tallinn 27.06.04, 20:02 Błagam, tylko nie rzuty karne ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 20:27 mam nadzieję że Czesi wygrają w ciągu 90 minut bo takich emocji jak wczoraj mogę nie przeżyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmiecio W przypadku równej ilości strzelonych goli, kto zo IP: 212.160.102.* 27.06.04, 20:31 stanie królem strzelców? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej No i nie ma OSZUSTOW w polfinalach. IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Oszustom won !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:30 Jak bardzo oliwa sprawiedliwa ! Tak być musiało i oby tak było zawsze. Największą nauczką dla tych brutali z Danii niech będzie to, że mogli wygrać ze Szwedami, zająć pierwsze miejsce w grupie i nie trafić na Czechów, a przede wszystkim nie stracić mojej sympatii, jaką darzyłem ich od 1992 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Oszustom won !!! IP: *.rev112.brygge.net 28.06.04, 00:00 Alez ty jesteś biedny, bo cie tylu ludzi oszukalo. Cała reprezentacja Danii, trener i Szwedzi pewnie też, bo strzelili wyrównującego gola. Duńczycy mają teraz za swoje a ty dzięki temu wyraźnie poczułes się lepiej. Ja matomiast uważam, że by użyć twoich słów durniom - takim jak ty - won. Bo nie mawątpliwości, że mecz między Danią a Szwecją był uczciwy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portugalczyk Re: Oszustom won !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.04, 00:04 Masz racje! To paru durnych kiboli pana juskowiak (2 liga niemiecka), czy innych poslkich gwiazd, tudziez cie wszyscy debile kibole legii, i nnych parszywych i durnowatych druzyn 4.klasowych tutaj pyskuja. Skoro ci polscy kibole tacy madrzy, to niech mi wytlumacza, dlaczego ci wspaniali - ach - polacy tak dostali w dupe ze Szwedami. Do roboty mendy! a potem pyskowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tifoso Re: Oszustom won !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 01:23 kup sobie soczewki o wiekszej grubości, a potem komentuj parówko; oszusci - skandynawowie, których tak wszyscy cenicie za "piekną gre" to "piękno: pokazali dziś i wczoraj. Oszuści wracają do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Ales naiwny IP: 81.210.124.* 28.06.04, 00:06 A Polska to kraj mlekiem i miodem plynacy w koncu PKB nam skoczylo w gore o 7 procent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Kłos - jestes slepy, albo glupi.... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 00:21 Pomysl i popatrz czasem, to nie boli. Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha!! CZESI ZMASAKROWALI PRZEREKLAMOWANYCH DUNCZYKOW IP: 5.1.* / *.nltree.nl 28.06.04, 10:21 ZE SLOWIANSKA FANTAZJA POSLALI ICH TAM GDZIE JEST ICH MIEJSCE ... do ziejacej nuda danii !! Odpowiedz Link Zgłoś
nenoofar Re: CZESI ZMASAKROWALI PRZEREKLAMOWANYCH DUNCZ 28.06.04, 20:02 Mam nadzieję, że nikt nie powie, że to była słowiańska zmowa przeciwko nordyckiej (jako, że mecz sędziował Rosjanin). Duńczykom i Szwedom przeznaczone było jechać do domu, no to sobie pojechali. Miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:19 Też mam taką nadzieję, bo jutro muszę wcześnie wstać. Czy piwko ukoiło wczoraj nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:32 chyba było go za mało bo do samego końca nie mogłam usiedzieć spokojnie na miejscu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo ktoś ma chory umysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 15:14 "Ktoś" ty lepiej przestaw się na szachy, bo piłki nożnaj (jak widzę) nie zrozumiesz do końca swego życia, a w szachach masz jescze szansę. szwedzi i duńczycy zostali ukarani. i tak miało być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 27.06.04, 20:38 Dawno nie słyszałem śpiewu szpaka. Powiedzcie, że odleciał w rodzinne strony. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 20:41 ćwiczy przed finałem wymowę nazwisk zawodników wszystkich drużyn;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 20:48 Biało-czerwono na murawie ... w końcu polski akcent na tych mistrzostwach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Cos tam grają IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 21:20 Taki tam meczyk jakich wiele. Komentarz OK (i niech nikt nie mowi że za spokojny, że trzeba krzyczeć jak pilka wchodzi w pole karne, he, he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Karel Poborsky IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:09 nie Karel Gott jest najslynniejszym Karelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Karel Poborsky IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:28 Poborsky, Marek Heinz, Nedved - świetnych maja pomocnikow Czesi. Komentatorzy troche się oslabili, 5 razy powtarzając w ostatnim kwadransie że Duńczycy już nie dadzą rady, czyli banał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Karel Poborsky IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 22:49 A Brueckner? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Karel Poborsky IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:54 No tak, ojciec sukcesu...:). Antek Piechniczek powiedzial przed chwilą, że Karel Poborsky mógłby być zawodnikiem meczu; Milan Baros jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:34 A obiecywali dużo bramek... Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:34 mam nadzieję że nie skończy sie tak jak wczoraj! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:39 Wszystko wskazuje ,ze skonczy sie na dogrywce , byc moze na karnych! Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:40 robisz to żeby mnie jeszcze bardziej zestresować?piwo mi się kończy w lodówce i nie ma kto skoczyć po więcej-czym będę koiła nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 21:55 Proponuję herbatkę żeń-szeń albo zieloną. Podobno melisa też jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 21:57 tylko że ta melisa to może mnie uśpić i jeszcze coś przegapię-może po meczu spróbuję bo mam ją w spiżarni a też muszę jutro wcześnie wstać!dzięki za dobre rady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.chello.pl 27.06.04, 21:38 Sa o niebo lepsi od szpaka i basalaja Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY 27.06.04, 21:39 komentarz może jest ok ale co ja mam biedna zrobić jak sam tembr głosu Jasiny działa na mnie jak płachta na byka i nie mogę tego słuchać?:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masztaler Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:20 Jeeli to na iebie dziaa jak pachta na byka, to zmień pachtę lub byka. A może ogier byłby dobrą propozycją. Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.aster.pl 29.06.04, 09:47 Widzę, że Ty nawet po polsku nawet jednego zdania nie potrafisz napisać, a czepiasz się koleżanki saurapl. Tobie to ja proponuję zmienić płachtę na byka, a raczej na świnię. PS. nie wiem, co napisałeś, bo cię rozczytać nie można, mimo że napisane drukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.aster.pl 29.06.04, 09:50 Saurapl, pozdrawiam Cię. Masz rację, komentarz Jasiny drętwy, ale myślę, że się wyrobi. Niech sie oni wszyscy ( moim zdaniem ) uczą od Szpakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: WRESZCIE JACYS NORMALNI KOMENTATORZY IP: *.aster.pl 29.06.04, 09:49 Nie zgodzę się z Tobą. Co do Basałaja, to Jasina i Iwański są lepsi. Basałaj to człowiek, który nie potrafi zainteresować meczem. A Szpakowski - to zarówno Jasina, Iwański i Basałaj powinni się od niego uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata oby wygraly Czechy!!!!!!!!szwecja ma słabą bramkę IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.04, 21:54 stawiam na Czechy!!! ale niech to nie będzie powtórka z wczorajszego meczu, bo byłoby już troszkę nudno.....a Szwecja miała słabego bramkarza tzn.:piłka leciała,a on się rzucał w totalnie inna stronę, głupek:p ja bym oczywiscie obroniła:D Odpowiedz Link Zgłoś
nenoofar Re: oby wygraly Czechy!!!!!!!!szwecja ma słabą br 28.06.04, 20:10 Słoneczko, to była Dania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivat Gooooolllllllllll!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:54 I love you Koller!!!!!! Czechy, Czechy, Czechyyy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl nadzieje 27.06.04, 22:00 mam nadzieję że teraz Czesi nie poprzestaną tylko na bronieniu wyniku i dalej będą świetnie atakować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivat Re: nadzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:02 myslę że to tylko kwestia czasu aż Czesi strzelą drugiego gola ;) Gooooo Czesi!!!! Mistrzowie Europy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivat Jeeeessssssssttttttttttt!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:06 A nie mówiłem!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivat I jescze jedennnnnnnn!!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:08 Bravooooo Czesiiiiiiii!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lbk jakie to piekne. jest jeszcze sprawiedliwosc :) IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: I jescze jedennnnnnnn!!!! :) IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:11 A jednak dotrzymują słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivat Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:14 jakie to wspaniałe :D ahhhhh czechy Mistrzami Europy!!!! jeeeeeeeeeee :D baros schodzi, DZIĘKI BAROS!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Fan Re: Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! Czechy!! IP: 158.194.190.* 28.06.04, 00:15 Thank You for your support :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl super 27.06.04, 22:24 miałeś rację-bardzo się cieszę-a mi w takim momencie nawalił komputer-chyba z wrażenia;-).mam nadzieję że to nie koniec bramek dla Czechów-Dania do domu.CIAO Denmark!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryska Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 21:57 w porto trawa. kometator tez sie ujaral Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 22:01 dopóki nie ma halunów wszystko jest ok;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Skandynawskie oszusty do domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:10 jedne skandynawskie psy pojechał w czoraj a dziś kolej na duńskich oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Skandynawskie oszusty do domu IP: 82.199.157.* 27.06.04, 22:11 Kdo ne skaće neni Ćech. Hop, hop, hop!!! Kdo ne skaće neni Ćech. Hop, hop, hop!!! Kdo ne skaće neni Ćech. Hop, hop, hop!!! Kdo ne skaće neni Ćech. Hop, hop, hop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Re: Składy na mecz Czechy - DaniOszustwo nie popla IP: *.d.pppool.de 27.06.04, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
netax Czechy - Dania 3 - 0!!!!!!! 27.06.04, 22:25 A wiec sprawiedliwosc istnieje takze w pilce :-) !!!! Huuuuuuuurrrrrra!!! Baros the great!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Czechy - Dania 3 - 0!!!!!!! IP: 82.199.157.* 27.06.04, 22:28 Baros dziekujemy tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czechy - Dania 3 - 0!!!!!!! IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 22:31 Oh thank you, thank you Baros! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Czeska szkoła pokory IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 27.06.04, 22:30 Duńscy filantropi, marzyciele i wierzyciele bajek zostali sprowadzeni na ziemię. Tylko Czesi wiedzą jak uziemiać pyszałków. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Duńczycy się wkurzali... 27.06.04, 22:50 jak na nich pluli Włosi a sami ciągną za włosy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Duńczycy się wkurzali... IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:22 ale radocha. wszyscy zboczeńcy zostali poprostowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:39 Trochę mi smutno, że Duńczycy dostali takie lanie, bo jako absolwentka skandynawistyki generalnie lubię Skandynawów. No ale sami sobie nagrzebali. Z Holandią mieliby jakieś szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gost Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: 82.199.157.* 27.06.04, 22:42 Ale sie ciesze ze nasi sasiedzi wygrali huphuphup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:55 Ja też się cieszę, tylko ten wynik trochę mnie przygnębia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:44 Jak sie cieszysz ze Czesi wygrali to chyba wynik nie powinien Cie przygnebiac:P W sumie masz racje 5:0 tez moglo byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:39 "Jakies szanse" zawsze sie ma, obojetnie z kim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Sami biali, yes !!!!!!!!!! IP: *.sympatico.ca 27.06.04, 22:42 Dla czechow, sami biali graja, a dla polakow co, gow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Sami biali, yes !!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:47 nie wiem o co ci chodzi, Baros wydaje się Romem, ktorych w Czechach duzo żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. IP: *.ny325.east.verizon.net 27.06.04, 22:43 dwa zsepoly ktore wykolegowaly Wlochy juz nie graja w Euro, i bardzo dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
netax Re: Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. 27.06.04, 23:01 Jednak okazalo sie, ze jesli jakas druzyna sie Dunczykom nie podklada i nie nazywa sie Bulgaria, to nie potrafia oni strzelic bramki! ;-) Czesi pokazali Dunczykom, Szwedom i, niestety Wlochom :-(, jak sie gra w pilke i jak sie strzela przepiekne bramki! A swoja droga te pociagniecie za wlosy Nedveda ostatecznie dyskwalifikuje ich w moich oczach, moze oni mysleli, ze ten mecz tez jest ulozony i czekali, az im sie Czesi podloza..? :-\ hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goran Re: Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. IP: *.rene.com.pl 27.06.04, 23:05 Pociągnięcie za włosy??? A widziałeś te perfidne kosy na Kohlerze, Nedvedu i Poborskim Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. 28.06.04, 22:13 "perfidne kosy" są wpisane w ryzyko zawodowe a takie dodatki poza próbą przejęcia piłki najlepiej świadczą o tym że Duńczycy nie rozumieją pojęcia fair play.przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu REDAKCJO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:45 W półfinale Czechy-Grecja!!! Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morsa Re: REDAKCJO!!! 27.06.04, 22:50 Przykro czytac wypowiedzi niektorych osob; zreszta nic dziwnego. Uwazamy (Polacy), ze korupcja jest normalna. Coz, nie znamy nic innego.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Daj spokój! ; ) Jesteś przewrażliwiony... IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andriusha RORZA & & #35 1063;& & #35 1045;& & #35 1061;& IP: *.rp.vline.pl / *.rev.vline.pl 27.06.04, 22:48 FORZA.ЧЕХИЯ.....!!!!!!!!!!!!.....GO ЧЕХИЯ.....!!!!!!!!!!!!.....DO BOJU ЧЕХИЯ.....!!!!!!!!!!!!..... Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Składy na mecz Czechy - Dania 27.06.04, 22:49 Błaganie zostało wysłuchane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Dlaczego pólfinał: Czechy - Dania ? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 27.06.04, 22:51 Właśnie, dlaczego Czesi z Duńczykami mają jeszcze raz grać w półfianle? Wiem, że dużo bramek padło ale UEFA na taki przekręt marketingowy to chyba nie pójdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bengal Söderberg zamiast tego cieniasa Janasa IP: *.hipokrates.org 27.06.04, 22:55 Czas najwyzszy zatrudnic do polskiej reprezentacji zagranicznego trenera. Kazdy bedzie lepszy od tego ktorego nominuje szajka PZPRowsko-PZPNowska pod przywodztwem tych darmozajdow Listkiewicza, Paszczyka i Kwasniewskiego. Jezeli tacy dumni Angole wzieli Szweda, Grecy Niemca, Portugalczycy Brazylijczyka to - pytam - dlaczego tak zrobili? Bo co nie maja swoich? Maja, tylko porombanych ! tak jak ten Jacques Santini, ktory chcial obleciec caly turniej asiorami. Czuje ze Söderberg poza dwoma, trzema chlopakami powolalby calkiem nowych nie zmanierownych ludzi, ktorzy maja pragnienie sukcesu sportowego. No ale czym moglby pasjonowac sie pierwszy kibic III RP? Zgroza ! Dostaniemy w dupe z Angolami 6:0 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gewałtu Re: Söderberg zamiast tego cieniasa Janasa IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:26 Ale bez uziemienia żydowstwa nic nie wyjdzie. Te odpady narodów muszą zasrać wszystko dookoła. Taka jest talmudzka natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Witam! Duńczycy to nazistowskie świnie!!! IP: *.chello.pl 27.06.04, 22:59 Temat moze szokujacy, ale polowanie na nogi Nedveda i innych bardzo mnie zniesmaczyło. Sedzia w ogole sobie nie radzil. Dunczycy ciagle na niego pokrzykiwali i sie facet wystraszyl, nota bene Rosjanin. Patrzyl jak te lyse paly kopia po lydkach, kostkach Czechow i ... nic, zero reakcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Witam! Duńczycy to nazistowskie świnie!!! IP: *.nadzikimzachodzie.pl / 62.233.233.* 27.06.04, 23:03 Tylko czemu nazistowskie? Z historii całkiem inaczej mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Tak mi się skojarzyły te łyse pały duńskich obroń- IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:21 ców. I w ogole byli chamscy i brutalni - to anty-futbol! Czesi wspaniale improwizowali, rozmontowali duński czołg. Ci nie widząc szans wygranej, wyładowywali frustracje na nogach Czechów, a sedzia był bezradny, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunczyk Najwiecej swiniami obrodzilo w polsce, warchlaku!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.04, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Niestety - tak to dzisiaj wyglądało... sorry! : ) IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Witam! Duńczycy to nazistowskie świnie!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 23:48 P{rzesadzasz, troche zoltych kartek rozdal. Nie sadze by sobie nie radzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Proszę o przyzwoitość. IP: *.safepages.com / *.sea.safepages.com 28.06.04, 02:38 Żaden wynik lub sposób gry ( oprócz uwagi) nie zasługuje na umiejszanie sobie. To jest tak niesmaczne, że dyskwalifikuje agresora. Duńczycy mają swoją strategię, lecz poniżać ich nie wolno. Przepraszam Duńczyków za brak kultury wypowiadających się debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavel Nedved Re: Składy na mecz Czechy - Dania IP: *.plus.lowicz.pl / 80.51.247.* 27.06.04, 23:01 jeśli Czesi nie wygrają Euro to ja się nie znam na footballu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l TOMASSON -SORRY :PPPPPPPPPPP IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:02 Juz po pierwszej polowie bylem przekonany, ze bedzie dobrze. "Sprzedawczykowie" grali dlugo, bez pomyslu a tempo ich akcji przypominalo jadacy samochod po zatankowaniu ich rodowitego paliwa ze Statoilu. Balem sie tylko sedziow, bo liniowy pod koniec 1 polowy zachowal sie jakby wypil z 10 Carslbergow. Szybko uspokoil mnie koller. Kilkanascie minut pozniej Baros ze spokojem przelobowal bramkarza, chwile pozniej dokonal ostatecznej egzekucji. Pewnie wtedy Dunczykom przypomnial sie ustawiony mecz ze Szwedami, kiedy bardziej niz na 1 miejscu w grupie (i nie trafieniu w cwiercfinale na czechow) koncentrowali sie na odpadnieciu Wlochow. Alez mam satysfakcje z wyeliminowania tych 2 skandynawskich krajow- Szwecji i Dani. Niech wracaja do swoich krajow-wakacje sie skonczyly. No nie dla wszystkich, dla tych grajacych we Wloszech to urlop bedzie dlugi z wizja grzania lawy. TOMASSON SORRY!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: TOMASSON -SORRY :PPPPPPPPPPP IP: *.nadzikimzachodzie.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:06 Statoil jest norweski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Czesi będą mistrzami! 3:2 finał z Portugalią! IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Re: Czesi będą mistrzami! 3:2 finał z Portugalią! IP: *.dyn.optonline.net 27.06.04, 23:13 Tylko wez pod uwage , ze portugale sa pierwszorzedni w przekupowaniu tych dupkow sedziow wiec moze byc roznie jak zagra jedenastu czechow przeciwko czternastu portugalom bo sedzowie w stu procentach beda robic wszystko aby pastuchy nie przegraly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Re: Czesi będą mistrzami! 3:2 finał z Portugalią! IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:29 ... cos tak czuje ze bedzie dobrze... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Dunski! Nie wiesz nie odzywaj sie IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:10 Mylisz sie Dunski-patrz inwestycje Danii w polskiej-skorzystaj z przyjaciela google :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Miłośników motoryzacji zapraszamy na inne strony! IP: *.chello.pl 27.06.04, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Zwracam honor-norweski . IP: 81.210.124.* 27.06.04, 23:26 Ups, ale wpadka. Ale lepiej pisac o bramkostrzelnych Dunczykach, jak to dzisiaj komentatorowi sie wymcknelo (phi 4 bramki w 4 meczach-w tym 2 ukartowane) Odpowiedz Link Zgłoś