Gość: Majkel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:50 KAHN NIE ODCHODŹ JESTEŚ NAJLEPSZY Z CAŁEGO BAYERNU!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Kahn odejdzie z Bayernu? IP: *.inter / 80.48.110.* 01.06.04, 11:50 niech te szwqab idzie na EMERYTURE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kahn odejdzie z Bayernu? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.06.04, 11:53 Znowu jakies plotki, zeby ludzie mieli sensacjie, he he. Tak zaslozony bramkarz jak Oli Kann ma prawo do chwili slabosci. Oby ini bramkarze choc troche byli tak samo mocni jak Oli slaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUT Re: Kahn odejdzie z Bayernu? IP: *.otvk.olawa.pl 01.06.04, 14:46 To prawda. Kahn szuka nowych wrażeń za granicą. Oglądałem dzis Explosiv w którym to Kahn powiedział że chce opuscic Bayern. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasafedgdfhfjdgh Re: Kahn odejdzie z Bayernu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 15:15 Nienawidze Bayernu i Kahna. To jest przepalant i pajac. Takich ludzi po prostu nie cierpię. Oby nie szedł do Man U, bo ten klub akurat lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torbiel Re: Kahn odejdzie z Bayernu? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.04, 16:52 Oliver Kahn, ten to ma twarz. Z Krzynówkiem w jednym lochu się wychował. Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: Kahn odejdzie z Bayernu? 01.06.04, 17:40 śniło mi się dziś, że grał w schalke 04 z numerem 4... :) a tak poza tym, to niech tam zostanie, bo ani jego, ani bayernu nie lubię - pasuje do tego szwabskiego klubu jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser mamy howarda, kahn nie IP: 158.75.29.* 01.06.04, 18:26 przeciez howard zostal najlepszym bramkarzen premiership i byl to pierwszy jego sezon, mial przerwe bo meczu z porto gdzie popelnil blad, ale generalnie mial bardezo dobry sezon w manu, jest mlody i cala kariera przed nim, a kahna manu moim zdaniem nie potrzebuje, jest coraz starszy i nie wiadomo jak z jego psychika po takich kompromitujacych bledach, szczegolnie mam na mysli mecz z realem i werderem, i do tego kilka innych bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Przecież Howard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:38 Jest dużo lepszy od Kahna. Nie ma nawet co ich porównywać. Niech pismaki wymyślą lepszą bujdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuki Re: Przecież Howard IP: *.g / 213.180.233.* 01.06.04, 22:22 Jestem fanem ManU,ale bede szczery i chyba cie cos p*********o Kahn najlepszy, Buffon, Toldo, Rustu, Howard gdzies tam dalej - ale ma za to talent bo jest bardzo mlodziutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Kahn odejdzie z Bayernu? IP: *.multinet.wan / 62.148.80.* 01.06.04, 19:09 Jeśli chce odejść to jest jego problem. Bayern jest najlepszy i bez niego! Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: Kahn odejdzie z Bayernu? 02.06.04, 00:46 Gość portalu: Mario napisał(a): > Jeśli chce odejść to jest jego problem. byle nie do man united! Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna w pale sie nie miesci! 05.06.04, 00:06 nie uzywam (przynajmniej bardzo sie staram) wulgaryzmow na forach i nie robie wycieczek personalnych, ale niezle powaleni jestescie! skonczyliscie 15 lat przynajmniej??? bo rozwoj duchowy i obiektywizm zatrzymal sie wam na tym poziomie. niniejszym przepraszam wszystkich 15-letnich kibicow! beznadziejne to forum przez takich pseudo-kibicow, expertow i koneserow jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś