Dodaj do ulubionych

Grecy chcą zjeść Portugalczyków

IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 04.07.04, 17:06
To jest wielka akcja na gg przed meczem finałowym Portugalia-Grecja.
Każdy,dosłownie każdy przed telewizorem na mecz Portugalia-Grecja ma być
ubrany w zielono-czerwono barwy i być z Portugalczykami(a w szczególności z
C.Ronaldo!. Portugalia musi pokonać Greków, bo oni grają jak murarzu murują
bramke i bronią się do upadłego czekając na szanse, więc głośnt doping i
zielono-czerwone barwy
wszyscyPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGALPORTUGAL
Obserwuj wątek
    • Gość: exarek Re: Grecy chcą zjeść Portugalczyków IP: *.net.autocom.pl 04.07.04, 17:32
      A Portugalczycy szukają dziury w całym i sprawdzają sędziego Merka i jego
      powiązania z trenerem Greków. Grać a nie płakać!!! I tak mają szczęście że są
      tak wysoko. A swoją drogą ciekawe czy dziennikarze portugalscy wiedzą jaki
      numer buta ma Marcus Merk...
      • Gość: silver Re: Grecy chcą zjeść Portugalczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 17:35
        sorry,ale moim zdaniem zadna z tych druzyn nie zasluzyla,zeby ghrac w
        finale.jest mi przykro, bo lubie pilke,a wynik finalu totalnie mi wisi...no
        moze troche z przewaga dla portugal:)
      • Gość: and Re: Grecy chcą zjeść Portugalczyków IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.07.04, 17:49
        racja, nie ma co szukać tylko dokopać Grekom na boisku...
    • Gość: jang Re: Grecy chcą zjeść Portugalczyków IP: 80.50.28.* 04.07.04, 17:57
      Ciekawe jak by było nam przyjemnie, gdyby to polska drużyna zaszła
      tak wysoko
      i tego rodzaju opinie zamieszczaliby np.Grecy.
      A może przez nas przemawia zwykła polska zawiść?
      Osobiście życzę wygranej po prostu lepszej drużynie.
      • Gość: silver BRAWO JANG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 18:00
        popieram przedmowce:)ja pisez,ze jest mi przykto,ze oni sa w finale nmie
        dlatego,ze im zle zycze, tylko dlatego,ze wolalaym,zeby w finale byly moje
        druzyny:) ale bardzo ladnie powiedziales/as!popieram. malo na tym forum takich
        osob:)
        pozdrawiam
    • Gość: mim Re: Grecy chcą zjeść Portugalczyków IP: *.torun.mm.pl 04.07.04, 18:37
      Jutro w Portugalii głównym daniem w restauracjach będzie nadęty Grek na ciepło.
      • Gość: mikis Portugalczycy grają - grecy wygrywają... IP: *.acn.pl 04.07.04, 20:09
        Portugalczycy potańczą wokół Gereków a skończy się i tak 0:2 i puchar poleci do
        Aten...
        • Gość: silver Re: Portugalczycy grają - grecy wygrywają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 20:13
          bedzie 3:1dla portugal
    • Gość: sssss Re: Grecy chcą zjeść Portugalczyków IP: *.acn.waw.pl 04.07.04, 22:55
      Grecy to najwięksi farciarze mistrzostw, którym nie należy się tytuł!!! Ledwo
      wyszli z grupy, i cudem pokonali Czechów!!! NIEZASŁUŻYLI NA WYGRANĄ!!!!!!!
      • Gość: jxfg Re: Grecy chcą zjeść Portugalczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 22:57
        morda w kubeł należało im się jak jasna cholera. Grali poprostu najlepiej, jak
        mistrzowie. I za to im dziękuję, tu mnie portugalskie emocje nie obchodzą
        GRECJA GRECJA i jeszcze raz GRECJA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka