Gość: hehe.he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 20:36 ciekaw jestem po co Bońkowi cały ten syf jakim jest polska piłka??? nie ma co robić popoludniami? lepiej byloby dla niego gdyby sie zapisał na kurs haftu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widzewiak Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 20:37 złodzieje Grajewski i Pawelec wypierd...lac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS A Motor Lublin??? IP: *.crowley.pl 02.06.04, 22:51 Do dzis pamietam mecze RKSu w 1szej lidze, a dzis? Targowisko i chrzty zbiorowe swiadkow Jehowy w niedziele. I az serce sie kraje, ze na mecze trzeba jezdzic do ...Łęcznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trampek Zbyszek niech sie nie wyglupia IP: *.ght.iadfw.net 03.06.04, 00:18 Zbyszek niech sie nie wyglupia - skonczy tak jak skonczyl swo przygode z reeprezentacjo. Chi chi chi Jak mu sie nudzi to niech ksiazke zacznie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Zbyszek niech sie nie wyglupia IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 10:52 osle-zastanow sie troche jak cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyryl Re: A Motor Lublin??? IP: *.devs.futuro.pl 03.06.04, 10:53 Motor to dno, tak zawsze było i tak będzie. Najwyżej III liga. historyk tu k..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachim CZAS NA ZMIANY IP: *.4web.pl 02.06.04, 20:43 Miałem 7 lat gdy pierwszy raz poszedłem na mecz Widzewa... Dziś mam 34 i żal mi patrzeć na to co się dzieje wokół MOJEGO klubu. Sytuacja jest beznadziejna. Nie wierzę, że Grajewski i Pawelec mają na sercu dobro Widzewa, obaj sprawiją wrażenie jakby umierającemu chcieli jeszcze wyrwać poduszkę spod głowy. Sądzę, że WIDZEW zbankrutuje i zacznie od V ligi. Osoby odpowiedzialne za taki stan rzeczy powinno sie powiesić za jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cegla28 Re: CZAS NA ZMIANY IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 02.06.04, 21:58 Towarzyszą mi podobne uczucia kiedy patrzę na to co dzieje się w POLONII WARSZAWA. Teraz kiedy wydawało się, że sytuacja w klubie się normuje po przyjściu nowych władz dzieje się w dalszym ciągu bardzo źle. Nie wiem już sam co myśleć o naszej lidze. Coraz częściej mam wrażenie, że to jeden wielki przekręt i o tym kto spadnie , a kto się utrzyma nie zadecyduje sportowa walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nash Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.toya.net.pl 02.06.04, 22:27 nie wiem ale wydaje mi sie ze wszyscy prawdziwi kibice powinni sie spotkac na stadionie np podczas treningu,zaprosic dziennikarzy i pokazac czego MY DumA Widzewa chcemy nie dzialaczy zlodziei!! nie druzyny ktora jest chlopcem do bicia !! nie dlugow!!!! powinny pojawic sie transparenty z tym co myslimy dzialacze(zlodzieje) Widzewa Wypier..dalac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tex Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.biosci.ohio-state.edu 02.06.04, 22:58 Tak, pewnie Boniek tak "uratuje" widzew, jak "uratowal" polska reprezentacje na euro04 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? 02.06.04, 23:30 głupi jesteś i nie masz pojecia o co chodzi ,tu nie chodzi o to kto bedzie trenerem tylko o podstawowe sprawy egzystencjonalne klubu mozliwe do zrealizowania przez bońka po uprzednim oczyszczeniu stajni augiasza czyli rezygnacji przedewszystkim głównej zakały i zmory widzewa grajewskiego !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Kazen Poland Listkiewicz IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 02.06.04, 23:40 Listkiewitz nie wie co to fair play. Wbija nóż w plecy przez taką decyzję i już teraz dyktuje kto spada. Jak z Millerem... BEZNADZIEJA. A mnie rybka kto spada byle było troche dobrej piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian ccc Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.NAT.brzeg.korbank.pl 03.06.04, 08:05 szkoda twoch starań pokazałeś na reprezentaci błaznie lepiej by ci szło z zamiatanie nie pokazuj co to nie ja do koryta pchają się wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL Marian ty chyba chory jesteś. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.06.04, 09:02 Człowieku idź się lecz, takiego bezmózga jak ty nie czytałem tu dawno. Masz jakies kompleksy czy cóś ;>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le comte Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 03.06.04, 09:15 Sam sie imbecylu wez za zamiatanie, co Ty w zyciu zrobiles zeby tak utytulowanego pilkarza odsylac do miotly ? A Widzew niewatpliwie stanie sie korytem jezeli beda nim rzadzic tacy ludzie jak duet G&P ! Szkoda tak zasluzonego klubu, Boniek jako "menago" jest najlepszy (w trenerce Platiniemu tez nie szlo), zreszta chyba dla pieniedzy to on tego nie musi robic, nie wydaje Ci sie bucu ??? Ps. Zglos sie na jakies leczenie,a jezeli mowisz tak jak piszesz to najlepszy bedzie logopeda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 11:03 kretynie.czy ty wiesz o kim piszesz?moze ci przypomne:Zb.Boniek to trzeci pilkarz w europie 1982r,brazowy medalista MS,zdobywca pucharu europy,wystarczy? wiecej i tak nie zapamietasz...odrobine szacunku prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoch Czy pamiętacie te piękne czasy? IP: 217.96.96.* 03.06.04, 10:21 Czy pamiętacie jak Widzew ogrywał Legię 3:2 w Warszawie? Czy pamiętacie jak walczył w Lidze Mistrzów? Co od tego czasu zrobili panowie Grajewski i Pawelec? Jedno wielkie bagno!!! Żegnamy Was bez żalu. Zabierajcie swoje manatki i do domu!!! Zbyszek spróbuj!!! W Tobie nadzieja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipokrates Zbyszku - nie wchodz w ten interes... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 03.06.04, 10:31 ...najpierw musi umrzec Grajewski !!!!!, a tym predzej to sie stanie im szybciej zaleje go SYF ktory stworzyl w Widzewie. Grajewski won od ŻUŻLA w Polsce !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aztech Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? 03.06.04, 11:50 Gość portalu: hehe.he napisał(a): > ciekaw jestem po co Bońkowi cały ten syf jakim jest polska piłka??? > nie ma co robić popoludniami? lepiej byloby dla niego gdyby sie zapisał na > kurs haftu:) A po to żeby więcej tego syfu nie było. Jeśli znajdzie się wiecej takich osób to może w końcu nasz kopana znormalnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LFC Ratuj Zawiszę jako Bydgoszczanin! IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.06.04, 12:33 Po co pchać się w Widzew, przecież jako Bydgoszczaninowi bardziej masz panie Boniek moralny obowiązek dźwignąć Zawiszę- gdzie odbierałeś piłkarskie szlify. Łódź była jedynie kilkuletnim przystankiem w drodze do ligi włoskiej. Zawisza ma o wiele lepszy stadion i bazę treningową i tutejsi kibice zasługują na ligową piłkę na najwyższym krajowym poziomie, bo ekstraklasie niedługo będą występować same wiochy, gdzie na mecze przychodzi po 1000 osób. Czekamy na takiego Zawiszę jaki był w latach dziewiędziesiątych jak grał u nas Piotrek Nowak. Co Boniek zrobiłeś dla ligowej piłki w Bydgoszczy, mając kapitał i spore możliwości i kontakty managerskie? Nic! Jest to WIELKI wstyd ratować piłkę w Łodzi gdy na swoim podwórku nic się nie zrobiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftblst Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.local.pl / 217.11.143.* 03.06.04, 12:44 Jako kibic Legii cieszę się że Widzew spada, ale też fajnie by było, jakby po roku wrócił. Boniek jako prezes i działacz jest chyba o niebo lepszy od Bońka- trenera, tak że kto wie, może to by się udało? Potrzeba nam jak najwięcej silnych klubów w lidze, z dużych ośrodków, z tradycjami. Liga bez Widzewa, Ruchu, Śląska czy Pogoni (ale oni wracają:)))) nie budzi tak wielkich emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Panie Boniek - ratuj WIDZEW !. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 12:47 tylko Pan może jeszcze coś zrobić aby Widzew nie skończył jak np. Stomil Olsztyn czyli zniknął z mapy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.stacje.agora.pl 03.06.04, 13:23 Może to sprawa prestiżu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYCU Re: Zbigniew Boniek uratuje Widzew? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:50 Rudy ratuj STOMIL!!! Tylko STOMIL OKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minus Boniek juz uratowal polska reprezentacje IP: *.ku-eichstaett.de 03.06.04, 14:57 Boniek juz ratowal. I Cala Lotwa jest mu wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś