Dodaj do ulubionych

Składy na mecz Czechy - Dania

27.06.04, 20:02
Błagam, tylko nie rzuty karne ...
Obserwuj wątek
    • saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 20:27
      mam nadzieję że Czesi wygrają w ciągu 90 minut bo takich emocji jak wczoraj
      mogę nie przeżyć;-)
      • Gość: Mmiecio W przypadku równej ilości strzelonych goli, kto zo IP: 212.160.102.* 27.06.04, 20:31
        stanie królem strzelców?

Pzdr
        • Gość: Andrzej No i nie ma OSZUSTOW w polfinalach. IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 23:03
        • Gość: Jurek Oszustom won !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:30
          Jak bardzo oliwa sprawiedliwa !
          Tak być musiało i oby tak było zawsze.
          Największą nauczką dla tych brutali z Danii niech będzie to, że mogli wygrać ze
          Szwedami, zająć pierwsze miejsce w grupie i nie trafić na Czechów, a przede
          wszystkim nie stracić mojej sympatii, jaką darzyłem ich od 1992 roku.
          • Gość: Ktos Re: Oszustom won !!! IP: *.rev112.brygge.net 28.06.04, 00:00
            Alez ty jesteś biedny, bo cie tylu ludzi oszukalo. Cała reprezentacja Danii,
            trener i Szwedzi pewnie też, bo strzelili wyrównującego gola. Duńczycy mają
            teraz za swoje a ty dzięki temu wyraźnie poczułes się lepiej.
            Ja matomiast uważam, że by użyć twoich słów durniom - takim jak ty - won. Bo
            nie mawątpliwości, że mecz między Danią a Szwecją był uczciwy!!!!
            • Gość: Portugalczyk Re: Oszustom won !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.04, 00:04
              Masz racje! To paru durnych kiboli pana juskowiak (2 liga niemiecka), czy
              innych poslkich gwiazd, tudziez cie wszyscy debile kibole legii, i nnych
              parszywych i durnowatych druzyn 4.klasowych tutaj pyskuja. Skoro ci polscy
              kibole tacy madrzy, to niech mi wytlumacza, dlaczego ci wspaniali - ach -
              polacy tak dostali w dupe ze Szwedami. Do roboty mendy! a potem pyskowac!
              • Gość: tifoso Re: Oszustom won !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 01:23
                kup sobie soczewki o wiekszej grubości, a potem komentuj parówko; oszusci -
                skandynawowie, których tak wszyscy cenicie za "piekną gre" to "piękno: pokazali
                dziś i wczoraj. Oszuści wracają do domu!!!
            • Gość: kow3l Ales naiwny IP: 81.210.124.* 28.06.04, 00:06
              A Polska to kraj mlekiem i miodem plynacy w koncu PKB nam skoczylo w gore o 7
              procent
            • Gość: siatkarz Kłos - jestes slepy, albo glupi.... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 00:21
              Pomysl i popatrz czasem, to nie boli. Buhahaha
              • Gość: hahaha!! CZESI ZMASAKROWALI PRZEREKLAMOWANYCH DUNCZYKOW IP: 5.1.* / *.nltree.nl 28.06.04, 10:21
                ZE SLOWIANSKA FANTAZJA POSLALI
                ICH TAM GDZIE JEST ICH MIEJSCE ...
                do ziejacej nuda danii !!
                • nenoofar Re: CZESI ZMASAKROWALI PRZEREKLAMOWANYCH DUNCZ 28.06.04, 20:02
                  Mam nadzieję, że nikt nie powie, że to była słowiańska zmowa przeciwko
                  nordyckiej (jako, że mecz sędziował Rosjanin). Duńczykom i Szwedom przeznaczone
                  było jechać do domu, no to sobie pojechali. Miłych wakacji.
      • Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:19
        Też mam taką nadzieję, bo jutro muszę wcześnie wstać. Czy piwko ukoiło wczoraj
        nerwy?
        • saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:32
          chyba było go za mało bo do samego końca nie mogłam usiedzieć spokojnie na
          miejscu;-)
        • Gość: olo ktoś ma chory umysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:14
          "Ktoś" ty lepiej przestaw się na szachy, bo piłki nożnaj (jak widzę) nie
          zrozumiesz do końca swego życia, a w szachach masz jescze szansę. szwedzi i
          duńczycy zostali ukarani. i tak miało być!!!
    • Gość: wiem Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 27.06.04, 20:38
      Dawno nie słyszałem śpiewu szpaka. Powiedzcie, że odleciał w rodzinne strony.
      • saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 20:41
        ćwiczy przed finałem wymowę nazwisk zawodników wszystkich drużyn;-)
    • tallinn Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 20:48
      Biało-czerwono na murawie ... w końcu polski akcent na tych mistrzostwach ;-)
    • Gość: Lope Cos tam grają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 21:20
      Taki tam meczyk jakich wiele. Komentarz OK (i niech nikt nie mowi że za
      spokojny, że trzeba krzyczeć jak pilka wchodzi w pole karne, he, he)
      • Gość: Lope Karel Poborsky IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:09
        nie Karel Gott jest najslynniejszym Karelem
        • Gość: Lope Re: Karel Poborsky IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:28
          Poborsky, Marek Heinz, Nedved - świetnych maja pomocnikow Czesi. Komentatorzy
          troche się oslabili, 5 razy powtarzając w ostatnim kwadransie że Duńczycy już
          nie dadzą rady, czyli banał.
        • Gość: ewa Re: Karel Poborsky IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 22:49
          A Brueckner?
          • Gość: Lope Re: Karel Poborsky IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:54
            No tak, ojciec sukcesu...:). Antek Piechniczek powiedzial przed chwilą, że
            Karel Poborsky mógłby być zawodnikiem meczu; Milan Baros jest.
    • Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:34
      A obiecywali dużo bramek...
      • saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:34
        mam nadzieję że nie skończy sie tak jak wczoraj!
        • jacekm22 Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:39
          Wszystko wskazuje ,ze skonczy sie na dogrywce , byc moze na karnych!
          • saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:40
            robisz to żeby mnie jeszcze bardziej zestresować?piwo mi się kończy w lodówce i
            nie ma kto skoczyć po więcej-czym będę koiła nerwy?
            • Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 21:55
              Proponuję herbatkę żeń-szeń albo zieloną. Podobno melisa też jest dobra.
              • saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:57
                tylko że ta melisa to może mnie uśpić i jeszcze coś przegapię-może po meczu
                spróbuję bo mam ją w spiżarni a też muszę jutro wcześnie wstać!dzięki za dobre
                rady!
    • Gość: sentar WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.chello.pl 27.06.04, 21:38
      Sa o niebo lepsi od szpaka i basalaja
      • saurapl Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY 27.06.04, 21:39
        komentarz może jest ok ale co ja mam biedna zrobić jak sam tembr głosu Jasiny
        działa na mnie jak płachta na byka i nie mogę tego słuchać?:-(
        • morsa 1/4 27.06.04, 21:42
          Heja Danmark!
          • saurapl Re: 1/4 27.06.04, 21:52
            no nareszcie gol!brawo czesi!
            oby tak dalej
        • Gość: masztaler Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:20
          Jeeli to na iebie dziaa jak pachta na byka, to zmień pachtę lub byka. A może
          ogier byłby dobrą propozycją. Ciao.
          • Gość: Miki Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.aster.pl 29.06.04, 09:47
            Widzę, że Ty nawet po polsku nawet jednego zdania nie potrafisz napisać, a
            czepiasz się koleżanki saurapl. Tobie to ja proponuję zmienić płachtę na byka,
            a raczej na świnię.
            PS. nie wiem, co napisałeś, bo cię rozczytać nie można, mimo że napisane drukiem
        • Gość: Miki Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.aster.pl 29.06.04, 09:50
          Saurapl, pozdrawiam Cię.
          Masz rację, komentarz Jasiny drętwy, ale myślę, że się wyrobi.
          Niech sie oni wszyscy ( moim zdaniem ) uczą od Szpakowskiego.
      • Gość: Miki Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.aster.pl 29.06.04, 09:49
        Nie zgodzę się z Tobą. Co do Basałaja, to Jasina i Iwański są lepsi. Basałaj to
        człowiek, który nie potrafi zainteresować meczem.
        A Szpakowski - to zarówno Jasina, Iwański i Basałaj powinni się od niego uczyć.
    • Gość: Nata oby wygraly Czechy!!!!!!!!szwecja ma słabą bramkę IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 21:54
      stawiam na Czechy!!! ale niech to nie będzie powtórka z wczorajszego meczu, bo
      byłoby już troszkę nudno.....a Szwecja miała słabego bramkarza tzn.:piłka
      leciała,a on się rzucał w totalnie inna stronę, głupek:p ja bym oczywiscie
      obroniła:D
      • nenoofar Re: oby wygraly Czechy!!!!!!!!szwecja ma słabą br 28.06.04, 20:10
        Słoneczko, to była Dania.
    • Gość: vivat Gooooolllllllllll!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:54
      I love you Koller!!!!!!
      Czechy, Czechy, Czechyyy!!!!!!
      • saurapl nadzieje 27.06.04, 22:00
        mam nadzieję że teraz Czesi nie poprzestaną tylko na bronieniu wyniku i dalej
        będą świetnie atakować
        • Gość: vivat Re: nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:02
          myslę że to tylko kwestia czasu aż Czesi strzelą drugiego gola ;)
          Gooooo Czesi!!!!
          Mistrzowie Europy!!!!
          • saurapl Re: nadzieje 27.06.04, 22:03
            obyś miał racje!!
            • Gość: vivat Jeeeessssssssttttttttttt!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:06
              A nie mówiłem!!!!!!!!!!!
              • Gość: vivat I jescze jedennnnnnnn!!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:08
                Bravooooo Czesiiiiiiii!!!! :D
                • Gość: lbk jakie to piekne. jest jeszcze sprawiedliwosc :) IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 22:11
                • Gość: ewa Re: I jescze jedennnnnnnn!!!! :) IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:11
                  A jednak dotrzymują słowa.
                  • Gość: vivat Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:14
                    jakie to wspaniałe :D ahhhhh
                    czechy Mistrzami Europy!!!! jeeeeeeeeeee :D
                    baros schodzi, DZIĘKI BAROS!!!! ;)
                    • Gość: Czech Fan Re: Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! IP: 158.194.190.* 28.06.04, 00:15
                      Thank You for your support :-)
              • saurapl super 27.06.04, 22:24
                miałeś rację-bardzo się cieszę-a mi w takim momencie nawalił komputer-chyba z
                wrażenia;-).mam nadzieję że to nie koniec bramek dla Czechów-Dania do domu.CIAO
                Denmark!!
    • Gość: maryska Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 21:57
      w porto trawa. kometator tez sie ujaral
      • saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 22:01
        dopóki nie ma halunów wszystko jest ok;-)
    • Gość: maciek Skandynawskie oszusty do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:10
      jedne skandynawskie psy pojechał w czoraj a dziś kolej na duńskich oszustów
      • Gość: Gosc Re: Skandynawskie oszusty do domu IP: 82.199.157.* 27.06.04, 22:11
        Kdo ne skaće neni Ćech. Hop, hop, hop!!!
    • Gość: Kuimichino Re: Składy na mecz Czechy - DaniOszustwo nie popla IP: *.d.pppool.de 27.06.04, 22:12
    • netax Czechy - Dania 3 - 0!!!!!!! 27.06.04, 22:25
      A wiec sprawiedliwosc istnieje takze w pilce :-) !!!! Huuuuuuuurrrrrra!!!
      Baros the great!!!!
      • Gość: Gosc Re: Czechy - Dania 3 - 0!!!!!!! IP: 82.199.157.* 27.06.04, 22:28
        Baros dziekujemy tobie

• Gość: ewa Re: Czechy - Dania 3 - 0!!!!!!! IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 22:31
          Oh thank you, thank you Baros!
    • Gość: erad Czeska szkoła pokory IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 27.06.04, 22:30
      Duńscy filantropi, marzyciele i wierzyciele bajek zostali sprowadzeni na ziemię.
      Tylko Czesi wiedzą jak uziemiać pyszałków.
      • saurapl Duńczycy się wkurzali... 27.06.04, 22:50
        jak na nich pluli Włosi a sami ciągną za włosy;-)
        • Gość: erad Re: Duńczycy się wkurzali... IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:22
          ale radocha. wszyscy zboczeńcy zostali poprostowani.
    • Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:39
      Trochę mi smutno, że Duńczycy dostali takie lanie, bo jako absolwentka
      skandynawistyki generalnie lubię Skandynawów. No ale sami sobie nagrzebali.
      Z Holandią mieliby jakieś szanse.
      • Gość: Gost Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: 82.199.157.* 27.06.04, 22:42
        Ale sie ciesze ze nasi sasiedzi wygrali huphuphup
        • Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:55
          Ja też się cieszę, tylko ten wynik trochę mnie przygnębia.
          • Gość: kow3l Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:44
            Jak sie cieszysz ze Czesi wygrali to chyba wynik nie powinien Cie przygnebiac:P
            W sumie masz racje 5:0 tez moglo byc
      • Gość: nikt bravko Czesi!Będziecie Majstrami Eura! IP: *.utp.pl 27.06.04, 22:44
      • Gość: kow3l Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:39
        "Jakies szanse" zawsze sie ma, obojetnie z kim :P
    • Gość: Ja Sami biali, yes !!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 27.06.04, 22:42
      Dla czechow, sami biali graja, a dla polakow co, gow..
      • Gość: Lope Re: Sami biali, yes !!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:47
        nie wiem o co ci chodzi, Baros wydaje się Romem, ktorych w Czechach duzo żyje
    • Gość: toja Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. IP: *.ny325.east.verizon.net 27.06.04, 22:43
      dwa zsepoly ktore wykolegowaly Wlochy juz nie graja w Euro, i bardzo dobrze !
      • netax Re: Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. 27.06.04, 23:01
        Jednak okazalo sie, ze jesli jakas druzyna sie Dunczykom nie podklada i nie
        nazywa sie Bulgaria, to nie potrafia oni strzelic bramki! ;-) Czesi pokazali
        Dunczykom, Szwedom i, niestety Wlochom :-(, jak sie gra w pilke i jak sie
        strzela przepiekne bramki! A swoja droga te pociagniecie za wlosy Nedveda
        ostatecznie dyskwalifikuje ich w moich oczach, moze oni mysleli, ze ten mecz
        tez jest ulozony i czekali, az im sie Czesi podloza..? :-\ hahaha!
        • Gość: Goran Re: Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. IP: *.rene.com.pl 27.06.04, 23:05
          Pociągnięcie za włosy??? A widziałeś te perfidne kosy na Kohlerze, Nedvedu i
          Poborskim
          • saurapl Re: Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. 28.06.04, 22:13
            "perfidne kosy" są wpisane w ryzyko zawodowe a takie dodatki poza próbą
            przejęcia piłki najlepiej świadczą o tym że Duńczycy nie rozumieją pojęcia fair
            play.przykre...
    • Gość: Lechu REDAKCJO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:45
      W półfinale Czechy-Grecja!!!

Pozdro ;)
      • morsa Re: REDAKCJO!!! 27.06.04, 22:50
        Przykro czytac wypowiedzi niektorych
        osob; zreszta nic dziwnego.
        Uwazamy (Polacy), ze korupcja jest normalna.
        Coz, nie znamy nic innego..........
        • Gość: loco Daj spokój! ; ) Jesteś przewrażliwiony... IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:11
    • Gość: andriusha RORZA & & #35 1063;& & #35 1045;& & #35 1061;& &# IP: *.rp.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.06.04, 22:48
      FORZA.ЧЕХИЯ.....!!!!!!!!!!!!.....GO ЧЕХИЯ.....!!!!!!!!!!!!.....DO BOJU
      ЧЕХИЯ.....!!!!!!!!!!!!.....
    • tallinn Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 22:49
      Błaganie zostało wysłuchane :-)
    • Gość: papa Dlaczego pólfinał: Czechy - Dania ? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 27.06.04, 22:51
      Właśnie, dlaczego Czesi z Duńczykami mają jeszcze raz grać w półfianle? Wiem,
      że dużo bramek padło ale UEFA na taki przekręt marketingowy to chyba nie
      pójdzie...
    • Gość: Bengal Söderberg zamiast tego cieniasa Janasa IP: *.hipokrates.org 27.06.04, 22:55
      Czas najwyzszy zatrudnic do polskiej reprezentacji zagranicznego trenera. Kazdy
      bedzie lepszy od tego ktorego nominuje szajka PZPRowsko-PZPNowska pod
      przywodztwem tych darmozajdow Listkiewicza, Paszczyka i Kwasniewskiego. Jezeli
      tacy dumni Angole wzieli Szweda, Grecy Niemca, Portugalczycy Brazylijczyka to -
      pytam - dlaczego tak zrobili? Bo co nie maja swoich? Maja, tylko porombanych !
      tak jak ten Jacques Santini, ktory chcial obleciec caly turniej asiorami. Czuje
      ze Söderberg poza dwoma, trzema chlopakami powolalby calkiem nowych nie
      zmanierownych ludzi, ktorzy maja pragnienie sukcesu sportowego. No ale czym
      moglby pasjonowac sie pierwszy kibic III RP? Zgroza ! Dostaniemy w dupe z
      Angolami 6:0 !

• Gość: gewałtu Re: Söderberg zamiast tego cieniasa Janasa IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:26
        Ale bez uziemienia żydowstwa nic nie wyjdzie. Te odpady narodów muszą zasrać
        wszystko dookoła. Taka jest talmudzka natura.
    • Gość: loco Witam! Duńczycy to nazistowskie świnie!!! IP: *.chello.pl 27.06.04, 22:59
      Temat moze szokujacy, ale polowanie na nogi Nedveda i innych bardzo mnie
      zniesmaczyło. Sedzia w ogole sobie nie radzil. Dunczycy ciagle na niego
      pokrzykiwali i sie facet wystraszyl, nota bene Rosjanin. Patrzyl jak te lyse
      paly kopia po lydkach, kostkach Czechow i ... nic, zero reakcji!
      • Gość: ewa Re: Witam! Duńczycy to nazistowskie świnie!!! IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 23:03
        Tylko czemu nazistowskie? Z historii całkiem inaczej mi się kojarzy.
        • Gość: loco Tak mi się skojarzyły te łyse pały duńskich obroń- IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:21
          ców. I w ogole byli chamscy i brutalni - to anty-futbol! Czesi wspaniale
          improwizowali, rozmontowali duński czołg. Ci nie widząc szans wygranej,
          wyładowywali frustracje na nogach Czechów, a sedzia był bezradny, niestety!
      • Gość: dunczyk Najwiecej swiniami obrodzilo w polsce, warchlaku!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.04, 23:15
        • Gość: loco Niestety - tak to dzisiaj wyglądało... sorry! : ) IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:22
          • Gość: loco PS: 1 IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:33
            ...do dzisiaj was lubiłam...
      • Gość: Sasza Re: Witam! Duńczycy to nazistowskie świnie!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 23:48
        P{rzesadzasz, troche zoltych kartek rozdal. Nie sadze by sobie nie radzil.
      • Gość: erad Proszę o przyzwoitość. IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:38
        Żaden wynik lub sposób gry ( oprócz uwagi) nie zasługuje na umiejszanie sobie.
        To jest tak niesmaczne, że dyskwalifikuje agresora. Duńczycy mają swoją
        strategię, lecz poniżać ich nie wolno. Przepraszam Duńczyków za brak kultury
        wypowiadających się debili.
    • Gość: Pavel Nedved Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.plus.lowicz.pl / 80.51.247.* 27.06.04, 23:01
      jeśli Czesi nie wygrają Euro to ja się nie znam na footballu
    • Gość: kow3l TOMASSON -SORRY :PPPPPPPPPPP IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:02
      Juz po pierwszej polowie bylem przekonany, ze bedzie dobrze. "Sprzedawczykowie"
      grali dlugo, bez pomyslu a tempo ich akcji przypominalo jadacy samochod po
      zatankowaniu ich rodowitego paliwa ze Statoilu. Balem sie tylko sedziow, bo
      liniowy pod koniec 1 polowy zachowal sie jakby wypil z 10 Carslbergow. Szybko
      uspokoil mnie koller. Kilkanascie minut pozniej Baros ze spokojem przelobowal
      bramkarza, chwile pozniej dokonal ostatecznej egzekucji. Pewnie wtedy Dunczykom
      przypomnial sie ustawiony mecz ze Szwedami, kiedy bardziej niz na 1 miejscu w
      grupie (i nie trafieniu w cwiercfinale na czechow) koncentrowali sie na
      odpadnieciu Wlochow. Alez mam satysfakcje z wyeliminowania tych 2 skandynawskich
      krajow- Szwecji i Dani. Niech wracaja do swoich krajow-wakacje sie skonczyly. No
      nie dla wszystkich, dla tych grajacych we Wloszech to urlop bedzie dlugi z wizja
      grzania lawy. TOMASSON SORRY!!! ;-)
      • Gość: ewa Re: TOMASSON -SORRY :PPPPPPPPPPP IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:06
        Statoil jest norweski.
        • Gość: loco SORRY :PPPPPPPPPPP Nieistotne! IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:07
        • Gość: loco Czesi będą mistrzami! 3:2 finał z Portugalią! IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:09
          • Gość: Don Pedro Re: Czesi będą mistrzami! 3:2 finał z Portugalią! IP: *.dyn.optonline.net 27.06.04, 23:13
            Tylko wez pod uwage , ze portugale sa pierwszorzedni w przekupowaniu tych
            dupkow sedziow wiec moze byc roznie jak zagra jedenastu czechow przeciwko
            czternastu portugalom bo sedzowie w stu procentach beda robic wszystko aby
            pastuchy nie przegraly.
            • Gość: loco Re: Czesi będą mistrzami! 3:2 finał z Portugalią! IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:29
              ... cos tak czuje ze bedzie dobrze... : )
        • Gość: kow3l Dunski! Nie wiesz nie odzywaj sie IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:10
          Mylisz sie Dunski-patrz inwestycje Danii w polskiej-skorzystaj z przyjaciela
          google :PPPP
          • Gość: loco Miłośników motoryzacji zapraszamy na inne strony! IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:13
          • Gość: kow3l Zwracam honor-norweski . IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:26
            Ups, ale wpadka. Ale lepiej pisac o bramkostrzelnych Dunczykach, jak to dzisiaj
            komentatorowi sie wymcknelo (phi 4 bramki w 4 meczach-w tym 2 ukartowane)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka