net 10.11.11, 20:48 Gość portalu: zapiekanek napisał(a): > To zamiast tradycyjnego hymnu narodowego będziemy teraz przed meczem śpiewać we > rsję Edyty Górniak, czy może PZPN każe nam spiewać jakąś swoją związkową pieśń? > Góralu czy ci nie żal, czy co tam oni na zebraniach śpiewają. Bo skoro tradycj > a im przeszkadza, to hymn pewnie też powinien być zakazany. A co debilu spiewasz przed meczem siatkarzsy, ktorzy orla na piersiach nie nosza? Tutaj przynajmniej na koszulkach jest flaga Polski, jezeli twoj patriotyzm nie pozwala ci na wyrazenie szacunku dla flagi, to ty lepiej wejs rozped i glupim lbem pier dolnij o krzyz wiszacy w sali sejmowej w miejsce godla, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapiekanek Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:26 Nie sprowokujesz mnie, młody człowieku, bo po Twoim "kwiecistym" stylu poznaję, że masz jeszcze mleko pod nosem. Choć mogę się domyślać, że pewnie wolisz gorzałę. O krzyżu, godle i ogólnie o aksjologii moglibyśmy podyskutować, ale skoro Twoje argumenty ograniczają sie do inwektyw i określeń rynsztokowych, to uprzejmie Ci podziękuję i serdecznie pożegnam. Pozdrawiam, krzyż (sejmowy) na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 00:17 Uciekając od inwektyw i innych argumentów ad personam - spie...j frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregger Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.197.90.2.edial.pl 10.11.11, 21:31 W którym miejscu jest ta flaga na tej koszulce bo jakoś nie zauważyłem? Mam wrażenie że wsłuchałeś się z słowa p. Kręciny i powtarzasz bez zweryfikowania ich z rzeczywistością tzn. koszulki nie widziałeś. Przy okazji, proponuję przeczytać jakąś jedną czy drugą książkę. Wówczas łatwiej będzie ci napisać coś sensownego bez okraszania tego wulgaryzmami. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? 10.11.11, 21:39 Nie ma flagi jako takiej. Jest tylko odniesienie do niej poprzez ten czerwony pas. Tutaj Kręcina nie utrafił. Myślę, że w tym logo PZPN więcej jest godła Polski niż flagi poprzez ten czerwony pas. W logo PZPN poprzez te pokręcone linie bardzo wyraźnie przebija się głowa orła w koronie. Flagę zamiast herbu maja na swych koszulkach m.in. siatkarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Gdzie ty widzisz biało-czerwoną na koszulkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:45 piłkarzy ? To, że są w barwach nie oznacza nic, bo przy takim przekładańcu może to być wszystko choćby Austria, Monaco czy Białoruś. A siatkarze wbrew twojej wypowiedzi mają na koszulkach flagę narodową. Tylko, że ty nie zwracasz na takie szczególy uwagi, bo jesteś EUROPEJCZYKIEM. Pełną gębą i ze słomą z butów wystającą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 02:51 Ja śpiewam "je....ć, je......ć pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Wstyd i Żenada... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 20:53 pzpn wstydźcie się !!!! to jakaś paranoja, państwo w Państwie. Byli tacy co chcieli się za to tałatajstwo wziąć i polegli, Polacy dajcie znać jutro na meczu co sadzicie o pzpn-e...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapiekanek Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:05 Oj Arek, Arek, ja nikogo od debila nie wyzywałem. Jeśli nie rozumiesz na czym polega swobodna wymiana myśli na forum, to może to nie jest miejsce dla Ciebie. Chyba że mamy rozmawiać jak debil z debilem. Rozumiem wszelako, że nie zgadzasz się z moim punktem widzenia. Dziękuję za Twoją ocenę mojego posta. Uważam jednak, że sprawa z godłem na koszulkach nie jest do końca czysta, osoby ankietowane w tej sprawie nie wiedziały, że logo PZPN ma zastąpić tradycyjnego orzełka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? 10.11.11, 21:58 To prawda, z całą pewnością osoby pytane o to nie miały pojęcia, że logo będzie zamiast godła. Samo logo jest ok. Jest w nim więcej z godła Polski niż flagi wynikającej z tego czerwonego pasa. Mam nadzieję, że jakiś kompromis się znajdzie i ten tradycyjny orzełek w końcu znów pojawi się na koszulkach na środku na przykład obok loga PZPN. Mnie tam jego brak nie przeszkadza. Nie uważam, by przez brak tego orzełka reprezentacja miała grać gorzej, lub nie walczyć. Gdyby ten orzełek był taki "wielki" i miał taki wielki wpływ na grę, serce i waleczność, to bylibyśmy już dawno mistrzami świata. Tymczasem nic takiego nie miało miejsca. Poza nielicznymi okresami sukcesów zazwyczaj zawsze ponosiliśmy klęski na wielkich imprezach (o ile w ogóle udało się do nich zakwalifikować), chociaż walczyliśmy z orzełkiem na piersiach. W niczym jednak ten orzełek nie pomógł. Może bez niego osiągniemy większy sukces? Kto wie, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapiekanek Re: To co będziemy śpiewać przed meczem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 22:58 No dzięki, nareszcie ktoś normalnie pisze, bo już myslałem, że do internetu mają wstęp tylko tacy szermierze słowa jak Arek. Miło ze strony GW, że wykasowała większość jego wpisów. Te o mnie mogą zostać, nie jestem przecież małostkowy. PZPN wykazał się brakiem wyczucia sytuacji. Panowie działacze nie pomyśleli jak mogą zareagować kibice, a zwłaszcza kibole. Ciekaw jestem jak jutro nowe stroje zostaną przyjete na stadionie. Chyba będzie niezłe widowisko. Rzeczywiście ta cała heca przypomina sławetny występ Edyty Górniak w 2002 roku. Ciekawe czy wtedy Listkiewicz wiedział jak ona zaśpiewa nasz hymn. Symbol jest znakiem, nie można go zmieniać czy modyfikować. Jeśli się to zrobi, stanie się niezrozumiały. Nie można modyfikować znaków drogowych - ludzie by się pozabijali na drogach. A kibice z zagranicy na ME odbiorą ten bohomaz na koszulkach jako godło Polski. Może się czepiam, ale trochę żal mi tego orzełka. Co on winien, że go tak na zbity dziób wyrzucili. :( Może by tak po cichu do kurii napisać? Oni zawsze byli mocni w sztuce perswazji. Ale tu się obawiam, że po negocjacjach z purpurą, na koszulkach pojawią się krzyże. A to ja już wolę ten bohomaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Reprezentacja pzpn-u to badziewie... IP: 125.209.156.* 11.11.11, 06:01 Z POLSKA TO GOWNO NIE MA NIC WSPOLNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.as13285.net 10.11.11, 20:45 Gość portalu: www napisał(a): > Zagraj smuda z gównem na klacie.Debil...GODŁO PONAD WSZYSTKO !!!!!! W sejmie w miejsce godla wisi krzyz, ale ty mordy o to nie wydzierasz, dlaczego? bua ha ha h ah h a h a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 02:58 ty jesteś jednak nie z próbówki tylko z bojlera. Odpowiedz Link Zgłoś
otwieracz_1912 prusakowi Franzowi wszystko jedno 10.11.11, 20:45 czy orzełek czy logo czy Poznań czy Posen... Odpowiedz Link Zgłoś
marbrod Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. Z... 10.11.11, 20:46 Każdy kibic Polak pamięta, że nasza reprezentacja grała zawsze w naszych, biało-czerwonych barwach z orzełkiem na piersi. Jutro nasi piłkarze mają wyjść na boisko ubrani w koszulki z logo pzpn. PYTAM się, dla kogo gra nasza, ukochana reprezentacja? Dla POLSKI czy dla pzpn? Jeśli to nasza reprezentacja to powinna mieć nasze, polskie logo, a jesli pzpn-owska, to pytam się czy jest taki kraj jak pzpn. lato się już skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 20:55 noo własnie, pzpn to państwo w Państwie!!! żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Smuda: podobają mi się koszulki z nowym logo. IP: *.as13285.net 10.11.11, 21:02 Gość portalu: W. napisał(a): > noo własnie, pzpn to państwo w Państwie!!! żenada... No zenada, ale ta zenada jest w kazdym kraju na swiecie, gdzie ludzie graja w pilke nozna, idioto. :) Odpowiedz Link Zgłoś